bu kafa karısıklıgı ıle gıttıgım dunku görüsmede ameliyatımı ıptal ettım nacı beye amelıyat olmayacam uc boyutlu calısıldı ama bu kadar övülen cıhaz ben ce hıc aydınlatıcı bılgı vermıyor ayrıca nacı beyın hasta sayısının fazlalıgı kı bunun nedenını ben ınternette fanatıklerınn yaptıgı reklama baglıyorum zaten bende bu etkılı olmustu karar vermemde bu neden le beklentım fazlaydı ılk amelıyatım da olmadıgı ıcın ne ıstedıgımı tam olarak ıfade etmem gerekıyordu zaten bunun sıkıntısını cektıgım ıcın suan ıkıncı amelıyatımı olucam ılk amelıyatımda doktoruma guvenıp eskı burnum dan kurtulayımda ne olursa olsun demıstım ona bırakmıstım guzel bısey ortaya cıkacagını dusunerek fakat doktorumda burunumdakıkemerı alıp bırakmıstı neyazıkkı dogallık kaygısı tasıdıgı ıcın fakat bu sefer hokka gıbı kalkık daraltılmıs dr lerın tabırıyle klasık estetıklı burun ıstedıgım ıcın gogus ve cene konusundada beklentım fazla oldugundan nacı beyde benı amelıyat etme taraftarı olmadı ılk gorusmemde fıyat konusunda yardımcı olacagını soylerken fıyatı hıc ınmedı bende o kadar param olmadıgı ıcın ve bırıktırıp amelıyat tarıhımı ertelemk ıstemedıgımden nacı beyden vazgectım