- 1 Ekim 2008
- 129
- 0
- 96
haklısın canm kan sızıntısı olmasa bile psikolojik olarak gazlı bezi çıkarmak istemiyosun belkide alıştığın için bende bi beş gün falan gazlı bezle dolaşmıştım ama ondan sonra çok rahat gazlı bezsiz de dolaşabiliyosun,3 ayı nasıl geçircem diyosun ama dediğim gibi ilk iki haftası zor sadece,sen iki haftadan sonra hele de alçı çıktıktan sonra çok rahatlayacaksın alçı alındıktan sonra bi bant yapışacak burnuna o da bi üç gün durur sanırım o da çıktıktan sonra aynaya bakmazsan eğer ameliyat olduğunu bile unutursun o derece rahat olacaksın yani,benim insan içine çıkmam çok zor olmadı morluklar çok az kalmıştı makyajla kamufle edip okuluma gitmiştim,ama şişliğin geçmesini beklersen çok uzun sürer o yüzden morluklar geçince dışarı çıkabiliyosun zaten kimsede dikkatli bakmayınca farketmiyor burnunun şişliğini ama sen psikolojik olarak sanki herkes sana bakıyomuş gibi hissedeceksin:) neyse çok konuştum,sana yardımcı olmak adına her ayrıntıyı anlatmak istedim,sen de her detayı sorabilirsin,kafana ne takılıyorsa hiç çekinme sor çünkü biliyorum bazen o kadar komik şeyler kafaya takılıyo ki bu süreçte birine danışmaya çok ihtiyacı oluyor insanın,ben burdayım..kaydirigubbakcemile5
canım ben bişey sorucam.kan olmasada burnumda akıntı var hala.burun akıntısı dıyım anla=)bırazcık sanırım bırıkmıs kanlardan dolayı renklı.neyse mıde bulanmasın=)hanı pomatla sprey verıyorlarya temızlemek ıcın.ben sımdı onları kullanayımmı yoksa bu akıntının bıtmesınımı beklıyım.daha dogrusu sen nasıl yaptın.bana su kadar bekle denmedı heran yapabılırmısım gıbı konusuldu.ama hanı acırmıkı bılemedım