• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba tugrul bey vefat mi etti?? Kendisinde ameliyat olmustum bu ayin sonunda istanbula gittigimde yanina gitmek istiyordum gercekten cok üzüldüm

Malesef..ben de hala inanmakta gucluk cekiyorum.. yaptigi islerden bahsetmeye gerek yok insan olarak ta muthis biriydi..benim de pazartesi randevum vardi iptal etmek icin aradiklarinda kazayi ogrendim..ona bisey olmaz gibi geliyodu..tok gür sesi kulaklarimda cinliyo mekani cennet olsun..

Ayyyyy cok kötü oldum gercekten Inanamiyorum ya harika bi insandi o olmasaydi ben ameliyat olamazdim, Konusmasi hareketleri gözümün önünden gitmiYo.. Cok üzüldüm mekani cennet olsun cevap verdiginiu icin cok tsk ederim

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Ben uzun yıllardan beri göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak
istiyordum.Aklımda hep Tuğrul Turan vardı.En sonunda kendimi ayarlayıp 28 Mart a randevu aldım.
Tuğrul Bey le görüştüm.İşinin ehli bir doktor.
Bu hafta başında da ameliyat günü almak için aradığımda asistanından haberini aldım.
Çok üzüldüm.Allah ailesine sabır versin.

Nagihan ne demek..günlerdir hocayla ilgili bi haber var mı diye forma bakarken aynı seyleri hisseden kişileri bulmak güzel..hafif atlattığı motosiklet kazasıyla ilgili bile bir sürü haber var ama vefatıyla ilgili tek bi haber yok..ben de ocak sonunda olmuştum ameliyatı..son kontrolümü yapamamış oldu kader artık yapcak bişey yok..Hoca o kadar güven veriyoduki gözün kapalı emanet ederdi insan kendini..hala inanamıyorum..yalan dünya..

ben de bu yaza ameliyat olacaktım ama nasip olmadı. hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz insanlardan biriydi.4 gündür sürekli aklımda ağla ağla helak oldum.sanki ailemden birini kaybetmiş gibiyim. böylesi aydın bir insanı kaybetmek çok koydu bana.. bundan sonra kendimi hiçbir doktora emanet edemem gibi geliyor.Nurlar içinde yat güzel adam...

Beni de persembe aradılar p.tesi burun ameliyatım vardı her ayrıntıyı konuşmuştuk arada da azarlamıştı beni o da yalan oldu..keşke yaşasaydı da ameliyat falan olmasaydı.ö

Alisaa haklisin canim sana katiliyorum.. Benimde ilk ameliyatimdi cok korkuyodum bana yarin bu yüzle hastanede olursan seni ameliyat etmem cocuk demisti.. Sesi gitmiyo kulagimdan, istanbula gelmemdeki en önemli etken kendisiydi herzaman ve bu sefer göremicemi düsünmek canimi cok yakiyor.. Gercekten hic ölmicek gibi geliyor insana cünkü bence insanin en büyük kahramanlarindan biri doktorudur.. Güven verir cesaret verir yeri gelir kizar.. Cok üzgünüm, rabbim mekanini cennet etsin insallah nurlar icinde yatsin koca yürekli adam....

Yazdıklarını okudukça aynı seyleri hissediyorum..ben de onun sayesinde cesaret etmıştim..çok doğru bi tanımlama hastalarının kahramanlarından biri..rüya gibi istanbul seyahatlerimin mimarı..mucize gibi insan..dilek sabancı karşısı muayenehanesi..isminin olduğu tabela gözümün önünde..hep sözünü keserdim..şimdi sus beni dinle derdi..

kocaman bi düzen yok olcak, heryer hatira.. Biz böyle etkilendik ailesi kim bilir ne durumda, allahim sabirlar versin.. Azizeye ulasip nereye koyduklarini ögrenip bi gün beraber gitmeyi nasip eder insallah allahim.. Cok üzgünüm dicek kelime bulamiyorum.. Gecen hafta mesajlasmistik kizmisti bana herseyi cok arastiriyom diye kendini dinleyip test edip durma ortada bi b.k yok kadin demisti sonrada kocaman öpüp kapatmisti telefonu. Unutmicam.. Hic biseyi unutmicam.. Allahim topragini bol etsin bundan sonra yapabilecegimiz en güzel sey dua dua dua

2008'de tanıdım kendisini 2 saatlik konuşmanın sonunda beni ameliyattan vazgeçirdi, kazadan sonraki gün için randevu almıştım bu defa beni vazgeçiremeyeceksin diyordum kendi kendime :( ofisinden arayıp randevuyu iptal ettiklerinde yüreğim cız etti ama Tuğrul beye ölümü hiç yakıştıramadığım için kurtulacağını iyileşeceğini düşündüm, öldüğünü öğrendiğim de inanamadım heryer de haber aradım şaka mı bu diye, hiçbir haber yok, denizlide mezar kaydını bulduktan sonra vazgeçtim. neyi araştırıyorsun ölümün şakası mı olur dedim rakibi olmayan bir doktordu. Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. bundan sonra ameliyat düşünmüyorum.
bana " Hayat gerçek, vücudunuzla barışık olun, bakın benimde tepede saç yok ama memnunum bu halimden" demişti.

Internette bende cok arastirdim ama hic bi haber yok, önceki kazasiyla ilgil Var ama ölümüyle ilgili hic bi haber ne okudum ne buldum bilmiyorum neden..

Tuğrul Bey gibi mükemmel ve işini dört dörtlük yapan bir doktordan sonra kendimizi kime güvenip emanet edeceğiz.

Görüşmeye gittiğimde "yıllardan beri bu ameliyatı olmak istiyorum ve aklımda hep siz vardınız size çok güveniyorum
bu konuda" dedim.Oda "bana bile güvenme hayatta" demişti.Ben görüşme sonrası ameliyat günü alacaktım.Kendisi"düşünüp öyle gel" demişti.Bu zamanda kendisi kadar kişilikli ve adam gibi adam bir doktor bulmak çok zor.Ben yolda yürürken insanları durdurup Estetik Cerrah kartlarını dağıtanlarla bile karşılaştım.Kaldı ki Tuğrul Bey gibi değerli bir doktoru kaybetmek çok koyuyor insana.

Kliniği Cuma günü kapanacakmış.Hastalarını doktor beyin arkadaşı olan Ergin Beye yönlendiriyorlarmış.

Ülkemiz koskoca bir değer ve yeteneğini kaybetmiştir.Hepimizin başı sağolsun...

ben de aynı şeyi hissediyorum.. nereye defnedildiğini merak ediyodum, istanbula yolum düşerse ziyaret için.. hatta bugün aradım açan olmadı denizliye mi defnedilmiş ? Allah gani gani rahmet eylesin..huzur içinde uyusun.. güzel başarılı bi insanı erken yaşta kaybetmenin şokunu atlatamadık..radyo dj i gibi konuşmuyomuydu telefonda canımız doktorumuz...

Evet alisaa sana katiliyorum... Ben bisey sormaya korkuyodum:) ben önce anlatim sonra sorarsin diyodu lafini kestigim zamanda kes kadin diyodu... Öyle olmasina ragmen aklimda en ufak soru isareti olmadan gittim ameliyat oldum kendisine.. Ameliyathanede uyandigimda ayagima isitici koymus ve elimi tuttugunu hatirliyorum. Odaya gectigimde gözümü ilk actigimda onu gördüm motor kiyafetiyle kaski elinde yanimda bekliyordu, bana bak gördün mü ortada bi bok yokmus dimi dedi sonra aksam görüsürz öpüyorum deyip gitmisti... Avusturyaya geri dönecegim gün yanina gitmistim son kontrole, bana sarilip istanbula gelip beni görmeden gidersen bidaha gözüme gözükme demisti söz verdim ve sarilip ayrilmistik.. Bu ayin sonunda memelektime gitmeden onun yanina ugricaktim ama olmadi.... Cok zor, bi cok kücük ani toplayinca kocaman bi bosluk oluyor simdi.. Cok aci, onun gibi biri bidaha gelmez yöntemleri konusmasi en önemlisi rabbimin ona verdigi o mucize eller.. Insallah nurlar icind yatar.. Asla unutmicaz...

hani insan herşeyin en iyisini arar buldumu da bırakmak istemez ya öyle bişey..ben ihtiyacım oldukça kapısını çalıcaktım yaa..bizi bırakıp nereye gitti..benim hep olmak istediğim bi ameliyattı ve forumda hakkındaki yorumları okuyunca birden karar vermiştim, muayene ve ameliyat tarihini de 1 er gün arayla almıştım..tanışınca da hiç tereddüt etmemiştim..benimde kardeşim şehir dışından gelmişti ameliyatıma.. onu görünce direk sen niye geldinki demişti..kardeşim pek istemiyodu ameliyat olmamı..ama doktorun o lafı kızı kendine getirmişti bi silkelendi:)) nagihan sen ne zaman olmuştun ameliyatını ? bi telefon uzağımızdaydı bıkmadan usanmadan cevaplıyodu anlatıyodu harika bi insandı ya..asla unutmıycam bende kendi gitsede imzası kaldı bizlerde..

Dediklerine katiliyorum alisaa..:( ben 7.9.2015 de ameliyat oldum kendisine.. Haberide dinledim cok üzüldüm yine, böyle duyunca insanin yüzüne gercek tokat gibi bi kez daha vuruyo.. Cok aci

Back