How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm eski burnunda güzelmiş. bişii sorabilirmiyim reha bey. burnunun ucunu kaldırcm demişmiydi sana ve kaldımadan da yapabilirm filan die bişii dedi mi

layyzacım.gzd yede yazdım.ben istediğim ve istemediğim şeyleri önce doktora anlattım.doktor da bana anlattı.şunları şunları yapıcaz diye.ben çok fazla kalkık karsıdan burun deliklerimin gözükücegi bir burun istemiyorum yüzüme gidecek dogal bir burun istiyorum dedim.doktoda hafif kaldırıcaz dedi.bende size güveniyorum dedim.artık biliyosunuz burun deliklerinin karsıdan göründüğü ameliyatlar basarısız olarak kabul ediliyo.hiç bir doktorda bunları yapmıyo.dogallıktan yana olduklarını söylüyolar.burda önemli olan sizin ne istediginizi tam olarak doktora anlatmak.tabi onun fikirlerinede önem vermek.sonrasındada sabırla beklemek.yerimseniben

ladyanna'cım cok tesekkur ederim eski halini de koydugun icin ama senin eski burnun da cok güzelmis yaa, benm öle burnum olsa bu ameliyata cesaret bile etmezdim valla :D ama yeni hali de cok güzel olmus masallah...

tesekkür edreim ebrucum.çok çok fazla büyük bir burnum yoktu.ama yüzüm minyonve burnumda yüzümde uzun duruyodu.bendede kemik egriliği oldugu için estettiğde olıyım dedim daha dogrusu annem gaz verdi onuda aradan çıkaralım diye.şimdide hiç bir sorunum yok bilmiyorum ama ben çok begeniyorum burnumu önemli olan bu bence.sizler içinde aynı şeyi diliyorum.kimsenin üzülmesini hayal kırıklıgına ugramasını istememyerimseniben

Kizlar naber sabah tahlillerimi verdim Reha bey le fotograf cekimi yaptik:)) rahat bi ameliyat olucak dedi soracagin bisi varmi dedi dedim yokk iyi dedik carsamba 11 de gel yatisini yap sonra gorusuruz simdi dusunmeye basladim galiba son anda Reha beye soyleyecegim tek sey iki kasimin ortasindan baslayan bi burun istemedigim siz anlarsiniz ne dedigimi cok itici oluyor degil mi neyse uzatmayayim aneliyattan once gorusuruz gene;)

Kizlar naber sabah tahlillerimi verdim Reha bey le fotograf cekimi yaptik:)) rahat bi ameliyat olucak dedi soracagin bisi varmi dedi dedim yokk iyi dedik carsamba 11 de gel yatisini yap sonra gorusuruz simdi dusunmeye basladim galiba son anda Reha beye soyleyecegim tek sey iki kasimin ortasindan baslayan bi burun istemedigim siz anlarsiniz ne dedigimi cok itici oluyor degil mi neyse uzatmayayim aneliyattan once gorusuruz gene;)

canımm ben de aynen sabahtan beri senin yaşadığın süreci yaşadımm, belki de karşılaşmışızdır bile farkında olmadan :).. Aynen ben de reha bey e bişi soramadımm, ondan sonra aklıma biçok soruu geldi ama neyse artık.. Ben de 11 de gidicem çarşamba, yatışımı yapıcaz sonra beklicez artık ameliyatıı.. Heyecanlanıyorummm artıkkk :)

arkadaslar özelden resim isteyenler var.öndende ekledim burnumun görüntüsünü.baska resim yok elimde simdilik koyabileceklerim bunlar.

kızlarr size bisi sorcamm, bu hastane odasında televizyon var mııı? :D

pakten ve derinnn sizlere de cok gecmis olsun simdiden, güzel haberlerinizi bekliyorum, sizin kadar heyecanlıyım yaa :)

evet canım televizyon var özel ben özel odada kaldım her şey mükemmeldi eğer 3 -4 kişilik odada da kalırsan televizyon var ama özel oda çok rahattı.

Selam arkadaslar. Ameliyat oncesi tahlilleri bir gun de bitiyormu acaba hastane cok kalabalik oluyor genelde
Bir de ozel oda isini onceden mi ayarliyoruz yoksa ameliyat gunumu
yarin ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar...

ayy televizyon olmasına cok sevindim, insan sıkılır stress atar tv ile, bir de tabii o aksam yaprak dökümü var daa :D ameliyat günü alırken onu hesaba katmamısım ehueh :PpP

Selam arkadaslar. Ameliyat oncesi tahlilleri bir gun de bitiyormu acaba hastane cok kalabalik oluyor genelde
Bir de ozel oda isini onceden mi ayarliyoruz yoksa ameliyat gunumu
yarin ameliyat olacak arkadaslara bol sanslar...

çok sağolun kızlarr.. ben gerçektenn artıkk baya heyecanlanmaya başladımm.. odalarda tv warmışş ama ben izleyemicemm maaleseff.. lenslerii çıkartıcağım için ameliyat we sonrasında, muhtemelen hiç bişi göremio olucam :) oda işini ameliyat günü sabahtan ayarliosunuz dedi reha bey.. tahliller ise bi kaç saat içinde bitioo,.

çok sağolun kızlarr.. ben gerçektenn artıkk baya heyecanlanmaya başladımm.. odalarda tv warmışş ama ben izleyemicemm maaleseff.. lenslerii çıkartıcağım için ameliyat we sonrasında, muhtemelen hiç bişi göremio olucam :) oda işini ameliyat günü sabahtan ayarliosunuz dedi reha bey.. tahliller ise bi kaç saat içinde bitioo,.

cnmm insallah ameliyatın sorunsuz gecer ve her sey yolunda gider, seni burada bekliyor olacagız merakla, dualarımız seninleee a.s.

DeriNnN ve pakten ikinize de kolay, sağlıklı rahat bir ameliyat diliyorum. Olacak bitecek, biz burada merakla bekliyor olacağız.
Benim ameliyatım 1 haziranda, ben bile şimdiden heyecan yaptım azıcık :)

çokk sağolunn kızlarrr, inşallahh güzell olurr herşey.. dua edinn, hepimiz için her şey yolunda gitsinnn :) ameliyat sonrası, ewe döner dönmezzz, tecrübemii paylaşıcamm sizinlee :)

iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.. de bi sorunum var,
bogaz ağrım filan başladı benim pazardan beri, bogazımda yanma gıcıklanma var hasta oluyor gibiyim,
bide yarın hadi sen eve sana ameliyat yok demesinler hahah ne gülerim halime ama..:)

yeni amelıyat olacak arkadaslarıma seslenıyorum inşallah gönlünüze göre ve sorunsuz bır amelıyat olur.kı rahat gececegınden emınım sadece ınsallah gonlunuze gore olmasını diliyoruma.s. bu arada televızyonuda ılk kez duydum hangı oda bos ıse buyuk ıhtımal onu verıceklerdır kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar reha yavuzerin tarzı ne? düz burun mu kavisli burun mu? hastanın isteklerini uyguluyor mu?

Yaaa benim kafam yine karıştı hacettepe de sarp beye dittim dedi senin burnuna ameliyata gerk yok burun içinde o kadar yamukluk herkeste olur gerek yok yine hastalandıın bi gün gel dedi dedim daha tam iyileşmedim yok en hasta olduun safhada gel iyi dedim ne diim. kafam allak bullak biri der kesin ameliyatlık biride hiç gerek yok der offff anam offf . Hani hepsi de çok yi hocalr. Ha buarda tam bi bilgim yok ama artık doktorlar bildiim kadarıyla kavisli yapmıolar o başarısız amelyata girio öle diolardı hem doktorlardan hemde internetteki bi yazıdan bu bilgi

evet son zamanlar tüm plastik cerrahlar bu konuda ağız birliği yapmış sanki, benim burnum ameliyatlı, ilk ameliyat olduğum dönem kontrole gittiğimde hastanede burnumu gören diğer plastik cerrahlar çok güzel diyordu, şimdi beğenmediğim bazı kısımları için gittiğim plastik cerrahların ilk görüşteki yorumları burnun fazla kavisli oluyor. 3 yılda cerrahların bakış açısı çok değişti :))

buarada ladyanna o kadar çok burun gördümki karıştırıorum birbirine. Ben önden olan resmini görmüştüm sanki. Çok güzel olmuş cnm tekrardan söliim tam kıvamında yani kalkıklığın. Yani böle araştırmadan ameliyat yaptırmış olsam ve burnum havada olsa doktorun burnundan getirirdim ondan dolayı aslında araştırmak bazen kafayı bulandırıo ama seni hazırlıo. Ama yinede ne yalan söliim hernekadar ineceğini de bilsem doktorun yanında hüüüüüü bu nie böle die aalayabilirm gibime gelio. Çünkü saklayamam kendimi de pek avutmayı bilen biri de diilim. Naapalım işte hiçbişii belli olmuo doktorlarda eminim alışkınlardır bu tip pskolojik durumlara. Buarad Pakten ve Derin umarım herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır

Back