haklısın canm kan sızıntısı olmasa bile psikolojik olarak gazlı bezi çıkarmak istemiyosun belkide alıştığın için bende bi beş gün falan gazlı bezle dolaşmıştım ama ondan sonra çok rahat gazlı bezsiz de dolaşabiliyosun,3 ayı nasıl geçircem diyosun ama dediğim gibi ilk iki haftası zor sadece,sen iki haftadan sonra hele de alçı çıktıktan sonra çok rahatlayacaksın alçı alındıktan sonra bi bant yapışacak burnuna o da bi üç gün durur sanırım o da çıktıktan sonra aynaya bakmazsan eğer ameliyat olduğunu bile unutursun o derece rahat olacaksın yani,benim insan içine çıkmam çok zor olmadı morluklar çok az kalmıştı makyajla kamufle edip okuluma gitmiştim,ama şişliğin geçmesini beklersen çok uzun sürer o yüzden morluklar geçince dışarı çıkabiliyosun zaten kimsede dikkatli bakmayınca farketmiyor burnunun şişliğini ama sen psikolojik olarak sanki herkes sana bakıyomuş gibi hissedeceksin:) neyse çok konuştum,sana yardımcı olmak adına her ayrıntıyı anlatmak istedim,sen de her detayı sorabilirsin,kafana ne takılıyorsa hiç çekinme sor çünkü biliyorum bazen o kadar komik şeyler kafaya takılıyo ki bu süreçte birine danışmaya çok ihtiyacı oluyor insanın,ben burdayım..kaydirigubbakcemile5
he hee,mecbur kalınca öyle bi kullanıyosun kii...))
ayy benm de neredeyse bir ay kaldı, bazen kalbim duracak gibi oluyor heyecandan , bir de korkuyorum ya millet estetik oldu cirkinlesti ne hale getirdiler kızı fln der diee
bugün başladım temizliğe=)korkarak hemde spreyı bır sıkıyorsun hakıkaten ıyı gelıyor.kulak cöpünede bana bır göz pomatı yazdılar onu sur dedıler cok fazla kurcalamadım ne olur olmaz.:)amar gerceten burun acılıyor ve rahatlıyoryerimsenibencok sukur bugun bogazımda ıyılestı.
ayy benm de neredeyse bir ay kaldı, bazen kalbim duracak gibi oluyor heyecandan , bir de korkuyorum ya millet estetik oldu cirkinlesti ne hale getirdiler kızı fln der diee
FREETU cok gecmis olsun ya.. bitti gitti ne güssl,
benimde 12 günüm kaldı, son günlerde filan heyecanlanırım heralde şu anda tek düşündüğüm ameliyattı sonrasıydı derken işten uzak, tv karşısında geçireceğim günler:)) inşallah keyfim de yerinde olur ağrısız sızısız.. yani herkes 2 ayda hala şiş diyor ama anlayamadım tam da yazın civcivli zamanına denk geliyor, yaz demişken rino'dan ne kadar süre sonra acaba denizdi, kumsaldı ortamlara akabileceğiz:)
selam freetu çok geçmiş olsun artık yavas yavas düzelmeye baslamışsındır.reha bey tampo kullanmıyo canım.yani burnundan hiç bir sey çıkmıyacak merak etme.bir tek alçı.onu bile çıkardımı çıkarmadımı acaba diya merak ediyorken bir de bakıyosun çıkmış bile.bende ameliyat olmadan kısa bir süre önce işten ayrılmıştım ve çok yogun çalışıyodum.bu yüzden ameliyat olup evde yatmak ve herkesin sana hizmet etmesi benim çok hoşuma gitmişti.sende bunun keyfini çıkar canım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?