-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Canim sicak su icine bolca seker katip icebilirsin o ishal yapar bide kayisi kaynamis suyun icine at beklet sonra suyunu ic ve kayisiyi yiyebilirsinAdı ne canm ilacın
Iyilesme süreci nasıl oldu ben artık orda pek bisey hissetmiyorum bide ip düştü bir tane çürüdü de geldi sanırımEvet tuttu benim canim
Çok teşekkür ederim canımCanim sicak su icine bolca seker katip icebilirsin o ishal yapar bide kayisi kaynamis suyun icine at beklet sonra suyunu ic ve kayisiyi yiyebilirsin
Anlandıgım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımFotoğraf atsam tutup tutmayacağını söyleyenilecek var mı
Tamam canımAnlandıgım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
İstersen atabilirsin bana daFotoğraf atsam tutup tutmayacağını söyleyenilecek var mı
Canim iylesme suresinde cok dikkat ettim asla oturmadim hep yan oturdum yan yattim temizligme dikkat ettim kabiz olmamaya calistim ikinma fln bunlara dikkat ettim hep ayakta dus aldim ilik suyla bunlara dikkat edersen bi sknti olcagni sanmiyorumIyilesme süreci nasıl oldu ben artık orda pek bisey hissetmiyorum bide ip düştü bir tane çürüdü de geldi sanırım
Rica ederim canim insallah hepinizin tutar rahat bi nefes alirsinizÇok teşekkür ederim canım
İşlem oldunuz olumlu sonuç aldınız mı kanamanız oldumu acabaDikim yaptiran kızlar ustune oturmayin hep yan yatın yan oturun bacaklarinizi acmayin vucudunuzu geren hareketler yapmayin ani eglip kalkmayin ayakta dus alin ilik suyla tabiki tuvalette ikinmayin kabiz olmayin surubunuzu icin mutlaka tuvaletteyken elinizle ust tarafta elinizle kapatin disarda cok fazla tuvaleti kullanmamaya calisin enfeksiyon kapmamak icin bol bol sarmisak sogan tuketin c vitamin suda eriyen tablet kullanin regl zamaninizda kokulu o tur pedler kullanmayin bimde ve a101 de satilan eski tur kalin pamuklu pedler oluyo onlardan kullanin batikonunuzu doktorun soyledigi gibi kullanin bide gece uyurken ic camasir giymezssenizde iyi olur oranin kuru kalmasini saglar genis pijamalar giyin dar seyler giymeyin aklima gelen bunlar ben bunlari yapmistim kizlar
İnşAllah canm. Tuttuktan sonra esner ki acaba yaRica ederim canim insallah hepinizin tutar rahat bi nefes alirsiniz
Bende senin gibiydm canm hep Turgay bey okudum ğittm yaptırdım 20 gün olduHanımlar merhaba. Bende dikim işlemi düşünüyorum. Ankara’da bir çok yer araştırdım ama kalıcı olarak pek olumlu şeyler okumadım güven vermedi. Turgay beyi düşünüyorum her şey iyi güzel de nereye girsem Turgay bey yazıyor. Bu kadar fazla olumlu durum da açıkçası kafamı kurcalamıyor değil. Hesapların gerçekliğinden emin olamıyorum. Yine de gidip görüşmeyi düşünüyorum. İşlemi yıl sonuna doğru yaptıracağım. Benimle aynı durumda olan var mi? Açıkçası biraz cesarete ihtiyacım var
İnsallah sonuç alırsın bizleri de haberdar edersin :) bende öyle düşünüyorum ama parayı halledince. Sanırım sene sonunu bulacak benimkisi. O zamana kadar da iyice araştırıp kafam da netleştirmiş olurum. En çok kafama yatan durum tutmaması durumunda 2. İşlemin ücretsiz olacak olmasıBende senin gibiydm canm hep Turgay bey okudum ğittm yaptırdım 20 gün oldu
Düğün ne zamanBende senin gibiydm canm hep Turgay bey okudum ğittm yaptırdım 20 gün oldu
Ay çok sevindim. Benimde seneye düğün insallah. Parayı denkleştirir denkleştirmez gideceğim. Zaman zaman geçtikçe zam geliyor. Bende bayadır takip ediyorum. Ama işte hesapların gerçekliğine güvenemedim o yüzden hesap açıp aranıza katılmak istedim :) insallah benimde seninkisi gibi olur, adına sevindim gerçekten. Tutup tutmadığına dair kontrole ne zaman gideceksin ?Temmuz ya da ağustos canım. Mutlaka yazıcakm çünkü ben de 1 yıldır okuyorum burayı ve gerçekten çok iyi geldi bana. İnşAllah tutar de hepimiz kurtuluruz ama yaptıracaksan paranı denkleştirip hemen git hiç öyle korkulduğu gibi değil normalde çok canım kıymetlidir ama güzel geçti benim için beklediğim gibi diğildi
İnşAllah canım bugün 23.günüm regl oldum 12 mart ama bitince gidiceğim canım bakalım merak ediyorumAy çok sevindim. Benimde seneye düğün insallah. Parayı denkleştirir denkleştirmez gideceğim. Zaman zaman geçtikçe zam geliyor. Bende bayadır takip ediyorum. Ama işte hesapların gerçekliğine güvenemedim o yüzden hesap açıp aranıza katılmak istedim :) insallah benimde seninkisi gibi olur, adına sevindim gerçekten. Tutup tutmadığına dair kontrole ne zaman gideceksin ?
Gittin mi :)İnşAllah canım bugün 23.günüm regl oldum 12 mart ama bitince gidiceğim canım bakalım merak ediyorum