merhaba zülfüarus
ben ameliyat sonrası hiç problem yaşamadım zaten dr nebil bey problem yaşamama fırsat vermedi o kadar ilgili ve tecrübeli dr ben görmedim nerde ameliyat olduğunu bilmiyorum
ben ameliyat olalı 7.ay doldu fakat sigara içtiğim için izlerin iyileşme süresi sigara içmeyene göre daha ağır iyileşiyo nebil bey beni bu konuda defalarca uyardı .sen sigara içiyomusun?ama kesinlikle nebil beye gitmeni tavsiye ederim sonuç alacağındanda eminim izler için ameliyat yaptığını biliyorum ,ödemeleri kredi kartına taksitlendirebiliyosunuz,ve konaklama konusunda nebil beyin ekibi size yardımcı oluyo ,arabayla sizi alıyolar konaklamanızı sağlıyolar ve hatta ameliyat için yanınıza refakatçi bile veriyolar bütün bunlar içinde ekstre bi para ödemiyosun yani hizmet sınırsız
ödeme konusunda da en makul fiyatı ben kendilerinden aldım çünkü ameliyat öncesi ankarada araştırmadığım dr kalmadı diyebilirim . kontrole de bikaç gün sonra çağırabilir.
başka sormak istediğin şeyler varsa yazabilirsin görüşmek üzere ....
canım bir de tabi tahlil falan yapılacak ameliyat öncesi yabacısı olacağım oranın bunları nasıl hallediyolar zorluk yaşanmıyomu izler için ameliyat yaptığını söyledin sanada mı yapılacak tekrar ameliyat ve ücret içi fikir verebilirmisin