• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Arkadaşlar ,
Nazım Bey ' e başka ameliyat olan var mı ? Varsa eğer nasıl oldu paylaşır mısınız ? Kafam çok karıştı benım..

evet canım ben oldum nazım bey'e ameliyat hatta düşüncelerimi de burun estetiği oldum ama mutsuzum bölümünde yazdım. ben bir daha ameliyat olmak istiyorum ama başka birine çünkü burnum hiç de istediğim gibi olmadı kötünün iyisi oldu yani sadece eskisinden biraz daha iyi

mrb semra fotolarını görebilirmiyiz yada ekleyebilrmisin daha görüşmedim nazım beyle ama araştırdığım kadarıyla en deneyimlisi o we risk e etmek istemiyorum bize ne tawsiyede bulunabilirsin??

evet Semra ekleyebilir misin fotoğraf . Belki de tekrardan Nazım Bey e gitsen begenmediğin kısımları soylesen düzeltebilir .

Merhaba tekrar,

Benim burnumda hem kemer vardı o düzeltildi, hem de ucu şekillendirildi, kaldırıldı. Özellikle güldüğümde oldukça aşağı doğru iniyor ve kemeri daha çok belirgin oluyordu. Zaten özellikle ucu düşük olmasın diye 5-6 kez söylemişimdir Nazım Bey' e :))
Önden eski halinin fotosunu koymuştum belki bir fikir verir sana, istersen yandan görütüsünü de eklerim.

Ben çok memnunun burnumdan, keşke daha önce olsaymışım diyorum. Hem çok doğal hem de çok güzel oldu (yani bence :)) Ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı sadece baş ağrısı olmuştu. Yalnizca dikişler alınırken canım yanmıştı ama o da abartılacak bişey değil, en son aşama sonuçta :)) Yaz dönemi burnunu güneşten koruman gerekeceği ve gözlük takamayacağın için biraz zor olabilir, mümkünse ilkbahar ya da sonbaharda olursan daha rahat edebilirsin.

Ben operasyona 7 verdim. Doktorumun dediğine göre zor bir burunmuş ve bana farklı bir teknik uygulamış. Ameliyat da 4 saate yakın sürmüş zaten. Sonuç güzel oluca hepsini unutuyor zaten insan :))) İnşallah senin de öyle olur.

meraba gülcek,okurken dikkatimi çekti benimde aynı şekilde hafif kemerli bi burnum var ama beni en çok rahatsız eden burun ucum gülünce çok düşüyo aynen dediğin gibi,hatta gülerken uzuyo gibi...ama ben de ucunun çok kalkık olmasını aşırı kısalmasını istemiyorum arkadaşlık teklif ettim belki fotolarını görürsem fikir verir bana,şimdiden teşekkürler....

Merhaba Nisan,

Ark. talebini kabul ettim, fotoları görebilirsin.

gülcek fotolarını baktım,bu forumda gördüğüm en başarılı burun diyebilirim:))benim fikrim bu tabi...gerçekten çok güzel doğal olmuş hemde dediğin gibi burun ucundaki düşüklük tamamen giderilmiş,yüzüne çok uyumlu...aynı şekilde olcağını bilsem bende senin doktoruna çekinmeden giderdim diyebilirim....

Teşekkür ederim Nisan.
ınşallah sen de sonucunda çok mutlu olacağın bir operasyon geçirirsin. Ameliyat öncesi, doktor seçimi zor bir dönem, bunu en iyi yaşayan bilir.
Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa sor lütfen.
Sevgiler,

gülcek bende nazım beye burnumu yaptırmak istiyorum bu ay eni arkadaş olarak ekledim resimlerine bakmak istiyorum kabul edersen sevinirim :)

Özel Mesaj Gönderen Arkadaşlara,

Mesaj sayım yetersiz olduğu için özel mesaj atanlara cvp yazamıyorum. Umarım burdan okuma fırsatı bulursunuz:

AskAsk: Güzel yorumların için teşekkürler. Benim ilk ameliyatımdı ve Nazım Çerkeş' e oldum.

Lymira: : Ameliyattan 2 gün sonrasında (eğer olursa) şişlik ve morluklar max. seviyeye çıktı sonra da hızlı bir şekilde iyileşti. Benim 1. hafta sonunda yüzümdeki tüm morluklar geçmişti.

beyazlii: : Teşekkür ederim. Doktorum Nazım Çerkeş.

selam gülcek ben de nazım beyi araştırıyorum, fotolarını görmek isterim, albümünü göremiyorum arkadaş olarak ekler misin

gülcekcim bende fotolarini görebilirmiyim??? bende ameliyat olmak istiyorum ama doktora daha hala karar veremedim... simdiden cok tsk ederim...

gülcek öncelikle geçmiş olsun canım. bende 2007 yılında ameliyat oldum ama revizyon yapılması lazım :( internetten de araştırıyorum ne zamandır bu işte uzman nazım çerkeş sanırım. ama fiyatları amma tuzlu doğrusu ben ilk ameliyatımı hastane dahil 3700 e olmuştum. keşke ilk başta nazım beye olsaydım şimdi tekrar aynı acıları çekmeme gerek kalmazdı :( beni de arkadaş olarak ekler misin resimlerini görmek isterim.

Nazım Beye başka ameliyat olan yokmu?
Başka memnun olan kimler var?? Memnun olmayan varmı ???
en önemlisi sağlıklı nefes almak daha sonra duzgun fazla oynanmamış bir burun bence.
Yardımcı olursnaız sveinirim arkadaslar.

Nerden takip ediyorsunuz? Kimler var yaptiran biliyormusunuz?
gulcek arkadasimizin guzel olmus cunku.

Back