cnm benm ip erirmi hiç çok dik fln diye beenmezsn geri çıkarılabiliormuş die duydum ben geri çıkıosa nasıl ericek???[/QUO
gizem önden sağdan soldan resim istemişsin :) internetten resim gönderme taraftarı değilim . umarım hoş karşılarsın bu durumu . isteyen tüm arkadaşlara fotoshopta kesip sadece burun resimlerini gönderdim .. ne zaman istersen tunç bey kendi bilgisayarında resimler gösteriyor ama o da göndermiyor .sonuçta bu etik bir durum değil. diğer bir konu
bazı sorular okudum yazmışken onları da cevaplayayım .
evet eriyen ipler kullanılıyor . bu arada eriyen ipler eskiden beri olan bişi. yani benim parmağımda cam kesiği oldu onda da mesela kendiliğinden eriyen ipler kullanıldı .
2. bir durum . operasyondan sonra 2 hafta kadar burunda gerginlik hissediyorsun tabiki. bu endenle de daha titiz davranman gerekiyor . benim 1 ay oldu şu anda hiç birşey hissetmiyorum . gayet normal burun işte :) operasyonda burun normalden biraz daha fazla kaldırılıyor 3 hafta içerisinde şekli yerine oturuyor .şu anki halinden oldukça memnunum.
sargılar 2-3 günde çıkıyor.sonrasında banyo yapabiliosunz. gibi gibi :) aklıma ne gelirse anlatıyorum . haaa sigara imeyin pleaseee askı da sorun olmuyor deselerde içmiyor olmanın faydasını inanılmaz gördüm ....
peki canim burun kanatlarinda genisliklerde düzeltiliyormu yani burun kaldirilinca haliyle deliklerde ortaya cikiyo daraltma falan yapiliyor diye duydum dogrumu???