Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben garipseyecek miyim? Nasıl olacak? Aman ya güzel olmazsa gibi fikirleri kafamdan atmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Pozitif düşünmek gerek. Bu ameliyatı hep öncesinden planladık, hayatlarımızı ameliyat tarihlerimize göre ayarladık, bu değişikliği isteyerek girdik.Bence en kötü sonuç bile eski hallerimizden daha memnun edici olacaktır. Ebrucum günden güne gözün alışacaktır burnuna ve eminim ki çok hoş oldu. :)
cnm profilden bakınca güzel begendim de önden bakınca hala cok ama cok garip geliyor, yaa ben yarın nasıl işe gidicem diye düşünüyorum, insanlar bu sekilde görecekler beni diye, mecburen de gidecegim, psikolojik olarak cok garip bir ruh halindeyim, yüzüm de sis tabii onun da etkisi var, yani eski burnu önden güzel gözükenlerin alısması daha kolay olur kesinlikle, yani senin burun seklin nasıl bilmiyorum ama önden problemli degilse görüntün benim gibi olmazsın sanırım, ben suan baya garip durumdayım, aynadaki ben degilim sanki
Ebrucum sanırım bende senin yasadıklarını yasıcam. cunku alcılı halı bıle benı cok korkutuyor. ancak suan sadece burnunun degıl tum yuzunun sıs oldugunu unutma. dolayısıyla yuzunun sadece burun kısmı degıl her yerı sana garıp gelıyodur aynada. ozellıkle alnı baya bı sısyo ınsanın. bıraz daha sabır canım. hersey yoluna gırecektır.
evet cnm haklısın yüzümün her yeri bir garip, kendimi pandaya benzetiyorum suan :) sabır sabır sabır, bu işin en önemli kısmı sanırım, ameliyat olacaklar simdiden sabretmeyi göze alsınlar, bana ameliyat olup bittikten sonra bir hafta icinde normale dönermisim gibi geliyordu, sanırım ondan biraz böyle garipsedim kendimi iyice...
kuzum nerde bır hafta.suan bır ayı devırelı cok oldu ama hala sıslerım var yandan okadar degıl ama onden bakınca bellı oluyor.sıkılmadım desem yalan olur daha ne kadar daha beklıyecegım bılmıyorum.gercı hayırlısı olsun sorunsuz olsun dıyorum ama genede daha ne kadar surecek off dıyorumyerimseniben kı senın suan sıslerın cok.hatta demıstım bant cıktıgında bır krız gecırebılırsın=))zamanla hem oncekı halı yanı amelıyatsız halını unutuyor hemde alısıyorsun.zaten sıslerde ınıyor o gozune batan seyler duzelıyor merak etme.hatta etmeyın tum arkadaslara dıyorum suan ıyı yada kotu olmus demek ıcın ınanın cok erken.
kızlar bu arada canımı coook sıkan bir olayı sizlerle paylasmak istiyorum, belki ameliyat olmayanlar varsa dikkat ederler buna, hakaret etmek istemiorum bu kadar insanın arasında ama iste kendimi de zor tutuyorum .... eczacı bana deniz suyu spreyi yerine normal gribal durumlar icin kullanılan sprey vermis, isimlerinin baslangıcları da aynı biz de anlamamısız ve ben deniz suyu spreyi kullanmam gerekirken onu kullanmısım bugun farkına vardık, tüm sinirim tepeme cıktı ama yapacak bir sey yok yani eczacıyla kavga edecegim o ayrı ama sonuc itibariyle ben onu kullandım olan oldu biten bitti yani, sanırım bir sakıncası olmaz sonucta oda kötü bir sey degil ama ne münasebet canım yani hayret bir sey degil mi? o nedenle diyecegim o ki spreylerinize dikkat edin isimleri cook benziyorr ve dıs görünüsleri de...
bişii sorcam arkdaşlar bu başlıı açan Tili reha beye mi ameliat oldu bilen var mı acaba?
ünal şahin'e oldu o yanlıs hatırlamıyorsam
ebrucum resimlerinizi gorme sansim olabilir mi? eski ve yeni?? boyle siz anlattikca soyle boyle diye cok heycanlaniyorum ben yaaaaaaaaaa
Peki reha beyden neden vazgeçmiş ve ya ünal beyi neden seçmiş bileniniz var mı?
cnm reha bey tasarım yapmıyor diye vazgecmis, ben konusmustum kendisiyle, reha bey de cok iyi ama tasarım yapmadıgı icin sansa bırakamadım fln demisti, ünal beyden de cok memnundu
Peki cnm son bi soru ünal beyden memnun kalmışmı ve resmini koymuşmuydu?