Mrb tatlm yardımcı olmaya çalışaym, en yeni meme büyütme yaptıran benim bu formda.. valla bende sıfır memeydim doğallık arıyosan baya ortası ayrık, doğal memeler yapıyo, fazla doğal memeler hatta.. benimkini öyle yaptı yani.. koltuk altından falan yap diyemezsin tuğrul beye zaten, öyle bi tercihin yok, o kendi isteğine göre ya meme ucu yada meme altı kesisi yapıyo.. Protez markası, hatta büyüklük konusunda bile şu cc yi koy diyemiyosun, ameliyatta kendi karar veriyo keyfine göre... Doğal olmicak diye korkma fazlasıyla doğal olur yani istemediğin kadar diyim sana.. Göğüs uçların olmaz diye ne demek istedin anlayamadm cnm.. Meme altı kesisinde göğüs ucuna bi zarar gelmez, sende meme altı kesisi istyrm dersin, seni dinlerse tabi.. Benim 11 gün oldu yüzüstü yatamıyrm hala onu söyleyebilirm.. Leven Etica Hast. yapıyo operasyonu, ofisinede çok yakın zaten.. Dikişleri ben çok umursamıyrm meme aşağıya inince gözükmez, gözüksede çok farketmez benim için.. Önemli olan boyutu.. Dikiş konusunda beyaz tenlilerde daha az iz kaldığını duymuştm.. Fiyat 1.5 senedir 7000 TL tatlm.. Başka sorun olursa ben burdaym cevaplarm seve seve..