Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim rosenoire
söylediklerini dikkate alıcam
slm ebru gunay bende A.B.D oturuyorum,ben dr arastirmasi icindeyim ve dr teoman dogani dusunuyorum,sen ne dersin,sen amaliyat oldunmu ve nerenden oldun ogrenebilirmiyim,seninle gorusmeyi cok isterim realde?bana cevap yazarsan sevinirim canim.sevgili xxklt,
dr. teoman dogan a ameliyat oldugunu yazmissin. ben de dr arastirmasi icerisindeyim ve benimde aklima en yatan isim, teoman dogan. suan tr disinda oldugum icin sadece netten arastirabiliyorum. teoman dogan in asistaniyla e-maillestim, tr ye geldigimde sanirim teoman beyle gorusecegim. bana detayli bilgi verebilir misin?
fiyat hakkinda, ameliyat hakkinda, resim yollamak istersen, cok sevinirim.
e-mail adresim:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
tesekkurler
Mesaj editlenmistir....
ync nazım çerkeş benim aklımdaki ilk isimdi başlarda. ama muayene ücreti bile çok pahalı geldiği için bana bir türlü gidip görüşememiştim.
naci çelik le bende görüştüm. yaptığı ameliyatları beğenen olur, beğenmeyen olur ama insan ilişkilerinde gerçekten mükemmel bir doktor. sıcak, samimi, içten.
sen ameliyat gününü aldın sanırım. umarım herşey sorunsuz olur ve istediğin gibi bir burna kavuşursun.