• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

arkadaslar ben nazım beyin yaptıgı burunlara bayılıorum gercekten ..bi kac arkadasım yaptırdı ve yüzlerine tam uyumlu burunlar oldu.
adamın evet kendine güveni sonsuz ama yaptıklarından cıkanlara bakılırsa güvenmeside normal..

Son düzenleme:
slm xxklt bende bu sitede yeniyim dr arastirmasi icerisindeyim,dr teoman dogani ve fatih dagdeleni dusunuyorum,sen amaliyat gesirmsi biri olarak teoman beyi tavsiye edermisin,acikmi oldun kapalimi?cok agrin oldumu?burnunda egrilik varmiydi?simdiden tesekkur edrim

slm ebru gunay bende abd yasiyorum sen neresinde.bende dr arastirmasi icindeyim dr teoman dogani dusunuyorum ve birde dr fatih dagdeleni,sen ne dusunuyorusn yazarsan sevinirim....

sevgili xxklt,
dr. teoman dogan a ameliyat oldugunu yazmissin. ben de dr arastirmasi icerisindeyim ve benimde aklima en yatan isim, teoman dogan. suan tr disinda oldugum icin sadece netten arastirabiliyorum. teoman dogan in asistaniyla e-maillestim, tr ye geldigimde sanirim teoman beyle gorusecegim. bana detayli bilgi verebilir misin?
fiyat hakkinda, ameliyat hakkinda, resim yollamak istersen, cok sevinirim.
e-mail adresim:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
tesekkurler

Mesaj editlenmistir....
slm ebru gunay bende A.B.D oturuyorum,ben dr arastirmasi icindeyim ve dr teoman dogani dusunuyorum,sen ne dersin,sen amaliyat oldunmu ve nerenden oldun ogrenebilirmiyim,seninle gorusmeyi cok isterim realde?bana cevap yazarsan sevinirim canim.

Annnemle naci çelik in yanına gittik beni rahatlattı ... içimi ferahlattı allah razı oolsun ondan ...benim su ana kadar gittiğim doktorlardan en içteni naci celik arkadaslar ... yaptıgı burunlarda gayet basarılıydı diğer doktorlar gibi ama hastaya yaklasım cok onemlı ... inş haftaya sorunsuz iyi bir amelıyatla hersey yoluna gırecek... hepinize onu tavsiye etmek bence bi hayır işi :) tabi bu iş birazda şans işi ...

Son düzenleyen: Moderatör:
ync nazım çerkeş benim aklımdaki ilk isimdi başlarda. ama muayene ücreti bile çok pahalı geldiği için bana bir türlü gidip görüşememiştim.
naci çelik le bende görüştüm. yaptığı ameliyatları beğenen olur, beğenmeyen olur ama insan ilişkilerinde gerçekten mükemmel bir doktor. sıcak, samimi, içten.
sen ameliyat gününü aldın sanırım. umarım herşey sorunsuz olur ve istediğin gibi bir burna kavuşursun.

ync nazım çerkeş benim aklımdaki ilk isimdi başlarda. ama muayene ücreti bile çok pahalı geldiği için bana bir türlü gidip görüşememiştim.
naci çelik le bende görüştüm. yaptığı ameliyatları beğenen olur, beğenmeyen olur ama insan ilişkilerinde gerçekten mükemmel bir doktor. sıcak, samimi, içten.
sen ameliyat gününü aldın sanırım. umarım herşey sorunsuz olur ve istediğin gibi bir burna kavuşursun.

inş hepimis sorunsuz şanslı bizi mutlu edecek bir amelıyatla bu olayı atlatırız ... ben de nazım cerkeşle görüsmeden bu amelıyatı olmam diyodum hatta fikrimi değiştirmeyi bile düşünürdüm fakat dediğin gibi muayene ücreti pahalı ve hastaya karsı tavrı sinir bozucuydu ... bu iş biraz kader işi birazda şans işi ...

Bende nazım beye muayene olmuştum ,aslında hiç öyle kendini beğenmiş bir hali yoktu; aksine çok kibar ve saygılıydı... ama biraz çabuk geçiştiriyo gibiydi yani ne bileyim hemen karar verip ameliyat günü falan vermek istedi... ben araştırma yapmak istediğimden o kısım ters gelmişti. bide hande yenerin burnu benimde hoşuma hiç gitmiyor, ama ben muayeneye gittiğimde ameliyat olmuş iki hasta gelmişti, ikisinin de burnu iyi olmuştu,hande yenerinkine benzemiyordu... ama işte karar veremiyorum sonuçta benim nefes problemimde var...

kızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum ama biraz gec olmuş olabilir belki hala estetik amiliyatı olmamış varsa size tavsiye etmek istdiğim doktor op.dr.bahadır imer kendisi gerçekten inanılmaz tatlı ve rahatlatıcı çok iyi bi doktor muaa ücretide yok medicana çamlıca hastanesinde gerçekleştiriyor amlyatlarini sonuçta hastane ortamında olması çok önemli benim benim arkadaşım oldu ve çok memnun kaldı bi günde hastanede kalıyosun buz tedevisi için bide bahadır bey şu anada adıı hatırlayamadıgım bi doktorla giriyodu amiliyata kulak burun boğaz uzmanı diğeri burun etini alırken bahadır bey de estetik kısmına baktı bu bence çok öenmli her estetikci kulak burun boğazcı olamaz kızlar bence buna dikkat edin hem et aldırmak hemde estetik görünüşü değiştirek istiyen varsa

Merhabalar..Ben de nazım Çerkeş'e ameliyat olucam ama hala bazı terddütlerim var..Burnumun ameliyat için zor bir burun olduğu söyleniyor bir kere..Buraya uzun zamandır yorum yapılmamış..Bu dönem içinde ameliyat olan varsa veya çevresinden nazım beye ameliyat yaptıran varsa lütfen yazarsanız sevinirim..benim revizyon ameliyatı olucak (3. ameliyat) ve aynı zamanda nefes problemim de var..

merhaba arkadaşlar, bende nazım bey hakkında güncel bilgi istiyorum. aranızda ameliyat olan, muayeneye giden varsa yardımcı olabilir mi? bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum.

Fuante merhabalar..Ben yukarıda bahsettiğim gibi 3. ameliyat konusunda tedirgindim ama en son aşamada nazım çerkeş'ten ameliyat günü aldım..bir aksilik olmazsa ameliyat olucam..ama benimanladığım benim durumum senden farklı..çünkü benimki revizyon..3. oparsyonum olucak..ilk ikisi aynı doktor tarafından 12 yıl önce yapılmıştı..kbb'ci idi ve nefes problemini çözmek için yola çıkmıştımben..nerden nereye..umarım senin problemin çok azdır..
nazım beye gitmeni tavsiye ederim..gidince zaten ilgileniyor seninle detaylı olarak..muayene ücreti 100 tl diye hatırlıyorum..resimler gösteriyor, ameliyat resimleri üzerinden de anlatıyor hatta..senin ilk ameliyatın ise daha şanslısın.. nazım bey doğal görüntüden yana..yani genelde, öyle çok belirgin değişiklikten hoşlanmıyor..bazı yüzlerde görüceksin hatalar düzeltilmiş ama süper şekiller verilme çabasına girilmemiş..aslına bakarsan bazen şekil verme adına çok yanlış işlemler yapanlar var bunu biliyoruz..bu yüzden bu bakış açısı bana mantıklı geliyor..aslında şekil konusundaki tatmin tamamen senin beklentine bağlı..gidince daha net anlarsın..özellikle burun konusunda uzmanlaşan bir doktor..bu konuda yurtdışı ve yurtiçinde çeşitli seminerlere gidiyor..konuşmacı olarak genelde de..tecrübesi ve bu tip hususlara önem vermesi veya çağrılması beni revizyon ameliyatı olacağım için etkiledi açıkçası..ama bazen de bu ameliyat işleri şans kısmet işimi sadece acaba diyorum..senin de en doğru doktora karar vermeni diliyorum..istanbulda değilsen geldiğinde hem nazım beye hem de barış çakır'a gitmeni öneririm..ben henüz ameliyat olmadım o ayrı tabi ama ben ameliyat için bu iki doktor arasında çok kaldım mesela..sana kolay gelsin..

çok teşekkürler moonqueen cevabın için, evet benim ilk ameliyat olacak. ameliyat ücreti aşağı yukarı ne kadar acaba?

Ben Nazım Çerkeş'in web sayfasından mail atmıştım..Burnun durumundan bahsettim, resimler gönderdim..Ordan bana gelen mailde 6000-7500 TL denmişti. Sanırım Aralık 2008 veya Ocak 09 gibiydi..Asistanı cevap vermişti.Sonra ben muayenehaneye gittiğimde burnumun muayenesinden sonra Nazım Bey 8000 dedi..Ama bu bana söylenen rakamdı..Biliyorsun benimki revizyon ameliyatı ve kaburgadan kıkırdak, gerekirse kulaktan da kıkırdak alınıp eklenecek ve nefes sorunu da çözülecek. Muhtemelen kişiye yapılacak işlemin kolaylık/zorluğuna göre veya yapılacak işlemlere göre yani kısaca kişiye göre de değişebilir bu rakam.

Back