merhabaaa tugrul beye bende gıttım sızlerın yazılarını okyup, ben gogus kucultme ısıtyorum
suan 25 yasındayım 155 boyum var vıctorıa secretta 34dd, 75 c de dıger markalardakı gnl olcum dıyebılırız.
c cup bana buyuk gelıyor tugrul bye gıtıgımde o begndı v ben senın goguslerını kucultmem dedı sızler ne dusunuyosunuz ama ben allaha nankorluk etmek ıstemem ama kucultup daha rahat etmek ıstıorum.
ıstedıgımı gıymek ıstıyorum goguste catal da sevmıyorum sızler bana ne onerırsınız? fıkırlerınız yorumlarınız nlerdır?
merakla beklemekkteyimmmmmm :)
Merhaba:)
Tugrul Bey le ve aklınızda olan başka hangi doktor varsa hepsiyle bir görüşün, yaptıkları ameliyat sonuçlarını bir görün,anlattıklarını bir dinleyin ondan sonra zaten kendiniz cevabını bulacaksınız sorduğunuz sorunun :)
Ben kendisinden çok memnun olan birçok hastasından biriyim.Meme büyütme ameliyatı oldum yaklaşık 2,5 sene oldu. Eskiden Hattat hastanesiymiş fakat şimdi Levent Ethica oldu o hastane.Ameliyatlarını orada yapıyor. Acıbadem de yapmıyor diye biliyorum.
Meme büyütme fiyatı son olarak 8500 tl imiş. Dikleştirme ve küçültme olacaksa şayet fiyat değişken olabiliyor. Bir muayene olmanız lazım. Muayene ücretsizdir.
Sevgiler...
Bnde kendisiyle 3 gun once gorustm iste bu dedim ama cok pahali ve ayni seyleri dusunuyoruz buyuklugu konuşmadık bnde biraz buyuk olsun diyemedm biraz deli adam korktum demeye nsl denir bilmem.Cuma günü tugrul beyle görüştüm ayni burda yazilanlar gibi bi adam ve kesinlikle yaptığı işte bir numara. Yaptığı dikleştirme ameliyatlarinin fotoğrafları mükemmeldi. Inanilmaz guzel olmuş hepsi. Bana yasim küçük olduğu icin dikleştirme gibi izli bi ameliyat yapmiycagini söyledi ki ben o izleri hic umursamam bile. Cunku o kadar guzel olmuşlar ki. Her neyse benimkisi silikonla gogus büyütme operasyonu olucak sanırım. Silikon koyarak gogsumu dolgunlastirip diklestiricek. Su an kafami kurcalayan sey ameliyat tarihini ne zamana ayarlasam düşüncesi�� inanıyorum ki su anki halinden cok daha guzel olucaklar. Yalniz boyut meselesini konusmuyo tabi acaba ameliyat olup da göğüslerim kucuk hala diyen var midir veya cesaretimi toplayip biraz buyuk olsunlar demeli miyim��
Bir resim koysaydiniz keskeMerhaba arkadaşlar. Başlığı açan ben, tam 5 yıl sonra aranıza geri döndüm. Bu yazdıklarım çok kişiye faydalı olacak umarım. Ben 2010'da oldum. Kas üstü, 325 cc. Hiç meme dokum yoktu benim, neredeyse küçük bir kedi memesi gibi idi:)) Boyum 1.75, kilom 65 , basenlerim de 100cm olmasına rağmen göğüs ölçüm altı 80 cm, ucundan geçen ölçü ise 83 cm idi. Emzirme sonrası da bomboştular. Ben 350 istedim, dr.um 325cc koydu, o zaman daha büyük olsa dedim ama sonra hep memnun oldum. Ameliyat sonrası meme altım 82cm, meme ucu ölçüsü 92cm oldu. Süperdi yani.
Bence büyük meme hantal gösteriyor, bu boyut benim vücut yapıma çok iyi oldu. Senelerdir rahatım. Eşim de ben de unuttuk ve çok memnunuz. Ele falan gelmiyor. Şuana gelirsek, tam 5.senem, hafif bir sarkma var kasın altına sıkıştırılmadığı yani kasüstü olduğu için. ama o kadar doğal bir görüntü ki bu benim gibi 41 yaşında biri için. Yani top gibi olmasını hiç istemezdim. İnternetten Monica Bellucci'nin memelerini aratın arkadaşlar, işte şuan aynı o şekilde benimkiler. Biraz kilo aldım, şuan 72 kg oldum. Meme ölçüm 95cm oldu sırtım genişlediği için. Bir de 350 konulsaydı 100-105cm olacaktı:)) İyi ki 325 konmuş diyorum şimdi.
Umarım faydalı olmuşumdur. Şimdi lipoyu araştırıyorum. 105cm kalçamı da 95 görmek istiyorum ki tam kum saati olayım:))) Herkese sevgiler.
Arkadaslar bende amaliyat olacagim istanbulda olan varmi yada olacak olanBir resim koysaydiniz keske
merhaba ,ben de Tuğrul Bey'e ameliyat olmak istiyorum resim görebilir miyim acaba ?Cnm ark olarak ekle görebilirsin....
nasıldı ameliyat? izlemeye alabilir misiniz?Bende 2009 da oldum 6000 lira ödedim, kendimi kazıklanmış hissettim şu an üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?