• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebru şişliklerin inince resim koyarsın değil mi merak ediyorum :)) Reha Yavuzere gitmeyi düşünüyodum ama bi yandan onep daha mantıklı geliyor..

cnm hemen koyamam resim ama paylasmayı düsünüyorum burada da sadece burun olarak dahi olsa, cnm doktoruna bence gidip görüserek karar ver, yani aklındaki doktorlarla görüs sonra iclerinden hangisi icine sindiyse ona ol, bu ameliyatta güven cok önemli bence, en güvendigine olmalısın

Ben eve geldim bile :))) Ameliyat çok sorunsuz ve ağrısız geçti. Reha hocaya laf yok zaten süper bir insan :) Detayları da paylaşırım, şimdi dinlenme zamanı :)

Ben eve geldim bile :))) Ameliyat çok sorunsuz ve ağrısız geçti. Reha hocaya laf yok zaten süper bir insan :) Detayları da paylaşırım, şimdi dinlenme zamanı :)

çok çok geçmiş olsun :) Bekliyoruz detaylarını .. Reha beye güveniyorum ama somurtkan bir doktor oldugunu duydum, kafamda ki her düşünceyi onunla paylaşabilir miyim ? Birde ben burun ameliyatıyla beraber çeneden de ameliyat olmayı düşünüyorum ikisini birden ona yaptırabilir miyim, yoksa sadece burun ameliyatı mı yapıyor ? birde ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz ? :) çok sordum ama :bbo:

Herkese günaydın
Dün sabah 10 da hastneye gittim yatış işlemleri vs sonrasında 10.30 gibi odama çıktım.hemşireler gelip sol elimden damar yolu açtılar hemen, ateş, tansiyon ,nabız bakıldı. 3 kişilik bir odadaydım, 12 ye doğru diğer iki yatak da doldu.Aynı odada 2 kişi Reha hocanın hastasıydık. Hangimiz önce diye geyik yaptık baya.13,30 da diğer hasta girdi, 14.30 da da beni aldılar ameliyathaneye. Giyin, 3. kata in (sedyeyle) derken bi 15 dk geçti. 15.30 gibi ameliyat olacağım 3 nolu ameliyathanin önünde sedyede beklerken Reha Bey geldi.Şakalar komiklikler :)) Reha bey somurtkan diye duyanlar için: Reha bey çook çok tatlı bir doktor.Ameliyatın detayları üstünden biri kez daha geçtik, ve içeri alındım .15.45 te ameliyatım başladı. Ameliyathanede çok hoş bir klasik müzik çalıyordu. Hatta bana senin istediğin bi parça varsa onu çalalım dediler .)) Sonra narkoz verilmeye başlandı. Bir karıncalanma ve gerisini hatırlamıyorum :))) Gözümü açtığımda birisi nefes alın, ameliyatınız bitii diyordu. Uyandığımda bekleme odasında 30 dk kadar durdum sanırım.Ama hiç ağrım olmadı.Ufak bir sızlama vardı.Sonra odama çıkardılar. Diğer hasta da yeni çıkmış buhar veriyorlardı.Bana da soğuk buhar uyguladılar.Akşam 19.30 itibariyle de su böreklerini meyve sularını bir güzel götürdüm :)) 8 gibi Reha Bey geldi vizite, istersen gidebilirsizn, yarından itibaren saçlarını kuaför usulğ yıkayıpdeniz suyu spreyini ufak ufak uygulayabilirsin dedi. Haftaya salı gidicem burun atelim çıkacak.
ılk saatler fazla şişlik olmadı fakat şimdi yüzüm oldukça şiş durumda. Morluğum fazla yok -en azından göz çevreme yayılmadı-
Gece pek uyuyamadım 4 e kadar, saat başı buz koydum vs. Sabah da erkenden uyandım. Bol su içiyorum. Buza devam.Bir de bol maydanoz tüketicem ödem alıcı özelliğinden dolayı. Şu anda ağrım yok. Hafif sızlama devam ediyor. Durum bu kızlar. ıleriki günlerde ameliyat olmuş kıdemli arkadaşların tecrübelerinden faydalanıcam artık :))
Ama ameliyat beklediğimden çok daha kolaydı. Bende hakşkaten 0 ağrıyla geçti. Bünyeden bünyeye değişir tabii. Ağrım olursa da alırım bir ağrı kesici çok mühim bir şey değil..

Ben buz uygulamaya gidiyorum şimdi..

planet_daisy'cim cok gecmis olsun, tekrar ameliyata girmis gibi hissettim yazdıklarını okuyunca, reha beyin somurtkan oldugunu kim söyledi acaba cok merak ediyorum :) benm ameliyatıma girerken de bir espiri bir kahkahalar anlatamam yanii, ameliyattan sonra bile gelip yanıma pinokyo yaptım seni diye espiri yaptı yani :D ama su klasik müzik isine takıldım ben yaaa, benm ameliyatta duymadım ben amaa :( ben uyuduktan sonra actılar heraldee tüh :P masallah benim dısımda herkes ameliyat sonrası yemek yiyebilmis heralde, ben de tam aksine hemsire zoruyla biraz meyve suyu ictim canım hiic istememisti, hemsirede gelip bana yiyeceksin diye kızmıstı :D

Yine ben :)
Deniz suyu spreyiyle ufacık ufacık burnumun içini temizlemeye başlaldım, ortasındaki gazlı bezi çıkardık. Şimdilik sızıntı yok, burnumdan nefes alabiliyorum..Burun deliklerim ve burun ucu çok şiş ama yine de güzel duruyorlar sanki..Haftaya salıyı iple çekiyorum, alçı çıkınca nasıl olacak, ne kadar şişecek diye...Habire balonla buz takviyesi yapıyorum şişliklere..,ilk 48 saat yapın -hatta özellikle ilk 24 saat çok önemli demişlerdi hastanede-..
Ebru sen ne durumdasın? Şişlikler morluklar inmeye başladı mı? alçın ne zaman çıkıyor?

Yine ben :)
Deniz suyu spreyiyle ufacık ufacık burnumun içini temizlemeye başlaldım, ortasındaki gazlı bezi çıkardık. Şimdilik sızıntı yok, burnumdan nefes alabiliyorum..Burun deliklerim ve burun ucu çok şiş ama yine de güzel duruyorlar sanki..Haftaya salıyı iple çekiyorum, alçı çıkınca nasıl olacak, ne kadar şişecek diye...Habire balonla buz takviyesi yapıyorum şişliklere..,ilk 48 saat yapın -hatta özellikle ilk 24 saat çok önemli demişlerdi hastanede-..
Ebru sen ne durumdasın? Şişlikler morluklar inmeye başladı mı? alçın ne zaman çıkıyor?

cnm benim burnumun sızıntısı daha dün yeni durdu gibi hatta arada yine oluyor, senin cok cabuk gecmis cok güzel cok sevindim, ben cok morarmıstım canım bugun böyle sarardı morluklar, sislerim de cok fazlaydı onlar da azaldı, ben burnumu temizleme isini beceremedim cok fazla acıkcası, alcımda persembe cıkacak insallah, elimde ayna bakıp duruyorum nasıl olacak acaba diye, insallah güzel olur merakla bekliyorum bende :D

çok çok geçmiş olsun :) Bekliyoruz detaylarını .. Reha beye güveniyorum ama somurtkan bir doktor oldugunu duydum, kafamda ki her düşünceyi onunla paylaşabilir miyim ? Birde ben burun ameliyatıyla beraber çeneden de ameliyat olmayı düşünüyorum ikisini birden ona yaptırabilir miyim, yoksa sadece burun ameliyatı mı yapıyor ? birde ücretleri hakkında da bilgi verebilir misiniz ? :) çok sordum ama :bbo:

Reha bey kesinlikle somurtkan bir doktor değil. Tam tersine gayet ilgili, sevecen ve işinin ehli bir doktor..Burunla beraber çene olayını Reha beyle bir konuş istersen, ya da hangi doktoru düşünüyorsan onunla..Doktoru sevmek ve güvenmek çok önemli.Fiyat olarak da ben 2575 tl ödedim her şey dahil (hoca parası, diğer masraflar, burun ateli, ilaçlar vs)

kızlar yaa, kimsenin midesini kaldırmak istemem ama bir sey sormam lazımm, simdi ben burnumun dısarısındaki kanları temizledim ama icindekileri temizleyemiyorum, e burun delikleri de kalkık oldugundan bakınca belli oluyor napiim ben yaa, simdi o sekilde doktora gitsem de ayıp olur degil mii :( öff napacagımı sasırdımm

Canım bende de öyleydi, ama hafif hafif deniz suyu spreyi sıkıp çekip kulak temizleme pamuğuyla temizledim. Geçiverdi o pıhtı gibi kan gibi şeyler. Hele ki senin 1 hafta oldu korkma uygula bence nazikçe :)

Canım bende de öyleydi, ama hafif hafif deniz suyu spreyi sıkıp çekip kulak temizleme pamuğuyla temizledim. Geçiverdi o pıhtı gibi kan gibi şeyler. Hele ki senin 1 hafta oldu korkma uygula bence nazikçe :)

cnm ya benm o kanama 5. güne kadar gecmeyince ben temizleyemedim, simdi de kurudular sanırım korkuyorum baya zorlarım fln diye dikis mikis vardır fln ne bileyim korkaklık iste, benm burun ucum fln hala sızlıyor oda korkutuyor beni

cnm ya benm o kanama 5. güne kadar gecmeyince ben temizleyemedim, simdi de kurudular sanırım korkuyorum baya zorlarım fln diye dikis mikis vardır fln ne bileyim korkaklık iste, benm burun ucum fln hala sızlıyor oda korkutuyor beni

canım olmazsa sadece denız suyunu sık.nasıl olsa asagıya dogru akıyor o akanları sil.kulak kurdanı ıle temızleme bıraz oyle yap kuruyan kanlar yumusar.dıkıslerıne bır sey olmaz aslında cunku doktor zaten onlar yumusasın dıye bana pomat vermıs uygulamıstım hanı oyle olsa bunu evde yapmamızı ıstemezler.ama senın kanaman evet uzun surmus bıraz.unutma alcı cıktıktan sonra bant yapıstırıyorya reha bey o cıktıgında burnun alnından cıkmıs gıbı gorunecek telaş etme.yenı amelıayt olan arkadaslarada cookkkk gecmıs olsundelikafadulden bu arada aklıma geldı.hanı bır kagıt ımzalandıgı bana soylenmıstı hep bu amelıayatlarda bende hep okuyacagım bakım ne yazıyor demıstım.bana amelıyat masasında uzatıldı ve su mesur ımzamı demıstım gene okuyamadım gercısırnaşık şey sızın bakma sansınız oldumu yoksa sızdemı amelıyat baslamadan once ımzaladınız

Son düzenleme:
canım olmazsa sadece denız suyunu sık.nasıl olsa asagıya dogru akıyor o akanları sil.kulak kurdanı ıle temızleme bıraz oyle yap kuruyan kanlar yumusar.dıkıslerıne bır sey olmaz aslında cunku doktor zaten onlar yumusasın dıye bana pomat vermıs uygulamıstım hanı oyle olsa bunu evde yapmamızı ıstemezler.ama senın kanaman evet uzun surmus bıraz.unutma alcı cıktıktan sonra bant yapıstırıyorya reha bey o cıktıgında burnun alnından cıkmıs gıbı gorunecek telaş etme.yenı amelıayt olan arkadaslarada cookkkk gecmıs olsundelikafadulden bu arada aklıma geldı.hanı bır kagıt ımzalandıgı bana soylenmıstı hep bu amelıayatlarda bende hep okuyacagım bakım ne yazıyor demıstım.bana amelıyat masasında uzatıldı ve su mesur ımzamı demıstım gene okuyamadım gercısırnaşık şey sızın bakma sansınız oldumu yoksa sızdemı amelıyat baslamadan once ımzaladınız

cnm sekil konusunda muhtemelen önce bir hayal kırıklıgı ve pismanlıga ugrayabilirim, kendimi alıstırıyorum biraz o duruma :D bu arada bana bir sey imzalatmadılar ben de merak ediyordum nie imzalatmadılar acaba diye, acaba uykuya daldıktan sonra mı imzalattılar ki :P unuttular sanırım bana imza attırmayı, demek bana bisey olsa basları yanmıstı :D ehueh

cnm sekil konusunda muhtemelen önce bir hayal kırıklıgı ve pismanlıga ugrayabilirim, kendimi alıstırıyorum biraz o duruma :D bu arada bana bir sey imzalatmadılar ben de merak ediyordum nie imzalatmadılar acaba diye, acaba uykuya daldıktan sonra mı imzalattılar ki :P unuttular sanırım bana imza attırmayı, demek bana bisey olsa basları yanmıstı :D ehueh

sanırım=))))evet sana ımzalatmayı unuttular sanırım yanı senın ıznını almadan senı amelıyat etmıs oldulardelikafadulden

sanırım=))))evet sana ımzalatmayı unuttular sanırım yanı senın ıznını almadan senı amelıyat etmıs oldulardelikafadulden

aynen öyle dava mı etsem :P hem belki ben burun estetigi olmayacaktım alala yani, geri versinler paramı :D ehueh

günaydın kızlar.
2 gün geçti...morluklar pembelik şeklinde..buzu aksatmadan bugün de uygulicam.fakat yüzüm ve üst dudağım bayaa şişti.yüzüm çok komik görünüyor..deniz suyu spreyi çok iyi geliyor..gece burnumdan nefes alarak rahat uyudum..
bir soru: reha bey hftaya salı görücem dedi..alçı çıkacak mı yoksa değişecek mi acaba??

günaydın kızlar.
2 gün geçti...morluklar pembelik şeklinde..buzu aksatmadan bugün de uygulicam.fakat yüzüm ve üst dudağım bayaa şişti.yüzüm çok komik görünüyor..deniz suyu spreyi çok iyi geliyor..gece burnumdan nefes alarak rahat uyudum..
bir soru: reha bey hftaya salı görücem dedi..alçı çıkacak mı yoksa değişecek mi acaba??

çıkacak sanırım, bakalım benm de yarınn :)

Back