Merhaba sema
Ilk yorumunun benden olsun. Bende burun ameliyati olmak istiyorum biliyosun. Acikcasi seninki gibi bir burnum olsa asla ameliyat olmazdim. Benim burnumun buyuklugu senin kadar hemen hemen ama cok kemerli. Ama sen anladigim kadariyla takmissin kafana bunu. Daha mutlu olacaksan bence yaptir. Bu yasina kadar b burnunla yasamissin bu yasindan sonra daha guzeliyle yasayabilirsin. Maddi sorunun da yoksa yaptir yani. Ama belirteyim ben senin yerinde olsaydim kafaya takmaz ameliyatta olmazdim. Ama senin aklina birkere takilmis. Aklinda yillarda kalacagina ol gitsin. Daha guzel kucuk bir burnun olur hem sanada cok yakisir.a.s
buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar
sema_s bende baktım fotoğraflarınaza.. inan benim burnum öyle olsa ameliyat olmazdım (tabi nefes alma sorunun falan yoksa). bence hiç hiç gerek yok. zaten muhtemelen gittiğiniz doktorda size bunu söyleyecektir. illa olucam derseniz de mutlaka iyi bir doktor seçin bu burnunuzu aratmasın size =)
ama gerçekten burnunuz gayet güzel a.s
Sözün özü: Hiç gerek yok.Yazık edersin.Çok güzelsin yahu!Azıcık hoşuna gitmeyen kısmı varsa o da nazar boncuğu olsun.
buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar
semacim bence bu burunada cok guzelsin sen benimkini görsen kacarsin sanirim:))) ama mademki burnunda nefes sorunu var ol bence hem kendini daha rahat hissedersin hemde bombasdik olursun:):lepi:
olayım dimi çok sıkıldım kendimden=) degişiklik olsun fenalardayım buaralar iyi gelir belki(((((((((((
bence burnun çok güzel... değişiklik olması için düşündüğün ve aceleyle aldığın bir karar senin,aradan zaman geçtikten sonra kararını sorgulamanı gerektirebilir.
pskolijim bozuk galiba mutsuz hissediorum kendimi(((((((( herşeyi takıorum kafama kıl tüy herşey batıyo bana dipe vurmuş hissediorum kenidimii bari burda dökeyimm içimi:)))))
pskolijim bozuk galiba mutsuz hissediorum kendimi(((((((( herşeyi takıorum kafama kıl tüy herşey batıyo bana dipe vurmuş hissediorum kenidimii bari burda dökeyimm içimi:)))))
kayracım benim için de aynı sorun söz konusuydu. ben doktoruma burnumdaki kusurları herkesin gördüğünü söylediğimde bana kusur olmadığını ve çevremdekilerin beni kıskandığını söyledi. aynı doktora revizyon olmamak en isabetli karar bence. umarım herşey gönlünce olur...
bende senın alıdıgın tepkinin farklı bır tarzıyla karşılaştım o da sorun ''burnunda degıl sende '' tepkisi... çok teşekkürler iyi dıleklerin için sagol
ya offffff tamda naci beyde karar kılmıştım. bak yine aklım karıştııya rica etsem sorunlarını tam olarak anlatırmıısn lütfen yardımcı olmak acıısındann. bide arkadaslık talebi yolladım burnunu görmek istiorum bi sakıncası yoksa kabul edersen seviniriim... çok geçmiş olsun bu arada umarım istediğin gibi bi sonuç alırsın revizyondan...
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.....
bence asla ve asla burun estetiğine gerek yok. çok güzel ve yüzüne yakışan bir burnun var...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?