geçen yıl küçültme ameliyatı oldum,şekil itibariyle güzel bir memeye sahibim artık ama dikişlerim çok kötü.bazı yerlerde kabarıklar var,dikişin uzunluğuda koltuk altına yakın bir yerden başlayıp iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor, dekolteden görüncek kadar dikişlerin boyu uzun,ben sezeryan sonrasıı kalan göbeğimden sonra bikini giymiyorum mayo kullanıyorum, sırf meraktan denedim ve bikiniden görünüyor dikişler.izlerin görünürlüğü benim cilt yapımla alakalı olabilir ama dikişlerin boyuda dr la alakalı ,güzel göğüslere sahibim artık sutyensiz bile kıyafetler güzel duruyo ama giyinikken.eşimin görmesinden çekiniyorum çünkü dikişlerden kendim bile rahatsızım. belki zamanla renkleri açılır diye bir umut bekliyorum.birde tuğrul bey asla izler için krem vs önermiyor.kullansaydım daha farklı olurmuydu bilmiyorum.eskiden rahat rahat giyinemediğim için yinede çok şükür diyorum.belkide meme yapım böyle olmasını gerektirdi bilmiyorum.umarım sizlerin beklentilerinizi karşılayacak sonuçlar alırsınız.
sanırım tuğrul beye ameliyat oldunuz şuanda memnunmusunuz ameliyattan buyana olan süreçten,teşekkür ederim.izlerinizde azalma oldumu
evet canım geçen yıl küçültme oldum,ameliyattan çıktıktan 10 dk lık üşüme titreme (anesteziden çıkınca olan normal bir durummuş)dışında ağrı yada herhangi bir şey yaşamadım.sadece bandajların verdiği bir rahatsızlık vardı.bir hafta sonra bandajları çıkartmak için arabamı kullanarak kendim gittim bayağıda uzak bir yerden hemde.herhangi bir sorun yaşamadım.izlerin belirginliğine gelince benim izlerim halen çok belirgin .benim cildimle kaynaklı olduğıunu düşünüyorum çünkü cildimde olan herhangi bir yaranın izi ya geçmez yada çok geç iyileşirdi.ben bunu göze alıp ameliyat oldum .Benim tek şikayetim internetden gördüğüm kadarıyla benden daha sarkık ve daha büyük memeye sahip olan kişilerin benim kadar izlerinin uzun olmaması .iki memenin birleştiği yere kadar uzanıyor.nerdeyse bir bütün halinde dikişim var.birde biraz daha küçülse daha memnun olucaktım ,cilt yapım zaten çok ince ilerde sarkmasından endişe ediyorum .
ok, merakla bekliyorum :)
slm herkese cumartesi ameliyatımı oldum.dün alışveriş merkezindeydim bugün ise iş yerindeyim çalışıyorum.şimdilik herşey çok güzel....
Merhaba herkese:) Ben de Tuğrul beye önümüzdeki ay meme küçültme yaptıracağım fakat aklımda hala bazı sorular var bu yüzden en iyisi forumu okumakla kalmayıp üye olmak dedim:) ölçüyle ilgili hiçbişey söylemiyo öncelikle küçülttükten sonra hala büyük kalmalarından korkuyorum. Bir de ücreti söyledi fakat herşey dahil mi mesela ameliyat öncesi sağlık taramaları hastane masrafları ameliyat sonrası sütyeni gibi o konularda bişey söylemedi ben de soramadım. Son olarak da işime kaç gün içinde dönebilirim sizce. Tuğrul beye ameliyat olanlar yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim:)
slm herkese cumartesi ameliyatımı oldum.dün alışveriş merkezindeydim bugün ise iş yerindeyim çalışıyorum.şimdilik herşey çok güzel....
çok geçmiş olsunnn:)
ağrınız ne durumda?
benim en büyük korkum ağrı, sızı
bilgi verirseniz çok sevinirim:)
gögüs bölgen dışında yıkıyorsun.narkoz yok canım15 gün banyo yok mu?
bu durum nasıl idare edilebiliyor peki?
kendimi hazır hissetsem bugün arayıp azize hanım ı arayıp randevu alıcam ama inanılmaz korkuyorum, zaten düşüne düşüne kendi kendime olayı daha da büyütüyorum :)
doktorun verdiği narkoz dan uyanış nasıl peki? mide bulantısı baş dönmesi falan oldu mu?
gögüs bölgen dışında yıkıyorsun.narkoz yok canımsedasyon uygulanıyor.uyuyorsun ve gayet rahat uyanıyorsun.4 narkoz almış birisi olarak narloz sonram aşırı bulantılı geçerken bu ameliyatımda dr dediği gibi rahat uyandım ve bulantım olmadı.
yazdıklarını okudukça cesaret buluorum gerçekten, çok teşekkürler.
Bugün artık arayıp ameliyat için gün almam şart :18:
umarım sürecin en az benimki kadar iyi geçer.ameliyatı kafanda kesinleştirdikten sonra çabuk olması senin stresini azaltacaktır.bir bakmışsın ki bomba gibi fiziğin olmuş...önemli olan kendinin ne istediğini bilmek ve dr inandıktan sonrasını çok düşünme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?