Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler kızlar moral oldunuz valla. arada bı ağlamaklı oluyorum da malum:) burnum sankı benım değil.kızlar bepanten surmekte bı sakınca varmı acaba?? ıcı cok kuru burnumun ne yapıcaaammm..
yaa kızlar, canlarım, ben burnumu henüz göremedim ama nieyse icimde garip bi his var ya ne bileyim bant var ama sanki daha güzel olabilir miydi hissine kapıldım, böle ucu kalkıklıgı fln sanki inecek gibi öff ne bicim bir ruh hali bu yaa anlamadım benn ((
gecicek gecicek merak etme..alışmaya başlarsın hatta way be filan demeye de baslarsın:) daha bant duruyo burnun da bak bizim 1 ay oldu daha ben bilee oldu bitti dememeye çalışıyorum hiç pesin hukumlu davranma cok begeniceksin bak gorursun:))
Yaa kızlar bana sankı burnumun ucu cok kalkık olmus gıbı gelıyor. normal mı bu acab daha ıncektır uMARIM. Burnumun boyu cok kısalmıs gıbı sankı. cokmu takıyorum nedır. bu arada bugun 3. gunum morluk ve sıslıklerım hat safhaya ulastı ne zaman ıncekler merak edıyorum. gozlerımı zor acıyorum valla. 15 gun sonra ıse baslıcam hatta 12 gunum kaldı. umarım o zamana ıyıce duzelır..:1no2:
ebrucuk simdi dudagin ve burnun birbirinden bagimsiz hareket ediolar ikisi de kafasina gore:)) cok yapay bi gorunum o yapaylik gecici hala hastasin oyle düsün bi 10gine yapaylik geciyor
gzd83'cüm burnunun acılmaması normal benim de acılmamıstı, özellikle de sol burun deligim oraya islem yapılmıs zaten orası tıkalıymıs o nedenle orası cok kanamıstı benim de ve benim neredeyse 5. güne kadar oradan az da olsa kan aktı ve acılmadı yani senin iki burun deliginde de problem varsa acılmaması normaldir, ayrıca o hafif sızıntı seklindeki kanama insanda hapsırma hissi uyandırıyor ben özellikle ikinci günümdeydi sanırım baya bir hapsırdım, simdi de arada geliyor hapsırma hissi, burada da okudugum kadarıyla hapsırma herkeste oluyor sanırım, merak etme yani bir sey olmaz
bu arada kızlar canım cok sıkkın agladım aglıcam yanii kendimi cok garipsedim, yandan güzel ama önden ne bileyim yaa okula işe nasıl gidecegim diye düsünmeye basladım sanki ben degilim de baska birisi gibi ((
ebrucum nassın ? kendin çözüosun kendi sorununu 20 yıllık burnundan sora yeni bi burun olur o kadar sora buna alışınca eski resimlerindeki kendininkiymiş gibi gelmiicek en azından bi arkadaşıma öle olmuştu. bende en çok o kendine alışma kısmından korktum herşeye en çok diip duruorum ben herşeyden korktum zati ama... Ya ben normalden daha fazla saçım kesildiği zaman bile üzülüorum kafama takıorum yüzümün ortasındaki deişiklik beni bunalıma sokabilirdi...Burnunun ucunun havaya dooru olmadıına sevindim. Morlukların geçtiyse zaten okulda pek bakan olmaz. Yorum alma aşamasına geçmiş olcaksın.