• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tarz ameliyatlarda 3 haftaya kadar raporun verilebilecegini duydum ancak ben 4 haftadan once ise baslamak istemiyorum. neyse onumuzdeki gunlerde reha beyle gorusmem olacak kendisine sorarim artik. tesekkurler. ve ameliyat olacak herkesede bol sanslar

Bu tarz ameliyatlarda 3 haftaya kadar raporun verilebilecegini duydum ancak ben 4 haftadan once ise baslamak istemiyorum. neyse onumuzdeki gunlerde reha beyle gorusmem olacak kendisine sorarim artik. tesekkurler. ve ameliyat olacak herkesede bol sanslar

cnm sana da bol sanslar, bizimle görüsmenin ayrıntılarını ve ameliyat sürecini paylasırsan sevniriz... a.s.

selam bayanlaar,
allahım ameliyat ameliyat üstüne:)) burun cephesi çok karışık yaa benimde 22 nisan ameliyatım, günden 1 ameliyat yapmıyor demekki, kaç burun geçiyo elinin altından ne kadar yorucu bir iş yaa allah kolaylık versin,
bende bugün görüştüm alabildiğim en erken tarihi almaya çalıştım, görüşme gayet basitti, paylaşması gereken şeyleri söyledi ameliyatla ilgili, işte şu kadar sürer şöle olur böle olur filan gibii, zaten hepimizin rinoplastiyle ilgili adımız kadar iyi bildiğimiz şeyleri bi uzman olarak tekrarladı, sonra baktı ne yapabileceğini söyledi, ben hiçbişey sormadım, şöle olsun böle olmasın demedim, zaten olacak bişey vardır ben ona inanıyorum..kendisine de çok güveniyorum tabii. riskler her zaman mevcut, zaten başarısını kanıtlamış bir insan artık ameliyat sonrasıyla ilgili korkularım da kalmadı, bakalım sonuçları da paylaşırım ama hemen bişi anlaşılmaz tabii ama ameliyat tecrübelerimi paylaşacağım, şimdiden herkese acil şifalar..

pakten'cim iyi haberlerini bekliyoruz artık :) ne güzel benden önce ameliyat olacak arkadaslar olması, zincirin son halkası benim, sizin tecrübelerinizden faydalanacagım :) insallah hepimiz mutlu oluruz. amiiinn :D

arkadaslar evdeyım.aslında anlatacak cok sey var ama hepsını suan anlatamaya bılırım.genel olarak konusursam.amelıyata gıderken ınsan bıraz farklı bır ortam oldugu ıcın urkuyor ama reha bey bırden karsınıza gulumseyerek gelınce rahatlıyorsunuz=)amelıyatı anlamadım bıle havayıde ıdım:)bana narkoz vermeye basladıklarından basım anında donmeye basladı ve ben gıdıyorum dedım hemen nasıl etkıledı daha sımdı verdık dedıler ve sonra havayıde gorusuruz dedıler=)ben amelıyat masasında uyandım yanı ıslemler bttı ben uyandım=))anlamadım bıle amelıyat olacaktım dedım ooo bıttı bıle dedıler.ayıldıktan sonra bır tıtreme oluyor merak etmeyın narkozdan oluyormus.odama cıktım o sıra burnumda agrı olmaya basladı pesıne agrı kesıcı yaptılar.zaten dayanılmaz oldugunuz hıssedersenız soyleyın vuruyorlar hemen agrı kesıcı.sonrası hıs agrı yasamadım halada yasamıyorum.bıraksan burnumdan nefes alabılırım ama akıntı oldugundan akıntı bıtsın oyle ıstıyorum.yanlız tek kotu sey gozlerımın altı ck morardı.bu kesınlıkle bünye ıle ılgılı.kucuk balonları odadakı buzdolabında sogutup kullandım her yarımsaatte bır 10 ar dk.ama ıse yaramadı.herkezde bu degısıyor bu bır gercek.suan burnuma tam bakmadım bıraz kuculmus=)yadırgamadım desem yalan olur kac yıldır kocaman bır burunla yasadıktan sonra ınsan tuhaf oluyor ama ıncelemedım.burnum hakkımda bır fıkrım yok.ınsallah guzel olmustur.basım suan bıraz agrıyor sonra gene yazarım

Çoooooook geçmiş olsun a.s. ağrısız sızısız olmana sevindim umarım çok güzel olmuştur. peki nası hissediosun burnunu görmek için heycanlı mısın? az buz anlaşılıo mu sargılardan mesela kalkıklığı filan sana hangi işlemler olmuştu bu arada? ya ben ameliat olduktan sora sargıları açıp bakmaya çalışırım die korkuorum çok meraklıyım yaaaaa delikafadulden buarada yorgunsan cevap veremezsen anlarım kendini yorma

siteyi ve özellikle burasını uzun süredir takip ediyorum.allah herkesindiğlediğini versin.
bende burun amaliyatıolmak istiyorum.anladığım kadarıyla reha bey en iyilerden.
ona yaptıran arkadaşlarabir kaç sorum olacaktı.
amaliyatı nerede yapıyor.
kemer aldıracağım ben kaç saat sürüyor acaba
genel anestezi altında mı yapıyor
en önemli konu burun kemer amaliyatını kaç liraya yapıyor.tüm masraflar dahil.
herkese geçmiş olsun diyorum.esen kalın arkadaşlar.:lepi:

ameliyat gazi üniversitesinde yapılıyor.kaç saat sürecegi biraz burnunuzla alakalı.ama doktor bey ilk saat verirken 45 dk.diyo.sonrası dediğim gibi burnunuzla alakalı sorunlara göre degişebilir.genel anestezi ile yapılıyo ameliyat.su anki masrafla ilgili bir fikrim yok benim 6.5 ay oldu fiyat degişmiştir zannedersem

freetu'cumm, ameliyatının olup bitmesine ve agrının olmamasına cook sevindim, insallah sonuc da güzel olurr, merakla bekliyoruz valla, resim de paylasırsan cok daha seviniriz :)

bu arada fiyat sormus bir arkadas, reha bey 2.500 civarı fln tutar demisti...

arkadaslar saolun ınsallah sonucta guzel olur.lutfen dualarınızı esırgemeyın=) bırr arkadas sormustu gorebılıyormusun dıye.burun delıklerıne akıntıdan dolayı sureklı bez koyuyorum oradan delıklerı gorebılıyorum.ama bakmak ıstemıyorum.bu arada ucret hemen hemen 3 mılyarı buldu arkadaslar 2.700 yatırıyorsun cıkıstada bır 200 tl verıyorsun o ara bırazda selpak falan benzerı seyler kalmayı dusunenler ıcın dıyorumkı bence ne olur olmaz hastanede kalınmalı bukadarı buluyor.benım burnuma kemık alma hafıf kaldırma ve ucu toparlama dedık.ben burun delıklerını bıraz kucultelımmı demıstım reha bey zaten kucuk demıstı.ama amelıyat sırasında bıraz kucultmus.sonucta burun kapalı ve acmadan ne oldugu sanırım anlasılmıyor.annem dosyamı gordu amelıyat sırasında reha bey sadece goruntuye bakmıyor tıkanıklı varmıs onlarıda duzeltmıs.cok farklı bır deneyım.arkadasların tavsıyesıne uymaya calısıp aynalara bakmıyrum=)zaten suan cok fazla sıs ve mosmor gozlere sahıbım.resımde yuklemeyı dusunuyorum ama hemen degıl bu halım sızlere yanlıs ızlenım bıraksın ıstemıyorum.hıc bır agrım yok ama goruntum felaket.bıraz kendıme geldıgımde toparlandıgımda yuklemeye calısırım.bıraz korkum var burun delıklerımden dolayı.orantısızlık vardı.ınsallah bu goruntum hos bır hal alır.tek kafama takılan bunasıl olucak dıye onun dısında burnumdan memnun kalacagımı dusunuyorum ama hakıkaten bu ılk gunlerde konusmak cok zor

arkadaslar saolun ınsallah sonucta guzel olur.lutfen dualarınızı esırgemeyın=) bırr arkadas sormustu gorebılıyormusun dıye.burun delıklerıne akıntıdan dolayı sureklı bez koyuyorum oradan delıklerı gorebılıyorum.ama bakmak ıstemıyorum.bu arada ucret hemen hemen 3 mılyarı buldu arkadaslar 2.700 yatırıyorsun cıkıstada bır 200 tl verıyorsun o ara bırazda selpak falan benzerı seyler kalmayı dusunenler ıcın dıyorumkı bence ne olur olmaz hastanede kalınmalı bukadarı buluyor.benım burnuma kemık alma hafıf kaldırma ve ucu toparlama dedık.ben burun delıklerını bıraz kucultelımmı demıstım reha bey zaten kucuk demıstı.ama amelıyat sırasında bıraz kucultmus.sonucta burun kapalı ve acmadan ne oldugu sanırım anlasılmıyor.annem dosyamı gordu amelıyat sırasında reha bey sadece goruntuye bakmıyor tıkanıklı varmıs onlarıda duzeltmıs.cok farklı bır deneyım.arkadasların tavsıyesıne uymaya calısıp aynalara bakmıyrum=)zaten suan cok fazla sıs ve mosmor gozlere sahıbım.resımde yuklemeyı dusunuyorum ama hemen degıl bu halım sızlere yanlıs ızlenım bıraksın ıstemıyorum.hıc bır agrım yok ama goruntum felaket.bıraz kendıme geldıgımde toparlandıgımda yuklemeye calısırım.bıraz korkum var burun delıklerımden dolayı.orantısızlık vardı.ınsallah bu goruntum hos bır hal alır.tek kafama takılan bunasıl olucak dıye onun dısında burnumdan memnun kalacagımı dusunuyorum ama hakıkaten bu ılk gunlerde konusmak cok zor

inanın okadar içten herkesin burnunun güzel olmasını diliorum ki inanamazsınız kimseyi tanımıoruz aslında ama sanki tanıomuşum gibi çok yakınımmış gibi diliorum. :Saruboceq: Evet ilk başta aynaya pek bakmayın diolar dooru aslında aynaya çok bakmamak herdaim daha iyi belki burnumuzda önceden de olan bişii soradan ameliat sorası dikkatli incelemeler sonucunda gözümüze batabilio artı burun ucu gerçekten bayaa inio aşaa bayaa dediim tabi çok az da ilkine göre farkettirio bisssürü resim gördüm ondan eminim artık bu konuda. yani ilk başlarda pekfazla burunla haşırneşir olmamak gerekio ama ben biraz pskopatım yani duramam bakar bakar işkence ederim kendime :delphin: Buarada ne gösterirsen göster korkmayız cnm mor gözlü biçok resim gördük çoğumuz hoş ben ilk gördüümde korkmuştum ama alıştım o tip resimlere. Tekrar geçmiş olsun cnm :içelim:

freetu'cum çok çok geçmiş olsun öncelikle,seni şuan okadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini çok ii tahmin edebiliyorum hatta ameliyathaneden çıkarken üşümeni bile:) şuan dediğin gibi burun ucunda gazlı bez olduğu ve üstünde atel olduğu için hiçbişey anlamıyosun hem burnun şuan çok şiş olduğu için burnun normaldende kalkık olcak benim 2 ayı geçti hala tam şeklini almadı senin şuan şekli kestirebilmen imkansız yani,en geç bir buçuk iki hafta sonra en zahmetli kısmı atlatmış olacaksın,geriye sadece beklemek her geçen gün burnunun nasıl değiştiğini nasıl şeklini aldığını beklemek kalıcak,tekrar geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım benim...a.s.

freetu'cum tekrar gecmis olsun da aklıma bir sey takıldı, ücreti ne zmn yatırdın ameliyattan önce mi sonra mı? cünkü reha bey bana yapacagımız isleme göre degisir fln demisti de ben hani ameliyattan sonra yatırırız die düsünmüstüm, ona göre gitmek lazım hastaneye

ameliyattan önce yatırılıyor para,ameliyatın olacağı gün sabahtan yatış işlemleri yapılırken,zaten ameliyattan önce az çok belli oluyor neler yapılacağı ve fiyatta ona göre belli oluyor ebrucum.

melikecim sagol, ben de acaba sonra mı yatırılacak die düsünüyordum, o gün sabah yatacak demek

freetu çok geçmiş olsun. İnşallah hepimizin ki çok güzel olur . Benim de ameliyatıma 12 gün kaldı. Baya heyecanlanmaya başladım.Açıkçası biraz da korkuyorum. Ama anladığım kadarıyla o kadar korkulacak bişi değil deil mi? Senin ameliyatın ne kadar sürmüş? Çünkü bana da reha bey 45 dk.sürer demişti. Bir de iyileşme süreci ile ilgili ne diyor? Ne kadar süre sonra normal hayatını sürdürebilecek duruma geliniyor? Yani ne kadar süre sonra rahatlıkla dışarı çıkabiliyosun? Bide ameliyat sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor? Çok fazla sorum sordum ama cewaplarsan çok sewinirim, tekrar geçmiş olsun :)

freetu çok geçmiş olsun. ınşallah hepimizin ki çok güzel olur . Benim de ameliyatıma 12 gün kaldı. Baya heyecanlanmaya başladım.Açıkçası biraz da korkuyorum. Ama anladığım kadarıyla o kadar korkulacak bişi değil deil mi? Senin ameliyatın ne kadar sürmüş? Çünkü bana da reha bey 45 dk.sürer demişti. Bir de iyileşme süreci ile ilgili ne diyor? Ne kadar süre sonra normal hayatını sürdürebilecek duruma geliniyor? Yani ne kadar süre sonra rahatlıkla dışarı çıkabiliyosun? Bide ameliyat sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor? Çok fazla sorum sordum ama cewaplarsan çok sewinirim, tekrar geçmiş olsun :)

canım inşallah hepımızınkı cok guzel olur.benım ıcınde 45 dk demıstı ama amelıyat ne kadar surdu tam konusamadık ben hemen uyanmısım lakın 5 dk dedı sonra 30 sn sonra operasyondan sonra tabı uyandım ben.oyle dedı reha bey.lakın 3 de gırdım 4:30 da odamdaydım.uyanma odası olsun asansor onunde bekleme ve yukarı cıkma zamanında bıle uyanıktım.dusunuyorum bır saat uyumus olabılır.e amelıyatta tam bır saat tutmus olabılr.hıc korkma ınan sankı evımde uyumus sabah olmus da oyle uyanmıs gıbı hıssedıyorsun.uyanıktan sonra atıyorum 3 dk sonra burnunda bır agrı baslıyor basta dayanılır duzeyde oluyor sonra bıraz artıyor ama o sıralarda zaten sana agrı kesıcı verılıyor.benım agrım oyle cok olmadı.ben genede bır gece kalmak ıstedım.amelıyat sonrası reha bey geldı.sabahta reha bey geldı.senden agrı beklemıyoruz dedı.belkı basta olmus olabılır dedı.burnunun ustune yatma ve hanı sumkurme yapmadıgın surece herseyı yapabılırsın dedı.ben genelde egılmemeye calısısyorum onada sordum egılebılırsın dedı ama ben hala egılmeye korkuyorum nedense=)suanda ıyıyım ama hanı suratım şiş ve mor o şişlikleri hıssedıyorum.bılgısayara bıle bakmak cok ıstemıyorumher nekadar agrım olmasada ınsan bır degısık hıssedıyor kendını.aılem hep uzan dınlen dıyor e mecbur=)aslında suan dısarı cıkarım engelım yok ama yuzumdekı morluklrlada kımseye gorunmek ıstemıyorum.dayak yemiş gıbıyım çünkü=)ha unutmadan amelıyat sonası bogazlarınız agrıyor boyle usutmeden once bogazlar kızarırya oyle.nezlemı olucam dıyor ınsan.bol ılık su ıcın zaten derler.ınanın cok rahatlıyor ınsan.bende hapsurmada oluyor.ha tamam nezleoldum dedım.ama oda normalmıs.ama ıste acaba usuttummu gıbı oluyorsun.rahat olun.reha bey haftaya alcını alırız dedı hanı ben daha uzun sure sanıyordum ama bılmıyorum haftaya gıdıcem bakalım ne olur.bu arada alcıyı sız alıyorsunuz.80 tl.canım ıcını rahat tut.evet cok degısık bır ortamda bır mecera yasıyor ınsan ama sonunu guzel aldımı deyecektır(inşallah guzel olur=))ben genel konustum sorularına tekrar baktımda.şişlikler suan amelıyat gunu harıc 3 gun oldu hala var.ve bır yer ınıyorsa dıger tarafta cıkıyor.hanı bana sıkıntısı yok ama goruntu bıraz tuhaf=)e morluklarımda var.sanırım bır haftada sıslıkler gıder ama morluk bırazz daha surebılır.tabı burnumun sıslıklerının ınmesı daha cok surecek.ben rahat gecırdım.ama sonucta bır amelıyat gecırıyorsun.azcıkta zorlukları olucak ama asılmayacak bır sıkıntısı yok.benım baska rahatsızlıgımda vardı.ben ondan bıraz sıkıntı gecırdım.ama estetık amelıyatından okadar bır sıkıntım olmadı.buz bana dedıklerı gıbı tuttum yarımsaatte bır 10 dk (zaten fazla tuttulmuyor.)ama morluga hıc yaramadı belkı sisliklere ıyı geldı.ama hanı belkıde ok moraracaktım bılemıyorum ama sısecegınız ve moraracagınız kadar morarıyorsunuz=)ha evde balon alıp amelıyata gıtmeden yumurta buyuklugu kadar doldurup buzdolabıa koyun ıyı oluyor eve geldıgınızde hemen kullanırsınız.ama en ıyısı eldıven avuc kısmı alna barmaklarıda gozlerıme uzatp cok ıyı kullanmıstım=)ınce beyaz eldıvenler=)

Son düzenleme:
arkadaslar elımden geldıgı kadar herkeze cevap vermeye calısıyorum.kımınde dırek alıntı yapıp cevaplıyorum kımınıde alıntı yapmayı uttugumdan cevap versem bıle belkı alıntı apmadıgımdan vermedıgım dusunulebılır.kusuruma bakmayın

freetu'cum çok çok geçmiş olsun öncelikle,seni şuan okadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini çok ii tahmin edebiliyorum hatta ameliyathaneden çıkarken üşümeni bile:) şuan dediğin gibi burun ucunda gazlı bez olduğu ve üstünde atel olduğu için hiçbişey anlamıyosun hem burnun şuan çok şiş olduğu için burnun normaldende kalkık olcak benim 2 ayı geçti hala tam şeklini almadı senin şuan şekli kestirebilmen imkansız yani,en geç bir buçuk iki hafta sonra en zahmetli kısmı atlatmış olacaksın,geriye sadece beklemek her geçen gün burnunun nasıl değiştiğini nasıl şeklini aldığını beklemek kalıcak,tekrar geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım benim...a.s.

cok saol canım.ben senın resmlerıne bakmıstım.o resımlerınde sıslık varmı bılmıyorum ama bende bırde sıslık var ama morluklar aynı belkı bıraz fazladır.senın lafını dınleyıp aynalara pek bakmıyorum hanı gazlı bezı ben hala cıkaramadım kan gelmıyor ama gene bıraz burun pıslıgı dıyım akıntısı var.ıste gazlı bezı degısırken bakar oluyorum.3 ay nasıl dayanacagım bılmıyorum ama olumlu dusunmek ıstıyorum=)hala nasıl oldu bıttı anlamıs degılım

cok saol canım.ben senın resmlerıne bakmıstım.o resımlerınde sıslık varmı bılmıyorum ama bende bırde sıslık var ama morluklar aynı belkı bıraz fazladır.senın lafını dınleyıp aynalara pek bakmıyorum hanı gazlı bezı ben hala cıkaramadım kan gelmıyor ama gene bıraz burun pıslıgı dıyım akıntısı var.ıste gazlı bezı degısırken bakar oluyorum.3 ay nasıl dayanacagım bılmıyorum ama olumlu dusunmek ıstıyorum=)hala nasıl oldu bıttı anlamıs degılım

haklısın canm kan sızıntısı olmasa bile psikolojik olarak gazlı bezi çıkarmak istemiyosun belkide alıştığın için bende bi beş gün falan gazlı bezle dolaşmıştım ama ondan sonra çok rahat gazlı bezsiz de dolaşabiliyosun,3 ayı nasıl geçircem diyosun ama dediğim gibi ilk iki haftası zor sadece,sen iki haftadan sonra hele de alçı çıktıktan sonra çok rahatlayacaksın alçı alındıktan sonra bi bant yapışacak burnuna o da bi üç gün durur sanırım o da çıktıktan sonra aynaya bakmazsan eğer ameliyat olduğunu bile unutursun o derece rahat olacaksın yani,benim insan içine çıkmam çok zor olmadı morluklar çok az kalmıştı makyajla kamufle edip okuluma gitmiştim,ama şişliğin geçmesini beklersen çok uzun sürer o yüzden morluklar geçince dışarı çıkabiliyosun zaten kimsede dikkatli bakmayınca farketmiyor burnunun şişliğini ama sen psikolojik olarak sanki herkes sana bakıyomuş gibi hissedeceksin:) neyse çok konuştum,sana yardımcı olmak adına her ayrıntıyı anlatmak istedim,sen de her detayı sorabilirsin,kafana ne takılıyorsa hiç çekinme sor çünkü biliyorum bazen o kadar komik şeyler kafaya takılıyo ki bu süreçte birine danışmaya çok ihtiyacı oluyor insanın,ben burdayım..kaydirigubbakcemile5

bu arada resimlerinde şişlik var mı bilmiyorum demişsin,hemen cevaplayım evet şişlik vardı hem de çok fazla,o resimdeki hallerim burnumun en kaba halleriydi hatta hala var şişlik(2 ay bitmesine rağmen),onların geçmesi en erken 6 ay tamamiyle geçmesi bir yılı buluyormuş,bilgine..hihoyyyt

Back