• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın canm kan sızıntısı olmasa bile psikolojik olarak gazlı bezi çıkarmak istemiyosun belkide alıştığın için bende bi beş gün falan gazlı bezle dolaşmıştım ama ondan sonra çok rahat gazlı bezsiz de dolaşabiliyosun,3 ayı nasıl geçircem diyosun ama dediğim gibi ilk iki haftası zor sadece,sen iki haftadan sonra hele de alçı çıktıktan sonra çok rahatlayacaksın alçı alındıktan sonra bi bant yapışacak burnuna o da bi üç gün durur sanırım o da çıktıktan sonra aynaya bakmazsan eğer ameliyat olduğunu bile unutursun o derece rahat olacaksın yani,benim insan içine çıkmam çok zor olmadı morluklar çok az kalmıştı makyajla kamufle edip okuluma gitmiştim,ama şişliğin geçmesini beklersen çok uzun sürer o yüzden morluklar geçince dışarı çıkabiliyosun zaten kimsede dikkatli bakmayınca farketmiyor burnunun şişliğini ama sen psikolojik olarak sanki herkes sana bakıyomuş gibi hissedeceksin:) neyse çok konuştum,sana yardımcı olmak adına her ayrıntıyı anlatmak istedim,sen de her detayı sorabilirsin,kafana ne takılıyorsa hiç çekinme sor çünkü biliyorum bazen o kadar komik şeyler kafaya takılıyo ki bu süreçte birine danışmaya çok ihtiyacı oluyor insanın,ben burdayım..kaydirigubbakcemile5

canım ben bişey sorucam.kan olmasada burnumda akıntı var hala.burun akıntısı dıyım anla=)bırazcık sanırım bırıkmıs kanlardan dolayı renklı.neyse mıde bulanmasın=)hanı pomatla sprey verıyorlarya temızlemek ıcın.ben sımdı onları kullanayımmı yoksa bu akıntının bıtmesınımı beklıyım.daha dogrusu sen nasıl yaptın.bana su kadar bekle denmedı heran yapabılırmısım gıbı konusuldu.ama hanı acırmıkı bılemedım

bıde melikee06 cım burnumun ıcı degıl ama alcının hemen altı nasıl kasınıyor bugun arttı.okadar tatlı bır kasıntıkı kendımı zor tutuyorum :emir_bebek:sendede olmusmuydu

kaşıntı çok fazla olmamıştı heralde onu hatırlamıyorum canım,ama olsada yapabilecek fazla bişey yok onun için:) onun dışında ameliyat olduğumun ikinci gününden itibaren burnumu kulak çöpüyle temizlemeye başlamıştım,kulak çöpüne o deniz suyu spreyini sıkıyordum ve nazikçe temizliyordum burnumun içini ama nazikçe unutma,sakın zorlama, burun içine çok fazla sokma çöpü daha çok yeni çünkü bi yerlere zarar verebilir:)

ayrıca o deniz suyu spreyini de günde 5-6 kez sık iyi gelir burun içini açıyor kanı falan temizliyor biran önce rahatlar burnun yani;)

kulak cubuğu muuu :O korkarım ben yaa onu burnuma sokmayaaaa :D

bugün başladım temizliğe=)korkarak hemde spreyı bır sıkıyorsun hakıkaten ıyı gelıyor.kulak cöpünede bana bır göz pomatı yazdılar onu sur dedıler cok fazla kurcalamadım ne olur olmaz.:)amar gerceten burun acılıyor ve rahatlıyoryerimsenibencok sukur bugun bogazımda ıyılestı.

ayy benm de neredeyse bir ay kaldı, bazen kalbim duracak gibi oluyor heyecandan , bir de korkuyorum ya millet estetik oldu cirkinlesti ne hale getirdiler kızı fln der diee

bugün başladım temizliğe=)korkarak hemde spreyı bır sıkıyorsun hakıkaten ıyı gelıyor.kulak cöpünede bana bır göz pomatı yazdılar onu sur dedıler cok fazla kurcalamadım ne olur olmaz.:)amar gerceten burun acılıyor ve rahatlıyoryerimsenibencok sukur bugun bogazımda ıyılestı.

boğazın için bol bol su iç canım benim ii gelir:sm_cool:

ayy benm de neredeyse bir ay kaldı, bazen kalbim duracak gibi oluyor heyecandan , bir de korkuyorum ya millet estetik oldu cirkinlesti ne hale getirdiler kızı fln der diee

Öncelikle freetu cum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.İçim rahatladı biraz :) En zor kısımlarını yavaş yavaş atlatmaya başlamışsın. Ebrucm ben de senin gibi düşünüorum bazen, elimde değil. Yani aynı korku bende de var maalesef. Sonuçta ilk defa olucağımız bişi o yüzden de biraz korkmamız normal :) Artık kararımızı verdik, olucaz madem, güzel olucak die kendimizi motive edelim. Sonuçta reha bey gerçekten iyi bi doktor. Benim iki arkadaşım, annemin bi kaç arkadaşı hep reha bey e ameliyat oldu ve hepside sonuçlardan çok memnun. Hepimizinki de öyle olur umarım :)

kızlar ben bışey sorucam reha bey tampon falan kullanıyormuydu.bana haftaya gel cıkartalım alçıyı dedı ama hanı ıcerıden bısey daha cıkaracakmı merak edıyorum?

FREETU cok gecmis olsun ya.. bitti gitti ne güssl,
benimde 12 günüm kaldı, son günlerde filan heyecanlanırım heralde şu anda tek düşündüğüm ameliyattı sonrasıydı derken işten uzak, tv karşısında geçireceğim günler:)) inşallah keyfim de yerinde olur ağrısız sızısız.. yani herkes 2 ayda hala şiş diyor ama anlayamadım tam da yazın civcivli zamanına denk geliyor, yaz demişken rino'dan ne kadar süre sonra acaba denizdi, kumsaldı ortamlara akabileceğiz:)

FREETU cok gecmis olsun ya.. bitti gitti ne güssl,
benimde 12 günüm kaldı, son günlerde filan heyecanlanırım heralde şu anda tek düşündüğüm ameliyattı sonrasıydı derken işten uzak, tv karşısında geçireceğim günler:)) inşallah keyfim de yerinde olur ağrısız sızısız.. yani herkes 2 ayda hala şiş diyor ama anlayamadım tam da yazın civcivli zamanına denk geliyor, yaz demişken rino'dan ne kadar süre sonra acaba denizdi, kumsaldı ortamlara akabileceğiz:)

canım saol.darısı senın basına .heyecan yapma.bu arada neden bılmıyorum ben fazla yatmadım.yanı ben dolasmak annemler yatmamı ıstıyor=)agrı kesıcı verıyorlar hıc oyle bır sorun yasayacagını sanmıyorum.guneslenme konusuna gelınce.benım yengem doktor ve bu yaz guneslenmeyı unut dedı.ama haftaya reha beye soracagım bu konuyu burya yzarımda.ınsallah gonlune gore bır burnun olacaka.s

selam freetu çok geçmiş olsun artık yavas yavas düzelmeye baslamışsındır.reha bey tampo kullanmıyo canım.yani burnundan hiç bir sey çıkmıyacak merak etme.bir tek alçı.onu bile çıkardımı çıkarmadımı acaba diya merak ediyorken bir de bakıyosun çıkmış bile.bende ameliyat olmadan kısa bir süre önce işten ayrılmıştım ve çok yogun çalışıyodum.bu yüzden ameliyat olup evde yatmak ve herkesin sana hizmet etmesi benim çok hoşuma gitmişti.sende bunun keyfini çıkar canım:lepi:

selam freetu çok geçmiş olsun artık yavas yavas düzelmeye baslamışsındır.reha bey tampo kullanmıyo canım.yani burnundan hiç bir sey çıkmıyacak merak etme.bir tek alçı.onu bile çıkardımı çıkarmadımı acaba diya merak ediyorken bir de bakıyosun çıkmış bile.bende ameliyat olmadan kısa bir süre önce işten ayrılmıştım ve çok yogun çalışıyodum.bu yüzden ameliyat olup evde yatmak ve herkesin sana hizmet etmesi benim çok hoşuma gitmişti.sende bunun keyfini çıkar canım:lepi:

saol canım.bende oyle dusundum burnumu temızlerken bakıyorum hıc artı bır sey yok gıbı gelıyor ama emın olamadım.ne bılım ben genelde yatmadım.cunku hastanede bır gece boyu sureklı yatınca sırtım agrıdı ve eve gıdınce zıyaretcıler falan agrıda olmayınca ayaklandım umarım bır sorun cıkmaz.zaten basım sureklı gerıye dogru.reha bey her sey yapabılırsın dedı ama ben genede yururken basımı gerıye dogru yatırıyorum=)boynum agrıdı=)sonucta ınsallah guzel olur.bazem guzel oldu dıyorum bazen keske yaptırmasaydım dıyorum:1rolleyes:

ya kızlar insallah benm ameliyatımdan önce bir iki resminizi görme sansım olurr, cok merak ediyorum cünküü :)

amelıyat olan arkadaslarıma seslenıyorum.ya benım bır burun delıgımden guzel nefes alıyorum ama dıyerı hala tıkalı.bu normlami?aynada bakıyorum bırı acık goruyorum dıyerı sankı dar.kardesım abarttıgımı soyluyor.tıkalı oldugunu soyledıgım tarafta gozum cok sısmıstı.orada kanlanma cok olmustur ondandır dıyor ama korkuyorum!!!!!!!!!!

Back