- 16 Haziran 2009
- 56
- 15
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette yazılanlara baklırsa Fatih Ürek , Hande Yener'in burunlarını Nazım Çerkeş yapmış .Aynı tarz ince ve uzun .İstersen google da bir bak canım :))Merhaba Moonqueen,
Operasyonunuz başarılı geçmiştir umarım. Ben de Nazım Bey' e ameliyat olmayı düşünüyorum. İzlenimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca Nazım Çerkeş' e burun estetiği yaptırmış arkadaşların da bizleri bilgilendirmelerini rica ediyorum, sitede kendisi hakkında maalesef çok az yorum var.
Şimdiden teşekkürler,
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta itibari ile ameliyatımı olmuş bulunmaktayım. Burnum önden şiş görünmekle birlikte yandan iyi görünüyor.
Gerçi forumla çok fazla ilgilenen yok sanırım ama, eğer sorusu olan varsa yardımcı olabilirm.
Herkese geçmiş olsun :))
sanımırım amlyt olucaktınız yenı bı arastırmadayım sızde olysanz nazım beye tecrubelerınızı paylarşmrısnz karar vermemde buyuk faktor olucak umarım ılglnrsınz"Fuante merhabalar..Ben yukarıda bahsettiğim gibi 3. ameliyat konusunda tedirgindim ama en son aşamada nazım çerkeş'ten ameliyat günü aldım..bir aksilik olmazsa ameliyat olucam..ama benimanladığım benim durumum senden farklı..çünkü benimki revizyon..3. oparsyonum olucak..ilk ikisi aynı doktor tarafından 12 yıl önce yapılmıştı..kbb'ci idi ve nefes problemini çözmek için yola çıkmıştımben..nerden nereye..umarım senin problemin çok azdır..
nazım beye gitmeni tavsiye ederim..gidince zaten ilgileniyor seninle detaylı olarak..muayene ücreti 100 tl diye hatırlıyorum..resimler gösteriyor, ameliyat resimleri üzerinden de anlatıyor hatta..senin ilk ameliyatın ise daha şanslısın.. nazım bey doğal görüntüden yana..yani genelde, öyle çok belirgin değişiklikten hoşlanmıyor..bazı yüzlerde görüceksin hatalar düzeltilmiş ama süper şekiller verilme çabasına girilmemiş..aslına bakarsan bazen şekil verme adına çok yanlış işlemler yapanlar var bunu biliyoruz..bu yüzden bu bakış açısı bana mantıklı geliyor..aslında şekil konusundaki tatmin tamamen senin beklentine bağlı..gidince daha net anlarsın..özellikle burun konusunda uzmanlaşan bir doktor..bu konuda yurtdışı ve yurtiçinde çeşitli seminerlere gidiyor..konuşmacı olarak genelde de..tecrübesi ve bu tip hususlara önem vermesi veya çağrılması beni revizyon ameliyatı olacağım için etkiledi açıkçası..ama bazen de bu ameliyat işleri şans kısmet işimi sadece acaba diyorum..senin de en doğru doktora karar vermeni diliyorum..istanbulda değilsen geldiğinde hem nazım beye hem de barış çakır'a gitmeni öneririm..ben henüz ameliyat olmadım o ayrı tabi ama ben ameliyat için bu iki doktor arasında çok kaldım mesela..sana kolay gelsin..
Merhaba Misserable,
Benim ilk ameliyatımdı, 3 hafta önce Jinemed' de oldum. Jinemed' ten de çok memnun kaldık, hemşireler çok ilgiliydi. Şu an için çok memnunum, tabi şişlerim var ama bu haliyle bile ben beğeniyorum açıkçası. Çevremdekiler de çok doğal olduğunu söylüyorlar. Nazım Bey ameliyatlarını açık yapıyor, ama bu seni korkutmasın, ben hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Dikişler 1 hafta sonra alındı, 3 gün de bandaj uguladı. Sonra bandajları evde kendim çıkardım.
Nazım Bey hk. ne yazık ki internette çok fazla yorum yok, burada yazılanlar da insanın için çok ferahlatmıyor maalesef. Zaten ben internetteki yorumlara göre yapmadım seçimimi. Benim 1 yıl önce bir arkadaşım burun amleyatını Nazım Bey' e olmuştu, onun burnunu beğenmiştim, ayrıca bir doktor tanıdığımızın da onu tavsiye etmesi üzerine Nazım Bey' de karar kıldım. Kendisi görüştüğüm 2. doktordu ve ilk görüşmemde ameliyat tarihi aldım. Nazım Bey özellikle burun konusunda çok tecrübeli olduğu için onu tercih ettim. Aslında diğer unsur da çok natürel burunlar yapması idi. Ameliyat olana kadar muayenehanesinde 3-4 hastasını görme fırsatım oldu, hepsinin burunları birbirinden farklı idi. Yani fabrikasyon çalışmıyor, olmayacak birşeyi uygulamaya kalkışmıyor. Ben beklentilerimi detaylı bir şekilde anlattım, söylediği herşeyi aynen anlattığı gibi de yaptı.Ayrıca öyle kendini beğenmiş biri de değil kesinlikle, belki biraz mesafeli olabilir ama işini iyi yaptığı sürece çok da sorun değil :))
Verdiğim karardan pişman olacak birşey yaşamadım 3 hafta içinde, inşallah yaşamam da.
Ama tabi en önemlisi senin gidip bizzat görüşmen, en doğru kararı ondan sonra verebilirsin ancak. Muayene ücretli 100 TL.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler,[/QUOT
:sm_confused:cok tesekkulr paylaştıgın ıcın bnde revızyon ıcın ona gidicem fakat hakkında hıcbır yorum bulamıyorum buda acaba sadece sosyeteyemı amluıyt yapğıyor dıe dusndrdu bnı bıkac yorumdada cok soğuk bırı oldgundan bahsedılıyrdu tabıkı onemlı olan işini nasıl yaptgı acaba fiyatta ındırım yapıyormu vede bazı doktorlar doğal yapmak adına cok detysız ve bastan sagma yapablıyor senın goruntu acısından guzl bıır goruntunmu yoksa sadece doal bır burunmu oldu ucretı aslnda bırz tuzlu odemeyı nasıl yaptın acaba
Herkesin yüzüne göre farklı yapıyor bence, benim burnum ince ve uzun değil...