valla canım ben o kadar utangaç ve heyecanlıydımki hiç sormadım yani ölçmedim de.ama eğer doğurmıycaksan sen toparlattır öyle büyüt bence olmuşken tam olsun. inan harikalar resimlerin hepsi.sakın dren konusunu kafana takma buralarda çok polemik oluyo maalesef bazı arkadaşlar reklam falan sanıyo ama gerçek yani
dren yok
ve kanama da yok
yani dren büyütme de olsan toparlama da olsan koyuluyo sonuçta memeye ama tuğrul bey koymuyor işte
kaldıki sen ameliyat olduktan sonra bile kesinlikle hasta kabul etmiyor ve sürekli seninle ilgileniyor.ben hastaneden çıkana kadar yanımdaydı.yani ani bi durum olucaksa bile senin yanında olduğu için güvende oluyosun
bak celminn küçültme oldu ki en zor ameliyat o dur aslında ama o da halinden çok memnundu
yani tuğrul beye olursan şayet sen ona güven canım
ne kol hareketlerinde kısıtlama ne ağrı ne bişe
en büyük ağrım kistlerimden oldu benim o da sorunlu olan sol göğsümde
ilk iki gün oturup kalkarken biraz ağrın oluyo o kadar sadece
dren yok
ve kanama da yok
yani dren büyütme de olsan toparlama da olsan koyuluyo sonuçta memeye ama tuğrul bey koymuyor işte
kaldıki sen ameliyat olduktan sonra bile kesinlikle hasta kabul etmiyor ve sürekli seninle ilgileniyor.ben hastaneden çıkana kadar yanımdaydı.yani ani bi durum olucaksa bile senin yanında olduğu için güvende oluyosun
bak celminn küçültme oldu ki en zor ameliyat o dur aslında ama o da halinden çok memnundu
yani tuğrul beye olursan şayet sen ona güven canım
ne kol hareketlerinde kısıtlama ne ağrı ne bişe
en büyük ağrım kistlerimden oldu benim o da sorunlu olan sol göğsümde
ilk iki gün oturup kalkarken biraz ağrın oluyo o kadar sadece
Okudum canim cok gecmis olsun, senin meme ucu mesafen ne kadardi. toplattirmamissin
tekrar doguracagin icin. Ben dogurmayacagim. Bir de dren kullanmiyor ya doktorun o yuzden olabilir mi acaba kanama?
Son düzenleme: