• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Son düzenleme:
Ohhh sen iyi alistin artik tum kontrollerde bizleri yaninda istersin:))))))))))))))))))))

Saka bir yana doktorumuza kalabalik bir grup ile muayenehanesine giderek surpriz yapsak ne hos olur degil mi?

Ayyy ben bir geleyim ondan sonra bulusuruz. Harika sohbetler ederiz.

Hehehe süper bi fikir ama ben Tuğrul beyin surat ifadesini çok merak ediyorum o durumda:) Hangi birimize laf yetiştireceğini şaşırır. Gerçi doktorumuz bayanların dilinden o kadar iyi anlıyor ki kesinlikle hepimizde başa çıkacaktır :)))

Leylek82 kuzum valla bende seni ozledim ama bizim kucuk hinzirlar bizim bulusmamizi istemiyorlar. Yahu sende benim eski halimde oldugum gibi kendini eve mi kapatiyorsun? Itiraf et. Yok canim henuz tasinmadim yilan hikayesine dondu. Seni bir msnde yakalasam uzun uzun konusuruz.
kim eve kapanmış ben misengözlerimebaksanab
sadece ramazan canım işte telaş bitmiyoki
fırsat buldukça burdayım
ramazandan sonra beni de kimse bulamaz vallakaydirigubbakcemile3
ama canım sen de arayı çok açıyosun bea:mymeka:
sonra gözümüz yollarda kalıyo bağırıyorum burdan seleeeen diye:roflol:

tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? Yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumcadıarzu

selam canım bir gömlek işini rahatlıkla görür. Kesinlikle belli olmuyor. Ben tüm bandajlara rağmen bir gömlek yetti. Yakasınıda kapattığın zaman süpersin. Sevgiler...

Sevgili arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.Daha önce de Tuğrul bey'in iletişim bilgilerini almıştım sizden.Kendisiyle ben de mesajlaştım,önümüzdeki ay içinde muayene olmak için gitmeyi planlıyorum.Yalnız prosedür nasıl işliyor ameliyat olan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba?Ben Hatay'dan geleceğim.Öncesinde mamografi veya başka tetkikler gerekiyor mu?Yoksa herşey orda mı yapılıyor?Ameliyat sonrasında bandaj çıkarmak için tekrar mı gitmek gerekiyor,sürekli kontrol sözkonusu mu?

selam canım bir gömlek işini rahatlıkla görür. Kesinlikle belli olmuyor. Ben tüm bandajlara rağmen bir gömlek yetti. Yakasınıda kapattığın zaman süpersin. Sevgiler...

Çook teşekkürler deniz7 ,vallahi harika ozaman, bunu duyduğuma çok sevindim canım :teytey:a.s.

Sevgili arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.Daha önce de Tuğrul bey'in iletişim bilgilerini almıştım sizden.Kendisiyle ben de mesajlaştım,önümüzdeki ay içinde muayene olmak için gitmeyi planlıyorum.Yalnız prosedür nasıl işliyor ameliyat olan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba?Ben Hatay'dan geleceğim.Öncesinde mamografi veya başka tetkikler gerekiyor mu?Yoksa herşey orda mı yapılıyor?Ameliyat sonrasında bandaj çıkarmak için tekrar mı gitmek gerekiyor,sürekli kontrol sözkonusu mu?

sevgili sweetsmiley 1 günde halledip dönebilmen pek mümkün değil. dren takılırsa 1-2 gün sonrası doktor onu çıkartıyor. ve hemen hemen haftasına dikişlerin alınması gerekiyor. dikiş alınmasınına gerek yok ama alınırsa daha az iz kalıyor diyor doktor. zaten sen acemi olduğun için doktorun kanatları altında olmayı tercih ediyorsun. yani sana göre olumsuz görünen bir şeyde paniklerken doktor bunu çok normal karşılayabiliyor. seni rahatlatıyor. tavsiyem en azından 5-7 gün ayarlamaya çalış. tabi her doktorun yöntemi farklı doktorunda sani bu konularda adınlatacaktır. sevgiler

merhaba sweetsmiley bilmiyorum gögüs kücültme mi büyültme ameliyati olcaksin ama ikisinde de biraz bilgim var. ben kücültme ameliyati oldum ve de almanyadan gelmistim bende senin gibi. en önemli nokta tugrul bey DREN KULLANMIYOR. ameliyattan 2 gün önce ben kontrole gittim. ameliyat oldugum gün 1 gece hastahanede kaldim. büyltmelerde ayni gün cikiyosun. 7. gün normalde sargilarin aciliyo ama onu hatayda herhangi bir doktora gitsende actirirsin onlari. sonra marks & spencer dan alicagin sütyeni takiyosun 15. gün de normalde dikislerin aliniyor. ama onuda tugrul bey bana demisti ki herhangi bir dr. a git alirlar onu. yada seleenn arkadasimiz gibi kendiliginden atan dikisler kullaniyor. aslinda bunlari tugrul beyle konusursan o sana zaten alternatifleri sunar. benim imkanim oldugu icin 3 hafta kalmistim istanbulda. ama bana tugrul bey ameliyat olduktan sonraki 4. gün geri dönmemin mümkün oldugunu söylemisti. seleenn arkadasimizda yanlis hatirlamiyorsam ertesi gün evine dönmüstü. ( seleenn büyültme ameliyati oldu bu arada) sonraki kontrol 2. ay da. ama dedigim gibi bence gitmeden önce bir telefonda görüs kendisiyle o sana zaten ne kadar kalman gerektigini söyler.
simdiden gecmis olsun canim. biran önce umdugun boyutlara ulasman dilegiyle:DD

aaa çok sevindim hemen dönülebiliyormuş.. ben istanbulda olmadığım için orda kalma sorunum olcaktı sewindim buna :D ayrıca büyütme ameliyatı olanlar....benim 25 gibi üniversitem açılıyor ve ailemden uzakta okuyorum sizce kaç gün lazım bu ameliyat için.. başka bir tatilde mi olsam fikirleriniz nedir??

valla canım ameliyattan 2-3 saat sonra çıkıyosun zaten öyle ağrın sızın pek olmadığı için gerisi sana kalmış kısa sürede günlük hayatına dönüyosun
eski sayfalardan benim ve diğer arkadaşların yazılarını oku kararını ver canım gün için
aaa çok sevindim hemen dönülebiliyormuş.. ben istanbulda olmadığım için orda kalma sorunum olcaktı sewindim buna :D ayrıca büyütme ameliyatı olanlar....benim 25 gibi üniversitem açılıyor ve ailemden uzakta okuyorum sizce kaç gün lazım bu ameliyat için.. başka bir tatilde mi olsam fikirleriniz nedir??

sevgili sweet_dreams bben cumartesi küçültme ameliyatı oldum ankaradan istanbula gittim.pazar sabah ankaraya döndüm.salı günü işyerindeydim.

ben de dün küçültma ameliyatımı oldum ve öyle rahatım ki! çok mutlluyum çok çok çok çok mutluyum!ne ağrım ne sızım oldu ağrı kesici yapmalarına gerek bile kalmadı. simdilik biraz biraz kaşınıyor bandajlarıımın altı. oooooooff mükemmel hissediyorummmmmmmm

aa canım çok geçmiş olsun
inşallah gelişmeleri yazarsın burdan
gerçekten acı çekmiyosun hemen hemen dimi.bu çok iyi canım
ama sakın bandajlarını kaşıma ellerine sahip çık
ben bi yerini kaşıdım su topladı
ameliyatı bıraktım onla uğraştım valla
tırnağımla kaşıdım heralde
sakın yani sakın hele tırnak asla
ben de dün küçültma ameliyatımı oldum ve öyle rahatım ki! çok mutlluyum çok çok çok çok mutluyum!ne ağrım ne sızım oldu ağrı kesici yapmalarına gerek bile kalmadı. simdilik biraz biraz kaşınıyor bandajlarıımın altı. oooooooff mükemmel hissediyorummmmmmmm

geçmiş olsun canımm hoş geldin aramıza:) dr.tuğrul beye dimi?

Kızlar merhaba. Bu kullanıcı ismini yeni aldım, tanıdık biri tarafından forumda tesadüf edilmemek için :D

Burada Tuğrul Beyden çok iyi bahsetmişsiniz, onu aklıma siz soktunuz :)

Yalnız ben Ankara'dayım, nasıl olacak gidip gelmem bilemiyorum. Keşke ıstanbul'a gitmeden önce doktor beyin ameliyat ettiği göğüsleri görebilsem, size muayene ederken mi gösterdi?

Bir de iletişim bilgilerini bana da yollarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler ;)

aa canım çok geçmiş olsun
inşallah gelişmeleri yazarsın burdan
gerçekten acı çekmiyosun hemen hemen dimi.bu çok iyi canım
ama sakın bandajlarını kaşıma ellerine sahip çık
ben bi yerini kaşıdım su topladı
ameliyatı bıraktım onla uğraştım valla
tırnağımla kaşıdım heralde
sakın yani sakın hele tırnak asla

Leylek82 senin son durumun nedir ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Bir memen mosmordu sanirim senin biri yukarida ve sert biri asagida diye yazmistin bir forumda. Su anda nasil durum? Benim memelrde seninki gibi ici iyice bosaldi naapicami bilemiyorum

canım benim sol mememin morluğu geçti
aşağı da düştü
ameliyat olalı 1 ay oldu
erken iyileşme sürecini beklemek gerekiyor gerçkten
daha önceki yazılarımı okuduysa benim sol mememdeki sorunlardan dolayı yaşandı bu durum
yani dr.la sürekli telefonlaştık sen bi ay beklencekse de eğer bu süreyi uzatabilirsin biraz dedi
Allaha şükür düzeldi canım şu an çok memnunum
yumuşamaya da başladı bayağı
bu durummu daha önce hiç görmemiş dr.um zaten
çok nadir azıcık olabiliyomuş morluk
ama benim meme zarfımdan kaynaklandı maalesef işte
bi ara bayağı korktum hatta tamam dedim bişeyler yanlış gitti bu kadar morluk imkansız yani ama 2 hafta içinde dağıldı canım
Leylek82 senin son durumun nedir ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Bir memen mosmordu sanirim senin biri yukarida ve sert biri asagida diye yazmistin bir forumda. Su anda nasil durum? Benim memelrde seninki gibi ici iyice bosaldi naapicami bilemiyorum

canım benim sol mememin morluğu geçti
aşağı da düştü
ameliyat olalı 1 ay oldu
erken iyileşme sürecini beklemek gerekiyor gerçkten
daha önceki yazılarımı okuduysa benim sol mememdeki sorunlardan dolayı yaşandı bu durum
yani dr.la sürekli telefonlaştık sen bi ay beklencekse de eğer bu süreyi uzatabilirsin biraz dedi
Allaha şükür düzeldi canım şu an çok memnunum
yumuşamaya da başladı bayağı
bu durummu daha önce hiç görmemiş dr.um zaten
çok nadir azıcık olabiliyomuş morluk
ama benim meme zarfımdan kaynaklandı maalesef işte
bi ara bayağı korktum hatta tamam dedim bişeyler yanlış gitti bu kadar morluk imkansız yani ama 2 hafta içinde dağıldı canım

Okudum canim cok gecmis olsun, senin meme ucu mesafen ne kadardi. toplattirmamissin
tekrar doguracagin icin. Ben dogurmayacagim. Bir de dren kullanmiyor ya doktorun o yuzden olabilir mi acaba kanama?

Back