- 6 Ağustos 2018
- 7
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Sorun yok di mi bir şey olmamıştır inşallahTeşekkürler yorum için buradaki kızlara da çok teşekkür ederim bilgili tecrübeli bir doktor arıyordum bu konularda ve güvenemezdim herkese de o yüzden çok memnun kaldım zaten 10 saniye sürdü yalnızca bakarak anladı dokunmadı bile çalışanların samimi tavırları da çok güzeldi bana başka doktorların bilerek yırtıp dikmek isteyeceğini bile söylediler
Hatta tekrar gelmeli miyim diye saçma bir soru sordum çıkarken neden bir daha gelesin ilişkinde kanama olacak dedi nasihat bile verdi çıkarkenYok zaten dokunmadı bile sadece yana açtı köşeden çekerek gözüyle baktı tamamen
önce hamile olabilirmiyim diye düşünmeniz gerekir aslında2gün önce erkek arkadaşımla birlikteydim yeni tanışmıştım aramızda bir şey olmadı diyor ama ben alkolün etkisindeydim yeni tanıdığım birine güvenerek hata yaptım belki onunla içerek ama kesinlikle olmadı bir şey diyor ben bakireydim bu yüzden inkar ettiğini düşünüyorum vajinamda değişikliller olduğunu düşünüyorum Turgay beye kontrol muayenesi için giden var mı aranızda kızlar kesinlikle karşı değilim bir zar benim hayatımı bitirmez ama daha özel en azından daha uzun yıllar tanıdığım insanla olsun alkol altında olsun istemem şüphelerim var muayene ile anlaşılabilir mi ailemin hiçbir şeyden haberi yok çok korkuyorum öğrenirlerse beni yaşatmazlar istediğim kadar iradem dışında olduğunu söyleyeyim lütfen bir akıl verin
Çok sevindim canımHatta tekrar gelmeli miyim diye saçma bir soru sordum çıkarken neden bir daha gelesin ilişkinde kanama olacak dedi nasihat bile verdi çıkarken
Peki nedenönce hamile olabilirmiyim diye düşünmeniz gerekir aslında
Farklı bir bakış açısı birliktelik olsa bile korunmayacak değiliz ki böyle bir durum olmuş olsa erkek arkadaşım açık net şekilde ben sana ertesi gün hapı içmeni söylerdim dediönce hamile olabilirmiyim diye düşünmeniz gerekir aslında
Farkında mısın bilmiyorum ama bu çocuğun gözü fazla açık. Kolay kolay güvenmemeni ve bizim düştüğümüz hataya düşmemeni öneririm. Bak daha tanışalı çok olmamış ve senin o bölgene bakmaya çalışmış. Muhtemel zarın duruyor mu diye baktı. Niye baksın ki başkaFarklı bir bakış açısı birliktelik olsa bile korunmayacak değiliz ki böyle bir durum olmuş olsa erkek arkadaşım açık net şekilde ben sana ertesi gün hapı içmeni söylerdim dedi
Yok ne yanlış anlaması teşekkür ederim tam tersi bunu asla had meselesi olarak algılamam tavsiye olarak algılarım dediğiniz gibi kolay güvenme problemimi aşmaya çalışacağım artık belkide kimseyi kötü niyetli görmemektir burda yorum yapan insanların ve benim dahil gerçekten problemi güven duymak inanmak suistimal edilen duygular maalesef kiFarkında mısın bilmiyorum ama bu çocuğun gözü fazla açık. Kolay kolay güvenmemeni ve bizim düştüğümüz hataya düşmemeni öneririm. Bak daha tanışalı çok olmamış ve senin o bölgene bakmaya çalışmış. Muhtemel zarın duruyor mu diye baktı. Niye baksın ki başkaaman canım nolur yaşadığımız kabusu yaşama. 10 yıllık sevgilin bile olsa evlenmeden asla yakınlaşma lütfen. İnan çok çok zor bi psikoloji sonrası. seni seviyorsa birisi elin eline değmese de çok sever. İnan birlikte olduktan sonra zerre önemi yok hiç bir şeyin onun gözünde. Özetle biz yandık sen yanma. Yanlış da anlama beni. Naçizane tavsiye gör, haddim olarak görmesen bile.
Kesinlikle öyle ve bana keşke vaktinde güven olmayacağını söyleyecek bir insan olsaydı yanımda. Gözümü açacak bir konuşma duysaydım vaktinde. Çok küçüktü yaşım. Gerçi kalbin temizse hep çocuksun. Teşekkür ederim bu şekilde düşündüğün için. Teşekkür ederim aynı hataya düşmemek adına kulak verdiğin için. İnan aklım çıkıyor aynı acıyı, psikolojiyi bi başkası yaşayacak diye. Etrafımda gördüğüm tüm çocuklara bakar bakmaz Rabbim onu kötülerden uzak tut büyük acılarla sınama benim düştüğüm hataya düşürme şeytana uydurma diye dua ediyorum tanıyayım tanımayayım.Yok ne yanlış anlaması teşekkür ederim tam tersi bunu asla had meselesi olarak algılamam tavsiye olarak algılarım dediğiniz gibi kolay güvenme problemimi aşmaya çalışacağım artık belkide kimseyi kötü niyetli görmemektir burda yorum yapan insanların ve benim dahil gerçekten problemi güven duymak inanmak suistimal edilen duygular maalesef ki
İctigin surubun dozunu arttir kabiz olmaz sknti yaratir o ve yaparken asla zorlama kendini yapamiyosan zorlama birak kendiniKabızlık çekiyorum bende biraz zorlandı kanama oldu biraz dikislerim acilmis midir acaba korkuyorum iki gün önce oldum
Ilk gün yaşadım bunu sonra ilacı içmeye başladım çok şükür şimdilik bir sorun yok tek o durum korkutuyo beni inşallah dikişlerim açılmamıştırİctigin surubun dozunu arttir kabiz olmaz sknti yaratir o ve yaparken asla zorlama kendini yapamiyosan zorlama birak kendini
Acilmamistir diye dusunuyorum bizde yasamistik bu durumlaru cnkuIlk gün yaşadım bunu sonra ilacı içmeye başladım çok şükür şimdilik bir sorun yok tek o durum korkutuyo beni inşallah dikişlerim açılmamıştır
Yaparkende elinle dudaklari kapat ayrilmamisini engellerIlk gün yaşadım bunu sonra ilacı içmeye başladım çok şükür şimdilik bir sorun yok tek o durum korkutuyo beni inşallah dikişlerim açılmamıştır
Inşallah ve su an ilaçla ishal yaptım Kendi mi yani rahat oluyo herşey sizin tutmusmuyduAcilmamistir diye dusunuyorum bizde yasamistik bu durumlaru cnku
Hemen kendine ishal yapan ilaçtan al kabizim de eczacıya bende aynı sorunu yaşadım ilaç aldimKızlar ya bugün 3. Günüm kabızım ne yapmalıyım yarın da işe başlıyorum
Adı ne canm ilacınHemen kendine ishal yapan ilaçtan al kabizim de eczacıya bende aynı sorunu yaşadım ilaç aldim
Evet tuttu benim canimInşallah ve su an ilaçla ishal yaptım Kendi mi yani rahat oluyo herşey sizin tutmusmuydu