Merhaba arkadaşlar. Başlığı açan ben, tam 5 yıl sonra aranıza geri döndüm. Bu yazdıklarım çok kişiye faydalı olacak umarım. Ben 2010'da oldum. Kas üstü, 325 cc. Hiç meme dokum yoktu benim, neredeyse küçük bir kedi memesi gibi idi:)) Boyum 1.75, kilom 65 , basenlerim de 100cm olmasına rağmen göğüs ölçüm altı 80 cm, ucundan geçen ölçü ise 83 cm idi. Emzirme sonrası da bomboştular. Ben 350 istedim, dr.um 325cc koydu, o zaman daha büyük olsa dedim ama sonra hep memnun oldum. Ameliyat sonrası meme altım 82cm, meme ucu ölçüsü 92cm oldu. Süperdi yani.
Bence büyük meme hantal gösteriyor, bu boyut benim vücut yapıma çok iyi oldu. Senelerdir rahatım. Eşim de ben de unuttuk ve çok memnunuz. Ele falan gelmiyor. Şuana gelirsek, tam 5.senem, hafif bir sarkma var kasın altına sıkıştırılmadığı yani kasüstü olduğu için. ama o kadar doğal bir görüntü ki bu benim gibi 41 yaşında biri için. Yani top gibi olmasını hiç istemezdim. İnternetten Monica Bellucci'nin memelerini aratın arkadaşlar, işte şuan aynı o şekilde benimkiler. Biraz kilo aldım, şuan 72 kg oldum. Meme ölçüm 95cm oldu sırtım genişlediği için. Bir de 350 konulsaydı 100-105cm olacaktı:)) İyi ki 325 konmuş diyorum şimdi.
Umarım faydalı olmuşumdur. Şimdi lipoyu araştırıyorum. 105cm kalçamı da 95 görmek istiyorum ki tam kum saati olayım:))) Herkese sevgiler.