Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkurler kızlar moral oldunuz valla. arada bı ağlamaklı oluyorum da malum:) burnum sankı benım değil.kızlar bepanten surmekte bı sakınca varmı acaba?? ıcı cok kuru burnumun ne yapıcaaammm..

tesekkurler kızlar moral oldunuz valla. arada bı ağlamaklı oluyorum da malum:) burnum sankı benım değil.kızlar bepanten surmekte bı sakınca varmı acaba?? ıcı cok kuru burnumun ne yapıcaaammm..

cnm ben krem fln bir sey sürmedim sadece spreyi sıkıyordum kurudukca ama diger kızlar belki krem fln kullanmıstır bilemiyorum, reha bey bana kullan demedi diye ben kullanmadım

bu arada bana oradaki doktor, reha bey degil, anlamıssınızdır bayan doktor hani, spreyi fln o yazmıstı bana, ihtiyac duydukca sıkabilirsin demisti, ben de o nedenle kac defa sıktıgıma bakmadan kurudukca sıktım spreyi, rahatlatıyor cünkü

bana pomat yazmıstı uzakdogulu demı o asıstan yazdı =))))ya bu arada benım 1 ay 10 gun denebılır oldu alcı cıkalı.bu sısler bu burundakı kabalık kacıncı ayda hanı anlasılır bır sekılde tam ınecek.benım hala var ve sankı bugun dahada buyudu bırden =))))

gzd83 cm sana da geçmiş olsunn.. ebrucm seninde kendi burnunla ilgili yorumları merakla bekliyorumm.. kesin beğeneceksin.. ilk başta şişlikk olursa yanıtmasın seni sakınn :) bu arada o deniz suyu spreyini ben hala sıkıorumm tamm 1 ay oldu bugün ameliyat olalı.. çokk rahatlatıyoo, zatenn ben onuu eskiden de hep kullanırdımm nezle olduğumda flnn..ewde hepp bulunur.. doğall deniz suyu olduğu içinn çokk sıksanızz bile bi zararıı yokk..

yaa kızlar, canlarım, ben burnumu henüz göremedim ama nieyse icimde garip bi his var ya ne bileyim bant var ama sanki daha güzel olabilir miydi hissine kapıldım, böle ucu kalkıklıgı fln sanki inecek gibi öff ne bicim bir ruh hali bu yaa anlamadım benn ((

gecicek gecicek merak etme..alışmaya başlarsın hatta way be filan demeye de baslarsın:) daha bant duruyo burnun da bak bizim 1 ay oldu daha ben bilee oldu bitti dememeye çalışıyorum hiç pesin hukumlu davranma cok begeniceksin bak gorursun:))

insallah canım yaa, ben cok panik yapmaya müsaitim sanırım, kafamda kuruyorum insallah cok begenirim hepimiz burunlarımızı begeniriz insallah ya bu kadar sıkıntıdan sonra insan sonucu güzel görmek istiyor

Yaa kızlar bana sankı burnumun ucu cok kalkık olmus gıbı gelıyor. normal mı bu acab daha ıncektır uMARIM. Burnumun boyu cok kısalmıs gıbı sankı. cokmu takıyorum nedır. bu arada bugun 3. gunum morluk ve sıslıklerım hat safhaya ulastı ne zaman ıncekler merak edıyorum. gozlerımı zor acıyorum valla. 15 gun sonra ıse baslıcam hatta 12 gunum kaldı. umarım o zamana ıyıce duzelır..:1no2:

düzelir canım morlukların merak etme, benim de öyleydi cok sistim ve morardım simdi 10. günüm gözlerimin altında sarılıklar kaldı, fondotenim olsa kapanacaklar yani ama maalesef bende yok :) kalkıklıga gelince ilk zamanlar alcıdayken bana da öyle geliyordu kalkıklıgı cok mu kalkık die, simdi de yaa az mı kalkık oldu ya inerse diyorum hatta kafayı ona taktım kalkıklıgı inecek diye korkuyorum, cünkü tam ideal kalkıklıkta bence inmez umarım :)))

kızlaarrrr, banyomu yaptımm, bir heyecan burnmdaki bandı cıkardımm, ayy keske cıkarmasaydımm (( bantlıyken daha iyi gözüküyordu yaa birden büyük bir hayal kırıklıgına ugradım sanki, kendimi cok garipsedim, aynadaki ben degildim sanki, simdi biraz daha gözüm alıstı ama hala ben degilmisim gibi bi garip yaa off ben işe, okula bu halde nasıl gidicemm, burun olarak bakınca güzel ama bana bakınca cok garippp ((

ebrucuk simdi dudagin ve burnun birbirinden bagimsiz hareket ediolar ikisi de kafasina gore:)) cok yapay bi gorunum o yapaylik gecici hala hastasin oyle düsün bi 10gine yapaylik geciyor

ebrucuk simdi dudagin ve burnun birbirinden bagimsiz hareket ediolar ikisi de kafasina gore:)) cok yapay bi gorunum o yapaylik gecici hala hastasin oyle düsün bi 10gine yapaylik geciyor

evet canım ya haklısın sanki burun bana ait degilmis gibi garip bir görüntüsü var, hayır sadece buruna bakınca güzel ama bütün olarak yüzüme bakınca bir garip, sanırım 20 küsür yıllık görüntüsü degisince insanın onun da etkisi vardır, alısamadım henüz :)

kızlar bu arada canımı coook sıkan bir olayı sizlerle paylasmak istiyorum, belki ameliyat olmayanlar varsa dikkat ederler buna, hakaret etmek istemiorum bu kadar insanın arasında ama iste kendimi de zor tutuyorum .... eczacı bana deniz suyu spreyi yerine normal gribal durumlar icin kullanılan sprey vermis, isimlerinin baslangıcları da aynı biz de anlamamısız ve ben deniz suyu spreyi kullanmam gerekirken onu kullanmısım bugun farkına vardık, tüm sinirim tepeme cıktı ama yapacak bir sey yok yani eczacıyla kavga edecegim o ayrı ama sonuc itibariyle ben onu kullandım olan oldu biten bitti yani, sanırım bir sakıncası olmaz sonucta oda kötü bir sey degil ama ne münasebet canım yani hayret bir sey degil mi? o nedenle diyecegim o ki spreylerinize dikkat edin isimleri cook benziyorr ve dıs görünüsleri de...

canım sprey olayına uzuldum bak sımdı ama bısı olmaz Allahın ıznıyle takma kafana. benımde bır sorunum var hapsurmak gelıyor sureklı zor tutuyorum naapcam bılmıyorum.Zaten oldum olası bu deniz suyu benı hapsurtur bıde polen alerjım varr tam super oldu yanı. Eger gecmezse hocayı aramayı dusunuyorum. konuyla ılgılı bılgısı olan varsa benı bılgılendırsın lutfen.
Bırde burunum hala acılmadı ıcten cok sıs ondan mı acaba. Agızdan devamlı nefes almak zor. bugun 3. gunum artık acılması gerekmıyomuydu yaaaa?
Neyse, Ebrucum bende ustu kapalı olmasına ragmen burnumdan hoslanmadım. benım burnum sadece sola egrıydı. kemer vs yoktu. yanı ufak bır keskı darbesıyle kusa cevrılcek bı burundu. Reha hocaya guvenıyorum mutlaka ama yınede cok kuculmuş ve kalkık gelıyor suan. atel cıkınca dusup bayılabılırım sanırım.....

Bu arada yenı amelıyat olcaklara ufak bı kac tavsıye verıım
Hastaneye gıderken yanınıza aklınıza ne gelıyosa alın. terlık, ıslak mendıl, corap vs... havlu pecete cok onemlı benım 3 saat kadar cok kanamam olmustu. Refaketcı kalıcak kısı onemlı kan tutmayan bırı olsun mumkunse. Annem benım burnum cok kanayınca fenalastı.tek kısı bıle yetmıyo yanı:) cunku maalesfkı hemsıreler pek bısıye karısmıyor. Ben bu yuzden aksam eve cıktım.Bı de hastane ortamı ınsanın bıraz moralını bozuyor. Plastık cerrahı servisinde sadece burun estetıgı hastaları yatmıyor. Allah korusun oyle hastalar vardı ki..Neyse Gece boyu buz kompresını refakatcı kısı yapıyor. Kalmayı dusunursenız ozel oda sansı cok az cunku genelde dolu oluyor. Odalar 3 kişilik ve refaketcının de bayan olması daha uygun oluyor.Sımdılık aklımda kalanlar bunlar. Ben burda yazılan onerıler sayesınde hastanede cok zorlanmadım. Umarım bırılerıne faydam olur.

gzd83'cüm burnunun acılmaması normal benim de acılmamıstı, özellikle de sol burun deligim oraya islem yapılmıs zaten orası tıkalıymıs o nedenle orası cok kanamıstı benim de ve benim neredeyse 5. güne kadar oradan az da olsa kan aktı ve acılmadı yani senin iki burun deliginde de problem varsa acılmaması normaldir, ayrıca o hafif sızıntı seklindeki kanama insanda hapsırma hissi uyandırıyor ben özellikle ikinci günümdeydi sanırım baya bir hapsırdım, simdi de arada geliyor hapsırma hissi, burada da okudugum kadarıyla hapsırma herkeste oluyor sanırım, merak etme yani bir sey olmaz
bu arada kızlar canım cok sıkkın agladım aglıcam yanii kendimi cok garipsedim, yandan güzel ama önden ne bileyim yaa okula işe nasıl gidecegim diye düsünmeye basladım sanki ben degilim de baska birisi gibi ((

ebrucum nassın ? kendin çözüosun kendi sorununu 20 yıllık burnundan sora yeni bi burun olur o kadar sora buna alışınca eski resimlerindeki kendininkiymiş gibi gelmiicek en azından bi arkadaşıma öle olmuştu. bende en çok o kendine alışma kısmından korktum herşeye en çok diip duruorum ben herşeyden korktum zati ama... Ya ben normalden daha fazla saçım kesildiği zaman bile üzülüorum kafama takıorum yüzümün ortasındaki deişiklik beni bunalıma sokabilirdi...Burnunun ucunun havaya dooru olmadıına sevindim. Morlukların geçtiyse zaten okulda pek bakan olmaz. Yorum alma aşamasına geçmiş olcaksın.

ayy iste o yorum alma aşaması beni korkutuyorr, insanlar umarım bir sey demez yaa, kötü bisi derlerse canım cok sıkılırrr, okuldan ziyade aslında beni diger yer korkutuyor yaa, anladın sen onuuu :)

Anadım cnm amaaaaan boşveeer gitsin yakın arkdaşların dışındakiler belki farketmezler bile. Arkadaşlarında ters bi yorum yapmazlar heralde yani umarım insanların sağı solu belli olmaz ama. Yaz die bi çok kişi gelmio zaten bide şimdi herkes ödev derdinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…