• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

merhaba zülfüarus
ben ameliyat sonrası hiç problem yaşamadım zaten dr nebil bey problem yaşamama fırsat vermedi o kadar ilgili ve tecrübeli dr ben görmedim nerde ameliyat olduğunu bilmiyorum
ben ameliyat olalı 7.ay doldu fakat sigara içtiğim için izlerin iyileşme süresi sigara içmeyene göre daha ağır iyileşiyo nebil bey beni bu konuda defalarca uyardı .sen sigara içiyomusun?ama kesinlikle nebil beye gitmeni tavsiye ederim sonuç alacağındanda eminim izler için ameliyat yaptığını biliyorum ,ödemeleri kredi kartına taksitlendirebiliyosunuz,ve konaklama konusunda nebil beyin ekibi size yardımcı oluyo ,arabayla sizi alıyolar konaklamanızı sağlıyolar ve hatta ameliyat için yanınıza refakatçi bile veriyolar bütün bunlar içinde ekstre bi para ödemiyosun yani hizmet sınırsız
ödeme konusunda da en makul fiyatı ben kendilerinden aldım çünkü ameliyat öncesi ankarada araştırmadığım dr kalmadı diyebilirim . kontrole de bikaç gün sonra çağırabilir.
başka sormak istediğin şeyler varsa yazabilirsin görüşmek üzere ....

canım bir de tabi tahlil falan yapılacak ameliyat öncesi yabacısı olacağım oranın bunları nasıl hallediyolar zorluk yaşanmıyomu izler için ameliyat yaptığını söyledin sanada mı yapılacak tekrar ameliyat ve ücret içi fikir verebilirmisin

nuray.a canım tşk edrim cevapların için yani konaklama ücreti hastane vesair hepsine tek ücret söylüyo ve artı bişey çıkmıyomu ve ilk üç dört gün zaten kalırım orda pansuman için daha sonra ki kontrol için bir ayı buluyormu ayrıca bende sigara içiyorum kendi doktorum da ikinci ameliyat için sigara içmeden gel dedi ben bırakmadım daha bırakamıyorum ve benim geç iyileşmeden ziyadae derimde açılmalar üç parmak eninde izler kaldı bu yüzden tedirginim aynı dokturunmamı gitsem yoksa başka bi yere mi diye senin yazında umut verdi bana

merhaba zülfüarus
evet yanlış anlamadın herşey ücrete dahil ,mesela sen şehir dışından geliyosun gelmeden önce nezaman geleceğini bildiriyosun seni terminalden veya nerde iniyosan ordan alıyolar taki işin bitene kadar sana rehber oluyolar tahliller için de zaten nebil bey ssk hastanesinde görevli bütün tahlillerini bizzat kendisi takip ediyor ssk lıysan zaten hiç sorun yok tahliller içinde hiç para ödemiyosun aynı gün içinde tahlil işini bitirirsin ameliyat içinde sana özel hastanelerden seçenek sunuluyo hangisini istiyosan orda ameliyatın gerçekleşiyo ben çağ hastanesinde oldum süperr bi hastane hastane parasıda ücretin içinde , bende izler hafif şekilde belli ama hiç açılma olmadı diyorum ya dr bu konuda çok önemli ben nebil beye çok güveniyorum sanada kesinlikle nebil beyi öneriyorum .
bence hemen nebil bey le irtibata geç kendisine mail gönderebilirsin bütün detayları ile kendisi sana cevaplayacaktır

nuraycım tşk ederim bilgi verdiğin için nebil beye mail attım cevabı gelsin ona göre kararımı vericem senin izlerin sadece kesi hattının belirgin olmasıdır sanıyorum inan ben ona zaten razıyım gerçi ağırlıkdan kurtulmak herşeye değerdi ama bende kötü iz kaldı ve önümüzdeki aydan sonra bitsin isityorum bu iş nebil bey hakkında anlattakların çok ii ilgi mükemmel gibi görünüyo bi hasta daha ne ister bakalım bi cevap gelsin gerçi mutlaka görmem gerekli diycektir ama bekliyorum

zülfü merhaba
nebil bey den cevap geldimi merak ettim gelişmeler ne aşamada beni bilgilendirirsen
çok sevinirim inşallah herşey istediğin gibi olur

zülfü merhaba
nebil bey den cevap geldimi merak ettim gelişmeler ne aşamada beni bilgilendirirsen
çok sevinirim inşallah herşey istediğin gibi olur

nuraycım hotmailine mail gönderdim ama henüz cevap yok bekliyorum merakla sürekli kontrol ediyorum cevap verince bilgi veririm sanada

nuraycım hotmailine mail gönderdim ama henüz cevap yok bekliyorum merakla sürekli kontrol ediyorum cevap verince bilgi veririm sanada

slm zülfü
nasılsın sesin soluğun çıkmıyo dün ben kontrol için nebil beye gittim senden bahsettim
mail gönderdiğini söyledim kendisi de cavapladığını söyledi izlerinden bahsettim
yardımcı olacağını söyledi tekrar bi ulaşmaya çalış istersen

slm zülfü
nasılsın sesin soluğun çıkmıyo dün ben kontrol için nebil beye gittim senden bahsettim
mail gönderdiğini söyledim kendisi de cavapladığını söyledi izlerinden bahsettim
yardımcı olacağını söyledi tekrar bi ulaşmaya çalış istersen

nuraycım merhaba bi kaç gündür istanbuldaydım o yüzden cevap veremedim evet mailime cevap geldi hatta resim gönderebilirsen daha detaylı bilgi verebilirm gelmedende demiş fakat hiç beklenmeyen bazı sorunlar yüzünden salı günü tekrar istanbula gitmem gerekiyor yoksa çoktan muayeneye gitmiş olacaktım sanırım biraz gecikecek .benden bahsettiğin için teşekkür ederim gerçekten ilgili bir doktor şu işlerimi halledeyim ilk fırsatta gitmeyi istiyorum

nuraycım merhaba bi kaç gündür istanbuldaydım o yüzden cevap veremedim evet mailime cevap geldi hatta resim gönderebilirsen daha detaylı bilgi verebilirm gelmedende demiş fakat hiç beklenmeyen bazı sorunlar yüzünden salı günü tekrar istanbula gitmem gerekiyor yoksa çoktan muayeneye gitmiş olacaktım sanırım biraz gecikecek .benden bahsettiğin için teşekkür ederim gerçekten ilgili bir doktor şu işlerimi halledeyim ilk fırsatta gitmeyi istiyorum

canım nebil beyede tekrar mail gönderip gelişimin bi süre uzayacağını bildirdim şimdiye kadar çoktan gitmiş olacaktım ama bi kaç ay sanırım ertelenecek bu arada sen nasılsın yedi ay oldu diymi senin ameliyat olalı ne durumdasın aslında kötü izler dışında benim de bi şikayetim yok kolay mı benden 2300 gr alındı en azından o ağırlık yok artık .neyse ben gelişmelerden seni haberdar ederim salıdan sonra sürekli giremem foruma kendine ii bak görüşmek üzere

merhaba

ben nebil beylen görüstüm ve 07.08.2008 tahrihinde ameliyat oluyorum almanyadan ankaraya gidiyorum

burun ve yüz gerdirme ameliyati yaptiriyorum ve inanin cok korkuyorum bundan 7 yil önce prof dr nedim savaci tarafindan konyada ameliyat oldum ama sonuctan hic memnun degilim suan 24 yasindayim vermis oldugum kilolardan dolayi yüzüm cok yorgun ve sarkik durmaya basladi iki ameliyati bir arada yapmayi düsünüyorum insallah hersey iyi gecer ve sonuclardan bende memnun kalirim ama cok cok korkuyorum ufffffffffffffffff

size iyi hafta sonu diliyorum kendinize iyi bakin banada dua edin

helin

Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,doktor seçimi aşamasındayım.Nebil Bey'e meme büüyütme ameliyatı olanlar memnunlar mı,merak ediyorum..
Nebil Bey koltukaltından kas altına serum fizyolojik silikon koyuyor araştrdığım kadaryla..
Koltuk altı kesisi,iz kalmaması açısından çook iyi bir yer ama koltuk altından yerleştirildiğinde göğüslerde normalden daha fazla ayrıklık olabiliyormuş,elle temasta göğüsde yabancı bir maddenin olduğu anlaşılıyormuş ve ilerki zamanlarda serum fizyolojik(sıvı dolgulu) silikon olduğundan su sesi olabilirmiş.. Bunlar doğru mu merak ediyorum..senağlama çok kararsızımm,bilgili arkadaşlar bu konuda beni aydınlatrsanz çok memnun olurum,sewgiler:1hug:

fashion_starr bende meme büyütme ameliyatı oldum, jel protez konuldu, doktorum, senin dediğin gibi serum fizyolojik olanların zamanla hacim kaybettirdiğini ve zamanla su sesi gelebildiğini o yüzden jel slikon tercih ettiğini söylemişti.

fashion_starr bende meme büyütme ameliyatı oldum, jel protez konuldu, doktorum, senin dediğin gibi serum fizyolojik olanların zamanla hacim kaybettirdiğini ve zamanla su sesi gelebildiğini o yüzden jel slikon tercih ettiğini söylemişti.

Pardon,arkadaşım doktorun kimdi?Ameliyat olduysan biraz bilgi vereblir misin ameliyatın hakkında...

15 ay önce op.dr ferruh bingüle göğüs büyütme ameliyatı oldum. Koltukaltından jel protez konuldu. Şimdi gayet memnunum iyi yaptırmışım diyorum, korkulacak bişey yok, İzmirdesin sanırım neden orda koydurmuyorsun, neticede ordada çok iyi plastik cerrahlar vardır.

15 ay önce op.dr ferruh bingüle göğüs büyütme ameliyatı oldum. Koltukaltından jel protez konuldu. Şimdi gayet memnunum iyi yaptırmışım diyorum, korkulacak bişey yok, İzmirdesin sanırım neden orda koydurmuyorsun, neticede ordada çok iyi plastik cerrahlar vardır.

Evet İzmirdeyim,İzmirdeki doktorlar arasından Ufuk Bilkay'ı düşünmüştüm bi ara..ama Barış Çakır'ın ameliyat tekniğiyle ilgiili yazı okuyunca etkilendim ve Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünmeye başladım..Barış Bey damla protezi kas arasına koyuyor,kas arası tekniği hem kas altı hem de kas üstü tekniğin ikisinin de avantajlarını içeriyor.. AMA şuan kafam gerçekten çok karışık,kararvermekte zorlanıyorum,çünkü kas altına koyulan damla protezin şeklinin küçük olabilceğini,kas altına yuvarlak protez konmasıyla çok daha güzel bir görüntü oluşabileceği tarzında bişiler okuyunca,acaba kas zarı ve damla protezle Barış Bey'İ mi yoksa yuvarlak protez kas altı bir başka doktor mu seçsem diye düşününmeye başladım :( Çoook kararsızım.. Senin göğüslerin doğal duruyor mu?Dekolte kıyafetlerde duruşu nasıl? ..ben hem doğal dursun hem de göğsün üst kısmı da hafif kabarık oldun istiyorum,dekolte giydiimde falan..

Fashion starr benim gögüslerim gayet doğal ve güzel duruyor, göğsün üst kısmı da dolgun duruyor, boyutundanda çok memnunum aslında daha büyük istemiştim ama doktorum uygun boyuta yönlendirdi, iyi kide öyle yaptırmışım.

abcde erken dönemde çok dik ve serttiler, 20 günde falan yumuşadılar, ama bi 3-4 ay sonra ancak çok daha doğal ve yumuşak oldular, canım sana güzel bir ameliyat diliyorum, inşallah istediğin gibi olur.

merhabalar ben dr nebil bozdoğan a burun ve göğüs büyütme ameliyatı yaptırdım.her iki ameliyatımdanda çok memnunum.özellikle söylemek istediğim ameliyat sonuçlarının başarılı ve gerçekten çok doğal görünmesidir.kesinlikle güvenebileceğiniz bir doktor.ileride başka bir estetik ameliyat yaptıracak olursam kesinlikle dr nebil bozdoğan ı tercih ederim...

selam abcde bu sitede adı geçen 3-4 doktorla görüşmüştüm, ferruh beyde karar kıldım, çokta memnun kaldım, canım hangi doktora için siniyorsa ona yaptır, doktora güvenmek önemli.

Back