Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
freetu'cum ben ameliyat olmadım ama mantıken sen daha ameliyat olalı bir hafta bile olmadı yanii, hele desdur bence biraz bekle cok normal cnm bence, daha ici bile sistir oranınn
evet freetu,daha çok yeni,daha neler değişcek açık olan kısım kapanacak diğer kısım açılacak sürekli değişcek bu bi süre içi çok şiş şuanda burnunun unutma,ayrıca keşke ameliyat olmasaydım diye bende çok dedim bigün oluyodu keşke olmasaydım diyodum diğer gün ii ki olmuşum diyodum ama şuan son kararım ii ki olmuşum
içimi rahatlattın canım cok saol.bır taraf acık dıyerı olmayınca cok korktum.demek acık olan tarafta kapanabılır bunu bılmem ıyı oldu yoksa kafayı yiyebilirdim =Dcok yenı olmasına ragmen ben sımdıden ıyı oldu yok olmadı yaptırmasaydım demeye basladım.bır haftada boyle ısem yandım=)goruntuye kendımı hazırladım ama nefes alma bırden karsıma cıkınca telaş ettim.suan dusunuyorum benım sol tarafım cok morardı ve şişti burun deliğide içten sanırım şiş.sağ tarafım sola nazaran daha rahattı bunun etkısıde olablır.artık kontrole kadar sabredıcem.kızlar ıyıkı burası var .ıyıkı sızlerı tanımısımkaydirigubbakcemile3
aynen öle canım burnunun içi çok şiş yani o kadar şiş ki ne kadar şiş olduğunu sen bile tahmin edemezsinn öle diyim ben sana yani:) bide benimde öleydi bi taraf daha şişti ve morarma daha fazlaydı,orayla daha çok uğraştıkları için öle olmuş
ayy tam bir ayım kaldııı hihoyyyt delikafadulden
kuzum daha bir ay var.şimdiden başlarsan inan günlerin zorlaşır.benım sınavlar vardı dusunmeye fırsatım olmadı. son ıkı hafta yogunlasmaya basladım onda bıle gun gectıkce stres yapmaya basladım.rahat ol amelıyat gunu olmadık yere stresli girme :1rolleyes:cok rahat bır amelıyat gecıreceksın.amelıyat sonrası bırazcık etkısı olacak ama ınankı ustesınden gelemeyecegın bır durum degıl.ınsallah sonucuda guzel olacak.e oda oldumu oh ne alasırnaşık şey
cnmm gercekten de daha cok var ama benm iki hafta sonra cook önemli bir sınavım oldugu icin zaten böyle günlerim o kadar hızlı geciyor ki, inan sadece bu forumu gezerken hatırlayıp heyecan yapıyorum ya da sıkılıp aynaya bakınca fln, aslında sınavımın olması bir yönden iyi oldu bos otursam günler gecmezdi heralde ama bos olsaydım da ameliyatımı daha erken olurdum o da ayrı :roflol: insallah dedigin gibi olur hersey rahat gecer ve sonu cook güzel olur, aksini düsünmek bile korkutuyor... a.s.[/QUOT]
evet sınavının olması iyi olmuş=)bıde dogru bırsey soyledın sankı formu okuyunca ınsan bıraz heyecan yapıyor=)guzel dusunmekte fayda var.bu arada arkadaslara sorum var.cok hapsırıyorum ben yaaaa.burnum düşecek diye korkuyorum:smiley-cool:normalmi bu hapşurma??????
ladyanna'cım ya senin eski burnunun fotosu var mı acabaa???
canım cok saol.ıste benım yan profılım senınkıne cok benzıyor yandan resımlerımı beyenıyorum yanlız önden bakınca o alın tarafına yakın yanı eskıden cıkıntılı olan kemık yerım bana cok sıs gelıyor cubuk gıbı.reha bey banada dedi ılk basta cok sısecek davul gıbı olacak keske yaptırmasaydım diceksin ama inecek dedı.şimdi sende boyle dıyınce rahatıyorum.ay ınsallah ıner.aynaya bakmak ıstemıyorum yaw =( bu arada resimlerın formatı ne? ben yukluyemıyorum
ebrucum ekledim eski halini.ilk resim eski hali ikincisi tam olarak hatırlıyamıyorum ama 2.ay üçüncüsüde ameliyattan 13 gün sonraki hali.
iyi cesaret etmişsin cnaım sen walla .. o 2. fotoğrafın yani şuan ki 3. foton profilde ) kusura bakma ama bence cok kötü görünüyor o halde görsem burnumu doktorla bir dünya sorun yaşarrdım ben olsam .. yüzün net görünmüyor belki yüzüne göre normaldir ama yarın olunca dudağına da bakınca cok kaldırmış gibi bir görüntü war
Ladyanna gercekten guzel bir burun olmus. merak ettigim bisi var burun kalkikligini sen ozelliklemi istedin yoksa reha hoca kendimi karar verip yapti. diger gorustugum bir cok doktor bana burnun acisi iyi kaldirmayalim derken reha hoca biraz kaldiralim dedi. acaba bu onun tarzimi diye merak ediyorum. tesekkur ediyorum