• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Teşekkürler Sunshine34. Özel mesaj ayarlarım kapalıymış benim. Açtım ancak sitedeki msj sayım 50' nin altında olduğu için gönderemedim. Ücreti buradan yazmamın bir sakıncası var mı ki?

ben de nazım çerkeş ve naci çelik arasında kaldım

burnumda kemer yok ama ince burunları beğeniyorum benimki biraz geniş

gulcek fotoğrafların özel albümünde mi acaba ? arkadaşlık daveti gönderebilir miyim sana merak ediyorum da:utangac:

Kabul ettim Satrapi ark. talebini.

tşk ederim cnm burnun çok güzel olmuş çok yakışmış gerçekten çok şişlik de yok gibi. 1. ayda böyleyse 6 ay sonrası daha bi harika olacak demek süper olmuş:nazar:

ben de randevu alıp muayene olacağım ona. bir de kendi sitesindeki videoda bir röportajda yaptığı başka burun resimleri de vardı çok doğal işler çıkarmış gerçekten

Teşekkür ederim :)
Gittiğinde mutlaka kendi burnuna benzeyen yapıdaki hasta resimlerini incele, iyi fikir veriyor. Ne istediğini iyice anlat, olabilirliğini sor. ınşallah herşey yolunda gider. Sevgiler.

Merhaba,

Geçtiğimiz hafta itibari ile ameliyatımı olmuş bulunmaktayım. Burnum önden şiş görünmekle birlikte yandan iyi görünüyor.

Gerçi forumla çok fazla ilgilenen yok sanırım ama, eğer sorusu olan varsa yardımcı olabilirm.

Herkese geçmiş olsun :))

merhaba gulcek ben de nazım çerkeşe burun ameliyatı olmak istiyorum ve tecrübenden faydalanmak istiyorum ben yeni üye oldum resimlerini nasıl görebilirim eğer arkadaşlık teklifimi kabul edersen cok sevinirim :1rolleyes:

Merhaba Beyube,
Ark. teklifini kabul ettim, albümü görebiliyor olman gerek artık. Aslında o fotolar biraz eskidi, ameliyat olalı 3 ay olmak üzere çünkü. Bir ara yenilerini eklemeye çalışırım.
Sevgiler,

Merhaba Beyube,
Ark. teklifini kabul ettim, albümü görebiliyor olman gerek artık. Aslında o fotolar biraz eskidi, ameliyat olalı 3 ay olmak üzere çünkü. Bir ara yenilerini eklemeye çalışırım.
Sevgiler,

canım sen nazım cerkese mı olmustun amelıyat?bende ona oldum da 2003 te ama tekrardan omaı dusunuyorum..saglık acısından saolsun hıc bır problemım yoktu amelıyattan sonra hıc agrı hıssetmedım ama goruntuden memnun deılım..

benim nazım çerkeşin muaynehanesinde gördüğüm kadınların hepsi ince veya inceden daha kalın ve uzun burunluydu

bilgisayarından gösterdiği resimlerdede hep aynı tarzdı burunlar..

hande yenerinkinide o yapmış o da ince ve uzun o yüzden böyle bir kanıya vardım

ayrıca kendiside dedi ben sadece bozukluğu düzeltirim yüze göre burun yaparım

öyle kavisli hokka gibi kalkık dergi modelleri çalışmıyorum diye..

ama yüze göre yaptığı burunların hepsi bana hep aynı geldi

canım ben bızzat kendısıne oldum..doktoru taabıkı kotulemıyoorum beklentım cok farklıydı..benım de etrafımdakı herkes dalga gecıyor burnunu uzatmk ıcın ı o kadar para werdın:)))onden de bazaen begenıyorum bazen cok genıs gelıo..genıs bı burnum wardı zaten..hande yenerınkı gıbı olsa yııne kabulumdu..bı ara resım atarım bende yenı uye oldugum ıcın sıtey alısmaya calısıyorum:))))

slm ebru gunay bende abd yasiyorum sen neresinde.bende dr arastirmasi icindeyim dr teoman dogani dusunuyorum ve birde dr fatih dagdeleni,sen ne dusunuyorusn yazarsan sevinirim....

canım hala amelıya olmadıysan teoman beyı bılmıyorum ama fatıh beye kuzenım burnunu yaptrdı we ınanılmaz guzel anlatamam sana..hem dogal hem de cok hos..sımdılık onu dusunuyorum bende..

canım sen nazım cerkese mı olmustun amelıyat?bende ona oldum da 2003 te ama tekrardan omaı dusunuyorum..saglık acısından saolsun hıc bır problemım yoktu amelıyattan sonra hıc agrı hıssetmedım ama goruntuden memnun deılım..

Evet ben Nazım Çerkeş' e oldum 3 ay önce. Hiç problem yaşamadım şu ana kadar, görüntümden de memnununm.

atıcam bıara resımlerımı sımdı ınceledım de hakketten kotu..sag profıl baska on profıl baska..bılmıorum walla neye gore yaposa cok zor da bı burun degıldı..

merhaba.çok geçmiş olsun sana.ben de uzun zamandır nazım bey üzerinde düşünüyordum.muayenehaneye gittim görüştüm geçen yaz.soğuktu biraz ama tabi kişilik meselesi.ben yaptığı burunlarla daha çok ilgiliyim.o yüzden senin burnunu çok merak ettim.eklersen çok sevinirim.ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.bu konuda gerçekten uzman birisi.ama sitesinde hep ingiliz hastalara yaptığı burunlar var.senin burnunu görsem kararımı vermekte daha çabuk davranabilirim belki. görüşürüzzz.

siteye yeni üye olduğum için nasıl kullanılır bilmiyorum pek.resimlerini koy demiştim.sonra baktım zaten koymuşsun.gerçekten çok güzel olmuş.özellikle önden çok beğendim.bravoo cesaretin için.kutluyorum seni.bide ben karar versem keşke.hastanede yatmadın değil m.?ameliyattan sonra kaç defa gittin nazım beye?bilgilerine ihtiyacım var.
burnun tekrardan söyliyeyim çok hoşşşş.

Merhaba Turkan1945,

Teşekkür ederim. Umarım senin de burnun istediğin gibi olur.
Hastaneden aynı gün, öğleden sonra ayrıldım. Burnumda, yüzümde ağrı olmadı, bazen başım ağrıdı o da narkozdan sanırım.
Ameliyattan sonra 1. hafta (dikiş alımı ve bandajların açılması için), 3. hafta ve 6. haftada da genel kontrol için gittim. Bir de Mart başında bir kontrolüm olacak, ondan sonra belki 6.ayda tekrar çağırır.

Başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler.

muayenehaneye gitmiştim bana nazım bey hemen yarın gel ameliyat yapalım demişti ben de çok korkmuştum.düşünecem demiştim.şimdi yaza doğru yaparım diye düşünüyorum.hiçbir şey hissetmiyorsun değil mi.ağrı felan da olmuyor galiba.sen çok memnunsun değil mi burnundan.ha bide ne kadar verdin.bana 5000 demişti

Back