• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben daha alısamadan kendime, resim cekip koyacagımı sanmıyorum su asamada, ama ilerleyen zamanlarda koyabilirim

ya aslinda merak ettigim su gunlerde nasil gorunecegimiz.hani kuculuyo kalkik falan diosunuz ya insan kestiremiyo nasil olabilecegini.. yani ne kadar sisebilir yada morarabilir ki... tabi insan kotu hissediyo kendini anlayabiliorum.. alistigin zaman bekliyorum resimlerini o zman kendini iyi hissettiginde... umarim seklini alir en kisa zamanda ve sende her anlamda musterih olursun...

ya aslinda merak ettigim su gunlerde nasil gorunecegimiz.hani kuculuyo kalkik falan diosunuz ya insan kestiremiyo nasil olabilecegini.. yani ne kadar sisebilir yada morarabilir ki... tabi insan kotu hissediyo kendini anlayabiliorum.. alistigin zaman bekliyorum resimlerini o zman kendini iyi hissettiginde... umarim seklini alir en kisa zamanda ve sende her anlamda musterih olursun...

Gercekten ınsan kestiremiyor nası kuculcegını yada sıscegını. Ancak oyle bir sisiyorki kendini tanıyamıyorsun. Bu arada burnun küçük görünmesinin sebebi yüzün diğer kısımlarının şişmesinden kaynaklanıyor. Bence yeni amliyat olmus yuz resimlerini görmemen senin için daha iyi olur :)

Gercekten ınsan kestiremiyor nası kuculcegını yada sıscegını. Ancak oyle bir sisiyorki kendini tanıyamıyorsun. Bu arada burnun küçük görünmesinin sebebi yüzün diğer kısımlarının şişmesinden kaynaklanıyor. Bence yeni amliyat olmus yuz resimlerini görmemen senin için daha iyi olur :)

:) haklisin ama insan buyuk bi beklenti icinde oluyor.. yani mesela ben gercekten yuz estetigim icin istiyorum bu ameliyati yoksa hic bir saglik problemim yok.. sonucta sadece farklilik olsaydi sacimi boyatirdim, stil degistirirdim.. yani bicak altina yatiyorsak beklentilerimizin daha buyuk ve degisimlerin daha radikal olmasi gerekiyo gibi geliyo insana... bu tavrimi ameliyat tarihine kadar kirmam lazim biliyorum :( herneyse hepimiz hayatimizi kolaylastirmak icin bu cesareti gosteriyoruz.. umarim daha da zorlastirmaz.. dua ediyorum simdilik...

ladyanna'cım haklısın sabretmem lazım, en iyisi kafayı fazla takmamak sanırım, yalnız siz tecrübeli arkadaslara nelere dikkat etmem gerektigini sormak istiyorum, 11. gündeyim, rahatca gülüp istedigimi yapabilir miyim, burnuma dokunup yüzümü rahatca yıkayıp elleyebilir miyim, sonra krem sürebilir myim falan filan, bunları yapıyorum biraz ama cok da korkuyorum

ebru doktor bana sadece ilk bir ay darbe alma çok agır sporlar yapma gözlük kullanma ilk bir ay burnun yine bana emanet demişti.normal yasantına dönebilirisn demişti.nemlendirici kullanmamı söylemişti burnum için.çok ağır makyaj yapmamamı söyledi. ben o dönem evde oldugum için çalışmadıgım için bakımı benim için kolay oldu.sadece burnumla ilgilendim.ne kadar normal yasantınıza dönün desede burun senin hangi hareketi yaptıgında rahatsızlık hissediyosan onlardan sakın.belki ben biraz fazla abartmış olabilirim ama ben gülerken bile ellerimle üst dudagımın üstünden tutuyodumki fazla agzımı açmıyımda bir sey olmasın.çünkü gülerken bir rahatsızlık hissediyodum.ne yalan söyliyim ben 2.aydan sonra yan yatmaya baslamıştım mesala.ilk zamanlar yan yatınca sanki burnum düşücekmiş gibi hissediyodum.bu gibi hareketler burna zarar vermiyodur tabikide ama işte görmemişin bir burnu olmuş misali .yani bence biraz hassas davranmanın hiç zararı yoktur.

ya kızlar bugun işe gittimm, kimse farketmedi sanırım, bir arkadas döndü niye moralin bozuk senin yüzün gülmüo dedi, bende burundan ameliyat oldum hareket edemiyorum dedim, o da yaa dedi bende moralin bozuk sandım dedi, hatta estetik de demedim o da anlamadı :) bir arkadas da grip oldum sandı konusmam garip cıkıyor diye, bende yok ameliyat oldum dedim :) sevinsem mi üzülsem mi anlamadım bu isi, yani heralde cok samimi degiliz diye yüz hatlarıma daha önce dikkat etmemiş olabilirler bilemiyorum hic...
bu arada 12. günüm ama burnumun üstünde sanki hala alcı var sanki yani bir agırlık kemik asagıya baskı yapıyormus gibi bir agrı sanki anlatamadım ama iste yani böle, normal mi kızlar kac gün oldu

Bu çok güzel bir gelişme Ebrucum :) yani kimsenin farketmemiş olması..zamanla sen de alışacaksın her şey süper olacak :)
Ben de yarın sabah gidiyorum ateli çıkarttırmaya bakalım..
Kızlar, iyileşelim de güzelce, sonra bir ara bir buluşma düzenleyelim olmaz mı? :) Reha Bey'in burun hastaları buluşması :)

Son düzenleme:
Bu çok güzel bir gelişme Ebrucum :) yani kimsenin farketmemiş olması..zamanla sen de alışacaksın her şey süper olacak :)
Kızlar, iyileşelim de güzelce, sonra bir ara bir buluşma düzenleyelim olmaz mı? :) Reha Bey'in burun hastaları buluşması :)

Cnm insallah senin de istedigin gibi olur burnun, merakla bekliyoruz bakalım, bu arada Reha Beye haziran ayının hepsinde mi yurt dısındaymıs sorabilir misin unutmazsan canım? bizim kontroller ne olacak merak ediyorum bu durumda, sonucta bir aylık kontrollerimiz hazirana denk geliyor ve o yurt dısındaysa ne olacak?
Bulusma isi benim de aklıma geldi aslında iyi olur ben varımm yanii :)))

Cnm insallah senin de istedigin gibi olur burnun, merakla bekliyoruz bakalım, bu arada Reha Beye haziran ayının hepsinde mi yurt dısındaymıs sorabilir misin unutmazsan canım? bizim kontroller ne olacak merak ediyorum bu durumda, sonucta bir aylık kontrollerimiz hazirana denk geliyor ve o yurt dısındaysa ne olacak?

süper bi fiikr gerçekten harika olur bana da uyar....

Canım Reha Bey temmuz başında döneceğini söylemişti..Yarın yine sorarım.

ebrucum nasılsın,alıştınmı burnuna :) ağrın sızın yoktur umarım

ebrucum nasılsın,alıştınmı burnuna :) ağrın sızın yoktur umarım

cnm burnuma hic alısamadım hala gözüme bir garip gözüküyorumm :( agrı sızı yok da burnumda garip bir zonklama gibi böyle sanki bir baskı var, nasıl anlatsam bilemiyorum böle sanki hala atel varmıs ya da bir agırlık varmıs da asagıya dogru bir baskı yapıyormus gibi bir his, dudaklarım da hala hareketsiz :D ayy ne cok kötüledim durumumu yaa :)

evet o hissi biliyorum :) birazda psikoljik :)
hele bi insin şişliklerin o zaman çok seveceksin burnuşunu :)

evet o hissi biliyorum :) birazda psikoljik :)
hele bi insin şişliklerin o zaman çok seveceksin burnuşunu :)

insallahh canım insallah, yandan fln güzel de ne bileyim hala önden görüntüme alısamadım, benm burnum cok kemerliydi ve ucu farklıydı biraz heralde o nedenle alısmam biraz zaman alacak ve ilk gördügümde baya bir garipsedim :)

kızlar su denız suyunun adını yazabılırmısınız.benımkı bıttı atmısım adını hatırlamıyorum saglık karnemıde bulamadım olmadı pesın alıcamda adı neydı ya

evet sterimar deniz suyu spreyi de, saglık karnesine yazılmıyormus ben bugun aldım ceptenn :)

Planet durumun nedir merak ediyoruz, bakabildin mi bandajdan önce ilk izlenim detaylarını istiyoruz, reha bey hangi tarihten itibaren yokmuş acaba herkesin ortak derdi;))

Şimdi geldim eve,
Sabah gittim hastaneye, hemencecik çıkıverdi atel ağrı vs olmadı. Dikiş de almadı.Onlar banyo yaptıkça yumuşar kaybolur zaten dedi. :) ılk saniyelerde yanımda getirmiş olduğum aynayı çıkarıp bi 5 sn kadar baktım..Önden hafif garipsedim tabii ama gayet doğal duruyordu.Beğendim :) Şimdi bant var burnumda. Yarın banyo yap ve bandı çıkar dedi. Tabii hafif de şişmeye de başladım :) ama olsun görünüş güzel duruyor, hafif kavis var gayet doğal :) Reha Bey kontrole artık dönüşte yani temmuz başında gelirsin dedi.Haziranın başlarında gidiyormuş,tam tarihi sormayı unuttum :((
Durum bu.Ptesi ben de işe başlıyorum, Reha Bey'in eli uğurlu mu geldi ne bir iş teklifi aldım...yeni imaj yeni iş çevresi hadi hayırlısı hihih :))

Son düzenleme:
Back