Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Sen dikkat etmediğin şeylerden mi olmuştu yoksa yapın gereği mi tutmamıştı
2.yapılışta üstüne tekrar mı yaptılar yoksa orayı bozup bidaha mı
Canim 20 dikis var mesela ustteki iki dikis tutmamisti delik biraz buyuk olmustu dokularda biraz gevsek durunca bastan yaptik dikkat etmedigim birsey olmamisti aslinda ama hatirlamiyorum cok tabi 5 ay gecti cunku bu arada bozup bastan yapti

Canim 20 dikis var mesela ustteki iki dikis tutmamisti delik biraz buyuk olmustu dokularda biraz gevsek durunca bastan yaptik dikkat etmedigim birsey olmamisti aslinda ama hatirlamiyorum cok tabi 5 ay gecti cunku bu arada bozup bastan yapti
Anladım canım acaba çift kat yaptırınca daha mı iyi tutuyordu benim kafam karıştı

Çok üzülmüş müydün ilk tutmadığında duygularını merak ediyorum canım 1 aylık iyileşme süresini nasıl atlattın
İlkinde rahat gecti canim simdiki daha cok zorluyor beni ikincisinde hem eskisini kesti hemde yeni bir islem yapti ustelik daha derine yapti agri aci olarak bu daha cok zorluyor beni henüz 4. Günüm evet aslinda üzüldüm ama yapicak bisey yok mecburen tekrar yaptirdim sehir disindan gidiyorum birde git gel git gel zor oluyor

İlkinde rahat gecti canim simdiki daha cok zorluyor beni ikincisinde hem eskisini kesti hemde yeni bir islem yapti ustelik daha derine yapti agri aci olarak bu daha cok zorluyor beni henüz 4. Günüm evet aslinda üzüldüm ama yapicak bisey yok mecburen tekrar yaptirdim sehir disindan gidiyorum birde git gel git gel zor oluyor
😔😔 ilkini kontrole ne zaman gitmiştin
2.ciyi yaptıralı 4 gün mü oldu

İlk kontrole 1 ay sinra gittim canim sonra bir sure sonra baktim ki yaptiran arkadaslarinkine gore benim delik büyük gorunuyor 3. Ayda tekrar gittim kontrole sonra ogrendim iste 4 gun oncede ikinci islemi oldum

Hic bilmiyorum canim benim ilk islemde kanama 10 gune kadar devam etti ama simdikinde hic yok o yuzden yanlis birsey soylemek istemem

X