Evet alisaa sana katiliyorum... Ben bisey sormaya korkuyodum:) ben önce anlatim sonra sorarsin diyodu lafini kestigim zamanda kes kadin diyodu... Öyle olmasina ragmen aklimda en ufak soru isareti olmadan gittim ameliyat oldum kendisine.. Ameliyathanede uyandigimda ayagima isitici koymus ve elimi tuttugunu hatirliyorum. Odaya gectigimde gözümü ilk actigimda onu gördüm motor kiyafetiyle kaski elinde yanimda bekliyordu, bana bak gördün mü ortada bi bok yokmus dimi dedi sonra aksam görüsürz öpüyorum deyip gitmisti... Avusturyaya geri dönecegim gün yanina gitmistim son kontrole, bana sarilip istanbula gelip beni görmeden gidersen bidaha gözüme gözükme demisti söz verdim ve sarilip ayrilmistik.. Bu ayin sonunda memelektime gitmeden onun yanina ugricaktim ama olmadi.... Cok zor, bi cok kücük ani toplayinca kocaman bi bosluk oluyor simdi.. Cok aci, onun gibi biri bidaha gelmez yöntemleri konusmasi en önemlisi rabbimin ona verdigi o mucize eller.. Insallah nurlar icind yatar.. Asla unutmicaz...