• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Dün akşam iş çıkışı bindiğim otobüste, sarışın bir kızın oturduğu koltuğun yanında tutundum. Kafasını şöyle bir kaldırıp baktı ve camdan tarafa döndü. Böyle havalı gibi bir tavır içerisinde. Sonra göğüslerine baktım, dümdüz. Ve o an göğüslerim aklıma geldi, ve duruşumu dikleştirdim, onun biraz daha dikkatini çekecek şekilde durdum. Güneş gözlüklerimi de taktım. Ve kızı bir kaç kez göğüslerime bakarken gördüm. Demekki neymiş, hiç bir zaman havalı olmayackmışsın, işte böyle havanı fıss diye söndürürlermiş:-)) Hemde mükemmel göğüslerle:-)))

Ay canım ne alemsin yaaa sırnaşık şey

ıyi bayramlar kızlaar...

Gerçi bayram telaşesinde aranızdan kaç tanesi girip de burayı okuyacak bilemiyorum ama yine de sormak istiyorum, Tuğrul beye ameliyat olanlar;

Ameliyat izleri tamamen geçiyor mu yoksa silikleşip soluyor mu?
Bir de silikonlu göğüsler genelde birbirinden ayrık duruyor ve bazen de uçları abartı şekilde yanlara bakıyor. Sizinkilerin şekli nasıl oldu?
Hepinizden ameliyat sonrası ağrı sızı olmadığını vs duydum ama benim asıl merak ettiğim şekilleri:) yani burayı okuyan arkadaşlar önceden ve sonradan nasıl olduğunu yazabilirler mi? (dik/sarkık/asimetrik/simetrik/ayrık/bitişik vs gibi). Benimkiler dimdik oldukları için silikonlar nasıl dıracak merak ediyorum:)

Kızlar tekrar merhaba,
Öncelikle hepinizin Bayramı Mmübarek olsun.
Aklıma geldikçe ara ara soruyorum sizlere , ben henüz çocuk doğurmadım, çocuk doğurduktan sonra hali ile bir deformasyon ve sarkma oluyor. Büyütme ameliyatı olduktan sonra çocuk doğurduğumda göğüslerim dahada büyüyecek sütle dolacak emzirecem bu aşamalar olacak , ancak silikonlu halinden daha da büyüyüp tekrar silikonlu haline döneceği için , silikonsuz bir göğüsteki gibi deforme olacakmı göğüste bunu merak ediyorum . Yani acaba bebek yaptıktan sonra mı silikon taktırmak daha mantıklı? Bu arada henüz evli bile değilim ama zamanla evlilik ve çocukta istiyorum , deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Sevgiler..
Tugba

Merhaba kızlar. Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum öncelikle.
Birikmiş soruları elimden geldiğince cevaplamak istiyorum.
Öncelikle sevgili "bogurtlenn", şekil olarak sana şunları söyleyebilirim. Silikon öncesi göğüs şeklin nasılsa, silikondan sonra da öyle oluyor. Ayrık ise, yine ayrık ama tabi daha birleşmiş oluyor büyüdüğü için. Uçları iki tarafa bakıyorsa, yine öyle olacaktır. Benimkiler son derece dik ve çok tatlıydı şekil olarak. Ve karşıya bakıyorladı ama çok değil tabi. Şimdi yine öyle, son derece dik ve tatlı. Zaten silikon öncesi sarkık göğüs silikon sonrası dikleşiyor. Sarkık olma durumu söz konusu değil yani. Ancak damla protez yuvarlağa göre daha sarkık duruyor. O yüzden aksi bir durum yoksa yuvarlak tavsiye ederim, çok seksii duruyor.

Bir de benim tam 1,5 ay oldu ve fevkalade yumuşadılar. Bıngıl bıngıl oynatabiliyorum onları:-))

Sevgili "tugba_z" senin soruna gelince. Evet süt verme sonrası çok hafif bir deformasyon olacağını doktorum bana daha ben sormadan söyledi. "Ama çok hafif" dedi. "Asla silikonsuz hanımlarınki gibi değil" dedi. Doğum sonrası deforme olmuş göğüslere silikon taktırmaya gittiğin zaman doktor kas altı yapmak durumunda kalabilir. Bunu bence doktorla görüş. Sana en iyi fikri o verecektir. Bende bekarım ve silikon taktırdım. ıleride inşallah evlenip, anne olup, süt vereceğim. Ve biliyorum ki göğüslerimde sadece benim farkedebileceğim kadar az bir deformasyon olacak. Yine dik duracak, uçlar aşağı düşmeyecek asla. Çünkü göğüslerimin içinde protez var. Et sarkar, ama protez sarkmaz ki:-)) Heleki yuvarlak protez:-))

Sevgili "polly" ben ameliyatımı Hattat hatanesinde oldum. Genellikle onu tercih ediyor. Bir de bayek varmış sanırım. Ama en fazla Hattat ta yapıyormuş. Hastane için "Anestezisine ve ameliyat ekibine kesinlikle güvenirim" diyor Tuğrul Bey.

Sevgilerimle..

Deepgreencim sağol bilgilendirdiğin için:)
Benimkiler dik ve ayrık, ama uçları yanlara değil de karşıya bakıyor gibi. Sitelerde gördüğüm bazı resimlerde silikondan sonra uçlar yanlara bakmaya başlamıştı, o yüzden sordum.

Bir de şu iz durumunu bana söylerseniz tam süper olacak:) Sizin izleriniz ne alemde?

Deepgreencim sağol bilgilendirdiğin için:)
Benimkiler dik ve ayrık, ama uçları yanlara değil de karşıya bakıyor gibi. Sitelerde gördüğüm bazı resimlerde silikondan sonra uçlar yanlara bakmaya başlamıştı, o yüzden sordum.

Bir de şu iz durumunu bana söylerseniz tam süper olacak:) Sizin izleriniz ne alemde?
Canım eğer şu anki hali düzgünse, emin ol Tuğrul Bey o düzgünlüğü koruyacaktır. Dile getirebilirsin de tabi istersen. Ben şekil olarak çok beğeniyorum. Her hafta, şekli yerine oturdukça daha da güzelleşiyo.

ızlerim ise henüz kırmızı. Ama doktor mükemmel durumda olduklarını söyledi. 3. ayda olması gereken durumdaymış:-)
"Birşey süreyim mi, izlere iyi gelen, çabuk iyileştiren vs bir şey varmı" dedim. "Yok, hiç gerek yok" dedi.
"Salatalık sürsem" dedim, "iyi hadi çok istiyorsan sür, ama gerekmez" dedi:-D
Tuğrul Beyin hastası olup da, ameliyatın üzerinden aylar geçmiş olan hastalar, izlerinin mükemmel olduğunu söylüyorlardı. O yüzden içim çok rahat. Hem kafaya takmak da iyi değilmiş, bir üyeden de öyle duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Kafaya takmazsan daha iyi iyileşiyormuş.

Tuğrul Bey muayenehanesinde, göğüs küçültme ve dikleştirme olmuş hastalarının resmini gösterdi, koca ekranında zor farkettim izleri.

Gidip kendisi ile görüşün, ve o muhteşem resimleri gözlerinizle görün derim ben.

merhabalar...
ben americada yasiyorum da... burda plastic cerrahi fiyatlari cok yuksek...turkiyeye bakayim dedim...sizin yazilarinizi gorup okumaya basladim... sanirim 2saattir okuyorum...bayaga hosuma gitti...herkes durust ve samimi bir sekilde yasadiklarini duygu ve dusuncelerini paylasmis...ben de tugrul beyle irtibata gecme konusunda niyetlendim...rica etsem iletisim bilgilerini bana da gonderebilir misiniz...internetten bulunmuyor gercekten...simdiden tesekkurler:)

merhabalar...
ben americada yasiyorum da... burda plastic cerrahi fiyatlari cok yuksek...turkiyeye bakayim dedim...sizin yazilarinizi gorup okumaya basladim... sanirim 2saattir okuyorum...bayaga hosuma gitti...herkes durust ve samimi bir sekilde yasadiklarini duygu ve dusuncelerini paylasmis...ben de tugrul beyle irtibata gecme konusunda niyetlendim...rica etsem iletisim bilgilerini bana da gonderebilir misiniz...internetten bulunmuyor gercekten...simdiden tesekkurler:)

merhaba aryem özeline mesaj atmak istedim ama yapamadim maalesef.
www . estetikbilgi . com adresinden bakabilirsin firefox dan acilmiyor. internet explorer la acmaya dene canim.
sevgiler

Türkiye'de estetik turizmi patlamıştı bir ara, hem doktorlar işini iyi yapıyor hem de daha ucuz diye yabancılar bile buraya gelip ameliyat oluyorlardı:)

Üstelik bakıyorum da Amerika'nın falan estetikle ilgili sitelerine, öncesi sonrası resimlerinin pek çoğunu beğenmiyorum, tek tük çıkıyor iyileri.

Bir kaç hafta içinde muayeneye gitmeye niyetliyim ben de, ıstanbul'da olmadığım için bir türlü gidemedim, umarım ameliyattan sonra göğüslerim o yabancı sitelerdeki resimlerden daha iyi olur :)

tuğrul bey göğüs büyütme ameliyatını herşey dahil ne kadara yapıyor? ve ödeme peşin mi?

bildigim kadariyla büyültme ameliyatlari 6000 tl. kücültme ameliyati oldum ben 8 bin tl verdim hersey icinde bu fiyatin ben pesin verdim ama bilmiyorum tugrul beyin taksitli imkanlari varmi kendisiyle görüs bir istersen canim:)

Türkiye'de estetik turizmi patlamıştı bir ara, hem doktorlar işini iyi yapıyor hem de daha ucuz diye yabancılar bile buraya gelip ameliyat oluyorlardı:)

Üstelik bakıyorum da Amerika'nın falan estetikle ilgili sitelerine, öncesi sonrası resimlerinin pek çoğunu beğenmiyorum, tek tük çıkıyor iyileri.

Bir kaç hafta içinde muayeneye gitmeye niyetliyim ben de, İstanbul'da olmadığım için bir türlü gidemedim, umarım ameliyattan sonra göğüslerim o yabancı sitelerdeki resimlerden daha iyi olur :)

Canım sana aynen katılıyorum. Ameliyat öncesinde bende, bu forumda verilen linklere tıklayıp resimlere günlerce bakmıştım. Ama gerçekten beğendiklerim tek tük idi. Demekki silikon sonrası güzel bir şekil çıkmıyor ortaya diye düşünmeye başlamıştım. Ama yine de razıydım, yeterki dümdüzlükten kurtulayım diye. Taaki Tuğrul Bey'in bana gösterdiği resimleri görene kadar. Hele ki bir tanesi vardı, kızın tipi, ameliyat öncesi göğüs yapısı aynı bana benziyor. Ameliyat sonrası sonuç ise mükemmel. Tuğrul Bey eğer buradan kendisi ile görüşmüş hastalara gösterdiyse o resmi, mutlaka hatırlarlar. Kızın ameliyattan 4 ay sonraki resmiydi. Saçlarını sarı yapmış, kendide sarışın tenliydi, ve denize gitmiş, bikini izi vardı. Fazla büyük değildi ama şekil olarak hayran kaldım. Çok çok tatlı duruyordu.
Benimkiler de ona benzeme yolunda ilerliyor. Daha 1,5 aylık olmalarına rağmen süperler. O sitelerdeki meme denen şeylerle hiç alakaları yok maşallah.

Kızlar bir de şu konuda arkadaşlarla bilgilerimi paylaşmak istiyorum.
Geçen gün "bogurtlenn" arkadaşımız sormuş, ve bu soruyu bir çok kişi soruyor:
"Ameliyat izleri tamamen geçiyor mu yoksa silikleşip soluyor mu?"

Ameliyat izlerinin tamamen geçmesi, yani yok olması mümkün değil. Mutfakta elimizi bıçak kestiğinde bile, bir kaç ay sonra iyileşse bile orada bir iz kalmıyor mu?
Ki bu koskocaman bir ameliyat izi. Bir yer tamamen kesilip, içinden protez sokuluyor. Sonra orası dikilerek yeniden birleştiriliyor. ız kalmaması mümkün değil. Sadece kişinin cilt yapısına göre belirginliği değişebilir. Kiminde çok zor farkedilecek hale gelir, kiminde ise daha belirgin bir iz kalır.

Geçenlerde bir arkadaşım büyük bir estetik ve lazer merkezine "yüzde ben silme" işlemini sormuş. Silme işleminin ancak cerrahi bir müdahele ile yapılabildiğini söylemişler. Yani oradan o beni keserek almak. Ama bu sefer de "ameliyat izi olur" demişler.

Sevgilerimle...

Merhaba arkadaslar,

Forumda defalarca bahsi gecmis ama ben tekrar yaziyorum - Istanbul disinda yasiyorum sehirde kalabilecegim gunler kisitli - cok acil bi sekilde doktorla gorusmek istiyorum.

Email adresimi verebilir misiniz lutfen? Sitede acikca yazmak mumkun degilse ozelime mesaj atar misiniz?

Bu arada doktorumuzun kasustu gogus buyutme ameliyatlarindaki basarisi acik yalniz benim goguslerim sutyen giymeyi gerektirmicek kadar kucukler, doktor hangi forum kullanicilarina kas alti ya da dual plan ameliyat yapti hatirlayaniniz var mi? O kullanicilarin mesajlarini aratip deneyimlerini ogrenmek istiyorum.

Simdiden cok sagolun.

selenn arkadaşımız kas altı oldu canım
şimdi aklımda değil ama forumun başında internet adresi var

Back