-
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Bugün üç bitti diyelimAnladım kacinci günün
cok erken turgay hoca dimiBugün üç bitti diyelim
Yok yanlış anlıyorsunuz. Beraber olmak gibi bir derdim yok benim zaten...Ondan bahsetmiyorum.. Biz birlikte olmadan daha önce yakınlaştık,. Benzer bir yakınlaşma durumunda.. Birlikte olmadan yani yine.. Anlaşılma olasılığı ne olur..Nikah kıyınca beraber olacaksın diye bir şarr yok ki düğünden somraya bırak Allah korusun bunun nişan atma anlaşamama durumu da var. Düğüne kadar dikiş vs olayını hee türlü çözersin.
burdaki bazı kişiler normal muaneye gittiler farkli1 bir doktora doktor ameliyat olduğunu anlamamış ben doktorun anlamasindan korkuyorumEvet canım Turgay hoca evet çok erken dahan
Sen işlem olduğunu söylemeden muayene ettirmek istiyorum deburdaki bazı kişiler normal muaneye gittiler farkli1 bir doktora doktor ameliyat olduğunu anlamamış ben doktorun anlamasindan korkuyorum
söylemeyeceğim zaten ama ya anlarsa evden birinin öğrenmesinden korkuyorumSen işlem olduğunu söylemeden muayene ettirmek istiyorum de
Canım hemen şurubu ne kadar iciyoaan biraz arttır miktarını ve etki edene kadar ictikten 1 saat sonrasina kadar tuvalete gitmemeye bakKabızlık çekiyorum bende biraz zorlandı kanama oldu biraz dikislerim acilmis midir acaba korkuyorum iki gün önce oldum
Merhaba sende turgay karakaya yaptırmıştın demi seninki tuttu muCanım hemen şurubu ne kadar iciyoaan biraz arttır miktarını ve etki edene kadar ictikten 1 saat sonrasina kadar tuvalete gitmemeye bak
Evet canim tuttu benim ama dokularim gevsek tutmustu biraz tekrar bastan yaptirdimMerhaba sende turgay karakaya yaptırmıştın demi seninki tuttu mu
Bende Turgay karakayaya yaptırdım da çok korkuyorum tutmuycak diyeEvet canim tuttu benim ama dokularim gevsek tutmustu biraz tekrar bastan yaptirdim
Evet canim doktor %80 kanar % 20 kanamaz dedi bende tekrar yaptirdim senin işlemin tuttu mu pekiTekrar yaptırmakta çok sıkıntılı benim ilk 3-4 günüm zor geçti.2.sini ücretsiz mi yaptılar
Anladım canım sende Turgay beye yaptirdin dimiTek kat kalıcı yaptırdım.