Herkese merhaba
3-4 yıldır aklımda olan
göğüs büyütme ameliyatı fikrinde önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tuğrul Bey 'i araştırmaya başladım,bu forumdaki yorumları da teker teker okudum. İşin sonucunda Tuğrul Bey ile görüştüm görüşmemden sonra en yakın müsait gününe tarihimi aldım ve ameliyatımı oldum şimdide iyileşme dönemimdeyim :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki burada yazılanların eksiği var fazlası yok .Evet Tuğrul Bey gerçekten diğer doktorlara göre çok farklı belki başkalarına göre ukala gelebilir ama bana göre zekasıyla ilgisiyle yeteneğiyle gerçekten bir numara. İlk görüşme için tam 2 buçuk saat ayırdı hiç bir maddi beklentisi olmadan daha ameliyat olup olmayacağım bile belli değilken.Ve ben o iki buçuk saat nasıl geçti anlamadım kafamda tek bir soru kalmadı.Benim ameliyatım yarım saat sürdü bunu da Tuğrul Bey'den başkası yapamazdı herhalde. Aynı günde hastahaneden çıktım. Ameliyattan önce ve ameliyattan sonra gözümü açtığımda Tuğrul bey hep yanımdaydı. Ameliyat sonrası benim için biraz zor geçti ama bu problem benimle alakalıydı . Ameliyat ile ilgili çekeceğiniz ağrı maksimum 2 gün oda ağrı kesiciye bile ihtiyaç duyulmayacak bir ağrı.Eğer benim gibi kendinizi kasar ve doktor beyin tavsiyelerine uymazsanız sizi çok daha zorlu bir süreç bekliyor onu söylemeliyim. Ki bende olduğu gibi kendimi kasıp ilk bir haftalık süreci ağrım olmamasına rağmen eziyet haline getirdim.Belim,boynum tutuldu kollarım ağrıdı.
Ölçüye gelince ben tamamen doktor beyin kararına bıraktım göğüs dokum hiç yok gibiydi ama şu anda fiziğime göre çok mutlu olduğum bir ölçüye sahibim . Daha iyileşme sürecinde olmama rağmen dışarıdan bakan kimse ameliyat geçirdiğimi anlamıyor. Çok doğal gözüküyorlar maşallah :)
Ameliyat sonrası Tuğrul Bey'i istediğiniz saatte arayın her seferinde isterseniz çok saçma bir neden olsun ve saat kaç olursa olsun hep aynı güzel ses tonuyla telefonunu açıp bütün sorularımı cevapladı. Açıkçası forumdaki bazı yorumları okuyup korkmuştum soru sordurtmaz diye ama bakın Tuğrul bey evet kendi işine karıştırmıyor ama aklınızda da tek bir soru işareti bırakmıyor her aşamada çok çok ilgili içiniz rahat olsun.
Kısacası iyi ki Tuğrul Bey'i tanımışım ve çok doğru bir karar vermişim. Bence gerçekten de Tuğrul Bey i başta insan olarak tanımak ve ona ameliyat olmak bir ayrıcalık .
Bu zamana kadar hep sessiz herkesin yazılarını okudum. Ameliyatımın ikinci haftasına girdiğimde de bende başkalarına yardımcı olmak istedim.Biraz uzun bir yazı oldu sanırım. İster istemez Tuğrul Bey 'i baya övmüş oldum ama napiyim onun gibi süper ve birazda deli bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum :)
Ameliyat olmak isteğinizi iyi düşünün ne de olsa bir ameliyat ve bence gerçekten ihtiyacınız varsa olmalınız.Bunu kafanıza koyduğunuzda da mutlaka Tuğrul Bey ile bir görüşme yapın.Umarım ameliyat olmak isteyen arkadaşlara taze ameliyatlı biri olarak biraz yardımcı olabilmişimdir ...