• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

kizlarr ben geldim yine burdayim:D burdan yeni ameliyat olan arkadaslara coookkk gecmis olsun. ben yokken bayagi yeni katilimlar olmus hepsini okuyana kadar 1 saatim gecti hehehe:) herkesee merhaba

gögüs kücültme ameliyati olup geride 3 ayimi biraktim. bu son ay icinde gögüslerim daha cok yumusadilar. tugrul bey bana dikis yerlerinde akneler olacak sakin sikma ve korkma kendiliginden patliycak onlar demisti. 2. ay kontrolümde daha olmadi herhalde bende olmayacak demistim dr.a o da daha bekleee olacak demisti. gercekten de hakliymis. tatildeyken oldu:D yüzmenin deniz suyunun ve havuz suyunun iyi gelcegini söylemisti. herhalde cok yüzdügüm icin akneler cikti ve aninda kendiliginden patladilar. böyle kocaman akne hic görmemistim hehehe ama korkulacak bisey yok. bu da herhalde iyilesme devresinin bi parcasi. eee ne de olsa toplam iyilesme devresi 6 ay. onun disinda hicbir problemim yok masallahh. ameliyatin ilk 1-2 ayinda olan sertliklerden eser yok.herseyi zamana birakin yani. bakalim bundan sonraki 3 ay da ne gibi degisiklikler olacak.
herkese sevgilerrr

Zeynep'cim canımmm çok geçmiş olsun.. Bende seni soracaktım arkadaşlara, ne durumda diye. Uzun zamandır nadiren girebiliyorum foruma, işlerim var diye.
Sen biraz büyük istiyordun, nasıl oldu, istediğin büyüklüğe kavuşabildin mi?
Msn deki benim resmimden ne kadar daha büyük? Ve kaç cc koymuş doktor?
Öpüldün canım..

Evet canım büyük istiyordum ama göğüs kafesim dar olduğu için fazla büyük protez konulamadı
Ama koyabileceği en büyük protezi koyacağını söyledi ve 325 cc kondu
350 cc yi denemiş kötü durmuş
Aslında tam istediğim büyüklükte oldular.Biraz daha büyük olsaydı abartıya kaçardı.
Açıkçası 325 cc nin bu kadar büyük durcağını tahmin etmemiştim
Yani sonuç olarak büyüklüğünden çoook memnunum :))
Seninkinden birazcık daha büyük duruyo sanki.Belkide aynıdır
ınşallah küçülmezler :)
Sende küçülmesini istemiyordun
Sordum doktora küçülmez dedi
ıçin rahat olsun tatlım ;)

Son düzenleme:
kizlarr ben geldim yine burdayim:D burdan yeni ameliyat olan arkadaslara coookkk gecmis olsun. ben yokken bayagi yeni katilimlar olmus hepsini okuyana kadar 1 saatim gecti hehehe:) herkesee merhaba

gögüs kücültme ameliyati olup geride 3 ayimi biraktim. bu son ay icinde gögüslerim daha cok yumusadilar. tugrul bey bana dikis yerlerinde akneler olacak sakin sikma ve korkma kendiliginden patliycak onlar demisti. 2. ay kontrolümde daha olmadi herhalde bende olmayacak demistim dr.a o da daha bekleee olacak demisti. gercekten de hakliymis. tatildeyken oldu:D yüzmenin deniz suyunun ve havuz suyunun iyi gelcegini söylemisti. herhalde cok yüzdügüm icin akneler cikti ve aninda kendiliginden patladilar. böyle kocaman akne hic görmemistim hehehe ama korkulacak bisey yok. bu da herhalde iyilesme devresinin bi parcasi. eee ne de olsa toplam iyilesme devresi 6 ay. onun disinda hicbir problemim yok masallahh. ameliyatin ilk 1-2 ayinda olan sertliklerden eser yok.herseyi zamana birakin yani. bakalim bundan sonraki 3 ay da ne gibi degisiklikler olacak.
herkese sevgilerrr

Merhaba cellminn. Bahsettiğin aknelerden bende de oldu. Hem de onlar 1 tane ile kalmıyorlar. Zaman zaman çıkıyorlar. Ben 9. ayımdayım hala çıkıyor bende. Onları sıkmaya hiç uğraşma çok canın acır ama banyodan çıktıktan sonra veya denizden sonra kendiğinden patlıyor. Dediğin gibi bende böyle bir akne görmemiştim. Yanardağ resmen :)) Ama bunlarda iyileşmenin bir parçasıymış. Ben akne çıktıkça panikliyorum hemen Tuğrul beyi arıyorum 9 ay oldu bende hala çıkıyor diye. O benim paniklememin tersine bi o kadar rahat. Çok iyi, hatta mükemmel,iyileşiyorsun daha ne istiyorsun diyor:)))

Bundan sonraki 3 ayında daha da yumuşar o içindeki ceviz gibi birşey resmen zamanla yok oluyor. Göğüsler biraz daha aşşağı iniyor ve şekli çok daha güzel oluyor. Bundan sonra akneler dışında yaşacakların bunlardır canım. Bide adet dönemlerinde eskisinden daha fazla sızlar göğüslerin o kadar.

Tekrar geçmiş olsun. Göğüslerinle mutlu mesut yaşaman dileği ile :))))

Arkadaşlar,forumda silikonlu memelerin soğuk olduğunu yazanlar vardı.Tuğrul bey'e ameliyat olanlardan böyle sıkıntısı olan var mı acaba?Gerçekten daha mı soğuk memeler..

Merhaba cellminn. Bahsettiğin aknelerden bende de oldu. Hem de onlar 1 tane ile kalmıyorlar. Zaman zaman çıkıyorlar. Ben 9. ayımdayım hala çıkıyor bende. Onları sıkmaya hiç uğraşma çok canın acır ama banyodan çıktıktan sonra veya denizden sonra kendiğinden patlıyor. Dediğin gibi bende böyle bir akne görmemiştim. Yanardağ resmen :)) Ama bunlarda iyileşmenin bir parçasıymış. Ben akne çıktıkça panikliyorum hemen Tuğrul beyi arıyorum 9 ay oldu bende hala çıkıyor diye. O benim paniklememin tersine bi o kadar rahat. Çok iyi, hatta mükemmel,iyileşiyorsun daha ne istiyorsun diyor:)))

Bundan sonraki 3 ayında daha da yumuşar o içindeki ceviz gibi birşey resmen zamanla yok oluyor. Göğüsler biraz daha aşşağı iniyor ve şekli çok daha güzel oluyor. Bundan sonra akneler dışında yaşacakların bunlardır canım. Bide adet dönemlerinde eskisinden daha fazla sızlar göğüslerin o kadar.

Tekrar geçmiş olsun. Göğüslerinle mutlu mesut yaşaman dileği ile :))))

coook tesekkür ederim canim verdigin bilgiler icin. ee ne de olsa sen benden eskisin. herhangi bir problemim olursa bulurum seni:D gercekten de dedigin gibi yanardag misali:DD sanada cok gecmis olsun diycem ama belliki gecmis bile heheh:) sevgiler canim

coook tesekkür ederim canim verdigin bilgiler icin. ee ne de olsa sen benden eskisin. herhangi bir problemim olursa bulurum seni:D gercekten de dedigin gibi yanardag misali:DD sanada cok gecmis olsun diycem ama belliki gecmis bile heheh:) sevgiler canim

Ne demek canım istediğin zaman bulabilirsin. Hala tam anlamıyla geçmedi ama baya eskidim ben artık.Teşekkür ediyorum. Sevgiler.. :)))

benim bandajlarım açıldı bugün ve sonuç mmmmmmmmmmmüüüüüüüüüüükkkkkkkemmmmmmmmmelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:):):)

benim bandajlarım açıldı bugün ve sonuç mmmmmmmmmmmüüüüüüüüüüükkkkkkkemmmmmmmmmelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

süüüüüppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr canimmm:DD coookk sevindimm hersey umarim dilediginden daha iyi olmustur. oohhhh olduda bitti masallahhh:DD

bugün cok kasinabilir dikkat et canim kasinirsa alkollü bezle siliver yoksa da asetonla. benim basimada gelmistide uyuyamamistim bütün gece:))
sevgiler canimm

süüüüüppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr canimmm:DD coookk sevindimm hersey umarim dilediginden daha iyi olmustur. oohhhh olduda bitti masallahhh:DD

bugün cok kasinabilir dikkat et canim kasinirsa alkollü bezle siliver yoksa da asetonla. benim basimada gelmistide uyuyamamistim bütün gece:))
sevgiler canimm

teşekkür ederim uyguladım tavsiyeni! ah ahhhhhh, çok mutluyum çokk!

canım cok sevindimm:)) tuğrul bey yapıyo elbettemükemmel olacaklar..çok gecmiş olsun canım

canım cok sevindimm:)) tuğrul bey yapıyo elbettemükemmel olacaklar..çok gecmiş olsun canım

merhaba ecemiz canim. kusura bakma foruma daha yeni yeni girmeye basladim. nasilsin umarim hersey yolundadir. dikislerinde alinmis olmasi lazim gerisi artik kendiliginden gelir:)) nasil yeni boyutlarin merak ettim cünkü sen cok kücük istemiyodun. arkadaslarin farkettimi nolduu. hehehhe cok merakliyim dimi:D
sevgiler canimm

Sevgili arkadaşlar,
ben de ekim sonu için randevumu aldım.(meme büyütme:))Şu an çok heyecanlıyım.Hala aklımda bazı soru işaretleri var.Uzun dönemde bizi neler bekliyor fikri olan var mı.En eski meme büyütme ameliyatı olan arkadaş kaç yıllık?Sorunu var mı?

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır giremiyorum foruma, kusuruma bakmayın.
Nasılsınız demicem, çünkü görüyorum ki hepiniz turp gibisiniz maşallah:-))
Bende aynen öyleyim. Gerçi Tuğrul Turan'ın hastası olup da iyi olmamak mümkün mü?
Dimi yani?? :-))))
Yeni ameliyat olan arkadaşlarım, hepinize geçmiş olsun.
Olacak olan arkadaşlarım, sizlere de şunları söylemek istiyorum. Ben göğüs büyütme ameliyatı oldum, ve halimden son derece memnunum.
Aşağı baktığımda o muhteşem görüntüyü görmek, bazen başka şeye bozulmuş olan moralimi bile tavanlara çıkartıyor. Bunu yaşamak sizlerinde hakkı. Ertelemeyin. Ben neden daha önce yaptırmadım diye hayıflanıyorum zaman zaman. O kadar mükemmel yani. Rabbime binlerce şükürler olsun...

Sevgili sweetsmiley, eğer ameliyatını Tuğrul Bey yapacaksa, ki ona olacaksın bildiğim kadarıyla;
ameliyat sonrası çekeceğin hiç bir zorluk yok.
Uzun dönemde ise seni sadece ve sadece mutluluk bekliyor. Yemin ederim.
Belki tek ve en büyük sıkıntın şu olabilir: "Neden daha önce yaptırmadım" dersin sürekli:-))))))

Sevgili arkadaşlar,
ben de ekim sonu için randevumu aldım.(meme büyütme:))Şu an çok heyecanlıyım.Hala aklımda bazı soru işaretleri var.Uzun dönemde bizi neler bekliyor fikri olan var mı.En eski meme büyütme ameliyatı olan arkadaş kaç yıllık?Sorunu var mı?

Sevgili sweetsmiley, eğer ameliyatını Tuğrul Bey yapacaksa, ki ona olacaksın bildiğim kadarıyla;
ameliyat sonrası çekeceğin hiç bir zorluk yok.
Uzun dönemde ise seni sadece ve sadece mutluluk bekliyor. Yemin ederim.

Ha belki tek ve en büyük sıkıntın şu olabilir: "Neden daha önce yaptırmadım" dersin sürekli:-))))))

Dün akşam iş çıkışı bindiğim otobüste, sarışın bir kızın oturduğu koltuğun yanında tutundum. Kafasını şöyle bir kaldırıp baktı ve camdan tarafa döndü. Böyle havalı gibi bir tavır içerisinde. Sonra göğüslerine baktım, dümdüz. Ve o an göğüslerim aklıma geldi, ve duruşumu dikleştirdim, onun biraz daha dikkatini çekecek şekilde durdum. Güneş gözlüklerimi de taktım. Ve kızı bir kaç kez göğüslerime bakarken gördüm. Demekki neymiş, hiç bir zaman havalı olmayackmışsın, işte böyle havanı fıss diye söndürürlermiş:-)) Hemde mükemmel göğüslerle:-)))

ArkadaŞlar hepınızın bayramını Şımdıden kutluyorum. Allah daha nıze bayramlara erdırmek nasıp etsın. Hepınız allah'a emanet olun. ÖpÜyorum hepınızı.

Back