• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

bu kafa karısıklıgı ıle gıttıgım dunku görüsmede ameliyatımı ıptal ettım nacı beye amelıyat olmayacam uc boyutlu calısıldı ama bu kadar övülen cıhaz ben ce hıc aydınlatıcı bılgı vermıyor ayrıca nacı beyın hasta sayısının fazlalıgı kı bunun nedenını ben ınternette fanatıklerınn yaptıgı reklama baglıyorum zaten bende bu etkılı olmustu karar vermemde bu neden le beklentım fazlaydı ılk amelıyatım da olmadıgı ıcın ne ıstedıgımı tam olarak ıfade etmem gerekıyordu zaten bunun sıkıntısını cektıgım ıcın suan ıkıncı amelıyatımı olucam ılk amelıyatımda doktoruma guvenıp eskı burnum dan kurtulayımda ne olursa olsun demıstım ona bırakmıstım guzel bısey ortaya cıkacagını dusunerek fakat doktorumda burunumdakıkemerı alıp bırakmıstı neyazıkkı dogallık kaygısı tasıdıgı ıcın fakat bu sefer hokka gıbı kalkık daraltılmıs dr lerın tabırıyle klasık estetıklı burun ıstedıgım ıcın gogus ve cene konusundada beklentım fazla oldugundan nacı beyde benı amelıyat etme taraftarı olmadı ılk gorusmemde fıyat konusunda yardımcı olacagını soylerken fıyatı hıc ınmedı bende o kadar param olmadıgı ıcın ve bırıktırıp amelıyat tarıhımı ertelemk ıstemedıgımden nacı beyden vazgectım

bı de suna cok karsıyım dogallktn yanaymıs dr(lafım nacı beye degıl genel anlamda) estetıksız burunlar dogal zaten hıc burna mudahale etmıyelım ozaman dogal kalsın evet az mudahale edılmıs bı burun cok guzel yuz hatlarına sahıp bı hastayı mutlu ederken dıger hasta grubunu mutlu etmıyo cunku hasta radıkal bı degısmle guzellesecegını umuyor fakat ne yazıkkı sonuc husran oluyor cogu kişide estetık kaygısıyla revızyon olmaya karar verıyor anlayamadıgım dıger bı nokta fazla mudahale burunda saglık problemlerımı teskıl edıyor bu yuzdenmı artık herkes estetıklı burunla gezıyor ama farkedılmıyor drlerde sadece burundakı sorunu gıderıp estetık kaygısı tasımadan burnu ameliyat edıyor

ayısıgı kuzenının burun resmlerıne baktım bıraz fazla dogal eskı burnuna gore elbette buyuk bı degısım olmus ama kuzenını tatmın eden bı goruntuyse onun adına sevındım kı bende amelıyatımın ılk aylarında cok mutluydum ve burnunum gıttıkce sıslerı ınıp kuculecegını umuyordum ayrıca kemerı gıttıgı ıcın cok sevınıyordum ama sonradan daha guzel olabılırdı dıye beklentım yukseldı keskeler basladı keske daha kalkık olsa soyle olsa boyle olsa vs. bu nedenle sımdı dıger ameliyatlarımın yaında bu pısmanllıklarımın gıtmesını ıstıyorum

arkadaslar bıraz fazla doluyum ozur dılerım bu yuzden dusuncelerımı paylasarak rahatlamak ıstıyorum
cunku butun planlarım alt ust oldu ı 3 defa 3 vesaıt kullanarak gıttıgım dr ye ameliyatımı ıptal ettım ona odaklanmıstım en zor dr karar asamasıydı basa dondum bugun baska bı dr ıle goruscem ne yazıkkı

arminecim çok üzüldüm inş. iyi bir doktor bulursun malatyada bilge türk bilenin yaptığı burunları ben beğeniyorum nem ve asilemin burnuna bak hem doktor az ücret alıyo

sema_s bende digerleri gibi burnunun cok güzel oldugunu düsünüyorum. Yüzüne cok yakisiyor ve ayrica cok da güzel bayansin :))) Senin de benim gibi benzer sorunlarin var... Saglik sorunlarin yüzünden ameliyat olmusken ufak bir estetik müdahele yapilmasini istiyorsun. Seni cok iyi anliyorum. Bende saglik sorunlarim olmasaydi kesinlikle estetik ameliyatini düsünmezdim. Benim burnumda et, kemik var, septum egri ve kronik sinüzit var..say say bitmez :))) Naci bey benim ameliyatimi yapma taraftari degil... Burnum cok güzelmis :))) ama ben önden görünümden cok rahatsiz oluyorum, ve olmusken ikisi de olsun diyorum ama naci bey ayni fikirde degil... istersen bir görüs kendisiyle...eminim görüstükten sonra fikrin degisecektir... kendisi her zaman dogalliktan yana cünkü... örnegin (illa ameliyat olmak istiyorum ya :o)) göbek bölgeme liposuction yapar misiniz dedim....(kilo sorunum da var) bana önce diyet ve sporla kilo vermem gerektigini söyledi... saglikli bir sekilde yaklasik 10 kilo verdikten sonra göbegimde ki cikintilarin gidecegini söyledi... ha gitmezse liposuctionla düzeltilebilir dedi.. Cok yakin bir arkadasim benle ayni kiloda ve vücut yapisindayken baska bir doktora bütün vücuduna liposuction yaptirdi... Demek istedigim Naci beyin sana en dogru olani söyleyecegidir.. Bir an önce görüs derim... Ne diyecegini tahmin edebiliyorum :o)

Canım güzel yorumun için çok tşk ediyorum evet bende senden sonra ne diyecegini anlamış oldum galiba:) ptesi sakarya da kkb doktoruna muayne oldum tekrar nefes için ameliyatın şart oldugunu söyledi benim çewremdeki tüm estetik burun ameliyatı geçirmiş insanların yeniden ameliyat olması beni açıkcası çok korkuttuyo sanırım bi süre bu konuyu çıkartıcam kafamdan ve saglıklı bi karar alıp en azından saglık sorunumu çözmeliyim umarım sende en kısa zamanda şikayetlerinde kurtulursun canım geçmiş olsun...

ayısıgı kuzenının burun resmlerıne baktım bıraz fazla dogal eskı burnuna gore elbette buyuk bı degısım olmus ama kuzenını tatmın eden bı goruntuyse onun adına sevındım kı bende amelıyatımın ılk aylarında cok mutluydum ve burnunum gıttıkce sıslerı ınıp kuculecegını umuyordum ayrıca kemerı gıttıgı ıcın cok sevınıyordum ama sonradan daha guzel olabılırdı dıye beklentım yukseldı keskeler basladı keske daha kalkık olsa soyle olsa boyle olsa vs. bu nedenle sımdı dıger ameliyatlarımın yaında bu pısmanllıklarımın gıtmesını ıstıyorum

Tekrar basa dönmene üzüldüm canim... dedigin gibi en zor kisim doktor secimidir... bizde kuzenimin ameliyatindan önce 3 kisiyle görüsmüstük, bunlardan bir tanesi Prof.Dr. Ayhan Numanoglu'ydu... N. Celik ve A. Numanoglu arasinda gidip geldik derken kuzenim secimini N. Celik'ten yana yapti.

Kendisi su an cok memnun... tabi ki ara sira demiyor degil, biraz daha kalkik olsaydi falan filan... biz de ona kiziyoruz bu durumda...eski burnuna nazaran su an ki burnu cok güzel ve gercektende dogal duruyor... Zaten bir insanin yüzüne baktigin zaman ilk etapta gözlerinin ortaya cikmasi lazim, kuzenimde su an öyle zaten... estetikli burnu cok kücük degil ama yüzünde kayboluyor ve yakisiyor...yeni fotograflarini da yükleyecegim en kisa zamanda...

arkadaslar bıraz fazla doluyum ozur dılerım bu yuzden dusuncelerımı paylasarak rahatlamak ıstıyorum
cunku butun planlarım alt ust oldu ı 3 defa 3 vesaıt kullanarak gıttıgım dr ye ameliyatımı ıptal ettım ona odaklanmıstım en zor dr karar asamasıydı basa dondum bugun baska bı dr ıle goruscem ne yazıkkı

Armine gercekten cok üzüldüm ya...doktor secimi cok önemli bir asama... ameliyatlarini iptal ettirmen ve Naci beyle anlasamaman hic iyi olmamis... Bugün hangi doktorla görüseceksin... Prof. Dr. Ayhan Numanoglu' da cok iyi bence... Benim baska bir kuzenim yaptirdigi ilk basariz ameliyat sonucu A. Numanoglu'da düzeltirmisti burnunu...ve cok memnun kalmisti.. Kendisi cok seker bir insan..Naci Bey burun ameliyatimi yapmak istemedigi icin seneye bir ihtimal Ayhan Numanoglu'da olacagim.. Zaten ilk secimim A. Numanoglu'ydu... kabul etmisti ameliyatimi yapmayi ve cok ufak bir müdahele ile hem saglik problemlerimi hemde burnumu istedigi gibi daraltabilecegini söylemisti... Naci bey malesef beni geri cevirmisti... Bende hasta cevirebilen doktor iyi bir doktordur diyorum...Yanlis düsünüyor da olabilirim :))))

Umarim bir an önce hem senin isteklerini dikkate alan hemde tamamen güvenebilecegin bir doktor bulursun... bol sans armine...

Armine gercekten cok üzüldüm ya...doktor secimi cok önemli bir asama... ameliyatlarini iptal ettirmen ve Naci beyle anlasamaman hic iyi olmamis... Bugün hangi doktorla görüseceksin... Prof. Dr. Ayhan Numanoglu' da cok iyi bence... Benim baska bir kuzenim yaptirdigi ilk basariz ameliyat sonucu A. Numanoglu'da düzeltirmisti burnunu...ve cok memnun kalmisti.. Kendisi cok seker bir insan..Naci Bey burun ameliyatimi yapmak istemedigi icin seneye bir ihtimal Ayhan Numanoglu'da olacagim.. Zaten ilk secimim A. Numanoglu'ydu... kabul etmisti ameliyatimi yapmayi ve cok ufak bir müdahele ile hem saglik problemlerimi hemde burnumu istedigi gibi daraltabilecegini söylemisti... Naci bey malesef beni geri cevirmisti... Bende hasta cevirebilen doktor iyi bir doktordur diyorum...Yanlis düsünüyor da olabilirim :))))

Umarim bir an önce hem senin isteklerini dikkate alan hemde tamamen güvenebilecegin bir doktor bulursun... bol sans armine...

ben bu duruma cok karsıyım doktorun hasta cevırmesı cok yanlıs bu konuda cok keyfıı davranıyorlar hastanın isteği dogrultusunda bence doktoruyla hasta bı noktada bulusabılır o burunla yasayan sensın o gerek görmüyor olabılır ama sen bu konuda cok kararlı ve isteklıysen mademkı cok ıyı dr (lafım yıne nacı beye degıl yanlıs anlasılmasın) baska doktorların elıne gondermesın ehıl bı elde bu amelıyatı olma sansına sahıp olalım bızde bı de dun konustugum bı doktor bana her doktorun bı tarzı oldugunu soyledı aslında dr secerken o doktorun tarzını secmıs oluyormusuz evet cok dogru ama bı yerde de yanlıs sonucta o doktorun her hastasına aynı tarz burnu yapması da mumkun olmayabılır herkes bırbırıne benzemıyorkı herkesin yuz yapısı vs farklı bence bu konuda makul olmayan doktorlar var

ben bu duruma cok karsıyım doktorun hasta cevırmesı cok yanlıs bu konuda cok keyfıı davranıyorlar hastanın isteği dogrultusunda bence doktoruyla hasta bı noktada bulusabılır o burunla yasayan sensın o gerek görmüyor olabılır ama sen bu konuda cok kararlı ve isteklıysen mademkı cok ıyı dr (lafım yıne nacı beye degıl yanlıs anlasılmasın) baska doktorların elıne gondermesın ehıl bı elde bu amelıyatı olma sansına sahıp olalım bızde bı de dun konustugum bı doktor bana her doktorun bı tarzı oldugunu soyledı aslında dr secerken o doktorun tarzını secmıs oluyormusuz evet cok dogru ama bı yerde de yanlıs sonucta o doktorun her hastasına aynı tarz burnu yapması da mumkun olmayabılır herkes bırbırıne benzemıyorkı herkesin yuz yapısı vs farklı bence bu konuda makul olmayan doktorlar var

Katiliyorum sana...eger kisisel bir ameliyat karari alinmissa ve cok zor olan doktor seciminde de bir karara varilmissa bence doktorun hastasini geri cevirmesi yanlis. Naci bey beni genel olarak burun ameliyatindan caydirmak istedi. Cok güzel bir bayan oldugumu burnumu ne kadar bu kadar taktigimi..madem güzellige ve dis görünüme bu kadar önem gösteriyorum o zaman herseyden önce kilo vermem gerektigini falan vurguladi... 12 gün önce gögüs ameliyatimi Naci beyde oldum... örnegin gögüs konusunda hemfikirdik...gerekli bir ameliyat oldgunu bir de bunun üstüne kilo verirsem daha da güzel olacagimi söyledi... :-)

Buruna gelince..illa istersem yaparmis burnumu...ona göre burnumun estetige ihtiyaci olmadigi icin estetik müdahale yapilirsa estetik oldugum belli olurmus..dogalligini kaybedermis... bakalim...ama önce öna kilo verecegime dair söz verdim... Özgüvenle alakali birseymis...
Acik sözlülügü ve bana sicak yaklasimi ona asiri derecede güvenmemi sagladi... Gittigim diger doktorlar (Ersin Ülkür ve A. Numanoglu) Ersin burnumun kesinlikle estetige ihtiyaci oldugunu vurgulamisti, Ayhan bey, burnumun güzel oldugunu ama illa istersem biraz daraltabilecegini söylemisti,ama gerekli degil demisti.. Bu yüzden Naci beye güvenim sonsuz... Beni geri cevirmedi sadece genel olarak burun ameliyatindan vazgecmem icin beni ikna etmeye calisti :))))) (etti mi sizce?? :)))))))))

benım ıcınde aynı sey soz konusu zaten ama ben gerek goruyorum ve yarın nacı beye amelıyat oluyorum özlem hanımla dun aksam uzerı konustum bugun de aslında nacı beyle konusabılsem cok rahatlıycam hep soyledıgı olumsuz seyler kulagımda cınlıyor koca memeli asırı kalkık burunlu ve koca cenelı bırı olcakmısım gıbı gelıyor ve sonrasında butun bunların ben boyle olmasını ıstedıgım ıcın hıc sıkayetcı olmayada hakkım olmayacak senın goguslerıne kac cc protez takıldı merak ettım

Cok sevindim kararini verdigine... Hersey iyi olacak icini ferah tut... bana 355cc takildi... gögüs kafesim genis oldugu icin naci bey bunu uygun gördü...ve su ana kadar cok memnunum, sadece geceleri sol tarafima kramp giriyor... tam anlamiyla iyilesmedim... ama görüntü süper..ha bir de kücük bir morarma var ama naci bey önemli bir sey degil dedi....

Naci bey sana olumsuz neler söyledi ki..? merak ettim... Bence Naci bey cok acik bir sekilde söylüyor herseyi... banada burnunu kaldirirsam burnun "ben estetikliyim" diye bagirir dedi..dogal durmaz dedi... burnun genis ama ona göre de büyük bir kafa yapisina sahipsin dedi...ama gögüs konusunda kesinlikle dogru bir karar verdigimi söyledi...Ben yine de keske burnumuda yaptirsaydim diyorum ama su an icin ertelemek zorunda kaldim... Ileride ya Naci beye ya da Ayhan Numanoglu'na olacagim...

Umarim hersey iyi gecer... yani 3 ameliyat birden mi olacaksin... gögüs, burun ve cene mi?

Cok sevindim kararini verdigine... Hersey iyi olacak icini ferah tut... bana 355cc takildi... gögüs kafesim genis oldugu icin naci bey bunu uygun gördü...ve su ana kadar cok memnunum, sadece geceleri sol tarafima kramp giriyor... tam anlamiyla iyilesmedim... ama görüntü süper..ha bir de kücük bir morarma var ama naci bey önemli bir sey degil dedi....

Naci bey sana olumsuz neler söyledi ki..? merak ettim... Bence Naci bey cok acik bir sekilde söylüyor herseyi... banada burnunu kaldirirsam burnun "ben estetikliyim" diye bagirir dedi..dogal durmaz dedi... burnun genis ama ona göre de büyük bir kafa yapisina sahipsin dedi...ama gögüs konusunda kesinlikle dogru bir karar verdigimi söyledi...Ben yine de keske burnumuda yaptirsaydim diyorum ama su an icin ertelemek zorunda kaldim... Ileride ya Naci beye ya da Ayhan Numanoglu'na olacagim...

Umarim hersey iyi gecer... yani 3 ameliyat birden mi olacaksin... gögüs, burun ve cene mi?

EVET Canım 3 ameliyat birden:)) bana sanırım 400 cc takılcak kulak buyk gelıyor hep duyduklarım kucuk rakmlardı bu benı bıraz korkutmaya basladı gercekten dev gıbı memelerımmı olcak dıye ama benı tatmın eden bı buyukluk olsun ıstedım gogus dokumda var kas ustu olcak bıde burun konusunda problem yasadık gerek olmadıgını dusundu ve sanırım vazgecırmeye calıstı nacı bey ben kalkık daraltılmıs burunları sevıyorum evet dogal olmayan bı goruntu ama ben zaten dogal olmasını degıl guzel olmasını ıstıyorum dogallık kaygım yok sımdı beden ölçün kac oldu ya ben d size olmasından korkuyorum nette baktım d size ölçülere bayag büyük

benım ıcınde aynı sey soz konusu zaten ama ben gerek goruyorum ve yarın nacı beye amelıyat oluyorum özlem hanımla dun aksam uzerı konustum bugun de aslında nacı beyle konusabılsem cok rahatlıycam hep soyledıgı olumsuz seyler kulagımda cınlıyor koca memeli asırı kalkık burunlu ve koca cenelı bırı olcakmısım gıbı gelıyor ve sonrasında butun bunların ben boyle olmasını ıstedıgım ıcın hıc sıkayetcı olmayada hakkım olmayacak senın goguslerıne kac cc protez takıldı merak ettım

ben naci beyin estetik algısına çok güvenirim..bence çok emin ellerdesin. bunu 5 sene araştırma yapıp,bu kadar korkak ve pinpirikli bi insan olarak söylüyorum.. Ben ameliyata gittiğimde,ölçüyle ilgili çok fazla şeye karışmadım.. Sadece naci bey,söylediği ölçünün üstü de altı da olabileceğini söylemişti.. Sonuçta bu işte uzman olan kişi,doktorunuz oluyor. Ben görüntüden son derece memnunum.ama bence mutlaka bugün naci beyle tekrardan konuşmaya çalış ve burun konusunu iyice tekrar düşün ve konuş,aklında bişey kalmasın,ameliyata huzurlu bir şekilde git ki ameliyat sonrası sürecin de mutlu bir şekilde geçsin..canım bu kadar tedirgin girdiğim ameliyattan,dünyanın en mutlu insanı olarak çıkmamı sağladığı için naci beye benim güvenim sonsuz... başarılı ve güzel bir ameliyat geçirmeni diliyorum

EVET Canım 3 ameliyat birden:)) bana sanırım 400 cc takılcak kulak buyk gelıyor hep duyduklarım kucuk rakmlardı bu benı bıraz korkutmaya basladı gercekten dev gıbı memelerımmı olcak dıye ama benı tatmın eden bı buyukluk olsun ıstedım gogus dokumda var kas ustu olcak bıde burun konusunda problem yasadık gerek olmadıgını dusundu ve sanırım vazgecırmeye calıstı nacı bey ben kalkık daraltılmıs burunları sevıyorum evet dogal olmayan bı goruntu ama ben zaten dogal olmasını degıl guzel olmasını ıstıyorum dogallık kaygım yok sımdı beden ölçün kac oldu ya ben d size olmasından korkuyorum nette baktım d size ölçülere bayag büyük

Bende dolu B ama C daha rahat oluyor... B kücük biraz...aslinda B istemistim ama böylede iyi... D biraz büyük evet ama dedigin gibi 400 aslinda cok büyük degil... Naci Bey benim ameliyatim esnasinda 315, 355 ve 395 i yanina almis ve denemis sanirim ...355 sip diye oturunca onu takmis..... Ben biraz iri yapiliyim, hafif kiloda var (balik etlilik var diyelim J)))) yani önceden kararlastirdiginiz boyutu takmayabilir Naci bey..hazirlikli ol J

Benim bir arkadasima 220 takilmis, o da B takiyor.. gögüs kafesi ve vücut yapisi ile ilgili... Basta 355i duyunca sok gecirmistim...hatta Naci beye cok büyük oldu falan dedim, o da su an cok sis inecekler dedi... aliskin olmadigindan büyük geliyor su an dedi.. Ve en güzeli de ameliyat oldugumu kimse anlamiyor.. eskiden desteklilerle 80B takiyodum, dolduruyordum sütyenin icini...Kurtuldum artik J)))))

Koca memeli olacagini hiiiiiiic zannetmiyorum...Naci beye güven bence... o ameliyat sirasinda sana en uygun olan protezi takacaktir...rahat ol...

Kalem1981 Aynen katiliyorum sana..bende cok güveniyorum kendisine... Olmaz diyorsa bir bildigi vardir...

Armine.. Su saatlerde cebini ararsan yanit verir diye düsünüyorum...Internet sitesinde cep numarasi var..Bende yazayim buraya: 0533 767 00 66.... Madem ameliyatin yarin ve görüsmek istiyorsun, mutlaka ara

şimdiden geçmiş olsun inşallahhh cokguzel bı burun çene ve göğüslere sahip olursunuz:1hug:
naci çelik hakkında olumsuz yorumları okuyunca kötü oldum bi an cunku bende ona yaptırmak ıstıyordum ama şimdi sızın yaptıracagınzı görmek sevındırdı beni umarım memnun kalırsınız:)

selam herkesee.. arkadaşlar çok yakında naci beye revizyon burun ameliyatı oluyorm vee çok korkuyorumm. Daha önce kulağından kıkırdak alınarak revizyon geçirmiş biri varmı aranızda? off bide benim ameliyattan 2 ay sonra düğünüm var ya yüzüm şiş kalırsa:(((

SEMA: sitede yazmis oldugum mesaj sayisi az oldugundan özel mesaj yazamiyorum. Naci bey benden muayene ücreti almadi yurtdisindan oldugum icin. Sanirim yurtdisindan gelenlerden ücret almiyormus ama Türkiye'dekilerden 200 TL ücret talep ediyormus. Iki sene önce ilk randevuyu almak icin aradigimizda bize bu bilgi verilmisti tabi gecen süre icersinde degismis olabilir...

Back