Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

Arkadaşlar daha önce Tunç Tiryaki'ye ameliyat olduğum için sizi bilgilendirmek istedim. Belki karar verme aşamasında fikirlerinizin şekillenmesine yardımcı olur. Benim sadece ucu düşük bir burnum vardı, Konuşurken ve gülerken oynamasından çok rahatsız oluyordum ancak tam bir operasyon geçirerek daha kötü bir hale gelmesinden korktum ve burun askısı işlemini öğrendim. Tunç beyden randevu aldım ve görüşmeye gittiğimde bana burun askısının sanıldığı kadar kalıcı bir yöntem olmadığını söyledi. Bunun yerine burun ucu estetiği olmamı kalıcılığı açısından tavsiye etti. Maddi olarak da bi farkı olmadığı için söylediklerini mantıklı ve samimi buldum, ve burun ucu estetiği oldum. Ameliyat öncesinde tasarım yapılmadı, ancak çok işlem gerekmediğinden kendisine güvendim. ameliyat sonrası burnumun sag tarafında bir sislik farkettim, daha bantlıyken bile belli oluyordu. Muayene sırasında bunun ödem oldugunu soyledi ancak ödem değil burun kanatlarımın biri diğerinden daha kalın. Ayrıca dikiş izim çok belirgin ve burnum hala gülerken iniyor. Birkaç kez burun ucuma iğneyle dolgu yaptı fakat birkaç ay sonra yine eski haline döndü. Sonuç olarak yeniden tam bir burun ameliyatı geçirmek istiyorum çünkü tatmin olmadım ve asimetri sorunu canımı sıkıyor. Fiyatlar uçuk ve sonuçlar pek iç açıcı değil. Burun için tavsiye etmiyorum.

Arkadaslar uzun zamandir yazışmaları takip ediyorum ve kendi yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.Ben 2 hafta once tunc tiryaki ile burun asma ve silikonla göğüs büyütme estetiği oldum,operasyon gayet başarılı gecti.Ekip olarak cok ilgililer.Hic bir ağrı yok,goguslerim tam istediğim büyüklükte oldu.
Burnumun ucu ameliyattan sonra normalden daha kalkikti,aradan iki hafta gecti yavaş yavaş yerine oturuyor.Ama tam sonuc 2 ay icinde belli olacakmış.doktorum bana yarı yarıya kayıp olacağını bundan dolayı burnu olacağından daha fazla kaldırdıklarını söyledi,su an bekleme asamasindayim.bazi sitelerde burnun tamamen eski haline donebilecegini okudum fakat doktorum böyle bir sey olmayacağını söylüyor.

Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:

fotoğrafın yok mu görsek :/

ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...

merhaba , bu işlemi yaptıralı baya zaman olmuş memnunmusun ortaya çıkan sonuçtan bende yaptırmak isitiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. esrahaydar@windowslive.com mail adresim çok teşekkürler.En Büyük KK

merhaba , bu işlemi yaptıralı baya zaman olmuş memnunmusun ortaya çıkan sonuçtan bende yaptırmak isitiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. esrahaydar@windowslive.com mail adresim çok teşekkürler.En Büyük KK

arkadaşlar daha önce yaptıranlardan tavsiye verebilecek oln var mı? forumda uzun süre önce asma yöntemini kullananlar olmuş, hala kalıcılığını koruyor mu?

Aklı olan gitmez ona. Kök hücre dediği kök hücre değil herşeyden önce; bildiğiniz sizden alınan yağı yüzünüze enjekte ediyor. Kök hücre çok daha çetrefilli, uzun süren, beklenmesi gereken bir prosedür ve aşırı pahalı. Ben kendisinin tek 1 sözünü bile yerine getirmediğini gördüğüm gibi, bu başarısızlıkların nedenini sorduğunuzda size bir cevap vermiyor bile. Öyle çok yakışıklıymış, elleri çok güzelmiş kime ne faydası var bunun Allah aşkına? Bir insan nasıl bu kadar başarısız olur, aklım hala almıyor. Piyasada bu kadar tutuluyormuş gibi görünmesine aldanmayın, araştırmanızı tam yapın sonra benim gibi başınıza gelenlere inanamaz hale gelirsiniz.

Bende Tunc beye gogus buyutme ameliyati yaptirmayi dusunuyorum Aralikta. New York'da yasiyorum, cok az zamanim kaldi, karar verip artik biletimi almak istiyorum! Benimle tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Selamlar, ben mailimi biraktigim ve yorum yazacagim dedigim icin senelerdir bu konuda soru gelmis, o adresi de aktif kullanmadigim icin bir turlu yorum yazamamistim, herkese genel cevabim:

-bana gelen fotograflardaki burun cok basariliydi ancak malesef ne mail ne de fotograflar elimde yok
-ben randevu alip gittim Tunc Bey'e ve askinin uygun olmadigini soyledi, ben de ameliyat dusunmedigim icin kendimle baristim ve mutlu mesut yasiyorum senelerdir burnumla :)

Konuda baska bir bilgim yok, herkese sevgiler, insallah herkesin operasyonu istedigi gibi sonuclanir.

Arkadaslar uzun zamandir yazışmaları takip ediyorum ve kendi yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.Ben 2 hafta once tunc tiryaki ile burun asma ve silikonla göğüs büyütme estetiği oldum,operasyon gayet başarılı gecti.Ekip olarak cok ilgililer.Hic bir ağrı yok,goguslerim tam istediğim büyüklükte oldu.
Burnumun ucu ameliyattan sonra normalden daha kalkikti,aradan iki hafta gecti yavaş yavaş yerine oturuyor.Ama tam sonuc 2 ay icinde belli olacakmış.doktorum bana yarı yarıya kayıp olacağını bundan dolayı burnu olacağından daha fazla kaldırdıklarını söyledi,su an bekleme asamasindayim.bazi sitelerde burnun tamamen eski haline donebilecegini okudum fakat doktorum böyle bir sey olmayacağını söylüyor.[/

cnm resimlerini görebilir miyiz? çok merak ettim ?

Aklı olan gitmez ona. Kök hücre dediği kök hücre değil herşeyden önce; bildiğiniz sizden alınan yağı yüzünüze enjekte ediyor. Kök hücre çok daha çetrefilli, uzun süren, beklenmesi gereken bir prosedür ve aşırı pahalı. Ben kendisinin tek 1 sözünü bile yerine getirmediğini gördüğüm gibi, bu başarısızlıkların nedenini sorduğunuzda size bir cevap vermiyor bile. Öyle çok yakışıklıymış, elleri çok güzelmiş kime ne faydası var bunun Allah aşkına? Bir insan nasıl bu kadar başarısız olur, aklım hala almıyor. Piyasada bu kadar tutuluyormuş gibi görünmesine aldanmayın, araştırmanızı tam yapın sonra benim gibi başınıza gelenlere inanamaz hale gelirsiniz.
peki cnm nasıl araştıracağız yaaa :KK43:( bizde şaştık artık...

Burnuma yandan bakdikda hafif bir ideal shekilde iceriye torpillenmsh) super..ve burun delikleri ayni.Ve kucucuk burun olmush..bu kadar)

Merhaba Nigarka, geçmiş olsun, Senin adına çok sevindim, istediğin gibi olması çok güzel... Bende Tunç bey'e muayene oldum, kemeri törpü yapıp, hafif burun ucunu kaldıracak. Yalnız çok korkuyorum, ameliyattan değil de sonrası için çok korkuyorum...:KK17:
Rica etsem bana da ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini paylaşır mısın?
ilknur-777@hotmail.com

Sevgiler...

Burnumun ucu ameliyattan sonra normalden daha kalkikti,aradan iki hafta gecti yavaş yavaş yerine oturuyor.Ama tam sonuc 2 ay icinde belli olacakmış.doktorum bana yarı yarıya kayıp olacağını bundan dolayı burnu olacağından daha fazla kaldırdıklarını söyledi,su an bekleme asamasindayim.bazi sitelerde burnun tamamen eski haline donebilecegini okudum fakat doktorum böyle bir sey olmayacağını söylüyor.

Merhaba sensetive,
Ben daha yeni uye oldum. Anladığım kadarıyla sen burun asma ameliyatı olalı bayagı oldu. Sonuç kalıcı oluyor mu acaba?
Daha sonra geri eski haline geldiğini duymuştum. Teşekkurler !

merhaba,ben yeni üye oldum.tunç beyle ilgili tecrübesi olan bilgi verebilir mi acaba?kendisine kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu yaptıran var mı bacaklarına.liposuction sonucu oluşan iç bacakta ki dalgalanmaların giderilmesi için araştırma yapıyorum.bilmiyorum bu konuda en iyi en güvenilir doktor kim.sadece tunç tiryaki nin kök hücre yaptığını duydum.

Bende bu kök hücre ameliyatini olmayi düsünüyorum, tunc beyi internette arastirdim ama hala kararsizim. Ameliyattan sonra bir sikayetin oldumu zedier? Bide yaglar eridimi sende
merhaba,tunç beye ameliyat oldunuz mu?bende kendisini araştırıyorum da.tecrübelerinizden dolayı bana yardımcı olur musunuz?

mrb tunç tiryaki hakkında bilgi alabilir miyim,yardımcı olur musun.kendisine bacağa kök hücrden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum ama halaa emin olamıyorum.özelden yazabilirsin

Merhaba bu forumdaki ilk mesajım. 1 ay kadar önce Tunç Tiryaki'de muayene oldum. İple burun askı için görüşmek istedim önce muayene olmam gerektiğini söylediler. 300 TL muayene ücreti olduğunu ve ücreti ondan sonra söyleyeceklerini söylediler. Bende telefonda ya ameliyat ücreti bütçemin çok üstündeyse o zaman boş yere muayene olurum dedim onlarda doktorun size ayırdığı vakit olarak görmeniz gerekir dediler. Neyse burnuma bıçak değdirmek istemediğim için ve iple askı yöntemi ile burun kaldıran başka bir doktor bulamadığım için gitmek zorunda kaldım. Doktorla görüştüm toplam 3 dakika sürdü ben muayene olacağımı sandım ama resmen 3 dakika benimle sadece konuştu 10 saniye burnuma baktı ve iple askı yöntemine uygun olmadığını söyledi, tipplasti yönetiminin uygun olduğunu söyledi ve 3500 dolar yani şuan için yaklaşık 12,500 TL ameliyat ücreti olur dedi. iple burun askı içinde 2500 dolar istedi o da yaklaşık 9000 tl, benim bütçem bunu ödemeye uygun olmadığı için tamam diyip çıktım ve 300 tl muayene ücretini boşu boşuna ödemiş oldum. Etik bir davranış değildi çünkü ortalama bir rakam söyleselerdi bütçeme uymuyorsa gitmezdim. Bu resmen muayene ücreti almak için yapılmış etik olmayan bir ticaret şekli. Hani burnuma gerçekten bir muayene yapmış olsaydı, içine baksaydı veya olası burun sorunlarımı söyleseydi vs. o zaman derdim ki en azından muayene oldum ama sadece 3 dakika benimle konuştu diye 300 tl vermek gerçekten ağırıma gitti. Normalde fiyat yazmak benim içinde hoş bir davranış değil ama bu şekilde insanların boş yere muayene ücreti ödemesini uygun bulmuyorum. Parayı kolay kazanmıyoruz. Bu görüşmenin hakkı kesinlikle 300 tl değildi. Bilgi vermek ve paylaşmak istedim.

X