- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
- #1.101
Gerçekten namusu 2 kanda mı arıyorsunuzYazdiklarindan her seyi biliyoruz :)) zavalli mustakbel kocan. Sozde bakire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten namusu 2 kanda mı arıyorsunuzYazdiklarindan her seyi biliyoruz :)) zavalli mustakbel kocan. Sozde bakire.
Merhaba yaptirdiniz miCanım senin dikişlerin kaç günde düştü sahi Bu arada tebrik ediyorum evlenmişsin ve kanaman olmuş İnan ki çok sevindim son günlerde peş peşe çok güzel haberler alıyorum Turgay beyin hastaları peşpeşe evlenip kanamaları oluyor bende arife günü Turgay Bey'e gideceğim inşallah kalıcı kızlık zarı dikimi için
Merhaba gittiniz mi yaptiniz mi bilgi verir misinizAy çok geçmiş olsun bende yaşayacağım. İnşallah tuttuğunuda duyarız da seni hep takip edecem yavrum ben de turgaya gidecem şu iki üç ay içinde inşallah.
Tavuk dürüm mü bu tek kat çift kat ezik seniCnm bende ameliyata gittiğimde Dr. Turgay beye sordum hocam daha garanti olacalsa daha sağlam tutacaksa çift kat flep yöntemi yapın dedim. Oda bana çift kat flep şart değildir, aradaki fark ilişkide daha zor yırtılması ve acı vermesidir dedi. Zaten tek flep yönteminide çok sağlam yapıyorum ilişki dışında bozulmaz dedi. Tamam hocam tek kat olsun benimki dedim. Tek kat yaptırın kızlar çift kat için ilave para ödemeye bence gerek yok. Benim alt taraf kapalı hissedebiliyorum. Öyşe kolay bozulacak bişii değil walla.
ben de aynı durumu şu an yaşıyorum merak ediyorum evlendiniz mi nasıl olduSelam.. kızlık zarı diktiripte evlenen sonuç alanları okudukça öylesine mutlu oluyorum ki anlatamam. Öncelikle seni tebrik ederim. Dikim için cesaret toplayıp yaptırmışsın ve ödülünde sonuç almak olmuş. Benim 3 ay önce bozuldu ve hemen terkedildim ( düşünsene benimle 6 ay gezdi ve 30 saniye süren olay içinmiş herşey sonra maske düştü. Telefon kapandı. Bilirsiniz buharlaştı gitti.. birkaç gün öncesine kadar ağır depresyondaydım sonra burayı buldum sonuç alanları okudukça ağladım.. ama umudun gözyaşları artık bunlar. Bende dr. Turgay Karakaya'ya dikim yaptırmayı düşünüyorum. Burda sonuç alan çok kızın yorumunu okudum. Geriye bir cesaret edip oraya gitmek kaldı. Birisi konumdan tutup beni turgay beyin masasına yatırsa zaten olay bitecek.
Siz nasıl insanlarsınız ya bir insan kocasını böyle birseyle nasıl kandırır ee madem seni bakire kabul etmiyor ozaman evlenmiceksin o adamla yazık tüh sizin gibiler hic bizaman mutlu olmayı hak etmiyorsunuz madem cok önemli sizin icin o kan ozaman baskasına acmıcaksınız bacagınızı yazıklar olsnKızlar bu işlemi ağustosta yaptırdım ve haftasonu düğünüm var benim gibi bu aşamada olanlar bibutik.yeliz fake instagram hesabım yazabilir misiniz kendimi çok kötü hissediyorum ilişkiye girebilecek bir boşluk göremiyorum orada full kapalı gibi aynı durumda olanlar varsa konuşmak istiyorum
He normal normal simdi kendini yamalıcak bir koca bulma sırasıMerhaba, 1 gün önce kalıcı işlem oldum. Şuan ağrım vs. yok sadece biraz bolluk hissediyorum bu normal mi lütfen işlem olan kişiler iletişim kuralım