Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tekrar,
Benim burnumda hem kemer vardı o düzeltildi, hem de ucu şekillendirildi, kaldırıldı. Özellikle güldüğümde oldukça aşağı doğru iniyor ve kemeri daha çok belirgin oluyordu. Zaten özellikle ucu düşük olmasın diye 5-6 kez söylemişimdir Nazım Bey' e :))
Önden eski halinin fotosunu koymuştum belki bir fikir verir sana, istersen yandan görütüsünü de eklerim.
Ben çok memnunun burnumdan, keşke daha önce olsaymışım diyorum. Hem çok doğal hem de çok güzel oldu (yani bence :)) Ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı sadece baş ağrısı olmuştu. Yalnizca dikişler alınırken canım yanmıştı ama o da abartılacak bişey değil, en son aşama sonuçta :)) Yaz dönemi burnunu güneşten koruman gerekeceği ve gözlük takamayacağın için biraz zor olabilir, mümkünse ilkbahar ya da sonbaharda olursan daha rahat edebilirsin.
Ben operasyona 7 verdim. Doktorumun dediğine göre zor bir burunmuş ve bana farklı bir teknik uygulamış. Ameliyat da 4 saate yakın sürmüş zaten. Sonuç güzel oluca hepsini unutuyor zaten insan :))) İnşallah senin de öyle olur.
Merhaba Nisan,
Ark. talebini kabul ettim, fotoları görebilirsin.
Merhaba,selam gülcek ben de nazım beyi araştırıyorum, fotolarını görmek isterim, albümünü göremiyorum arkadaş olarak ekler misin