Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarz ameliyatlarda 3 haftaya kadar raporun verilebilecegini duydum ancak ben 4 haftadan once ise baslamak istemiyorum. neyse onumuzdeki gunlerde reha beyle gorusmem olacak kendisine sorarim artik. tesekkurler. ve ameliyat olacak herkesede bol sanslar
arkadaslar evdeyım.aslında anlatacak cok sey var ama hepsını suan anlatamaya bılırım.genel olarak konusursam.amelıyata gıderken ınsan bıraz farklı bır ortam oldugu ıcın urkuyor ama reha bey bırden karsınıza gulumseyerek gelınce rahatlıyorsunuz=)amelıyatı anlamadım bıle havayıde ıdım:)bana narkoz vermeye basladıklarından basım anında donmeye basladı ve ben gıdıyorum dedım hemen nasıl etkıledı daha sımdı verdık dedıler ve sonra havayıde gorusuruz dedıler=)ben amelıyat masasında uyandım yanı ıslemler bttı ben uyandım=))anlamadım bıle amelıyat olacaktım dedım ooo bıttı bıle dedıler.ayıldıktan sonra bır tıtreme oluyor merak etmeyın narkozdan oluyormus.odama cıktım o sıra burnumda agrı olmaya basladı pesıne agrı kesıcı yaptılar.zaten dayanılmaz oldugunuz hıssedersenız soyleyın vuruyorlar hemen agrı kesıcı.sonrası hıs agrı yasamadım halada yasamıyorum.bıraksan burnumdan nefes alabılırım ama akıntı oldugundan akıntı bıtsın oyle ıstıyorum.yanlız tek kotu sey gozlerımın altı ck morardı.bu kesınlıkle bünye ıle ılgılı.kucuk balonları odadakı buzdolabında sogutup kullandım her yarımsaatte bır 10 ar dk.ama ıse yaramadı.herkezde bu degısıyor bu bır gercek.suan burnuma tam bakmadım bıraz kuculmus=)yadırgamadım desem yalan olur kac yıldır kocaman bır burunla yasadıktan sonra ınsan tuhaf oluyor ama ıncelemedım.burnum hakkımda bır fıkrım yok.ınsallah guzel olmustur.basım suan bıraz agrıyor sonra gene yazarım
siteyi ve özellikle burasını uzun süredir takip ediyorum.allah herkesindiğlediğini versin.
bende burun amaliyatıolmak istiyorum.anladığım kadarıyla reha bey en iyilerden.
ona yaptıran arkadaşlarabir kaç sorum olacaktı.
amaliyatı nerede yapıyor.
kemer aldıracağım ben kaç saat sürüyor acaba
genel anestezi altında mı yapıyor
en önemli konu burun kemer amaliyatını kaç liraya yapıyor.tüm masraflar dahil.
herkese geçmiş olsun diyorum.esen kalın arkadaşlar.:lepi:
arkadaslar saolun ınsallah sonucta guzel olur.lutfen dualarınızı esırgemeyın=) bırr arkadas sormustu gorebılıyormusun dıye.burun delıklerıne akıntıdan dolayı sureklı bez koyuyorum oradan delıklerı gorebılıyorum.ama bakmak ıstemıyorum.bu arada ucret hemen hemen 3 mılyarı buldu arkadaslar 2.700 yatırıyorsun cıkıstada bır 200 tl verıyorsun o ara bırazda selpak falan benzerı seyler kalmayı dusunenler ıcın dıyorumkı bence ne olur olmaz hastanede kalınmalı bukadarı buluyor.benım burnuma kemık alma hafıf kaldırma ve ucu toparlama dedık.ben burun delıklerını bıraz kucultelımmı demıstım reha bey zaten kucuk demıstı.ama amelıyat sırasında bıraz kucultmus.sonucta burun kapalı ve acmadan ne oldugu sanırım anlasılmıyor.annem dosyamı gordu amelıyat sırasında reha bey sadece goruntuye bakmıyor tıkanıklı varmıs onlarıda duzeltmıs.cok farklı bır deneyım.arkadasların tavsıyesıne uymaya calısıp aynalara bakmıyrum=)zaten suan cok fazla sıs ve mosmor gozlere sahıbım.resımde yuklemeyı dusunuyorum ama hemen degıl bu halım sızlere yanlıs ızlenım bıraksın ıstemıyorum.hıc bır agrım yok ama goruntum felaket.bıraz kendıme geldıgımde toparlandıgımda yuklemeye calısırım.bıraz korkum var burun delıklerımden dolayı.orantısızlık vardı.ınsallah bu goruntum hos bır hal alır.tek kafama takılan bunasıl olucak dıye onun dısında burnumdan memnun kalacagımı dusunuyorum ama hakıkaten bu ılk gunlerde konusmak cok zor
freetu çok geçmiş olsun. ınşallah hepimizin ki çok güzel olur . Benim de ameliyatıma 12 gün kaldı. Baya heyecanlanmaya başladım.Açıkçası biraz da korkuyorum. Ama anladığım kadarıyla o kadar korkulacak bişi değil deil mi? Senin ameliyatın ne kadar sürmüş? Çünkü bana da reha bey 45 dk.sürer demişti. Bir de iyileşme süreci ile ilgili ne diyor? Ne kadar süre sonra normal hayatını sürdürebilecek duruma geliniyor? Yani ne kadar süre sonra rahatlıkla dışarı çıkabiliyosun? Bide ameliyat sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor? Çok fazla sorum sordum ama cewaplarsan çok sewinirim, tekrar geçmiş olsun :)
freetu'cum çok çok geçmiş olsun öncelikle,seni şuan okadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini çok ii tahmin edebiliyorum hatta ameliyathaneden çıkarken üşümeni bile:) şuan dediğin gibi burun ucunda gazlı bez olduğu ve üstünde atel olduğu için hiçbişey anlamıyosun hem burnun şuan çok şiş olduğu için burnun normaldende kalkık olcak benim 2 ayı geçti hala tam şeklini almadı senin şuan şekli kestirebilmen imkansız yani,en geç bir buçuk iki hafta sonra en zahmetli kısmı atlatmış olacaksın,geriye sadece beklemek her geçen gün burnunun nasıl değiştiğini nasıl şeklini aldığını beklemek kalıcak,tekrar geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım benim...a.s.
cok saol canım.ben senın resmlerıne bakmıstım.o resımlerınde sıslık varmı bılmıyorum ama bende bırde sıslık var ama morluklar aynı belkı bıraz fazladır.senın lafını dınleyıp aynalara pek bakmıyorum hanı gazlı bezı ben hala cıkaramadım kan gelmıyor ama gene bıraz burun pıslıgı dıyım akıntısı var.ıste gazlı bezı degısırken bakar oluyorum.3 ay nasıl dayanacagım bılmıyorum ama olumlu dusunmek ıstıyorum=)hala nasıl oldu bıttı anlamıs degılım