Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben oyle bisi hic duymadim.. arkadas acaba hangi mm´lik dermaroller aldi ? yada cok mu bastirdi ? bilemiyorum ki.... nasil kullandi.. gelse bi aydinlatsa bizi.... cunku bende hic kararma olmadi
:26:
merhaba gamzeskk bi yer buldum orda da dermaroller ile tedavi yapıyolarmış benim kollarımda çatlaklar warya acaba deilk olur mu kollarımda çünkü benim cildim çok hassas.
gamzesk okudumda inanamadım gerçekten geçer mi diye bacagında hiç çatlak var mıydı ve bu yaptığın tedaviyle sonuç aldın mı lütfen cevap ver
gamzecim bnm sorunum sadece bacaklarda.sen galiba yurtdışındasın yanlış hatırlamıyosam sen arştır ama bildim kadarıyla karındaki çatlakları yok edebiliyolar ama ameliyatla galiba germe ameliytıydı ama sende neden ters etki yaptı bilemiyorum tv programına çıkan bi doktor söylemişti çünkü.inş. tedavin iyi geçer
gamzecim bnm sorunum sadece bacaklarda.sen galiba yurtdışındasın yanlış hatırlamıyosam sen arştır ama bildim kadarıyla karındaki çatlakları yok edebiliyolar ama ameliyatla galiba germe ameliytıydı ama sende neden ters etki yaptı bilemiyorum tv programına çıkan bi doktor söylemişti çünkü.inş. tedavin iyi geçer
benim bacaklardaki toparladilar,, burusuk burusuk durmuyorlar,,, ama aslinda bu tatil bolgelerinde insanin bi moreli duzeliyor ki, anlatamam, herkez catlak dolu, karin, gogus, bacaklar, kolllar,,,
dermoroller yaptıran var mı acaba?sonuçları nasıl oldu?araştırdım kadarıyla güzel şeyler duyuyorum da
ben dermarollerden cok memnundum... bu ameliyat sonra surec gecsin, yine baslayacagim... ben sahsen cok memnunum. ama canim takinti yapma,, kafani yorma.... ben artik yormamamaya calisiyorum, esim beni boylede seviyor..
Eki Görüntüle 198749
bronzlastikca daha az gorunuyor,,, haftaya tripollara basliyoruummmmm umarim, gorunum daha super olur.. evet biraz karnim hafif cikik disari dogru, ama benim karnim kiz´kende boyledi, onuda duzeltirim sporla ancak... ama zoru basardim,