- 11 Mart 2019
- 170
- 112
- 26
-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Canim 20 dikis var mesela ustteki iki dikis tutmamisti delik biraz buyuk olmustu dokularda biraz gevsek durunca bastan yaptik dikkat etmedigim birsey olmamisti aslinda ama hatirlamiyorum cok tabi 5 ay gecti cunku bu arada bozup bastan yaptiSen dikkat etmediğin şeylerden mi olmuştu yoksa yapın gereği mi tutmamıştı
2.yapılışta üstüne tekrar mı yaptılar yoksa orayı bozup bidaha mı
Anladım canım acaba çift kat yaptırınca daha mı iyi tutuyordu benim kafam karıştıCanim 20 dikis var mesela ustteki iki dikis tutmamisti delik biraz buyuk olmustu dokularda biraz gevsek durunca bastan yaptik dikkat etmedigim birsey olmamisti aslinda ama hatirlamiyorum cok tabi 5 ay gecti cunku bu arada bozup bastan yapti
İlkinde rahat gecti canim simdiki daha cok zorluyor beni ikincisinde hem eskisini kesti hemde yeni bir islem yapti ustelik daha derine yapti agri aci olarak bu daha cok zorluyor beni henüz 4. Günüm evet aslinda üzüldüm ama yapicak bisey yok mecburen tekrar yaptirdim sehir disindan gidiyorum birde git gel git gel zor oluyorÇok üzülmüş müydün ilk tutmadığında duygularını merak ediyorum canım 1 aylık iyileşme süresini nasıl atlattın
İlkinde rahat gecti canim simdiki daha cok zorluyor beni ikincisinde hem eskisini kesti hemde yeni bir islem yapti ustelik daha derine yapti agri aci olarak bu daha cok zorluyor beni henüz 4. Günüm evet aslinda üzüldüm ama yapicak bisey yok mecburen tekrar yaptirdim sehir disindan gidiyorum birde git gel git gel zor oluyor
Yaptırdın mı tekrar canımEvet canim tuttu benim ama dokularim gevsek tutmustu biraz tekrar bastan yaptirdim
Evet canim 4. Günüm bugünYaptırdın mı tekrar canım
Kizlar ben kalici dikim yaptirmak istiyorum ankaradayim onerdiginiz doktor varmiİlk kontrole 1 ay sinra gittim canim sonra bir sure sonra baktim ki yaptiran arkadaslarinkine gore benim delik büyük gorunuyor 3. Ayda tekrar gittim kontrole sonra ogrendim iste 4 gun oncede ikinci islemi oldum
Canım uzun zamandir takip ediyorum burayi inan bana Ankarada kalici dikim yaptirip sonuc alan kimseyi görmedim imkanin varsa istanbulda yaptirmalisin benceKizlar ben kalici dikim yaptirmak istiyorum ankaradayim onerdiginiz doktor varmi
Bencede ankara da yaptırcaksan geçici yaptırKizlar ben kalici dikim yaptirmak istiyorum ankaradayim onerdiginiz doktor varmi
Peki sizce dikişlerde açılma olmuş mudur damla damla kan geldi bugün deCanım hemen şurubu ne kadar iciyoaan biraz arttır miktarını ve etki edene kadar ictikten 1 saat sonrasina kadar tuvalete gitmemeye bak
Ikınırken ıkındıktan sonra çok çok kanarsa bozulmuştur diyodu doktor 1-2 damlayla bozulmazPeki sizce dikişlerde açılma olmuş mudur damla damla kan geldi bugün de
Gitme imkanim yok gecicide peki sonuc alan varmi bn yeniyim burdaCanım uzun zamandir takip ediyorum burayi inan bana Ankarada kalici dikim yaptirip sonuc alan kimseyi görmedim imkanin varsa istanbulda yaptirmalisin bence
Geçmiş olsun canım inşallah çok güzel bir şekilde tutarEvet canim 4. Günüm bugün
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah çok güzel bir şekilde tutar
Valla onu bilmiyorum tam canım gecicide bilinmeyen bir sürü doktordan sonuc alindi ama isim olarak hatirlamiyorumGitme imkanim yok gecicide peki sonuc alan varmi bn yeniyim burda
Gecicide kime yaptirabilirim burda yaptiranlar varsa yazabilirmi cok acilBencede ankara da yaptırcaksan geçici yaptır
Eski yorumları okuyunca geçicide sonuç alanları görmüştüm bence geçiciler kesin kanıyormuş sankiGitme imkanim yok gecicide peki sonuc alan varmi bn yeniyim burda