büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.slm arkadaslar.nihayet üc hafta önce burun göz kapagi ve karin liposuction ameliyati oldum a.s tahmin edemiyecegim kadar kolay gecti,hic agrim olmadi.burun ve göz kapagi bi arada oldugundan yüzüm bi hayli sisti,halada biraz siskinlik var.sayet korkudan karar veremiyorsaniz hic tereddüt etmeyin,korkulacak bisey yok yerimseniben dr um nebil bozdogan,bu arada benden bi kac gün önce müge84 burun ameliyati olmus,muayeneye geldiginde tanistik.bi hafta sonrada felisya ile tanisma imkanim oldu :1rolleyes: buradan her ikisinide öpüyorum Şeniz
büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
ayrıca cesaretin için de tebrik ederim...kolay değil 3 ameliyata aynı anda girmek...ameliyattan hemen sonra acılı oluyor..ama gün geçtikçe çok çabuk iyileşiyor insan...
arkadaşlar bu dr. NEBİL BEYin Ankarada oldugunu yazmışsınız.. Ankarada nerede aceba muayanehanesi.. birde ben kulak estetigi olmak istiyorum aceba bu ameliyatıda yapıyormu bileniniz warsa yazarsa sewinirim..
selam zuhalcim nasılsın? nasıl oldun? ben gayet iyiyim ama hala şişliğim var burnumun ucunda fotoğraflarımız ne oldu bu arada?öpüyorum
arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim. Nebil Bozdoğan mı yoksa Ferruh Bingül mü daha iyi burun estetiği konusunda? Fiyat olarak hangisi iyi ve araştıranlar hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir mi acaba?
selam zuhal sen ameliyat oldunmu sonuçlar nasıl acaba? çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
canim ben bes hafta önce göz kapagi burun ve karin liposuction ameliyatlari oldum.üc ameliyat olmama ragmen hic bir zorluk agri hissetmedim,sonuclardan gayet memnunum a.s
zuhalcim çok geçmiş olsun. bende olmayı düşünüyorum, korkumu yenersem tabi :)) ama araştırmalarıma göre açık rinoplasti mi olsam kapalı mı olsam diye çok düşünüyorum. sen hangisini oldun canım. görüşmek üzere
Nebil bozdogana gogus kucultme ve karin germe ameliyati yaptiran arkadaslar fiyatlari konusunda da bilgi verseniz.
Ben doktor bey e mail attim aninda cevapladi cok profosyonel calisiyor kendisi fiyatlar konusunda henuz mail atmadi cok merak ediyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?