Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

arkadaşlar aranızda meme protezi yani silikon taktıranlara soruyorum.
10 gün kadar önce ben de silikin taktıurdım.fakat çok gergin ve sert duruyorlar.
sanki kalıcı olarak öyle kalacaklarmış gibi görünüyor.nerdeyse ameliyat olduğuma pişman olacağım...şişler ve gerginlikler ,sertlikler ne zaman geçecek.
tecrübeli arkadaşlara soruyorum.

slm arkadaslar.nihayet üc hafta önce burun göz kapagi ve karin liposuction ameliyati oldum a.s tahmin edemiyecegim kadar kolay gecti,hic agrim olmadi.burun ve göz kapagi bi arada oldugundan yüzüm bi hayli sisti,halada biraz siskinlik var.sayet korkudan karar veremiyorsaniz hic tereddüt etmeyin,korkulacak bisey yok yerimseniben dr um nebil bozdogan,bu arada benden bi kac gün önce müge84 burun ameliyati olmus,muayeneye geldiginde tanistik.bi hafta sonrada felisya ile tanisma imkanim oldu :1rolleyes: buradan her ikisinide öpüyorum Şeniz

Merhaba arkadaşlar ben de ameliyat oldum Nebil Bey e çok ilgili sıcak bir doktor ameliyat düşünenler mutlaka görüşsün derim ayda nehir merhaba
benim his kaybım var sende de oldumu bugün 13.günüm sabahları kalkamıyorum tek başıma ve ağrı oluyor bazen sen nasılsın şimdi biraz bilgi verirsen sevinirim

büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
ayrıca cesaretin için de tebrik ederim...kolay değil 3 ameliyata aynı anda girmek...ameliyattan hemen sonra acılı oluyor..ama gün geçtikçe çok çabuk iyileşiyor insan...

tsk ederim canim a.s. haklisin korkmadim desem yalan olur ama hazir bayilmisken hepsi olsun istedim :roflol:

arkadaşlar bu dr. NEBİL BEYin Ankarada oldugunu yazmışsınız.. Ankarada nerede aceba muayanehanesi.. birde ben kulak estetigi olmak istiyorum aceba bu ameliyatıda yapıyormu bileniniz warsa yazarsa sewinirim..

arkadaşlar bu dr. NEBİL BEYin Ankarada oldugunu yazmışsınız.. Ankarada nerede aceba muayanehanesi.. birde ben kulak estetigi olmak istiyorum aceba bu ameliyatıda yapıyormu bileniniz warsa yazarsa sewinirim..

dr nebil bozdoganin muayenehanesi ankara tunalihilmi caddesinde.her türlü estetik ameliyati yapiyor,tavsiye ederim arkadasim a.s

selam zuhalcim nasılsın? nasıl oldun? ben gayet iyiyim ama hala şişliğim var burnumun ucunda fotoğraflarımız ne oldu bu arada?öpüyorum

selam zuhalcim nasılsın? nasıl oldun? ben gayet iyiyim ama hala şişliğim var burnumun ucunda fotoğraflarımız ne oldu bu arada?öpüyorum

slm mügecim.tsk ler gayet iyim.suan hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz,ceyda ve benimde burun ucunda sislik var :roflol:bu gayet normal zamanla düzelecek.resimlerin cd si bende,arzu edersen gönderebilirim.ceydanin cok selami var,öpüyoruz seni a.s.

arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim. Nebil Bozdoğan mı yoksa Ferruh Bingül mü daha iyi burun estetiği konusunda? Fiyat olarak hangisi iyi ve araştıranlar hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir mi acaba?

arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim. Nebil Bozdoğan mı yoksa Ferruh Bingül mü daha iyi burun estetiği konusunda? Fiyat olarak hangisi iyi ve araştıranlar hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir mi acaba?

slm arcanus.her konuda nebil beye güvenebilirsin, ücret konusundada cok yardimci olacaktir emin ol yerimseniben bol sanslar a.s.

selam zuhal sen ameliyat oldunmu sonuçlar nasıl acaba? çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

canim ben bes hafta önce göz kapagi burun ve karin liposuction ameliyatlari oldum.üc ameliyat olmama ragmen hic bir zorluk agri hissetmedim,sonuclardan gayet memnunum a.s

arkadaşlar bende nebil beye burun ameliyatı olmak istiyorum,maliyeti ne kadar oluyor ona göre para birktireyim

canim ben bes hafta önce göz kapagi burun ve karin liposuction ameliyatlari oldum.üc ameliyat olmama ragmen hic bir zorluk agri hissetmedim,sonuclardan gayet memnunum a.s

zuhalcim çok geçmiş olsun. bende olmayı düşünüyorum, korkumu yenersem tabi :)) ama araştırmalarıma göre açık rinoplasti mi olsam kapalı mı olsam diye çok düşünüyorum. sen hangisini oldun canım. görüşmek üzere

Nebil bozdogana gogus kucultme ve karin germe ameliyati yaptiran arkadaslar fiyatlari konusunda da bilgi verseniz.
Ben doktor bey e mail attim aninda cevapladi cok profosyonel calisiyor kendisi fiyatlar konusunda henuz mail atmadi cok merak ediyorumda

canim bu konuda en yipratici sey karar verememek.kararliysan bosuna kendini yipratma.ben bosubosuna endiselere girdim.herkes bisey söylüyor,insanin kafasi karisiyor.psikolojim bozulmustu inan.bugün gülüyorum o halimesu dr iyi bu dr kötü diyemem ama ben nebil bey ve ekibinden cok memnun kaldim a.s üc ameliyat bi anda olmama ragmen en ufak bi agrim olmadi,bi tek yüzümde sislik oldu dogal olarak.gün gectikce düzeldi zaten.ayrica benim kapali oldu burun ameliyatim.bence bunu dr una birakmalisin,senin icin en iyi yöntemi sececektir zaten.bol sanslar diliyorum canim a.s.

evet canim isini titizlikle yapiyor nebil bey ayrica cok alcak gönüllü dünya tatlisi a.s muayenehanesine tlf edip bilgi alabilirsin ücret konusunda ve eminim yardimci olacaklardir a.s.

Slmlar Ayda Nehir Yorumlari Okuyorum Ve Ferruh Bey Ile Nebi Bey Arasinda Kaldim Burun Ameliyati Için Nebi Beye Burun Ameliyati Olan Arkadaşlar Varmi Bu Arada Geçmiş Olsun Sana .
Asyanin Burnun Gördüm çok Hoş Olmuş Begendim Onun Burnun Ferruh Bey Yapmiş Nebi Beye Burun Yaptiran Varmi Merak Ediyorum Tabiki Fiyatlarida.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…