Ben de bu yılın başında rinoplasti oldum ve kızlarrrr hem de devlette Seferihisar da bedavaya
şimdi size inanılmaz hikayemi anlatıyorum. Hiç para hırsı olmayan, sakin sessiz bir doktor buldum ve dünyanın en şanslı insanı ben olabilirim. Resmen rica ettim, burnumdan çok mutsuzum dedim ve adam kabul ediverdi. Muhteşemmmm bir burun yaptı bana. Diğer tanıdıkların burnunu da yaptı benden önce, onların ki çok doğaldı, onlar öyle istemişti ama ben doğal değil, prenses burun istiyorum dedim. Öyle yaptı. Sordu zaten nasıl istiyorsun diye. Resmen milli piyango kazanmış gibi olduk. Allah bin kere razı olsun
şimdi muhteşem bir burnum var ama işte kizkardeşime de yaptıramadan devletten ayrıldı, özele geçmiş
kardeşime de doktor devletten ayrılmadan yaptirabilseydik keşke ama özelde yaptıracaz artık. Zaten hiç paracı olmayan bir doktordu, özelde de çok birşey isteyeceğini sanmıyorum. Yani kizlar sonuç olarak rinoplasti biraz şans işi, nette reklamı süper olan kişilere küçük bir servet döken arkadaşlarımızın kimininki hiç güzel olmadı. Bizim şansımız doğru doktora doğru zamanda denk gelmemiz oldu. Sonuç olarak internete iyi işler koyuluyor zaten, hiçbir doktor kötü olan işini koymuyor ki. Nasip kısmet bazı şeyler. Ama benim burnum çok güzel oldu yaw, Allah nazardan saklasın