• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

canim merhaba. bugün 2. günüm ve sabah 9 gibi hastahaneden ciktim.su anda evdeyim. tek derdim ameliyattan sonra sirt agrimdi. ama su anda o da kaybolmus gibi gibi. cok hafif agrilar var ama bekledigim kadar cikmadi gercektende. umarim da böyle devam eder.
heyecanlanmana gerek yok baska seyler düsünmeye bak bende öyle yaptim. tek korktugum ameliyathaneye girme isiydi ama odamdan cikana kadar zaten verdikleri sakinlestiriciyle hicbiseyin farkinda olmuyorsun:)) heheh

simdi sargidalar gögüslerim ve su halde bile bayagi toparlanmis gözüküyolar. tugrul bey biraz sisecegini söyledi ama zamanla yerine oturacakmis. olsun canim gülü seven dikenine katlanirmis.
simdiden sanada bol sans ve gecmis olsun. ama korkulacak gercekten bisey yok. düsün ben dün bu saatlerde ameliyattan daha yeni cikmistim simdi evde blg. basindayim.
görüsmek üzere.

a.s.

Selam ben gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum ayni zamanda karin germe, Dr Tugrul beye nasil ulasabilirim bana iletisim bilgilerini verebirlirsenic ok sevinirim. Bu arda dikis izleri nasil ?

canim benim walla bu forum olmasaydi bu kadar cabuk karar veremezdim herhalde kaldiki daha 1,5 ay önce karar vermistik esimle gögüs kücültme ameliyatina.20 günde hersey olup bitti . dün istanbuldan almanyaya geri döndüm bile. sargilar acildi dikisler alindi. sis olduklarina ragmen halen muhtesem görünüyolar heheheh:))) gercekten de tugrul turan i buldugumdan dolayi cok mutluyum. isinin ehli isine asik kadinlarin ne istedigini bilen biri. masallaah diyelim nazar degmesin hehehehe
bugün 17. günüm agrim sizim kalmadi gibi arada bir dikislerin alindigindan dolayi hrhalde cok azicik igne batarmis gibi oluyo o kadar.
dikislerin alinmasi da gayet kolay biseymis. korkulacak gibi degil cimbizla kil ceker gibi hehehe zaten tanidigimiz acilar:DD. pazartesi günü alindi benim dikislerim.
anliycagin simdiye kadar hersey yolunda. simdi normal hayatima döndüm. geriye kaldi dikis yerlerinin iyilesmesi.
sana ve burda destek olan herkese cok tesekkür ederim. umarim günün birinde istanbulda karsilasiriz.görüsmek üzere canim. kendine cok iyi bak.

Merhaba ben ALmanyada yasiyorum gecici olarak, ve Tugrul beye ameliyat olmayi dusunuyorum gogus diklestirme ve karin germe, size sorum ameliyat oncesi ve sonrasi ne kadar zaman Istanbulda kalmak zorunda kaldiniz? ve Tugrul bey fiyati Euro mu yokjsa TL olarak mi talep etti? Bide ameliyat olmaanonceki gorusmelerinizi nasil yaptiniz telefonlami emaillemi ? Lutfen bana ozelden bu bilgileri veirrseniz cok sevinirim .

Merhabalar ben su an amerikada ogrenicyim yaz tatailimde tryey gelmek istyrm estetek yaptrmka icin burda kokrouyrm derdimi anlatamam bisey olursa yanimda kimse felan yok die tugrul turani duydum ama kendisine nasil ulasagimi bilmiyorm web sayfasi calismiyoor birisi bana liletsm adresini verirse ve ameliyat olmus biri bana biraz aciklamada bulunursa cok sevinirim . burda ne yapmam gerekiyr bilmiyorum bu cevabi yazmak icin uye oldum nasil ilestm kurabilirim bilmiyrm sizlerle kizlar ..yardim ederseniz cok cok sevinirm iyi gunler herkese =):72:

Merhabalar ben su an amerikada ogrenicyim yaz tatailimde tryey gelmek istyrm estetek yaptrmka icin burda kokrouyrm derdimi anlatamam bisey olursa yanimda kimse felan yok die tugrul turani duydum ama kendisine nasil ulasagimi bilmiyorm web sayfasi calismiyoor birisi bana liletsm adresini verirse ve ameliyat olmus biri bana biraz aciklamada bulunursa cok sevinirim . burda ne yapmam gerekiyr bilmiyorum bu cevabi yazmak icin uye oldum nasil ilestm kurabilirim bilmiyrm sizlerle kizlar ..yardim ederseniz cok cok sevinirm iyi gunler herkese =):72:

Merhaba.Ne ameliyatı düşündüğünüzü yazmamışsınız ? Ben 2012 Nisan da meme büyütme amel. oldum Tugrul beye.Sürecimi anlatmıştım.Önceki sayfalarda bulabilirsiniz.tugrul beyin iletişim bilgilerini veriyorum size mail veya telefonla size geri dönecektir mutlaka.Sevgiler...

turanmd@yahoo.com
0212 278 67 41
0533 216 15 77

Merhaba.Ne ameliyatı düşündüğünüzü yazmamışsınız ? Ben 2012 Nisan da meme büyütme amel. oldum Tugrul beye.Sürecimi anlatmıştım.Önceki sayfalarda bulabilirsiniz.tugrul beyin iletişim bilgilerini veriyorum size mail veya telefonla size geri dönecektir mutlaka.Sevgiler...

turanmd@yahoo.com
0212 278 67 41
0533 216 15 77

tesekkur ederim .. ben yazdiklarinizi bulmaya calsicagim diklestirme ameliyati istiyorum..

Tugrul bey meme buyutme ameliyatini ne kadara yapiyor? Ve uzun vadese memnun kaliyor mu hastalar ? Cevaplarsaniz sevinirim. Cunku tugrul beye yaptirmayi dusunuyorum baria cakirda olabilir yorumlariniz cok onemli

Tugrul bey meme buyutme ameliyatini ne kadara yapiyor? Ve uzun vadese memnun kaliyor mu hastalar ? Cevaplarsaniz sevinirim. Cunku tugrul beye yaptirmayi dusunuyorum baria cakirda olabilir yorumlariniz cok onemli

Mrb cnm ben temmuz ayında oldum kendisine büyütme ameliyatı, fiyat 7000 TL.. ben memnun kalmadım kendisinden açıkçası ve 2.bi operasyon düşünüyrm.. Ama çoğunluk memnun gibi sanırım.. Umarım arzu ettiğin göğüslere kavuşursun.. Sevgiler..

Mrb cnm ben temmuz ayında oldum kendisine büyütme ameliyatı, fiyat 7000 TL.. ben memnun kalmadım kendisinden açıkçası ve 2.bi operasyon düşünüyrm.. Ama çoğunluk memnun gibi sanırım.. Umarım arzu ettiğin göğüslere kavuşursun.. Sevgiler..

Cevabınız ıcın tesekkurler =) hangı acıdan begenmedımız sonucu?
2. Operasyon yasamak ıstemem dogru bır karar vermek ıstıyorum fıkırlerımız ve deneyımlerınız cok onemlı bu asamada

Kızlar Tuğrul Bey ile görüşmek için ilk adım olarak uçak biletimi aldım, otel rez yaptırdım. Muayenehanesi nerede bu konuda bilgi verirmisiniz? Kalacağım otelden ne kadar sürer yol hesaplamam lazım ki ona göre randevu saati alayım. Yardımcı olabili misiniz? Büyük bir adım atıyorum sonunda :52:

Mrb cnm, büyüklüğü vücut yapıma çok çok küçük kaçtı, hala sünger desteğine ihtiyaç duyuyorum.. İlk fırsatta 2. bi operasyon düşünüyorm inş...

O doktor iyi bu doktor kötü demek istemem, ama sizi anlayan doktoru bulmanız çok önemli.. Ama bir doktordan memnun olan kadar memnun olmayan hastalarında olduğunu unutmayın.. 2. bi operasyon düşünceğim ameliyat öncesi hiç aklıma gelmezdi, ama ilk fırsatta düşünüyrm.. İnş herşey istediğinden çok daha güzel olur cnm, sevgiler.. ;)

Kızlar...

Benim bu cuma günü kendisiyle randevum var. Biraz telefonda konuştuk. Nefes almadan konuşuyor maşallah...

Kendine güvenini taktir ettim ama umarım sonrası bu ukalalığa dönmez :) Neyse, benim sormak istediğim dikleştirme ameliyatı sadece ters T olarak mı yapılıyor bir bilginiz var mı? Ben de 4-5 santimlik sarkma var. Ve göğüs dokumda var şuan.

Selam bende kendisinde randevu almistim ve yaklasik 3 saat suren bir gorumenin ardindan kendisinden amliyat tarihi aldim 18 subat, ben gogus diklestirme ve karin germe olucam hayirlisiyla uamrim hersey yolunda gider ve istedigim sonuclara ulasirim, Benide goguslerimde aynen seninki gibi 4-5 santimlik sarkma var ve dr bey gogusumun dolu oldugunu slikona gerek olmadigini soyledi ama buna ragmen ters T olarak iz kalicak buyuk ihtimalle. Siz kendisiyle gorustunuzmu? karariniz ne oldu banada yazarsaniz sevinirim.

Herkese Merhaba

doktoruma karar verme ve bu meme amleiyatlarının süreçlerını anlamamda bana hepiniz çok yarıdmcı oldunuz. Aynı nedenden ben de başka üyelere yardımcı olmak için bu forumda herap açtım .13 şubat perşembe günü sevgili doktorum tuğrul turan'la sabah 9 da ameliyatım var. Ben 23 yaşında ve kilo problermi olmayan biri olmama ramen çok erken yaşta ergenliğe girmem ve yapısak nedenlerden dolayı hayatım boyunca sarkık memelere sahip oldum. ancak anladığım kadarıyla sandığım kadar sarkık değilmiş ki tuğrul bey yaşımı da göz önünde bulundurarak bana kaldırma ameliyatı yapmak istemedi. 5 ayrı doktorla randevum vardı ikinci doktorla görüştüğümde öteki 3 doktoru iptal ettim ve ilk görüştüğüm doktor olan tuğrul beyden ameliyat günü aldım.

şimdilik bu kadar.

ameliyat sonrası yazmaya devam edicem.

Herkese Merhaba

doktoruma karar verme ve bu meme amleiyatlarının süreçlerını anlamamda bana hepiniz çok yarıdmcı oldunuz. Aynı nedenden ben de başka üyelere yardımcı olmak için bu forumda herap açtım .13 şubat perşembe günü sevgili doktorum tuğrul turan'la sabah 9 da ameliyatım var. Ben 23 yaşında ve kilo problermi olmayan biri olmama ramen çok erken yaşta ergenliğe girmem ve yapısak nedenlerden dolayı hayatım boyunca sarkık memelere sahip oldum. ancak anladığım kadarıyla sandığım kadar sarkık değilmiş ki tuğrul bey yaşımı da göz önünde bulundurarak bana kaldırma ameliyatı yapmak istemedi. 5 ayrı doktorla randevum vardı ikinci doktorla görüştüğümde öteki 3 doktoru iptal ettim ve ilk görüştüğüm doktor olan tuğrul beyden ameliyat günü aldım.

şimdilik bu kadar.

ameliyat sonrası yazmaya devam edicem.

Selam, benimde ameliyat gunum 18 subat gogus diklestirme ve karin germe. Umarim ikimiz icinde hersey yolunda gider ve istedigimiz sonuclara ulasiriz. Goguslerinizi ameliyat izi olmadan diklestirme islemi yapmasina sevindim sanslisiniz bu konuda benimde goguslerim icin aslinda beklemem gerketigini cokda sarkik olmadigini soyledi ama ben goguslerim eskisi gibi dolgun ve dik istiyorum. benim icinde sadece slkion destekli yapilabilirdi ama gogus dokun fazla ikisi birden cok buyuk olur dedi. Sonucta uzman olan o fikir yurutmek olmaz tabi hayirlisi olsun bakalim. Size simdiden gecmis olsun umarim hersey diledigin gibi gelisir canm

Tuğrul Bey ile bugün yazıştık. Çok fazla soru sormama rağmen tüm sorularıma ayrıntısı ile cevap verdi. Sadece kas üstü yapıyor cümlesine karşıyım çünkü kendisi bana kas altı yapmasının daha uygun olacağını söyledi. Ayrıca dikleştirme yaptırıp daha fazla para istemek yerine dikleştirme yapmadan da istediğim sonuçlara silikon protez ile ulaşabileceğini söyledi. Ben kendisine çok fazla güveniyorum. O çok farklı bir doktor. Eğer Istanbul'da oturuyorsanız birebir görüşün derim. Ben en kısa zamanda randevu alıp bu işi bitirmeyi düşünüyorum.

Dikleştirmede bir numara olan birine bu konuda iyi diye hemen dikleştirme yaptırmak yerine silikon taktırıp ilerde gerek olursa dikleştirme yaptırırım diye düşünüyorum, en azından doktorum Tuğrul Turan bunu önerdi. Sanırım bu bile paragöz olmadığını gösterir.

Mrb canım bende tugrul beyle görüşmek istiyorum bana özelden bilgilerini verirmisin? Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Herkese Merhaba,

Tuğrul Bey'e ameliyat olan bir arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine bir de internetten biraz araştırma yapayım dediğimde karşıma kadınlar klübü çıktı.
Arkadaşımın görüntüsü aslında benim için gayet yeterliydi ancak burada yazılanları gördükten sonra net olarak göğüs büyütme operasyonu için karar vermiş oldum.
Bu kadar operasyon geçiren herkesin ağrısız ve zahmetsiz olarak anlatması beni gerçekten ikna etti. Şimdiye kadar beni engelleyen tek şey acısı hakkında duyduklarımdı:/
Neyseki önümüzde ki pazartesi günü Azize Hanım'dan randevuyu kopardım :)
Çok ama çok heyecanlıyım :)
Burda ki güzel ve destekleyici anlatımlarınızdan dolayı çok teşekkür etmek istedim, hatta sırf bunun için hesap açtım kendime :)

Sevgiler,

Herkese Merhaba,

Tuğrul Bey'e ameliyat olan bir arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine bir de internetten biraz araştırma yapayım dediğimde karşıma kadınlar klübü çıktı.
Arkadaşımın görüntüsü aslında benim için gayet yeterliydi ancak burada yazılanları gördükten sonra net olarak göğüs büyütme operasyonu için karar vermiş oldum.
Bu kadar operasyon geçiren herkesin ağrısız ve zahmetsiz olarak anlatması beni gerçekten ikna etti. Şimdiye kadar beni engelleyen tek şey acısı hakkında duyduklarımdı:/
Neyseki önümüzde ki pazartesi günü Azize Hanım'dan randevuyu kopardım :)
Çok ama çok heyecanlıyım :)
Burda ki güzel ve destekleyici anlatımlarınızdan dolayı çok teşekkür etmek istedim, hatta sırf bunun için hesap açtım kendime :)

Sevgiler,

Size bol şans dilerim ağrı ve acı konusunda hiç endişeniz olmasın.Doktorun sihirli ellerine bırakın kendinizi hepsi bu.Gelişmelerinizi burada paylaşmanızı dilerim. Sevgiler....

Back