• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla çokk doğal olacagına eminim hatta benimki sinir bozucu derecede doğal o kadar yani:) forumlardan birinde kızlardan birinin burnu dogal olmus da kız sitem ediyodu doktoruna:), dogal burnu ben napim diee:)
o yüzden ebrucum bi falso olmayacagından eminim, doğallık konusundada emin olabilirsin ama daha iyisi olur muydu acaba die insan düşünmeden edemiyor hani, ama mutsuz değilim kesinlikle sabırla bekliyoruzz.. hele bi yarın olsun bi alçın çıksın seninde şöle 3-5 ay geçsin kararımızı sonra verelim bizde forumlarda aglayan o kızlardan olmayız umarım:))
espri tabiiki, çok çok iyi olacak rahat olmak lazım biraz..

pakten'cim insallah dedigin gibi falsosuz güzel bir burun görürüm yarın, ayrıca insallah aglamayız dedigin dogru ama ben de sanmıyorum aglayacagımızı, gerci dedigin gibi söyle ilk 6 ayı devirmeden cok da fikir yürütmek dogru degil ancak o zmn tam olarak ne oldugunu anlayabiliriz. dogal burun bence yapay burundan her zaman daha iyidir diye düsünüyorum bu arada, mesela benm bir arkadasım var, kızın burnu yüzde yüz estetik diyorduk hep, meger orijinalmis, yani o sekilde orijinal burnum olsun da istemem düsünsene her gören estetik diyormus kıza yani o da kötü, hani gercekten estetik olsa neyse bir de orijinal burnu yani :D

arkadaslar sunu belırtmek ıstıyorum son derece dogal bır burun olucaktır.ben gecen hafta konturolumde reha bey son derece dogal oldugunu soyledı=)))sızı ıyı tanıyan bırı dısında ınanın kımse estetık oldugunu alamayacaktır.en azından benımkı oyle oldu.bu arada belkı evet daha ıyı olabılırdı kım bılebılır.ama oncekı halını dusundugumde ben soyle dsunuyorum ıster daha yı olsun ıster olmasın oncekı halınden daha ıyı oldugu bır gercek =)))metroda oturuyorum ve ınanın etrafa bakıyorum acaba bana dıkkatlı bakan bırı varmısengözlerimebaksanab ınanın acaba bu kızın burnu estetıkmı ıfadesı seklınde kımse bakmıyordelikafadulden hala kemıgın oldugu yerde cıkıntı seklınde sıslıkler var artık tam olarak ne zaman ınecek bılmıyorum daha vaktı var sanırım.bıde o kabalık gectımı aslında sımdıde yetıyor bana ama o zaman tam olucak.yuzumde burnum sırıtmıyor ama.emınım sızınkıde oyle olucak.ve beyenecegınızden emınım.ama su var bant cıktıgında bır krız gecırebılırsınız:)))))

arkadaslar sunu belırtmek ıstıyorum son derece dogal bır burun olucaktır.ben gecen hafta konturolumde reha bey son derece dogal oldugunu soyledı=)))sızı ıyı tanıyan bırı dısında ınanın kımse estetık oldugunu alamayacaktır.en azından benımkı oyle oldu.bu arada belkı evet daha ıyı olabılırdı kım bılebılır.ama oncekı halını dusundugumde ben soyle dsunuyorum ıster daha yı olsun ıster olmasın oncekı halınden daha ıyı oldugu bır gercek =)))metroda oturuyorum ve ınanın etrafa bakıyorum acaba bana dıkkatlı bakan bırı =))))))ınanın acaba bu kızın burnu estetıkmı ıfadesı seklınde kımse bakmıyordelikafadulden hala kemıgın oldugu yerde cıkıntı seklınde sıslıkler var artık tam olarak ne zaman ınecek bılmıyorum daha vaktı var sanırım.bıde o kabalık gectımı aslında sımdıde yetıyor bana ama o zaman tam olucak.yuzumde burnum sırıtmıyor ama.emınım sızınkıde oyle olucak.ve beyenecegınızden emınım.ama su var bant cıktıgında bır krız gecırebılırsınız:)))))

kızlarrr eve geldimm :) burnumda bant var, cumartesi günü cıkaracakmısım, burnumdan atel cıkarken canım cok yandı, bir de görünür yerlerdeki dikislerimi aldı ki sormayın resmen yerimde zor durdum, reha bey özür özür dedi ama sanırım ben acıya pek dayanamıyorum :) allah baska acı vermesin yani aslında cok acımadı da ben dayanıksızım sanırım, burnumu bantsız görmedim, annem gördü güzel görünüyor dedi, sisecekmisim simdilik henüz sismedim :D bantlı haliyle güzel gözüküyor ama bilemiyorum, kalkıklıgı ideal ama inerse nasıl durur bilemem, burnum da baya bir kücülmüs yani eski burnumu düsününce, saglıklı yorumu cumartesi yaparım artık

kızlarrr eve geldimm :) burnumda bant var, cumartesi günü cıkaracakmısım, burnumdan atel cıkarken canım cok yandı, bir de görünür yerlerdeki dikislerimi aldı ki sormayın resmen yerimde zor durdum, reha bey özür özür dedi ama sanırım ben acıya pek dayanamıyorum :) allah baska acı vermesin yani aslında cok acımadı da ben dayanıksızım sanırım, burnumu bantsız görmedim, annem gördü güzel görünüyor dedi, sisecekmisim simdilik henüz sismedim :D bantlı haliyle güzel gözüküyor ama bilemiyorum, kalkıklıgı ideal ama inerse nasıl durur bilemem, burnum da baya bir kücülmüs yani eski burnumu düsününce, saglıklı yorumu cumartesi yaparım artık

hadi geçmişler olsun o zaman, hemen bi baksaydın ben ayna istemiştim banttan önce:D
şöle bi 5 sn.filan bakmıştım,
benimde o gün hemen değil ilerleyen saatlerde şişmişti, şişmedi şişmedi die dolanıyodum buralarda sonra gördüm şişlik nasıl oluyomuş,
en azından bak rahatsın kötü bi sürpris olmamış ebrucumm, hadi artık bitti bundan sonra uzun bir bekleyiş..

Son düzenleme:
hadi geçmişler olsun o zaman, hemen bi baksaydın ben ayna istemiştim banttan önce:D
şöle bi 5 sn.filan bakmıştım,
benimde o gün hemen değil ilerleyen saatlerde şişmişti, şişmedi şişmedi die dolanıyodum buralarda sonra gördüm şişlik nasıl oluyomuş,
en azından bak rahatsın kötü bi sürpris olmamış ebrucumm, hadi artık bitti bundan sonra uzun bir bekleyiş..

cnm benim ayna isteyecek durumum olmadı ki o sırada acıyla kıvranıodum :D sisecegini hissediyorum zaten burnumun da hemen sismez sanırım bu ara sis degilken fırsattan istifade aynaya bakıp duruyorum, cok sismez umarım ama reha bey bulldog gibi olabilirsin dedi :P her seyin hayırlısı umarım bant cıkınca kötü bir sürprizle karsılasmam simdilik anlasılmıyor sekil tam olarak

bir de dudaklarım hep böle sis kalsa keske silikonlu gibi oldu güzel gözüküyor :P hareket kabiliyetimi etkiliyor ama dolgun dudak da ayrı bir güzelmis canımmm :D

Canım geçmişler olsun..Atlattın gitti işte ne güzel...Ben de haftaya salı gidicem.Atel çıkma olayı çok ağrılı oluyor diye okumuştum ,sen de söyleyince hepten korkar oldum :) Ama kaçış yok katlanıcaz artık :-s

Hayırlı olsun tekrar.

Canım geçmişler olsun..Atlattın gitti işte ne güzel...Ben de haftaya salı gidicem.Atel çıkma olayı çok ağrılı oluyor diye okumuştum ,sen de söyleyince hepten korkar oldum :) Ama kaçış yok katlanıcaz artık :-s

Hayırlı olsun tekrar.

cnm öyle korkulacak sekilde agrılı degil, yani o bant varya altında, iste onu cıkarırken acıyor dogal olarak, hani o yapısmıs burnunaa, onu cekiyor tabii acıyor, aslında o degil de benm dikis kesilirken acıdı ama sanırım benm agrı esigim düsük, cünkü bak ben ameliyattan sonra ilk 5 gün fln agrı kesici aldım yanii, senin o kadar acımayabilir

selam kızlar aranıza bir gazi daha katıldı. Su an evdeyim gece kalmadım hastanede boylesı daha ıyı oldu. tek ıstegım burnumdan nefes almak. olanlar benı anlıyodur. suan yuzume bı fıl oturmus gıbı sıstım. ozellıkle alnım. .amelıyatım bıraz zorlu oldu benım. cunku ıcerısı cok egrı oldugundan hocayı baya ugrastırmıs. cok kemık kırmıslar. ve cok fazla kanamam oldu. bugun daha ıyıyım ama.
Benım goruntu ıle fazla bır sorunum yoktu onun ıcın cok degısmemıstır dıye dua edıyorum.su bı haftayı bı gecmıs cabucak ınsallah. bu arada ılk gunler dısarı cıkmakta bı sakınca varmı. bırde bub burun temızlıgını gunde kac kere yapmalıyım acaba?????

selam kızlar aranıza bir gazi daha katıldı. Su an evdeyim gece kalmadım hastanede boylesı daha ıyı oldu. tek ıstegım burnumdan nefes almak. olanlar benı anlıyodur. suan yuzume bı fıl oturmus gıbı sıstım. ozellıkle alnım. .amelıyatım bıraz zorlu oldu benım. cunku ıcerısı cok egrı oldugundan hocayı baya ugrastırmıs. cok kemık kırmıslar. ve cok fazla kanamam oldu. bugun daha ıyıyım ama.
Benım goruntu ıle fazla bır sorunum yoktu onun ıcın cok degısmemıstır dıye dua edıyorum.su bı haftayı bı gecmıs cabucak ınsallah. bu arada ılk gunler dısarı cıkmakta bı sakınca varmı. bırde bub burun temızlıgını gunde kac kere yapmalıyım acaba?????

Çok çok geçmiş olsun canım. İlk günler mecbur kalmadıkça dışarı çıkma istersen..Malum enfeksiyon, polenler,darbe riski vs gibi bir çok tehlike var dışarıda..Dinlen güzelce, pozitif düşün, birkaç gün içinde toparlamaya başladığını göreceksin zaten inşallah..Buz torbalarını sakın ihmal etme..saatte bir 10 dk veya 30 dk da bir 5 dk uygula..Onlar çok önemli morluk ve şişlerin bir an önce inmesi için..Burun temizliğine ben 2. günden itibaren çok nazik nazik başlamıştım..Reçetemde burun spreyine günde 6 kere diyor ..Ben 2 saatte bir onu sıkıp çekiyorum.Nacizhane tecrübelerim bu kadar.Tekrar çok geçmiş olsun :)

geçmiş olsun, işin sağlık boyutu çok önemli tabii..
ben de katılıyorum bi 5-6 gün uygun pozisyonlarda istirahat et, bol vitaminli gıdalar tüket..
çok zorlamadan burun spreyini olabildiğince çekmeye çalış..
1 hafta değil zaten 3-5 gün içinde toparlayacaksın hiç merak etme, en zoru gecelerdir, agzın kupkuru olur ama dediğim gibi azcık sabret tabii biz tecrübelerimizi paylaşırız ama herkesin bünyesi farklı tabii aksi bi durumda da mutlaka doktoruna danış..

gzd83 cnm cook gecmis olsun, zor kısım ilk iki gün, sonra rahata ereceksin, ameliyat oldun ya gerisi kolay...
kızlar bu arada ameliyat yüzünden az kalsın saglık raporu alamıyordum yaa, kbb doktoru bu halde veremem fln dedi, bakalm insallah verir, yani ameliyat olmayı planlıyanlar eger saglık kurulu raporu fln alacaksanız, ameliyattan önce alın, o haldeyken rapor vermiyorlarmıs anlamıs oldum :)
bir de bugun hastanede cook dolandım, daha 9 gün oldu ameliyat olalı, insanllah bu kadar hareket sonunda bir sey olmaz, burnum emanet gibi hissediyorum sanki bir sey olacak gibi korkuyorum, bir sey olmaz degil mii ? :D

Ebrucum burnun şişti mi indi mi ne alemdesin? :))
Ben de bugün kuaföre gittim saçımı yıkattım, oh be dünya varmış :) Morluklarım sarardı, şişlerim indi..Salıyı bekliyorumm :)

Ebrucum burnun şişti mi indi mi ne alemdesin? :))
Ben de bugün kuaföre gittim saçımı yıkattım, oh be dünya varmış :) Morluklarım sarardı, şişlerim indi..Salıyı bekliyorumm :)

cnm reha bey bana burnun daha da sisecek dedi ama sanırım suan bant oldugu icin o engelliyor sismesini, heralde bant cıkınca baya bi sisecek, benim göz altlarım hala sarı gecmediler, sislerim de eskiye oranla inik ama hala yüzüm birazdan fazla sis :) ve dudaklarımın sisi de gecmedi, hala konusmam bir garip cıkıyor ve gülemiyorum :) insallah zamanla bunlar da azalır, simdi burnumu emanet gibi hissediyorum yaa her an bisey olacak gibi, cok fazla yürüyüp hareket edince korkuyorum :D

Back