Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

cnm benm ip erirmi hiç çok dik fln diye beenmezsn geri çıkarılabiliormuş die duydum ben geri çıkıosa nasıl ericek???[/QUO
gizem önden sağdan soldan resim istemişsin :) internetten resim gönderme taraftarı değilim . umarım hoş karşılarsın bu durumu . isteyen tüm arkadaşlara fotoshopta kesip sadece burun resimlerini gönderdim .. ne zaman istersen tunç bey kendi bilgisayarında resimler gösteriyor ama o da göndermiyor .sonuçta bu etik bir durum değil. diğer bir konu
bazı sorular okudum yazmışken onları da cevaplayayım .
evet eriyen ipler kullanılıyor . bu arada eriyen ipler eskiden beri olan bişi. yani benim parmağımda cam kesiği oldu onda da mesela kendiliğinden eriyen ipler kullanıldı .
2. bir durum . operasyondan sonra 2 hafta kadar burunda gerginlik hissediyorsun tabiki. bu endenle de daha titiz davranman gerekiyor . benim 1 ay oldu şu anda hiç birşey hissetmiyorum . gayet normal burun işte :) operasyonda burun normalden biraz daha fazla kaldırılıyor 3 hafta içerisinde şekli yerine oturuyor .şu anki halinden oldukça memnunum.
sargılar 2-3 günde çıkıyor.sonrasında banyo yapabiliosunz. gibi gibi :) aklıma ne gelirse anlatıyorum . haaa sigara imeyin pleaseee askı da sorun olmuyor deselerde içmiyor olmanın faydasını inanılmaz gördüm ....

peki canim burun kanatlarinda genisliklerde düzeltiliyormu yani burun kaldirilinca haliyle deliklerde ortaya cikiyo daraltma falan yapiliyor diye duydum dogrumu???

peki canim burun kanatlarinda genisliklerde düzeltiliyormu yani burun kaldirilinca haliyle deliklerde ortaya cikiyo daraltma falan yapiliyor diye duydum dogrumu???

burun kaldırılınca burun delikleri daralıyor zaten .ilk 3 hafta normalden biraz daha kalkık bir burun oluyor . hatta bana burun deliklerinz ortada olacak falan dediler ben amelyattan sonraki halini de begendim ki hiç de öyle kabak gibi görünmedi burun delikleri. 3 haftadan sonra şekli yerine gelnce kesnlikle burun kanatları ve delikleri eskisinde göre daha küçük . onu farkedebiliosun yani.

peki arkadaslar Tunc bey size onceden nasil bir buruna sahip olucaginizi fotograflarla gosteriyor mu?

ilk gorusmenin 200tl olmasi kotu,cunku belki istemeyecek ve ameliyat olmayacaksiniz,bugun neredeyse hic bir estetik cerrah on gorusme icin ucret almiyor...tabi ki saygim sonsuz hakkidir..ama dedigim gibi emin olmayanlar icin 200 tl biraz cok:KK43:

beauty1980 cnm başka foto varmı ön halide önemli bende yaptırcam 3hafta sonra yardım et bana vede uzakfoto varmı tam anlayamadım ailemde tedirginyardım edrsen çok sevinirim ayrıca burnunda ip varya rahatsız etmiyormu?yani burnuna rahatça dokunabiliyormusun ?düşmezmi peki sonra yada iltahap fln biraz korkuyorumda sorularımı yanıtlarsan içime sinerse bende yaptırcaam tunçbeye

gizem üc hafta sonra demistin ameliyatini oldunmu nasilsin su anda.

beauty1980 cnm başka foto varmı ön halide önemli bende yaptırcam 3hafta sonra yardım et bana vede uzakfoto varmı tam anlayamadım ailemde tedirginyardım edrsen çok sevinirim ayrıca burnunda ip varya rahatsız etmiyormu?yani burnuna rahatça dokunabiliyormusun ?düşmezmi peki sonra yada iltahap fln biraz korkuyorumda sorularımı yanıtlarsan içime sinerse bende yaptırcaam tunçbeye

gizem nerelerdesin üc hafta sonra demistin hala haber vermedin bize..guzel haberlerini bekliyorum.

burun kaldırılınca burun delikleri daralıyor zaten .ilk 3 hafta normalden biraz daha kalkık bir burun oluyor . hatta bana burun deliklerinz ortada olacak falan dediler ben amelyattan sonraki halini de begendim ki hiç de öyle kabak gibi görünmedi burun delikleri. 3 haftadan sonra şekli yerine gelnce kesnlikle burun kanatları ve delikleri eskisinde göre daha küçük . onu farkedebiliosun yani.

BEAUTY 1980 arkadasim hala resimlerine bakiyorum inanki öyle guzel bir burnun olmuski ...hergun 3 kere bakiyorum yeminle.simdi bana cellestten mail gelmis fiyat ve bilgi vermisler.acaba sana resimlerimi yollasam az cok senin gibi burnum olurmu tahmin edebilirmisin mailine resim yollasam.su an bir tek sen deneyimlisin o yuzden senden fikir almak isdedim.sevgiyle kal.

orta yüze endo lift uyguladı kulak arkası ve önüne kesiklerle yüzü topladı.yağ ilavesi bana yapmadı.gerek yok dedi.
kemik yapısını çok iyi tanıyor ne derse ona bırakmak lazım.doğal olmasını istiyorsanız kimsenin anlamamasını istiyorsanız tunç bey ne önerirse ok deyin :-)

Canım benim bende düşünüyorum bunu.

sen ne için yaptırdın, sarkma var mıydı?
ne kadar izin almak lazım iyileşme süresi için?
bi de yaklaşık kaça maal oldu?

özel mesaj atamıyorum çünkü 50 tane yorum yapmamışım :KK43: cevaplarsan çok sevinirim

orta yüze endo lift uyguladı kulak arkası ve önüne kesiklerle yüzü topladı.yağ ilavesi bana yapmadı.gerek yok dedi.
kemik yapısını çok iyi tanıyor ne derse ona bırakmak lazım.doğal olmasını istiyorsanız kimsenin anlamamasını istiyorsanız tunç bey ne önerirse ok deyin :-)

göz altında bi yerlerde iz kaldı mı iyileşme süresi ne kadar oldu? yaklaşık ne kadara oldu? bilgi verirseniz çok sevinirim

Yahu bende de aynı problem var, yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum:KK43: Tunç Şafak'a nasıl ulaşabileceğim hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen:KK43:

ya ben tunc beyle gorustum ve kucuk bır burnum var,ama ucu sarkık kemıgım falanda yok zıra burun mesafem cok kısaymış kaşla dudak üzeri arasındaki mesafe yani buyuzden operasyona uygun olmadığımı söyledi cunku burun ucu kalkarsa o mesafe daha kısalacakmıs ve hos olmayacagını soyledı ameliyetle ucunu toparlayabılırız dedı ama sızlerde bayagı arastrmısınızdr estetık cok rısklı herkesın burnu aynı gıbı bu operasyonun daha dogal olabılecegını dusunerekten gıttım ama olmadı=((( :gitme:cok heveslenmıstım ayrıca benden muayene ucretı de almadılar bahsettıgınız 200lırayı ıstemedıler yanıııı...

bende günlerce araştırdım binlerce kez vazgeçtim sonunda bir cesaret tunç beye yüz germe opr.yaptırdım.
eğer bu işin bu kadar kolay ve acısız olduğunu bilseydim bir gün bile beklemezdim
sonuç gayet başarılı abartısız en az 20 yıl önceki yüzümün aynısına kavuştum.tunç beyin bu konudaki başarısı tartışmasız bir numara.
bukadar konforlu bir operasyon düşünemezsiniz sizin için herşey düşünülmüş ilgi alaka hepsi super.
baz anestezi konusunda söylediği herşey doğru sağolun halil aksu teşekkürler siz de harikasınız .ücreti merak edenler için de şu bilgiyi vermek istiyorum hem en doğru hem de en uygun adres.

a.s. Yeni ve güzel görüntünüzü güle güle kulllanın.Bende ne zamandır Tunç beye yüz gerdiren birini araştırıyordum. Ben Tunç beyi 10 senedir tanıyorum. Her seferinde gel yapalım diyor ama ben cesaret edemiyorum .En sonunda 7 ay önce göğüslerimi büyüttürdüm çok güzel oldu amaaa..sağ göğüsümde bir sinir hasarı oldu ve ben ozamandan beri ağrı çekiyorum .Onun içinde şimdi iyice korkmaya başladım . Sizin Çok iyi problemsiz olmuş, ben ameliyattan sonra neler yaşadınız merak ediyorum şişlik morarma ağrı artık ne varsa paylaşırsanız çok sevinirim .Aslında Tunç bey çok iyi bir cerrah ama benimki bir talihsizlik . bende bir an önce daha iyi bir görüntü istiyorum fakat bu ağrı beni engelliyor . Sevgiler

Çok geçmiş olsun ZEBU umarım bu ağrıdan bir an önce kurtulursun. Ama anlamadığım 7 aydır tedavi olmadın mı? Yani bu sinir hasarını düzeltecek ve ağrıyı durduracak bir tedavi olmalı mutlaka ve 7 ay çok uzun bir süre, bu sürede çoktan iyileşmesi gerekirdi. Tunç Bey ne diyor bu konuda?

Çok geçmiş olsun ZEBU umarım bu ağrıdan bir an önce kurtulursun. Ama anlamadığım 7 aydır tedavi olmadın mı? Yani bu sinir hasarını düzeltecek ve ağrıyı durduracak bir tedavi olmalı mutlaka ve 7 ay çok uzun bir süre, bu sürede çoktan iyileşmesi gerekirdi. Tunç Bey ne diyor bu konuda?

Çok teşekkür ederim canım Tunç bey yapacak bir şeyim yok , protezleri alabiliriz dedi ama protez alınsada bu ağrı geçmez bir kere sinir hasar görmüş maalesef. Tabiki başka bir doktora gittim ama bu ağrıların geçmesi çok zormuş. Bana nörapatik ağrı kesici verdi ancak ilaçla ağrı biraz hafifliyor.Sinir hasarları kalıcı olup ileride ise daha büyük ağrılar yapabiliyormuş o yüzden moralim bayağı bozuk . Başıma gelene kadar benimde böyle bir şeyden haberim yoktu. Googledan nörapatik ağrıyı araştırdım . Şimdilik Allaha dua ediyorum .

cok gecmis olsun. Bazen boyle sansizliklar oluyor. Ayni sansizlik baska bir dr'da benim goz alti dolgumda oldu. ki burnumu ayni dr duzeltmis cok dogal olmustu.( Cam kapiya girip burnumu yamultmustumda:)) Ama sansima ikinci operasyonda gozaltimda cokukluk oldu. Yillarca moralim bozuldu cunku duzelme ihtimali yok. Bendee onunla yasamayi ogrendim. Sizinkide sansizlik olmus. Onumuzdeki yillarda yeni tedaviler cikar ve sizde bu sorunu cozersiniz diye umut ediyorum.

banada burun resimini maillermisiniz.1 kez estetik oldum.fakat burun ucu düşmesi oldu.bu yöntem benim için biçilmiş kaftan:)ACİL RESİM BEKLİYORUM .şimdiden çok çok teşekkür ederim.mail adresim betul2297@hotmail.com

cok gecmis olsun. Bazen boyle sansizliklar oluyor. Ayni sansizlik baska bir dr'da benim goz alti dolgumda oldu. ki burnumu ayni dr duzeltmis cok dogal olmustu.( Cam kapiya girip burnumu yamultmustumda:)) Ama sansima ikinci operasyonda gozaltimda cokukluk oldu. Yillarca moralim bozuldu cunku duzelme ihtimali yok. Bendee onunla yasamayi ogrendim. Sizinkide sansizlik olmus. Onumuzdeki yillarda yeni tedaviler cikar ve sizde bu sorunu cozersiniz diye umut ediyorum.

Sanada çok geçmiş olsun canım insan maalesef böyle olumsuz şeylerle karşılaşıyor . Dediğin gibi her gün yeni bir şey çıkıyor inşallah bizim içinde bir şeyler olur . Allahtan K.K varda acılarımızı paylaşıp teselli buluyoruz sağlıklı günler dileğiyle öpüyorum...:)

Son düzenleme:
a.s. Yeni ve güzel görüntünüzü güle güle kulllanın.Bende ne zamandır Tunç beye yüz gerdiren birini araştırıyordum. Ben Tunç beyi 10 senedir tanıyorum. Her seferinde gel yapalım diyor ama ben cesaret edemiyorum .En sonunda 7 ay önce göğüslerimi büyüttürdüm çok güzel oldu amaaa..sağ göğüsümde bir sinir hasarı oldu ve ben ozamandan beri ağrı çekiyorum .Onun içinde şimdi iyice korkmaya başladım . Sizin Çok iyi problemsiz olmuş, ben ameliyattan sonra neler yaşadınız merak ediyorum şişlik morarma ağrı artık ne varsa paylaşırsanız çok sevinirim .Aslında Tunç bey çok iyi bir cerrah ama benimki bir talihsizlik . bende bir an önce daha iyi bir görüntü istiyorum fakat bu ağrı beni engelliyor . Sevgiler

bende tunç beye göğüs dikleştirme operasyonu oldum.sonuç süper...
ağrı yok sızı yok.5.gün işteydim.
adamın elleri okadar güzelki ! bu ellerden kötü iş çıkması beklenemezdi zaten :KK9:

hastaneye gidişimden iyileşme sürecine kadar anlatıyorum :)
hastaneye gittim kılık kıyafeti değiştirdiler. Normal ameliyata nasıl hazırlanılıyorsa o şekilde hazırladılar. Tabi ben bu kadar hazırlığı görünce iyice tırstım . Hemşire de herşeyi düşünmek zorundayız.evet basit bir operasyon ama her ihtimale karşı tedbirli olalım diye yapılıyor tüm bunalr dedi. sonra tunç bey geldi burun üzerinde çizimler yaptı . tabi heyecanım gittikçe artıyordu . sonra ameliyathaneye alındım. ameliyathaneye alınmam ile çıkmam ayrım saat sürdü.Burnu uyuşturmak için yapılan iğneden başka hiç bir ağrı olmuyor. çıktıktan sonra 1 saat kadar gözetim altında tutuluyorsun.tabi bu da tunç beyin titiz olmasından kaynaklanıyor . Sana ilaçlarını teslim ediyor ve taburcu ediyor rahatlıkla yürüyebiliyorsun işine gücüne dönebiliyorsun . ama ben o gün evde kalıp dinlenmek istedim . Bir de çocukların varsa sana tavsiyem ilk 1 hafta burnuna dikkat et. sonuçta operasyon nedenyle hassaslaşıyor. hızma takmıyorum vazgeçtim :) ondan da hevesimi aldım zten :) dediğin gibi lokal anestezi oluyor .haa unutmadan söleym :) daha önce hiç klasik müzik eşliğinde ameliyat olmamıştım :))))) çok gerilmiştim ama ameliyatın 10 dakikasından sonra keyflendim bayaa . durum bu :)

merhaba Beauty, bende tunç beye burun ameliyatı yaptırıyorum, iki hafta sonraya gün aldım, rica etsem banada mail atabilir misin o güzel resmini :) prominens@hotmail.com, iyi akşamlar

3 gün önce abdominoplasti oldum ve adamın internetten gelmişini geçmişini delik deşik ettim...

tecrübelerimi de katarak şunu söyleyebilirim, işini severek ve geliştirerek yapan bi doktor...
riskli bi hasta olmama rağmen hiç bi sorun yaşamadım...

ellerine de hastayımm:)

canım şuan nasılsın tunca bende karıngerme yaptırmak ıstıyorum.ameliyat izlerin ne durumda.

bende ellerine hastayım adamın :KK1:

X