Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Merhaba tekrar,

Benim burnumda hem kemer vardı o düzeltildi, hem de ucu şekillendirildi, kaldırıldı. Özellikle güldüğümde oldukça aşağı doğru iniyor ve kemeri daha çok belirgin oluyordu. Zaten özellikle ucu düşük olmasın diye 5-6 kez söylemişimdir Nazım Bey' e :))
Önden eski halinin fotosunu koymuştum belki bir fikir verir sana, istersen yandan görütüsünü de eklerim.

Ben çok memnunun burnumdan, keşke daha önce olsaymışım diyorum. Hem çok doğal hem de çok güzel oldu (yani bence :)) Ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı sadece baş ağrısı olmuştu. Yalnizca dikişler alınırken canım yanmıştı ama o da abartılacak bişey değil, en son aşama sonuçta :)) Yaz dönemi burnunu güneşten koruman gerekeceği ve gözlük takamayacağın için biraz zor olabilir, mümkünse ilkbahar ya da sonbaharda olursan daha rahat edebilirsin.

Ben operasyona 7 verdim. Doktorumun dediğine göre zor bir burunmuş ve bana farklı bir teknik uygulamış. Ameliyat da 4 saate yakın sürmüş zaten. Sonuç güzel oluca hepsini unutuyor zaten insan :))) ınşallah senin de öyle olur.

evet burnun gerçekten güzel olmuş çok beğendim.inşalah bende karar veririm de yaparım.biraz daha cesaretim olsa keşke.ama inan seni görünce çok beğendiğim için yapmak çok istiyorum.eski halini gördüm evet.yandan da eski halini koyarsan çok sevinirim.ben öğretmen olduğum için haziran gibi yaparım eğer karar verirsem.okullar kapanınca.bakalım hayırlısı inşallah.cesaretin için tekrardan tebrik ederim.
verdiğin bilgiler için de çok sağol.

merhaba bende 10 gün içinde rinoplasti olmayı düşünüyorum bir dr la görüştüm ama nazım çerkeşi merak ediyorum gulcek arkadaş olarak eklersen fotolarını görebilirmiyim?

merhaba herkeze ,

bende yeni keşfediyorum kadınlar kulubünü..yani arama motoruna yazdığım bütün doktorlarla ilgili mutlaka yorum bulabiliyorum kadınlar külübünde ;=) bu konuda çok başarılı;=)
bende burun ameliyatı olmak istiyorum .hatta çok kısa zaman içerisinde.yani 1 ay kadar...süper zormuş onu anladım son günlerde..şuana kadar baktığım yada görebildiğim burunlar küçük ve kemerli olan burunlara yapılmış ameliyatlardı.benim durum biraz farklı benim büyük bir burnum var ve kemeride var tabi.kafamı karıştıranda bu ... burun hatları benimkisine benzeyen yani büyük:=) arkadaş varsa ameliyat olan onlardan resim bekliyorum lütfen.ayrıca gülcek senin resimlerinid görmek istedim teklifimi kabul edermisin?
teşekkürler,

merhaba arklar siteye yeni üye oldum ve yorumlarınızı okudum. nazım çerkeş,barış çakır bu 2 doktordan birini düşünüyorum yalnz googleden arattığım we nazım çerkeşn prof olmasından dolayı ona olucam gibi.. estetik olan arklar burnunuz geniş ve etlimiydi fotoğraflarınızı görebilirmiyim?? we sizcede yanlışmı düşünüyorum en iyisi nazım çerkeş diilmi??

Merhaba elwn,

Benim profilimde resimlerim mevcut, başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar bende bilgi vereyim nazım beyle bende görüşmüştüm randevu alıp fakat okadar kibirliki(hiç hoşlanmam mütevazılık benim için çok önemlidir) resim çekti tasarladı hiç beğenmedim tam karışıp şöle olurmu dicektim ki diyemedim doktor benim gibi lafı yapıştırdı ukalalık yaptı kısaca bende ona olmadım.
DR.Emre ılhan ı çok met ettiler hastalarının yorumları ve resimlerinide gördüm onlada görüşücem hastalarıyla çok ilgiliymiş.Bakalım...

gülcek . diğer doktorlara ameliyat olanların genelde 2 ay da bile şişlik kaldığı söyleniyor nazım bey in yaptığı burunlar ne kadar sürede iniyor . benim kardeşim oldu. 10 gün geçti hala burnu şiş alnı şiş. burun ucu kas katı duruyor. sana da olmuşmuydu?

Merhaba Esines,

Bildiğim kadarıyla şişliklerin geçmesi kişiden kişiye ve yapılan operasyona göre değişiyor. Ancak 10. günde benim de şişlerim vardı, ama çok belirgin değildi, makyajla rötuşlayabiliyordum. Bu arada benim ameliyat olduğum tam 5 ay oldu burnumun ucu hala sert, doktorumun söylediğine göre en zor burun ucundaki sertlik geçermiş.

evet gülcekcim. aynı şekilde burun ucu cok sert. ama senin 5 ay olmus hala sert ozaman bu durum suan cok normal:) nazım beyle konusmak biraz zor biliyorsundur:) suan bile burnu cok guzel duruyor ama şiş tabii. bende eylulde girmeyi dusunuorum yaz geldgı icin erteledim .Cevabın için teşekkürler gülcek :)

rica ederim ne demek :)
çok geçmiş olsun kardeşine, artık sabırlı olup beklemek gerekiyor, ama inan zamanla çok daha güzel oluyor.

Merhaba Gulcek ,
Bende Nazım Bey e ameliyat olmayı dsunuyorum arkadas talebini kabul eder misin ? Bi de mesela benım burnum büyük bir burun degıl sadece ucu kalksın istiyorum genelde oyle burunlar yapmadıgı ıcın kabul etmez mi yani anlamadım :)

Merhaba Flicka,

Ark. talebini kabul ettim, resimlerimi görebilirsin. En iyisi dr. ile görüşüp ne istediğini tam olarak anlatman, o sana zaten gerekli açıklamaları yapar diye düşünüyorum.

mrb gülcek bi sakıncası yoksa bende fotolarını görmek isterim dr konusunda bi fikir oluşması açısından arkadaşlar gerçekten zor işmiş dogru doktoru bulmak umarım herkes dilediği buruna kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…