• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba kizlar, acil yardimlariniza ihtiyacim var. yeni uye oldum, gogus buyutme dusunuyorum ve Tugrul bey dahil olmak uzere birkac doktorla gorustum. Aklima en yatan Tugrul bey oldu ama sorun suki benim goguslerim kucuk ve diger tum doktorlar kas alti onerdi, daha dogal durur diye tabi Tugrul bey haric.
Kucuk goguslu olupta Tugrul bey'e kas ustu ameliyat olaniniz varmi? Nasil gorunuyor?
Hatta bilmiyorum nasil yapiliyo ama foto paylasma imkani olan olurmu acaba benimle?
Yaz gelmeden bu ameliyati olmak istiyorum ama cokkk kararsizim, offffff....kizlar nolur yardim...
ben olmadım,ama olsaydın kesinlikle ona olacaktım,düşünme paran varsa ol

kendim gittim,çok kana oldum,ama araya başka bişey girdi,hattta geçenlerde biri bana özel mesaj attı burdan,geçen yıllarda yazışmışız onunla ve ona tuğrula git demişim,oda gittmiş,ve bana teşekkür mesajı attısana yollarım ıstersen

Kizlaaar kimse yokmu yardim edicek? Gorustugum diger tum doktorlar silikonlarain kas ustunde belli olacagini soyluyo. Sadece biri o bolgeye yag enjekte ederek kemikli yapimi ve bariz silikon goruntusunu gizleyebilecegini soyledi. Kafam iyice karisti. Kucuk goguslu olup Tugrul bey'e ameliyat olanlar, no olur yardim.....

merhaba kızlar
Seni ekliyrm cnm resimlere bakabilirsin.. Arkadaş olarak ekleyenleride kabul ediyrm ekleyebilrsnz yani, sonuçta herkes ortak bi amaç için bu forumda.. Tuğrul bey zaten resim gösteriyo ofisinde denmiş, evet gösteriyo hatta başkasının yaptığı kötü ameliyat sonuçlu fotoda göstermşti bana, kollarını yukarı kaldırınca memeleri hareket eden bi kızın resmini göstermşti.. Güzel olan resimlerin içinden böyle olsun diye bomba bi resimde beğenmiştm ben ama benimkiler tamamen alakasız oldu malesef.. :/ Umarım herkes arzu ettiği göğüslere kavuşur ne diyim.. :)

beni de ekler misin mavibeyaz?

Kizlaaar kimse yokmu yardim edicek? Gorustugum diger tum doktorlar silikonlarain kas ustunde belli olacagini soyluyo. Sadece biri o bolgeye yag enjekte ederek kemikli yapimi ve bariz silikon goruntusunu gizleyebilecegini soyledi. Kafam iyice karisti. Kucuk goguslu olup Tugrul bey'e ameliyat olanlar, no olur yardim.....
Benim de küçüktü ve 2009da kasüstü oldum, 325cc, hiç belli olmuyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hala da güzeller. Benim mesajlarımı okursanız tektek, baştanberi tüm aşamaları görebilirsiniz. Açıkçası şuan uzunuzun yazmam mümkün değil. Açıkçası ebru gündeşinki gibi fırlamış gibi dimdik durmuyor ama 6.senemdeyim ve çok doğal. Fotoğraf yükleyemeyeceğim ama bilgi vermiştim önceki halimle ilgili. Benim tuğrul beyi seçme sebebim kas üstü yapmasıydı çünkü beraber yaşadığım annemin çakmayacağı şekilde az ağrım olmalıydı ve hemen işe dönebilmeliydim. Benim için herşey tatminkardı. 2009'da 4500TL ödedim.

Cok sagol Desirecim, birazdan okuycam butun yazilarini. Sadece zayif ve kemiklimi seninde dekolte kismin onu merak ettim... Daha onceki yazilarinda bunu yazdiysan kusura bakma, heyececan iste benimkisi.. Cok sevindim bana bilgi verdiginiz icin canim :)

Herkese merhaba
3-4 yıldır aklımda olan göğüs büyütme ameliyatı fikrinde önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tuğrul Bey 'i araştırmaya başladım,bu forumdaki yorumları da teker teker okudum. İşin sonucunda Tuğrul Bey ile görüştüm görüşmemden sonra en yakın müsait gününe tarihimi aldım ve ameliyatımı oldum şimdide iyileşme dönemimdeyim :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki burada yazılanların eksiği var fazlası yok .Evet Tuğrul Bey gerçekten diğer doktorlara göre çok farklı belki başkalarına göre ukala gelebilir ama bana göre zekasıyla ilgisiyle yeteneğiyle gerçekten bir numara. İlk görüşme için tam 2 buçuk saat ayırdı hiç bir maddi beklentisi olmadan daha ameliyat olup olmayacağım bile belli değilken.Ve ben o iki buçuk saat nasıl geçti anlamadım kafamda tek bir soru kalmadı.Benim ameliyatım yarım saat sürdü bunu da Tuğrul Bey'den başkası yapamazdı herhalde. Aynı günde hastahaneden çıktım. Ameliyattan önce ve ameliyattan sonra gözümü açtığımda Tuğrul bey hep yanımdaydı. Ameliyat sonrası benim için biraz zor geçti ama bu problem benimle alakalıydı . Ameliyat ile ilgili çekeceğiniz ağrı maksimum 2 gün oda ağrı kesiciye bile ihtiyaç duyulmayacak bir ağrı.Eğer benim gibi kendinizi kasar ve doktor beyin tavsiyelerine uymazsanız sizi çok daha zorlu bir süreç bekliyor onu söylemeliyim. Ki bende olduğu gibi kendimi kasıp ilk bir haftalık süreci ağrım olmamasına rağmen eziyet haline getirdim.Belim,boynum tutuldu kollarım ağrıdı.
Ölçüye gelince ben tamamen doktor beyin kararına bıraktım göğüs dokum hiç yok gibiydi ama şu anda fiziğime göre çok mutlu olduğum bir ölçüye sahibim . Daha iyileşme sürecinde olmama rağmen dışarıdan bakan kimse ameliyat geçirdiğimi anlamıyor. Çok doğal gözüküyorlar maşallah :)
Ameliyat sonrası Tuğrul Bey'i istediğiniz saatte arayın her seferinde isterseniz çok saçma bir neden olsun ve saat kaç olursa olsun hep aynı güzel ses tonuyla telefonunu açıp bütün sorularımı cevapladı. Açıkçası forumdaki bazı yorumları okuyup korkmuştum soru sordurtmaz diye ama bakın Tuğrul bey evet kendi işine karıştırmıyor ama aklınızda da tek bir soru işareti bırakmıyor her aşamada çok çok ilgili içiniz rahat olsun.
Kısacası iyi ki Tuğrul Bey'i tanımışım ve çok doğru bir karar vermişim. Bence gerçekten de Tuğrul Bey i başta insan olarak tanımak ve ona ameliyat olmak bir ayrıcalık .
Bu zamana kadar hep sessiz herkesin yazılarını okudum. Ameliyatımın ikinci haftasına girdiğimde de bende başkalarına yardımcı olmak istedim.Biraz uzun bir yazı oldu sanırım. İster istemez Tuğrul Bey 'i baya övmüş oldum ama napiyim onun gibi süper ve birazda deli bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum :)
Ameliyat olmak isteğinizi iyi düşünün ne de olsa bir ameliyat ve bence gerçekten ihtiyacınız varsa olmalınız.Bunu kafanıza koyduğunuzda da mutlaka Tuğrul Bey ile bir görüşme yapın.Umarım ameliyat olmak isteyen arkadaşlara taze ameliyatlı biri olarak biraz yardımcı olabilmişimdir ...

merhaba.ben tuğrul bey birkaç sene önce muayene ücreti almıyormuş.şimdi alıyor mu ?yada hala muayene ücreti almıyor mu?bir de operasyonla ilgili verdiği fiyatta kesin çizgisi var mı ,yoksa

merhaba.ben tuğrul bey birkaç sene önce muayene ücreti almıyormuş.şimdi alıyor mu ?yada hala muayene ücreti almıyor mu?bir de operasyonla ilgili verdiği fiyatta kesin çizgisi var mı ,yoksa fiyat konusunda yardımcı oluyor mu?

Merhaba kizlar, acil yardimlariniza ihtiyacim var. yeni uye oldum, gogus buyutme dusunuyorum ve Tugrul bey dahil olmak uzere birkac doktorla gorustum. Aklima en yatan Tugrul bey oldu ama sorun suki benim goguslerim kucuk ve diger tum doktorlar kas alti onerdi, daha dogal durur diye tabi Tugrul bey haric.
Kucuk goguslu olupta Tugrul bey'e kas ustu ameliyat olaniniz varmi? Nasil gorunuyor?
Hatta bilmiyorum nasil yapiliyo ama foto paylasma imkani olan olurmu acaba benimle?
Yaz gelmeden bu ameliyati olmak istiyorum ama cokkk kararsizim, offffff....kizlar nolur yardim...
merhabalar .benim 1 yılı geçti ve çooook mutluyum.ameliyatı unuttum bile.uzun zamandırda takip etmiyordum.foto paylaşamıyorum ama emin olun ki sizde benim gibi inşallah unutacaksınız ve hep böyle olduğunuzu düşüneceksiniz.ben yaşadığım tüm süreci yazmıştım.birçok arkadaş ameliyat sonrası geri dönüş yapmıyorlar tahminim onlarda rahat olduklarından günlük yaşama devam ediyorlardır.endişenizi anlıyorum ama bence rahat olun burada yazılardan yola çıkın.kendi kararınız en doğrusu olacaktır.ben bir çok dr araştırdım yazılar okudum ve kendim tercih ettim.olumsuzluk olsaydı bile bu benim kararımdı.onun için kendiniz yorumlayıp kendiniz tercih edin.herşey gönlünüzce olsun.

Benim de küçüktü ve 2009da kasüstü oldum, 325cc, hiç belli olmuyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hala da güzeller. Benim mesajlarımı okursanız tektek, baştanberi tüm aşamaları görebilirsiniz. Açıkçası şuan uzunuzun yazmam mümkün değil. Açıkçası ebru gündeşinki gibi fırlamış gibi dimdik durmuyor ama 6.senemdeyim ve çok doğal. Fotoğraf yükleyemeyeceğim ama bilgi vermiştim önceki halimle ilgili. Benim tuğrul beyi seçme sebebim kas üstü yapmasıydı çünkü beraber yaşadığım annemin çakmayacağı şekilde az ağrım olmalıydı ve hemen işe dönebilmeliydim. Benim için herşey tatminkardı. 2009'da 4500TL ödedim.
Bende 2009 da oldum 6000 lira ödedim, kendimi kazıklanmış hissettim şu an üzüldüm :(

Bende 2009 da oldum 6000 lira ödedim, kendimi kazıklanmış hissettim şu an üzüldüm :KK43:
Ben 2008'de olmuş olmam lazım, kızım 1 yaşına yeni girmişti çünkü.
Bende 2009 da oldum 6000 lira ödedim, kendimi kazıklanmış hissettim şu an üzüldüm :KK43:
Merhaba benim 2008de olmuş olmam lazım. Kızım 1 yaşını doldurmuştu ki hemen oldum. 2007 doğumlu benim kız. Dgününden 1 hafta sonra olmuştum:))

Herkese merhaba ben de baya araştırma sonunda tuğrul beyi buldum goğuslerim aşırı büyük minyon yapım yüzünden çok kotu gözüküyor o yüzden ameliyat olanlardan bilgi almak istiyorum sormak istediğim ilk soru istanbulda yaşamıyorum ameliyatıydı dikişi ve sargısıydı tüm kontroller takriben ne kadar surede biter aynı zaman izlerin kotu Bi şekilde kaldığı oluyor mu ben henüz anne değilim daha 20 yaşındayım ama bunların goruntusu yüzünden evlenmek istemiyorum fiyat bilgisi ve ameliyat olan biri bana geniş bilgi verebilir mi yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Arkadaslar bende dr.tugrul turana gögüs kücültme ameliyati olmak istiyorum...aranizda mutlaka ameliyat olan vardir bana fiyat bilgisi verirseniz sevinirim bende ona göre randevu alacagim lütfen cevap...:KK33:

Herkese Merhaba,
Tuğrul Bey'e burun ve meme estetiği (silikon meme protezi) oldum. Hiç ağrım olmadı. 1 tane dahi ağrı kesici almadım. Yüzümde hiçbir şişlik ya da morluk olmadı. Elimi kolumu çok rahat hareket ettirebildim . Her ihtiyacımı kendi başıma görebildim. Eğer Tuğrul Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorsanız kendisinin becelerilerinden hiç şüpheniz olmasın bence.

Herkese Merhaba,
Tuğrul Bey'e burun ve meme estetiği (silikon meme protezi) oldum. Hiç ağrım olmadı. 1 tane dahi ağrı kesici almadım. Yüzümde hiçbir şişlik ya da morluk olmadı. Elimi kolumu çok rahat hareket ettirebildim . Her ihtiyacımı kendi başıma görebildim. Eğer Tuğrul Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorsanız kendisinin becelerilerinden hiç şüpheniz olmasın bence.
böyle yorumlar okuyunca su an kalkıp olasım geliyor siz ne zaman oldunuz ameliyatı

Back