• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
freetu reha bey bana hiç saat vermedi.zaten öğleden önce muayene öğleden sonrada ameliyatlara gidiyor zannedersem.ne görüşmede nede kontrollerde saat almadım .sadece sabah periodunda gel dedi bana.zaten oraya gidip sekretere adını yazdırıyorsun sırayla çagırıyorlar.ama sen emin olmak için istersen sekreterini bi ara canım

şimdi aradım kendısı amelıyetta ımıs.sekreter benden alınmadıgı ıcın randevu ben bırsey dıyemem reha bey ne demısse oyledır dedı.sımdı soyledıgın dogru olabılır.sanırım vermedı.sabahtan gıdecegım.yanlız bu ılk gorusmemız degıl.amelıyat oncesı oluyor.150 vermem gerekırmı?yanı ucretlımı olucak gene

şimdi aradım kendısı amelıyetta ımıs.sekreter benden alınmadıgı ıcın randevu ben bırsey dıyemem reha bey ne demısse oyledır dedı.sımdı soyledıgın dogru olabılır.sanırım vermedı.sabahtan gıdecegım.yanlız bu ılk gorusmemız degıl.amelıyat oncesı oluyor.150 vermem gerekırmı?yanı ucretlımı olucak gene

cnm reha bey bana da ameliyattan bir gün önce aç karnına saat 9'da gel dedi, yani o saatte alıyorlar sırayla insanları, sende sabah 9 gibi orada ol. eger ilk muayenede para verdiysen tekrar vermezsin, cünkü sen ilk muayeneni oldun, bu ameliyat öncesi, ama yok ilkinde vermediysen onu o zmn isteyebilirler sanırım bilemiyorum. doktor bey bana ac karnına gel dedi, tahlil yapılacak sanırım, sen de her ihtimale karsı ac karnına git istersen, cünkü seninki de ameliyat öncesi görüsmesi sanırsam...

tabi görüşme sonrası paylaşırım son durumu, ama açıkçası kafamda hiç soru yok, yani kararlıyım, reha beye de çok güveniyorum en başta tabii.. o nedenle ben direk en erken ameliyat tarihini almaya gidiyorum, sorarsa fikir beyan ederim yani en azından kafamda ne oldugunu paylaşırım, olmazsa o da önemli değil, uzun süre bu soru işaretleriyle bir sürü randevu aldım farklı farklı isimlerden hep bişi vardı ve emin değildim, hep araştırdım, okudum rahat bi kitap özeti çıkar toparladığım bilgilerden ama artık hiç takılmıyorum yani çok eminim o yüzden kafam rahat bi şekilde muayeneye gidiyorum, beklediğim arihi de alabilirsem hayırlısıyla ameliyat da olup biter, bakalım hep beraber paylaşarak öğreneceğiz bu durumu..

cnm insallah hepimiz icin hayırlısı olur ve güzel bir görünüme kavusuruz... sonra da burada mutlulugumuzu herkesle paylasırız...senden haberlerini bekliyoruz, ameliyat tarihini de umarım istedigin tarihe alırsın

freetu'cum bu görüntüye göre, aramızda en erken ameliyat olacak olan sensin :) bizlerle sürecini paylasırsan cok iyi olur, hem rahatlamıs da oluruz, insallah sorunsuz olur hersey...

ne demek paylasırım.guzel olsunda =)yanlız doktor bana tahlıl demedı.buyuk ıhtımal burunu muayene edecek goruntu uzerınde bır konusma olur.ne yapalım ne edelım.resım cekecegız falan demıstı cunku.benden tahlılı cuma ıster sanırım aksılık olmasa 6 pazartesıne gelıyor amelıyat olur.of bunları yazıyorum ama heyecan sankı basladı:1rolleyes:arkadaslar ben herkeze dua edıyorum sızde edın olmazmı =)

dualarımız seninle cnm, insallah her sey sorunsuz ve cok güzel olur

ya sımdı ebru_ebru yazını okudum.eger amelıyattan bır gun once tahlıl ıstemısse benım amelıyat salıya kayabılır.annemede oye demıs 6 yada 7(sanırım bu nedenle).

ya sımdı ebru_ebru yazını okudum.eger amelıyattan bır gun once tahlıl ıstemısse benım amelıyat salıya kayabılır.annemede oye demıs 6 yada 7(sanırım bu nedenle).

cnm doktora git de bi o sana söyler, belki dedigim gibi simdiden yapar tahlilini bilemiyorum, istersen sen her ihtimale karsı ac karnına git yanii...

freetu'cum alıntı yapmadan yazıyorsun, hangi yazını neye yazdıgını anlayamıyorum canım :D

Merhaba arkadaşlar. Ben de reha beye 22 nisan da burun ameliyatı olacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Benim 2 arkadaşım reha beye ameliyat olmuştu ve ikisinin de burnu gerçekten çok başarılı ve güzel. freetu sanırım sen benden daha önce ameliyat olacaksın, deneyimlerini paylaşırsan çok sewinirim. Çünkü dediğim gibi daha 1 ay olmasına we çok istememe rağmen gerçekten çok heyecanlıyım.ınşallah hepimizin ki istediğimiz gibi olur. :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de reha beye 22 nisan da burun ameliyatı olacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Benim 2 arkadaşım reha beye ameliyat olmuştu ve ikisinin de burnu gerçekten çok başarılı ve güzel. freetu sanırım sen benden daha önce ameliyat olacaksın, deneyimlerini paylaşırsan çok sewinirim. Çünkü dediğim gibi daha 1 ay olmasına we çok istememe rağmen gerçekten çok heyecanlıyım.İnşallah hepimizin ki istediğimiz gibi olur. :)

ne demek canım hepımızın sıkıntısı isteği aynı.bu persembe gıdıcem bakalım ne olucak.anlatırım.hepımız ıcın hayırlısı olsun ve hepımız sonuctan mutlu olalım:lepi:

Merhaba arkadaşlar. Ben de reha beye 22 nisan da burun ameliyatı olacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. Benim 2 arkadaşım reha beye ameliyat olmuştu ve ikisinin de burnu gerçekten çok başarılı ve güzel. freetu sanırım sen benden daha önce ameliyat olacaksın, deneyimlerini paylaşırsan çok sewinirim. Çünkü dediğim gibi daha 1 ay olmasına we çok istememe rağmen gerçekten çok heyecanlıyım.İnşallah hepimizin ki istediğimiz gibi olur. :)

cnm senin de ameliyatın cok iyi gecer umarım, sen de benden önce olacaksın ameliyatını...sen de tecrübelerini paylasırsan cok seviniriz... a.s.

canım ya sana bısey sorucam.kafam karıstı.ben yaklasık subat bası reha beyle gorusmustum bana ıyıce dusun karar ver ve oyle ara randevu vereyım demıstı.ben dusundum ve aradım.yanlız o an ulasamadım evden aramıstım.anneme reha bey ararsa konus gun ıste demıstım.ben cıktım reha bey aramıs ve emınmı demıs annem evet ama bız nısanın ılk haftası ıstıyoruz seklınde demıs.annemın demsı 2 sınde on gorusme yaparız hanı neyı nasıl yapıcaz.6 sıda amelıyt.olarak randevu aldım. bu persembe gıdecegım ama saat vermemıs.anneme emınmısın dıye sordugumda 2 sınde gorusuruz dedı dıyor. adımı not aldıgına gore saatte vermesı gerk dımı.sana saat verdımı.yoksa kendısını arıyacagım.

canım Reha bey banada saat vermezdi hiç,gel dediği gün ben erkenden sabah gider işimi hallederdim,öğleden sonraya kalma çok sıra oluyor zaten sana bi saat vermelerinin anlamı yok oraya gidince sıraya koyuyorlar senişakkıdı

benim ameliyattan bir hafta önce tahlillerim yapılmıştı sonuçları almam bir hafta sürdü daha doğrusu ben almadım Reha beye ulaştırmışlar sonuçları,bir hafta sonrada ameliyat günü aç gittim hastaneye ve öğleden sonra oldum ameliyatımı:)
ne güzel burda bir sürü arkadaş var yeni ameliyat olacak benim 2 ayı geçti ama daha dün oldum gibi sanki:) arkadaşlar bütün süreçleri bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz bizde elimizden geldiğince tecrübelerimizi paylaşırız sizinle,merak ettikleriniz varsa sorunkaydirigubbakcemile2

canımegr ilk görüşmede verdiysen sonra para vermiyosun,benimde tahlillerim ameliyattan bir gün önce yapıldı ve aç karnına gidiyosun.sen de riske atma bu seferde ac karnına git.dualarım hepinize kızlar yeni ameliyat olacak herkese her sey istediğiniz gibi olsun

bu arada kızlar size bir sey daha söyliyim.bugün kulagımla ilgili bir sorundan dolayı kbb doktoruna gittim ve doktora burnumdan rinoplasti oldum dedim doktor burnumuda muayene etti bizde burda yapıyoruz rinoplasti ameliyatlarını dedi ve burnun gercekten çok güzel olmuş çok basarılı dedi buda size küçük bir bilgi olsun içiniz biraz daha rahat olur belki.reha bey gercekten süperrrrr.ben zaten burnumdan dolayı çok mutluydum bunuda duyunca havamdan geçilmez oldu zaten evdekilerde senin burnun kalktı ama sende havalandın diyolar:lepi::lepi:

Arkadaslar amleiyat sonrasi max kac gun rapor aliniyor bilen varmi

canım ben ameliyat sürecinde işsiz bir vatandas oldugum için rapor sorunum olmadı.ama teyzemin komşusuda reha beye olmuştu. o teyzemlere 15 gün evde dinlendiğini raporlu oldugunu söylemiş.reha beyde ameliyattan sonra vizite gelince soruyor zaten rapora ihtiyacınız var mı diye.

ladyanna'cım güzel dileklerin ve güzel haberlerin icin cok tesekkur ederiz...insallah bizler de en az senin kadar mutlu oluruz. bu arada raporu en cok kac gün verir bilemiyorum ama, ben de rapor verip veremeyecegini sordum reha beye ve verebilecegini söyledi, kac gün ama bilemiyorum...

Back