• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

valla canım ben o kadar utangaç ve heyecanlıydımki hiç sormadım yani ölçmedim de.ama eğer doğurmıycaksan sen toparlattır öyle büyüt bence olmuşken tam olsun. inan harikalar resimlerin hepsi.sakın dren konusunu kafana takma buralarda çok polemik oluyo maalesef bazı arkadaşlar reklam falan sanıyo ama gerçek yani
dren yok
ve kanama da yok
yani dren büyütme de olsan toparlama da olsan koyuluyo sonuçta memeye ama tuğrul bey koymuyor işte
kaldıki sen ameliyat olduktan sonra bile kesinlikle hasta kabul etmiyor ve sürekli seninle ilgileniyor.ben hastaneden çıkana kadar yanımdaydı.yani ani bi durum olucaksa bile senin yanında olduğu için güvende oluyosun
bak celminn küçültme oldu ki en zor ameliyat o dur aslında ama o da halinden çok memnundu
yani tuğrul beye olursan şayet sen ona güven canım
ne kol hareketlerinde kısıtlama ne ağrı ne bişe
en büyük ağrım kistlerimden oldu benim o da sorunlu olan sol göğsümde
ilk iki gün oturup kalkarken biraz ağrın oluyo o kadar sadece
Okudum canim cok gecmis olsun, senin meme ucu mesafen ne kadardi. toplattirmamissin
tekrar doguracagin icin. Ben dogurmayacagim. Bir de dren kullanmiyor ya doktorun o yuzden olabilir mi acaba kanama?

Son düzenleme:
teşekkür ederim. evet tuğrul beye oldum. bandajlarla başım dertte. bi hafta sorasını iple çekiyorum

Jacko geçmiş olsun canım. bende 9 ay önce kurtuldum. Artık baya eskidim:) Bandajlıyken biraz sıkıntılı oluyo ama sakın kaşıma sonra daha çok uğraşırsın benden tavsiye sana canım. Tekrar geçmiş ve hayırlı olsun :))

Kızlar merhaba. Bu kullanıcı ismini yeni aldım, tanıdık biri tarafından forumda tesadüf edilmemek için :D

Burada Tuğrul Beyden çok iyi bahsetmişsiniz, onu aklıma siz soktunuz :)

Yalnız ben Ankara'dayım, nasıl olacak gidip gelmem bilemiyorum. Keşke İstanbul'a gitmeden önce doktor beyin ameliyat ettiği göğüsleri görebilsem, size muayene ederken mi gösterdi?

Bir de iletişim bilgilerini bana da yollarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler ;)

Merhaba Bogurtlennn. Ben 9 ay önce Tuğrul beye küçültme ameliyatı oldum çok da memnun kaldım. Tuğrul bey gerçekten işini çok iyi yapıyor. Küçültme ameliyatı olmadan görüş derim. Muaynehanesinde tüm resimleri gösteriyor ve çok detaylı bilgi veriyor ameliyat hakkında.
http://www.estetikbilgi.com/iletisim.php iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirin...

Sevgili arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.Daha önce de Tuğrul bey'in iletişim bilgilerini almıştım sizden.Kendisiyle ben de mesajlaştım,önümüzdeki ay içinde muayene olmak için gitmeyi planlıyorum.Yalnız prosedür nasıl işliyor ameliyat olan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba?Ben Hatay'dan geleceğim.Öncesinde mamografi veya başka tetkikler gerekiyor mu?Yoksa herşey orda mı yapılıyor?Ameliyat sonrasında bandaj çıkarmak için tekrar mı gitmek gerekiyor,sürekli kontrol sözkonusu mu?

Canım ben ameliyattan 5 gün önce görüşmeye gittim, ve cumartesi ameliyatımı oldum.
Ameliyat öncesi herhangi bir film çekilmedi (Ameliyat masasında çektilerse bişeyler bilmiyorum tabi). Ameliyattan 3 saat sonra çıkıp evet gittim. Çok rahattım.
Pazar günü arkadaşlarımla buluştum, (bilmiyorlardı ve hiç bir şey anlamadılar).
Yürüyüş yaptım. Pazartesi adet olduğum için adet sancısı çektim, ve başka hiç bir ağrım olmadı. Bir hafta sonra bandajlarımı aldırmaya gittim. ve tekrar bir hafta sonra da dikişlerimı aldırmaya gittim.

Bu forumda doktorla görüşmeyi ameliyat gününe bırakmış olan bir arkadaş vardı, nickini hatırlayamadım. İstanbul dışından geldiği için ameliyat ve görüşmeyi aynı gün yapmışlar.
Arkadaşların dediği gibi bandajları memleketindeki bir doktora da aldırabilirsin. Ancak yatar vaziyette aldır ve sütyeni yatarken giyip öyle ayağa kalk. Tuğrul Bey öyle yaptırmıştı.
Dikişleri de arkadaşların söylediği gibi, ya kendiliğinden düşen dikiş atar sana, yada yine memleketinde aldırırsın. Ama bence 15. gün yani dikişler için gelirsen daha iyi olur, doktora görünmüş olman açısından.

Şimdiden geçmiş olsun diliyorum. Kendine çok iyi bak.

Memecanlarımm hepinizi çok özledim. 1 haftadır hiç giremedim foruma, işlerim vardı. Zaten artık çok fazla giremeyebilirim kusuruma bakmayın lütfen. Boşluk buldukça mutlaka uğrarım ama.
Sevgili selennnnn, evet seni övüyorum her yerde;-) ıyi insanlar övülmeye layıktır..! cellenn'de, leylek82'de, ecemiz'de, hepiniz öylesiniz. Ameliyat olmuş bitmiş olmanıza rağmen, tecrübelerinizi ameliyat olmayı düşünen insanlarla elinizden geldiğince paylaşıyorsunuz. Bu çok muhterem bir davranış bence.
Hepinizi seviyorum...

Bu arada benim cuma günü kontrolüm var ama işlerim dolayısıyla cumartesiye kalabilir, doktorla netleştireceğim. Gelebilirseniz ne güzel olur;-))) Valla alıştım yanımda memecanlar görmeye napıyım;-)))

Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

:mymeka:sen kötü alıştın kız boyna boyna birileriyle gitmeye
valla gelen olursa ne güzel olur tabi
ama ben de ev taşımaya başlıycam cumartesiden sonra heralde bi süre kaybolurum
sen bi ay kontrolune mi gidiceksin
ya deepgeren senin meme şeklin normale döndümü yani meme uçların falan
benim hala sol mememde şekli itibariyle bi gariplik var
ama tuğrul bey 2 ay anca sürer dedi
Memecanlarımm hepinizi çok özledim. 1 haftadır hiç giremedim foruma, işlerim vardı. Zaten artık çok fazla giremeyebilirim kusuruma bakmayın lütfen. Boşluk buldukça mutlaka uğrarım ama.
Sevgili selennnnn, evet seni övüyorum her yerde;-) İyi insanlar övülmeye layıktır..! cellenn'de, leylek82'de, ecemiz'de, hepiniz öylesiniz. Ameliyat olmuş bitmiş olmanıza rağmen, tecrübelerinizi ameliyat olmayı düşünen insanlarla elinizden geldiğince paylaşıyorsunuz. Bu çok muhterem bir davranış bence.
Hepinizi seviyorum...

Bu arada benim cuma günü kontrolüm var ama işlerim dolayısıyla cumartesiye kalabilir, doktorla netleştireceğim. Gelebilirseniz ne güzel olur;-))) Valla alıştım yanımda memecanlar görmeye napıyım;-)))

Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

ıynn-ıynn canım senin bayağı olmuş olalı şekli gerçekten aylar geçtikçe daha güzel oluyo mu yani farkediyomu

ıynn-ıynn canım senin bayağı olmuş olalı şekli gerçekten aylar geçtikçe daha güzel oluyo mu yani farkediyomu

Evet canım. 6. aya kadar tam şekli oturmuyor. Aşırı diklik iniyor ve göğüs kendi şeklini alıyor. Hem de daha küçülüyorlar. çok dik oldukları için başta sütyen bulmak falan zor oluyor ama sonraları pazardan bile alabiliyorsun :)) Zaten ilk aylar bi heves bol bol sütyen almayın çünkü sonra hepsi büyük oluyor. Ben ilk 3 aylıkken aldığım sütyenlerin hiçbirini şimdi kullanamıyorum...

anladım canım benin sol göğsüm sağdakinden çok küçüktü
ameliyattan sonra çok şişti sol göğsüm
şimdiş gene sağdakinden çok küçük.ucu bi bu yana gidiyo bi iki hafta sonra başka yana gidiyo
bi ortalayamadı
yarın kontrolüm var bakalım nolucak
Evet canım. 6. aya kadar tam şekli oturmuyor. Aşırı diklik iniyor ve göğüs kendi şeklini alıyor. Hem de daha küçülüyorlar. çok dik oldukları için başta sütyen bulmak falan zor oluyor ama sonraları pazardan bile alabiliyorsun :)) Zaten ilk aylar bi heves bol bol sütyen almayın çünkü sonra hepsi büyük oluyor. Ben ilk 3 aylıkken aldığım sütyenlerin hiçbirini şimdi kullanamıyorum...

Canım leylek82, benimkiler şu anda şekil olarak çok tatlı. Ama doktorun dediği gibi tam şeklini alması 6 ay sürüyormuş ya, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama hala uyuşukluk var. Onu anlayamadım. Bu uyuşukluk ne zaman geçecek acaba? Sevgili lynn, uyuşukluk kaçıncı haftada, yada kaçıncı ayda tamamen gidiyor. Yaa bir de bayaa küçülüyolar demişsin:-( Ben bu boyutu çok sevdim, daha küçümesini istemiyorum yaa:-(( Yani küçülmesi de 6 ay sürüyormuuu:-((

uyuşukluk ne kız
bende öyle bişe olmadı
ama evet maalesef biraz küçülcekler daha
2. aydan sonra çok fazla küçülmez heralde

Canım leylek82, benimkiler şu anda şekil olarak çok tatlı. Ama doktorun dediği gibi tam şeklini alması 6 ay sürüyormuş ya, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama hala uyuşukluk var. Onu anlayamadım. Bu uyuşukluk ne zaman geçecek acaba? Sevgili lynn, uyuşukluk kaçıncı haftada, yada kaçıncı ayda tamamen gidiyor. Yaa bir de bayaa küçülüyolar demişsin:-( Ben bu boyutu çok sevdim, daha küçümesini istemiyorum yaa:-(( Yani küçülmesi de 6 ay sürüyormuuu:-((

Canım bende uyuşuklu ve his kaybı olmadı . O yüzden onun için bişey diyemiycem. Öyle ufacık kalmıyotlar tabi ama biraz şişlikler indiği için ve göğüs de zamanla yerçekimine maruz kaldığı için hem küçülüyor hem de şekli değişiyor. Ama için rahat olsun canım ilk zamanlardan kötü bi şekil olmuyor aksine daha güzel oluyor... Tamamen şeklini alması 6 ayı buluyor ve hatta geçiyor bile. Ama 3 aydan sonra ki değişiklikler öle çok farkedilecek bi değişiklik olmuyor...

Kızlar valla benim de kanıma girdiniz :)

Ben de inşallah bir 10 gün içinde Tuğrul Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim için işin en zor kısmını başardım: annemi razı etmek :)

E haliyle ben biraz fazlaca genç olduğum için anneciğimden izinsiz hiçbir şey yapamam. Tuğrul Bey'le de yazıştık, muayeneye gideceğim. Yalnız Ankara'da yaşadığım için sık sık gidip gelmek kolay değil benim için, ayrıca öğrenciyim ve 28 inde okullar açılacak, yani eğer biraz ertelersem en az 1 sene beklemek zorunda kalacağım. Bayramda da akrabalar fln gelecek, yani benim bu işi hemen halletmem lazım.

Bana önerebileceğiniz şeyler var mı acaba? Şehir dışından gideceğim için muhtemelen 2 gün içinde muayene ve ameliyatın tamamlanması gerekecek. Dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar? Bu arada ben uzun süredir ameliyat olmayı düşünüyordum yalnız başka hiçbir doktorla görüşmedim. Çünkü kimden duysam ameliyat sonrası ağrılar, sızılar, tek başına yataktan bile kalkamayanlar... Daha önce burun ameliyatı olduğum için ameliyata alışkınım ama öyle günlerce de acı çekemem :(. Bu yüzden doğruca Tuğrul Bey'e gitmeyi düşünüyorum, siz ne diyorsunuz kızlar? Acaba hata mı ediyorum?

canımgelmişken diğer doktorlarla da randevu ayarla bence
en son kafana yatana kara ver
ağrı sızı önemli tabi ama sen gene de kafanda soru işareti bırakma

Ben de inşallah bir 10 gün içinde Tuğrul Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim için işin en zor kısmını başardım: annemi razı etmek :)

E haliyle ben biraz fazlaca genç olduğum için anneciğimden izinsiz hiçbir şey yapamam. Tuğrul Bey'le de yazıştık, muayeneye gideceğim. Yalnız Ankara'da yaşadığım için sık sık gidip gelmek kolay değil benim için, ayrıca öğrenciyim ve 28 inde okullar açılacak, yani eğer biraz ertelersem en az 1 sene beklemek zorunda kalacağım. Bayramda da akrabalar fln gelecek, yani benim bu işi hemen halletmem lazım.

Bana önerebileceğiniz şeyler var mı acaba? Şehir dışından gideceğim için muhtemelen 2 gün içinde muayene ve ameliyatın tamamlanması gerekecek. Dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar? Bu arada ben uzun süredir ameliyat olmayı düşünüyordum yalnız başka hiçbir doktorla görüşmedim. Çünkü kimden duysam ameliyat sonrası ağrılar, sızılar, tek başına yataktan bile kalkamayanlar... Daha önce burun ameliyatı olduğum için ameliyata alışkınım ama öyle günlerce de acı çekemem :(. Bu yüzden doğruca Tuğrul Bey'e gitmeyi düşünüyorum, siz ne diyorsunuz kızlar? Acaba hata mı ediyorum?

Kesinlikle Tuğrul Bey çok isabetli bi karar
Kendisi harika bi insan :)
2 sinde görüştüm 3 ünde de ameliyat oldum, yani 2 gün içinde olup bitiyo
bandajlarım dün alındı ve harika görünüyolar
Okullar açılmadan bu işi rahatlıkla halledebilirsin
Ağrı sızı kesinlikle olmuyo
kendim giyinip soyunabildim, yatıp kalkarken hiç bi sıkıntı yaşamadım
Yani hareketlerimi kısıtlayan bi durumla karşılaşmadım
İnşallah sende biran önce istediğin ölçüye kavuşursun :))

arkada$lar gögüsleri büyütme ameliyati nekadar TugruL beyde? Net bir rakam söyleyemesinizde fikir edinme amacLi soruyorum.. (:

z£yn€p;8997181 .!.:
Kesinlikle Tuğrul Bey çok isabetli bi karar
Kendisi harika bi insan :)
2 sinde görüştüm 3 ünde de ameliyat oldum, yani 2 gün içinde olup bitiyo
bandajlarım dün alındı ve harika görünüyolar
Okullar açılmadan bu işi rahatlıkla halledebilirsin
Ağrı sızı kesinlikle olmuyo
kendim giyinip soyunabildim, yatıp kalkarken hiç bi sıkıntı yaşamadım
Yani hareketlerimi kısıtlayan bi durumla karşılaşmadım
İnşallah sende biran önce istediğin ölçüye kavuşursun :))

Zeynep'cim canımmm çok geçmiş olsun.. Bende seni soracaktım arkadaşlara, ne durumda diye. Uzun zamandır nadiren girebiliyorum foruma, işlerim var diye.
Sen biraz büyük istiyordun, nasıl oldu, istediğin büyüklüğe kavuşabildin mi?
Msn deki benim resmimden ne kadar daha büyük? Ve kaç cc koymuş doktor?
Öpüldün canım..

arkada$lar gögüsleri büyütme ameliyati nekadar TugruL beyde? Net bir rakam söyleyemesinizde fikir edinme amacLi soruyorum.. (:

Tuğrul Bey'in göğüs büyütme ameliyatı standart 6.000 TL.
Evet başka yerlerden alacağın fiyatlara göre yüksek gelebilir, ama bu parayı fazlasıyla hakediyor kendisi... Ben bizzat şahidim.
Sevgilerle...

Hak ettiğine dair en ufak şüphem kalmadı sizin yazılarınızı okuduktan sonra yalnız hala eksiğim var bikaç gün içinde tamamlamam lazım. herhalde gidip de yarısını da gelece ay vereyim demek de olmaz:D

ben de dün küçültma ameliyatımı oldum ve öyle rahatım ki! çok mutlluyum çok çok çok çok mutluyum!ne ağrım ne sızım oldu ağrı kesici yapmalarına gerek bile kalmadı. simdilik biraz biraz kaşınıyor bandajlarıımın altı. oooooooff mükemmel hissediyorummmmmmmm

canimmmm coookkk gecmis olsun. herseyin yolunda gittigine coook sevindim. sende artik bizim kervana katildin:)) tekrar cok coookk gecmis olsun.a.s.

Back