• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Rolle,

Maalesef bu forumda Nazım Çerkeş' e ameliyat olan ve foto ekleyen tek ben varım.
Takipçilerin yorumları da enteresan tabiii :) Kim neyi nerden takip ediyorsa belirtse de herkes faydalansa...
Benim naçizane tavsiyem birebir tecrübesi olmayan insanların yorumlarını dikkate almaman ve eğer imkanın varsa kafandaki doktorlarla birebir görüşmen olacaktır.
Daha önce de çok kez yazmıştım ama tekrar söylemek isterim ki ben çoook memnunum.
2 hafta sonra da beni gören ve çok beğenen bir arkadaşım da burun ameliyatı yaptıracak aynı doktora. Onun da güzel sonuçlarını burada paylaşırım umarım.

Sevgiler,

Bende yakın zamanda kendisiyle görüşmeye gidicem.. İnternetten araştırdığım kadarıyla işinde uzman.. Burun yapısı konusunda da ne yapıabilir gözü sağlam gibi.. Kaldı ki gulcek'in burnu süper olmuş.. Güle güle kullan canım..

Kalın deriliyim ben ama :(( üstüne üstlük birinci ameliyatımı oldum ve başarısızım.. Nazım Çerkeş'in internette videolarını inceledim.. benim durumuma düşen fazla kıkırdak ve kemik çıkarımına maruz kalmış burunlar var.. bir umut işte.. ama kendisi biraz mesafeliymiş sanırım, her hastayı kabul etmiyormuş.. Nazım Çerkeş'te listemde.. Umarım burnumu gördüğünde zor bir burun demezde kararımı verdiğimde benide hastaları listesine ekler..

Teşekkür ederim.

Umarım istediğin, içine sinen bir doktora ameliyat olursun ve sonucunda da çok mutlu olrsun.

Sevgiler,

bence o kadar cok umutlanma esterabim çok güzel burunlar yapmıyor genelde uzun bırakıyor ince yapıyor daha ıyı daha uzman kısıler var bence

Merhaba tekrar,

Benim burnumda hem kemer vardı o düzeltildi, hem de ucu şekillendirildi, kaldırıldı. Özellikle güldüğümde oldukça aşağı doğru iniyor ve kemeri daha çok belirgin oluyordu. Zaten özellikle ucu düşük olmasın diye 5-6 kez söylemişimdir Nazım Bey' e :))
Önden eski halinin fotosunu koymuştum belki bir fikir verir sana, istersen yandan görütüsünü de eklerim.

Ben çok memnunun burnumdan, keşke daha önce olsaymışım diyorum. Hem çok doğal hem de çok güzel oldu (yani bence :)) Ameliyat sonrası ağrım sızım olmadı sadece baş ağrısı olmuştu. Yalnizca dikişler alınırken canım yanmıştı ama o da abartılacak bişey değil, en son aşama sonuçta :)) Yaz dönemi burnunu güneşten koruman gerekeceği ve gözlük takamayacağın için biraz zor olabilir, mümkünse ilkbahar ya da sonbaharda olursan daha rahat edebilirsin.

Ben operasyona 7 verdim. Doktorumun dediğine göre zor bir burunmuş ve bana farklı bir teknik uygulamış. Ameliyat da 4 saate yakın sürmüş zaten. Sonuç güzel oluca hepsini unutuyor zaten insan :))) ınşallah senin de öyle olur.

merhaba gulcek, bende ameliyat olmak istiyorum ama kime olacağım konusunda kararsızım çok..nazım bey i çok duyuyorum, senin fotoğrflrını da çok merak ettim ama arkadş olarak ekli olmadığın için göremiyorum sanrm.talep göndersem kabul eder misin? teşekkürler şimdiden.. :3:

Nerden takip ediyorsunuz? Kimler var yaptiran biliyormusunuz?
gulcek arkadasimizin guzel olmus cunku.

birçok ünlünün burnunu gördüm videolarını gördüm canlı gördüm daha ne diyim kk dan görmedim kimse koymuyor cünkü öle bilmediğim konu hakkında yorum yapmam pek güzel burunlar değildi o yüzden paylaştım hele revizyon olucaklar için daha iyi seçenekler oldğunu söyledim.

Rolle,

Maalesef bu forumda Nazım Çerkeş' e ameliyat olan ve foto ekleyen tek ben varım.
Takipçilerin yorumları da enteresan tabiii :) Kim neyi nerden takip ediyorsa belirtse de herkes faydalansa...
Benim naçizane tavsiyem birebir tecrübesi olmayan insanların yorumlarını dikkate almaman ve eğer imkanın varsa kafandaki doktorlarla birebir görüşmen olacaktır.
Daha önce de çok kez yazmıştım ama tekrar söylemek isterim ki ben çoook memnunum.
2 hafta sonra da beni gören ve çok beğenen bir arkadaşım da burun ameliyatı yaptıracak aynı doktora. Onun da güzel sonuçlarını burada paylaşırım umarım.

Sevgiler,

belirttim canım nerden ettiğimi ayrıca sizin burnunuz güzel ben genel fikrimi söyledim

Son düzenleme:
merhabalar...
ben bundan 1 yıl önce burun estetiği oldum,ameliyatımı dr nazım çerkeş gerçekleştirdi.19 yaşımdayım ve burnumun yapısından küçük yaşlarımdan itibaren hiç hoşlanmıyordum.kendime olan özgüvenimi sarsacak şekilde burnumdan oldukça rahatsız oluyordum.burun estetiği olmaya bir anda karar verdim ve ailemin desteği ile 2 3 gün içerisinde sadece dr nazım çerkeşten randevu aldım.sadece diyorum çünkü estetik konusunda doktorlarla ilgili iyi bilgi sahibi olmak ne kadar önemliyse hastanın aklının karışmaması dolasıyla kararlılığı çok önemli...
daha sonra nazım çerkeş'e annem ve erkek arkadaşım ile gittik.nazım bey görüşmenin başlarında,hastanın kararlılığını,ne istediğini ölüçüyor.bu yüzden insanlara başta kendini beğenmiş ve ilgisiz gibi gelebilir.banada öyle gelmişti ve kendisinden şahsi olarak hoşlanmamıştım.fakat kendisi ile ilgisi ailemin önceden yakınlarından veya ordan burdan duydukları başarılı operasyonları göz önüne alarak kendisine güvendim.daha sonra ben güven içinde olunca kendisi dahada ilgili olmaya başladı.artık kararlıydım çünkü.daha sonra gün ve saat alındı.1 hafta sonra ameliyatım vardı.ameliyattan 1 gün önce nazım bey annemi arayıp morelimin nasıl olduğunu sordu.sonraki günde ameliyat olcağım butik hastaneye gittim herşey çok iyiydi anestezi uzmanı olsun hemşireler olsun.daha sonra ameliyat oldum.çıktığımda hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım.şiddetli kanama veya ağrı kesinlikle hissetmedim.bu arada nazım bey operasyonlarında tampon kullanmıyor.nazım bey ameliyattan sonra geldi kontrol etti gayet ilgiliydi.o gece hastanede kaldım bu benim şahsi kararımdı.isterseniz ameliyattan bir kaç saat sonra evinize gidebiliyorsunuz.ameliyattan sonra hiçbir ağrım olmadı.morluklarım dikkatle bakılmadan anlaşılmayacak kadar azdı.ameliyattan hemen sonra çok az sızıntı şeklinde kanamam olmasından başka daha sonra hiç kanamam olmadı.sadece 3 gün burun içindeki ödem nedeniyle nefes almadı zorlandım tam 3 gün sonra kendiliğinden geçti.daha sonrasındada hiç bir sorun yaşamadım tabi doktorumun verdiği tavsiyeleri dinleyerek.mesela 2 ay gözlük takmadım.
burnum görsel olarak ise tam istediğim gibi ve nazım bey in ameliyat öncesi anlattığı şekilde oldu. gayet doğal ve yüzüm ile oratılı.inanır mısınız bilemem fakat liseden bir kaç sınıf arkadaşım beni ameliyattan sonra gördüklerinde ameliyat olduğumu farketmediler.benimde istediğim buydu sadece burnumdaki kemerin alınması ve doğal bir şekil verilmesi.ve nazım çerkeş bütün beklentilerimi tam anlamıyla gerçekleştirdi...
kendisi burun estetiği konusunda dünyaca ünlü birçok konferansta başkanlık yapıyor.dünya çapında burun estetiği konusunda sözü geçen ve bir çok konuda ilki gerçekleştirmiş biri.eğer araştırırsanız bu bilgilere sahip olabilirsiniz.veya görüşmeye gittiğinizde kendisi ile ilgili ayrıntılı bilgi vermesini isteyebilirsiniz.
kısaca burun estetiği konusundaki tecrübem çok rahat ve sağlıkydı.herkes gibi bende korkuyordum fakat korktuğuma değmedi:)nazım çerkeş i seçmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi gün geçtikçe daha iyi anlıyorum...kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır..:)))

nazım çerkeş'in sitesinden yapmış olduğu ameliyatların resimlerini talep edebilirsiniz.onlar sizin mailinize gönderiyorlar.nazım bey kesinlikle çok hokka,doğala çok uzak burunlar yapmıyor.eğer burun estetiği olduğumu beni tanımayanlar anlamasın istiyorsanız doğru seçim fakat büyük bir değişiklik yani tipinizin değiişmesini istiyorsanız farklı doktorlarla irtibata geçmelisiniz.nazım bey insanın anatomisini değiştirmeden burundaki orantısızlığı düzeltiyor,yüzünüze uygun,doğallıktan yana olan güzel burunlar yapıyor.

1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır.

Son düzenleme:
ben sizin resminiz varmı dedim sizi tanımam etmem sizin resminizi ondan nıye talep ediyim ben sizin burnunuzu gormek istedim nazım çerkeşin hakkında yeterince bilgim var

nazım cerkes hakkında bilgi adlı topic oldgu için bende sadece bilgi verdim resmimi göstermek mecburiyetinde degilim yani.ben yinede yardımcı olmak için nazım beyden yaptğı ameliyatların resmlerni isteyebilrsnz dedim benim resmimi talep etmnz içn degl.madem bukdr bilgi sahbsnz ameliyatları herksn yüzüne göre farklı yapıldğnı milletn resmne bakp karar veremicğnzi bilmeniz gerekir.cevabımıda aldğnza sevindim.

cevap vermiş olsaydınız onuda almış olurdum tabiki mecbur olmak nedemek neredeyse öyle bir girizgah yapmışsınız ki sizide tıp alimi sandım kusurbakmayın.

ben sadece basımdan gecenleri bu konuda deneyemimi anlatmak istedim nazım beyden son derece memnun kaldıgımdan dolayı insanlara yine bilgi vermek açısından kendsinin olumlu yonlerinide ovdum.fakat ters birşey soylediysem esas siz kusura bakmayın.=)

Merhaba Gulcek, Ben Kanada'dan, Adim Derya, Ben sizin resimlernizi rica etsem? cok merak ediyorum, ve aklimda sadece Nazim Cerkes var, cunku benim icin onun fiyatlari onemli degil, dogal yapmasi cok hossuma gidiyor, iki burun yapimis benim burnuma benzeri, kemeri fln yok, sadece genis burun, Ve ben bu burunu iki defa gordum yaptirmis ve ikisininde sonraki burnunu gorerek cok sevindim cok hossuma gitti, bu yuzden ona guveniyorum. Yaptigi isi iyi tuturuyor. Her defada guzel. Arkadas teklifi gondermissim.

Back