canim merhaba. bugün 2. günüm ve sabah 9 gibi hastahaneden ciktim.su anda evdeyim. tek derdim ameliyattan sonra sirt agrimdi. ama su anda o da kaybolmus gibi gibi. cok hafif agrilar var ama bekledigim kadar cikmadi gercektende. umarim da böyle devam eder.
heyecanlanmana gerek yok baska seyler düsünmeye bak bende öyle yaptim. tek korktugum ameliyathaneye girme isiydi ama odamdan cikana kadar zaten verdikleri sakinlestiriciyle hicbiseyin farkinda olmuyorsun:)) heheh
simdi sargidalar gögüslerim ve su halde bile bayagi toparlanmis gözüküyolar. tugrul bey biraz sisecegini söyledi ama zamanla yerine oturacakmis. olsun canim gülü seven dikenine katlanirmis.
simdiden sanada bol sans ve gecmis olsun. ama korkulacak gercekten bisey yok. düsün ben dün bu saatlerde ameliyattan daha yeni cikmistim simdi evde blg. basindayim.
görüsmek üzere.
a.s.
Selam ben gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum ayni zamanda karin germe, Dr Tugrul beye nasil ulasabilirim bana iletisim bilgilerini verebirlirsenic ok sevinirim. Bu arda dikis izleri nasil ?