Cok aci inanmak zor hala soktayim kendisine 6 ay once gogus diklestirme ameliyati olmustum karin gerdirmede olacaktim ayni zamanda ama karin gerdirme icin bana emin ol oyle gel demisti Temmuzda Turkiyeye geldigimde kontrolumu yapip karin gerdirme icin de gorusecektik bana ameliyat olmadan once derimin cok esnek oldugunu ve 6 ay sonra tekrar sarkacagindan emin oldugunu ve kendisinin tekrar lokal anestezi ile bir diklestirme daha yapacagini soylemisti gidisine oyle uzgunumki kendi durumuma uzulemiyorum bile biz bu kadar uzulduk ailesi yakinlari nasildir dusunmek guc . Tugrul Beyden sonra artik kimseye ameliyat olamam o kadar mukemmel bir is o kadar agrisiz bir ameliyat kim yapar deli adam biraktin gittin hic yakismadi sana olum.
insan yarın ne olacağını bilemiyor. ben de geçen yıl meme büyütme olacaktım günümü aldım son anda iptal emek zorunda kaldım. bu yaza haziran gibi olacaktım şimdi o kadar pişmanım ki keşke bir yolunu bulup olsaymışım. ben 15 ten fazla doktorla görüştüm tek güvenebildiğim tuğrul beydi. kaç aydır doktor araştırmasını bırakmıştım çünkü aklımda tuğrul beyle ilgili en ufak bir soru işareti yoktu. şimdi tekrar doktor arayışına girmek o kadar zor geliyor ki zaten geçen yaz görüştüm aklımda olanların neredeyse tamamıyla. diğerleri hep anlaşmış gibi kas altı diyor tuğrul bey ise kas üstü yapacaktı ki ağrısız sızısız olacaktı ameliyatım. şimdi ben de kas üstü doğal yapabilecek iyi bir doktor bulmak istiyorum ama bulabileceğimi de hiç zannetmiyorum.Ergin Bey den ben bahsetmistim.Azize hanım "hastalarını Ergin bey e yönlendiriyoruz" demişti. Ergin Er.Bir dönem Tuğrul beyin Leventteki kliniğinde beraber çalışıyorlarmış daha sonra Ergin Bey ayrılmış.
Şu anda gayrettepedeki anatomica hastanesinde çalışıyor.Burdan ulasabilirsiniz.Bu arada Azize hanimin özel telefonunu bilen varmı. Özelden gönderirseniz çok sevinirim. Ben Tuğrul bey de meme küçültme ve diklestirme olacaktım ameliyat günü almak için aradığımda acı haberini aldım.Şimdi kime güvenip ameliyat olucaz bilemedim.Ergin bey le görüşmeye gittim ama emin olamadım yıllardır Tuğrul bey kafamda vardı. Az çok bu siteden ona ameliyat olan hastalarin memnuniyetlerinden bir güven oluşmuştu Tuğrul beye karşı.
Aranızda Tuğrul beye ameliyat olmak isteyipte olamayanlar varmi? Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorlar Dr konusunda?
insan yarın ne olacağını bilemiyor. ben de geçen yıl meme büyütme olacaktım günümü aldım son anda iptal emek zorunda kaldım. bu yaza haziran gibi olacaktım şimdi o kadar pişmanım ki keşke bir yolunu bulup olsaymışım. ben 15 ten fazla doktorla görüştüm tek güvenebildiğim tuğrul beydi. kaç aydır doktor araştırmasını bırakmıştım çünkü aklımda tuğrul beyle ilgili en ufak bir soru işareti yoktu. şimdi tekrar doktor arayışına girmek o kadar zor geliyor ki zaten geçen yaz görüştüm aklımda olanların neredeyse tamamıyla. diğerleri hep anlaşmış gibi kas altı diyor tuğrul bey ise kas üstü yapacaktı ki ağrısız sızısız olacaktı ameliyatım. şimdi ben de kas üstü doğal yapabilecek iyi bir doktor bulmak istiyorum ama bulabileceğimi de hiç zannetmiyorum.
Ergin Bey den ben bahsetmistim.Azize hanım "hastalarını Ergin bey e yönlendiriyoruz" demişti. Ergin Er.Bir dönem Tuğrul beyin Leventteki kliniğinde beraber çalışıyorlarmış daha sonra Ergin Bey ayrılmış.
Şu anda gayrettepedeki anatomica hastanesinde çalışıyor.Burdan ulasabilirsiniz.Bu arada Azize hanimin özel telefonunu bilen varmı. Özelden gönderirseniz çok sevinirim. Ben Tuğrul bey de meme küçültme ve diklestirme olacaktım ameliyat günü almak için aradığımda acı haberini aldım.Şimdi kime güvenip ameliyat olucaz bilemedim.Ergin bey le görüşmeye gittim ama emin olamadım yıllardır Tuğrul bey kafamda vardı. Az çok bu siteden ona ameliyat olan hastalarin memnuniyetlerinden bir güven oluşmuştu Tuğrul beye karşı.
Aranızda Tuğrul beye ameliyat olmak isteyipte olamayanlar varmi? Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorlar Dr konusunda?
ben varimm ama oglumu emziriyorum suanErgin Bey den ben bahsetmistim.Azize hanım "hastalarını Ergin bey e yönlendiriyoruz" demişti. Ergin Er.Bir dönem Tuğrul beyin Leventteki kliniğinde beraber çalışıyorlarmış daha sonra Ergin Bey ayrılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?