• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Sevgili Zuhal Sende Burun Amaeliyati Ve Diğer Ameliyatlari Nebi Beye Olmuşşsun Gerçekten Burnun Merak Ediyorum Yeni Olduğum Için Daha özel Msj Atamiyorum Beni Bilgilendirirsen Sevinirim Teşekkürler :

Ve Bu Arada Bende Burun Ameliyati Olacağim Ama Ferruh Beyle Nebi Beye Arasinda Kaldim Doğrusu Ne Zaman Ameliyat Oldun şuanki Memnuniyetin Nedir

Asinem ben ferruh bingüle meme büyütme ameliyatı oldum, çok memnunum güvenebilirsin, kesinlikle öneririm. Burun ameliyatı olan hastalarıda vardı gerçekten güzel olmuş. Dr.Nebil Bozdoğan hakkında da ameliyat olan hastaları gayet olumlu bilgiler vermiş, o da sanırım güzel yapıyo, bence git kendileri ile bi görüş, en doğru kararı bence o zaman verirsin.

Sevgili Zuhal Sende Burun Amaeliyati Ve Diğer Ameliyatlari Nebi Beye Olmuşşsun Gerçekten Burnun Merak Ediyorum Yeni Olduğum Için Daha özel Msj Atamiyorum Beni Bilgilendirirsen Sevinirim Teşekkürler :

canim özel msji bende bilmiyorum.ben dr um nebil beyden ve sonuclardan gayet memnun kaldim.ameliyat düsünen arkadaslar karar vermeden önce mutlaka nebil beyle görüsün derim a.s henüz 5 hafta oldu ameliyat olali,biraz daha güzelleseyim resmimi eklicem siteye :utangac:

canim özel msji bende bilmiyorum.ben dr um nebil beyden ve sonuclardan gayet memnun kaldim.ameliyat düsünen arkadaslar karar vermeden önce mutlaka nebil beyle görüsün derim a.s henüz 5 hafta oldu ameliyat olali,biraz daha güzelleseyim resmimi eklicem siteye :utangac:

Zuhalcim bende gogus kucultme dusunuyorum maillestik doktor beyle artik insallah mart yada mayis giibi okulu ve isi ayarlamam lazim birde ben Amerikadayim uzak malesef.Sen ne Ameliyati ollmustun??

slmlar arkadaşlar ve teşekkürler(aydanehir,zuhal,buse2009)bende karar veremedim bakalım bu yakın zamanda cuma ve cmtersei günü görüşmeye gitcem burun ameliyatı için ne olacak durum yazarım size :)

Aydanehir slm bende gordum daha once gogus kucultme ameliyati olmus kisilerin resmini sonuclari hicde fena degil

slmlar babysoulalı bende yarın nebil beye görüşmeye gideceğim burun için evet kulak ameliyatıda yapıyor sitesine gir bak derim

Nebil beye burun ameliyatı yaptıranlar fiyatları konusunda bilgi verebilir misiniz? Olmazsa özele mesaj atın.İlk olduğum ameliyatta çok yüklü para ödedim.Bu yüzden maliyet konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.

Nebil beye burun ameliyatı yaptıranlar fiyatları konusunda bilgi verebilir misiniz? Olmazsa özele mesaj atın.İlk olduğum ameliyatta çok yüklü para ödedim.Bu yüzden maliyet konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.

canim fiyat konusu dr ve hastaya özel bir konu.bir veya bikac kombine ameliyat ücreti etkiler dogal olarak ama sunu söylebilirim,en makul ücreti talep edecektir nebil bey :teselli:

nasıl oldu ameliyat olan arkadaşlar
ödemleriniz ne kadar sürede iyileşti. ben süratle iyileşmeyi bekliyorum da :(

merhaba arkadaşlar ben nebil beye 2 ay kadar önce ameliyat oldum çok ağrım sızım olmadı Nebil bey gerçekten çok ilgili ve düşünceli bir doktor onun hastası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Zuhal merhaba bu arada nasıl oldun ben iyiyim Allaha şüküra.s

merhaba arkadaşlar ben nebil beye 2 ay kadar önce ameliyat oldum çok ağrım sızım olmadı Nebil bey gerçekten çok ilgili ve düşünceli bir doktor onun hastası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Zuhal merhaba bu arada nasıl oldun ben iyiyim Allaha şüküra.s

sen ne ameliyatı oludun Nebil Beye....

a.s.
aydanehir slm...
senle onceden de msjlaşmiştk sanirm ozelden bana nebil beyi tavsiye etmiştn sakincasi yoksa msnini yollar misn bana ozel mesajlardann
p angel ne habersin 2 hafta oldu amelita olalı şişliklerin geçemsini bekiliyorum bakalım halen doktormu araştırıyorsun sen:)

Back