• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

kizlarr ben ameliyat oldum uma gunu bu gun 2. gunum ve oyle cok agrim yok. iyiyim baya. nebil beyi tavsiye ederim cok basarili ve cok guven verici bir ekibi var.

Muge84 Bende Nebil beyi burun ameliyati konusunda dusunuyor bana kendisine ameliyat olmus birisi olarak yardimci olurmusun.

zuhal mrb a.s.
ben seyi sorcaktim ameliyat sonrasi duzelmen sisliklerin inmesi ne kadar zaman aldi?yani ne kadar zamanda toplum içine çıkabildin?işine gunluk yasamina devam edebildin onu merak ettim ameliyatini nebil bey cok guzel yapmiş çok begendim darisi bizim basimiza:)bende nebil beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama aklimda bikaç dr.daha var:S cok karişik ben sana ozelden mail adresimi yolluyorum ordan daha rahat konusuruz...tekrar gecmiş olsn

ayrica arkadaslar bu aralar foruma girmek zorlaştı internet siteye girerken zorlanıyo ve bu sitede cok yavas ilerliyo diger sitelerde olmuyo sizinde basiniza geliyo mu?[/QUOT
slm canim..sen ve arzu eden arkadaslara memnuniyetle yardimci olurum.msn ekledim (nevin) sevgiler a.s.

Arkadaslar Nebil beye ameliyat olanlar mumkun ise memnun olup olmadiklarini, memnun degillerse sebeplerini ve mumkunse ameliyat sonrasi resimleri gonderebilirlerse cok ama cok sevinirim Tesekkurler...

Arkadaslar Nebil beye ameliyat olanlar mumkun ise memnun olup olmadiklarini, memnun degillerse sebeplerini ve mumkunse ameliyat sonrasi resimleri gonderebilirlerse cok ama cok sevinirim Tesekkurler...

canim özelden msn vermistim sana ve yardimci olabilecegimi söylemistim.ayrica tecrübeler bölümünde önceki ve sonraki resmime bakabilirsin.ben nebil bey ve en önemlisi sonuclardan cok memnunum..sevgiler a.s.

Selamlar,

Istanbul da o kadar doktor gezdim sonunda Nebil Bey e karar verdim Ankarada olmasına rağmen. 3 Ameliyat birden yaptırıyorum. Göğüs çene ve burun. Umarım her şey yolunda gider. Koltuk altına sadece jel ile dolgu yapılıyor diye bu arada ilk kez sizden duydum yarın Nebil bey e telefon açacağım. Resimleri olan varsa benle paylaşır mı? Yine de merak ediyor insan. Bu arada görüştüğüm doktorlar (yakup Avşar, Fatih Dağdelen, Barış Çakır, Muzeffer Çelik)

sevgiler

Çeneye bir protez takılıyor burun ameliyatlarında olabiliyor. Yarım santim kadar yükseltecek daha hoş durmasını sağlıyor. Yandan bakınca çenem çok çıkık değildir bir nevi şekil vermenin yolu gibi.

Yarın akşam Ankaraya gidiyorum..Umarım her şey yolunda gider:(

slm gulcina,
geçmiş olsun nebil beyeameliyat olacaksın galiba geçmiş olsun...bende nebil hocayı düsünüyorum ama emin degilim fotonu bize atarsan ve tecrübelerini paylaırsan sevinirim....geçmiş olsun....

Selamlar kızlar ben ameliyatlarımı oldum şu an rölantideyim. Çeneden ameliyat olmadım hafif bi liposuctionla kurtartdık. Burnun dışında göğüs ameliyatı da oldum. Böyle çoklu ameliyat olmayı düşünenlerin kendilerini hiç kıpırdamamaya hazırlamaları gerekiyor.
Ben pazar günü 13:30 da girdim 5.30 saat sürmüş hepsi. Gülerek girdim hastanedeki herkes süperdi, Nebil Bey de çok çok ilgili. Narkoz kusmam çok olmadı ama ayağa kalkamıyordum ve kıpırdayamıyordum. Allah felçli hastların yardımcısı olsun gerçekten belini sırtını oynatamamak saatlerce aynı pozisyonda yatmak ne kadar zor bişimiş bunu anladım.Artı ağzından nefes almak (yani alamamak) regl olmak da cabası oldu. Tarihinizi buna göre ayarlayın benim çektiklerimi çekmeyin:(

Neyse yarın boynum ve göğsümdeki sıkı yapışkan bantlar çıkacak. Cumartesi de alçım. İlk tamponu dün aldılar. Ödüm patlıyordu neyseki zerre acımadı. Tabi hala içinde bir sürü şey var. Hepsinden cumartesi kurtulacağım inşallah. Resimleri gönderirim size.Hem burun hem göğüs için en doğalını istedim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Amlieyat olacak arkadaşlar yanınıza mutlaka refakatçi kalsın.
sevgiler

Selamlar kızlar ben ameliyatlarımı oldum şu an rölantideyim. Çeneden ameliyat olmadım hafif bi liposuctionla kurtartdık. Burnun dışında göğüs ameliyatı da oldum. Böyle çoklu ameliyat olmayı düşünenlerin kendilerini hiç kıpırdamamaya hazırlamaları gerekiyor.
Ben pazar günü 13:30 da girdim 5.30 saat sürmüş hepsi. Gülerek girdim hastanedeki herkes süperdi, Nebil Bey de çok çok ilgili. Narkoz kusmam çok olmadı ama ayağa kalkamıyordum ve kıpırdayamıyordum. Allah felçli hastların yardımcısı olsun gerçekten belini sırtını oynatamamak saatlerce aynı pozisyonda yatmak ne kadar zor bişimiş bunu anladım.Artı ağzından nefes almak (yani alamamak) regl olmak da cabası oldu. Tarihinizi buna göre ayarlayın benim çektiklerimi çekmeyin:(

Neyse yarın boynum ve göğsümdeki sıkı yapışkan bantlar çıkacak. Cumartesi de alçım. İlk tamponu dün aldılar. Ödüm patlıyordu neyseki zerre acımadı. Tabi hala içinde bir sürü şey var. Hepsinden cumartesi kurtulacağım inşallah. Resimleri gönderirim size.Hem burun hem göğüs için en doğalını istedim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Amlieyat olacak arkadaşlar yanınıza mutlaka refakatçi kalsın.
sevgiler

GEÇMİŞ OLSUN NEBİL BEYE BURUN AMELİYATINI DÜŞÜNÜYORUM BEN SONUCUNU MAİL ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM AMA SANA ÖZELDEN MSJ ATMAYA ÇALIŞTIM AMA ATAMADIM ÇÜNKÜ ÖZEL KISMIN KAPALI!!!!UMARIM EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİRSİN...BENDE KARARSIZ KALDIM KİME YAPTIRSAM DİYE AMA NEBİL BEYDE ÇOK TATLI BİLGİLİ BİR ADAM ONA GÜVENİYORUM....SENİN SONUCUNA BAKAYIM BELKİ ONA KARAR VERİRİM...BENİM AKLIMDA REHA BEY VAR BİRDE NEBİL BEY VAR...BİR BAYAN GÖRDÜM KENDİ AMELİYATINDAN VE DOKTORUNDAN ÇOK MEMNUN AMA BANA BURNU BÜYÜK GELDİ!!! REHA BEYE AMELİYAT OLMUŞ...BURUN DELİKLERİ ACAYIP BÜYÜK OLMUŞ!!!TAM REHA BEYİ DÜSÜNÜYORDUM O BAYANDAN SONRA ŞİMDİ ŞUPELERİM VAR!!!
AMA NEBİL BEYDEN ŞİKAYETÇİ KİMSEYİ GÖRMEDİM ŞİMDİYE KADAR
ŞİKAYETÇİ OLAN VARSA LÜTVEN YAZSIN!!!BU ARADA FERRUH BEYİ BEN TUTMADIM!!!

Sevgili Tili,
Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi epey bir araştırma içindesin.Söylediğin doktorlardan Ferruh Bey ve Nebil Bey'le yüzyüze görüşmedim ama mailleştim.İkisiyle de görüşmeyi düşünüyorum.Reha Yavuzer'le görüştüm.Görüşmemiz topu topu 15 dk sürdü.Muayene bile etmedi.Sadece konuştu(bu arada belirteyim ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum).Kendisiyle ilgili bir sürü tavsiye yazısı okumuştum.Şöyle iyi,şöyle ilgili filan diyorlardı.Açıkçası ben hayalkırıklığına uğradım.Kendisi bende hiç olumlu bir his uyandırmadı.Buradaki arkadaşlara tavsiyem mutlaka doktorla yüzyüze görüşmeleri.Bence ilk intiba çok önemli.Görüşüp öyle karar vermek lazım.

Sevgili Tili,
Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi epey bir araştırma içindesin.Söylediğin doktorlardan Ferruh Bey ve Nebil Bey'le yüzyüze görüşmedim ama mailleştim.İkisiyle de görüşmeyi düşünüyorum.Reha Yavuzer'le görüştüm.Görüşmemiz topu topu 15 dk sürdü.Muayene bile etmedi.Sadece konuştu(bu arada belirteyim ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum).Kendisiyle ilgili bir sürü tavsiye yazısı okumuştum.Şöyle iyi,şöyle ilgili filan diyorlardı.Açıkçası ben hayalkırıklığına uğradım.Kendisi bende hiç olumlu bir his uyandırmadı.Buradaki arkadaşlara tavsiyem mutlaka doktorla yüzyüze görüşmeleri.Bence ilk intiba çok önemli.Görüşüp öyle karar vermek lazım.

ferruh beyi ben kendi kanatımce tavsiye etmem!!!!bana hiç bir olumlu his uyandırmadı!!!dahada kötüsü ondan mağdur olan iki kişi tanıdım!!!ben kimseyi kötülemek istemiyorum ama ben ferruh beye güvenmiyorum!!!
nebil bey bence işinin ehli bir doktor!!!

slm arkadaslar..edindigim tecrübeye dayanarak sunu yinelemek istiyorum.dört ay önce bende nebil beye burun lipo ve üst göz kapagi ameliyatlari oldum.karar asamasinda ulasabildigim tüm dr larla görüstüm.nebil beyin verdigi güveni hic bir dr da göremedim.cogu dr maddiyat pesinde,bizzat benimle cat cat pazarlik eden dr a ne derece güven duyabilirdim.nebil bey her türlü soru ve sorunlarinizla bizzat kendisi ilgileniyor,isin maddi yönüyle kesinlikle hastasiyla muhatap bile olmuyor,sadece isini yapiyor.nebil beyle karsilastigim ve ameliyat oldugum icin kendimi cok sansli görüyorum yerimseniben

Ben insanlıklarından son derece memnun kaldım. Hastanede bir gün kalacağımı söylemiştim. Fakat çok ağrım oldu. Bu yüzden beni başka bir yere yerleştirdiler. 2 güne yakın orda kaldım. Refaktçim in bile elini cebine sokturmadılar. Yemek, ilaç...Garipsedik. Bunun gibi bir sürü şey garipsedik herşey de yazılmıyor buraya. Alacakları var benden 5 gün geçti ilk kontrolde biraz verdim kalanını sonra getirirsin dediler. Gerçekten iyi bir elektrik oldu sanırım güven verdik karşılıklı. Pansuman için odaya girdim odada bir broadcast vvardı. Kırmızı bi yazıyla Hoşgeldiniz geçmiş olsun benim adım yazıordu, hemen videoya çektik:) İlgi alakadan tam not aldılar..Göğüs için sütyen almaya bile asistanıyla beraber gittik daha ne olsun..

Göğsümde bir ağrı var yarın göstereceğim. Göğüslerim çok güzel oldu tam istedğim gibi. Şekli değişmedi bedeni büyüdü. Şişler tamamen indiğinde istediğim gibi olacağını sanıyorum. Burun konusunda bantları açmadan bişi diyemiycem arkadaşlar. Korkuyorum, ben zor beğenirim. Fakat ikinci bi ameliyat yapmaya ne halim ne de vaktim var. Resimleri paylaşırım, tekrar sevgiler..

Ben insanlıklarından son derece memnun kaldım. Hastanede bir gün kalacağımı söylemiştim. Fakat çok ağrım oldu. Bu yüzden beni başka bir yere yerleştirdiler. 2 güne yakın orda kaldım. Refaktçim in bile elini cebine sokturmadılar. Yemek, ilaç...Garipsedik. Bunun gibi bir sürü şey garipsedik herşey de yazılmıyor buraya. Alacakları var benden 5 gün geçti ilk kontrolde biraz verdim kalanını sonra getirirsin dediler. Gerçekten iyi bir elektrik oldu sanırım güven verdik karşılıklı. Pansuman için odaya girdim odada bir broadcast vvardı. Kırmızı bi yazıyla Hoşgeldiniz geçmiş olsun benim adım yazıordu, hemen videoya çektik:) İlgi alakadan tam not aldılar..Göğüs için sütyen almaya bile asistanıyla beraber gittik daha ne olsun..

Göğsümde bir ağrı var yarın göstereceğim. Göğüslerim çok güzel oldu tam istedğim gibi. Şekli değişmedi bedeni büyüdü. Şişler tamamen indiğinde istediğim gibi olacağını sanıyorum. Burun konusunda bantları açmadan bişi diyemiycem arkadaşlar. Korkuyorum, ben zor beğenirim. Fakat ikinci bi ameliyat yapmaya ne halim ne de vaktim var. Resimleri paylaşırım, tekrar sevgiler..

burnun nasıl oldu!!! bu kadar ameliyat ne kadara mal oldu!!!burda yazmak istemezsen özelden mail atarmısın

Çeneye bir protez takılıyor burun ameliyatlarında olabiliyor. Yarım santim kadar yükseltecek daha hoş durmasını sağlıyor. Yandan bakınca çenem çok çıkık değildir bir nevi şekil vermenin yolu gibi.

Yarın akşam Ankaraya gidiyorum..Umarım her şey yolunda gider:(

Mrb ojeist ben de çene protezi düşünüyorum da biraz bilgi verebilir misin ameliyat sonrası nasıldı ağrı cok oldu mu ve görüntün nasıl değişti?

nebil bozdoğanla mailleştim bana hastaların ameliyat öncesi-sonrası resimlerini gönderdi.aslında baya başarılı profilden görünüşleri.ama cepheden resimleri olmadığı için karar veremedim bir türlü:sm_confused:

Selamlar,

Ben de açıkçası çok resim görmedim. Önden resim yoktu benim gördüklerimde de. Buna çok takılmadım zaten önden pek bişi anlaşılmıyor o yüzden göndermemiştir. Hekesin burnu önden yamuk değil çünkü.

Çene protezi yaptırmadım. Yerine lposuction yaptırdım. Çünkü proteze çok da ihtiyacım olmadığı kanatine vardık.

sevgiler

slm arkadaslar benim de sorunum bacaklarımla ilgili nebil beye bacak estetigi olan varmı acaba varsa bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim yag enjeksiyonu yaptırmayı istiyorum ama karar veremedim yaptıran arkadaşlar varsa bilgilerını paylaşırlarsa sevınırım şimdiden teşkler

Back