• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

3 boyutlu makinede tasarım yapılırsa ödüyosunuz 200 TL, buda ameliyat olursanız ameliyat ücretinden düşüyo. Bunun dışında muayeneye ücret ödenmiyodu zaten...

burnumda bır degıl bıkaç tane problem var benım kemıklerimde burun delıklerimde ve burun ucumda sorunlar var ve bu durum benı gerçekten çok üzüyo.arkadaşlık teklıf etmışın ama resmlerim yok burda.isteyenlere yoladım resmlerimi fıkır vermesi açısından.teşekkür ederim sana da umarım istedıgım gıbı olur artık

kayra banada gönderirmisin rica etsem fotolarını kısa süre sonra ameliyat oluyorumda..eyvahedigeldismile

slm kızlar malesef ameliyattan döndüm yani su sekılde kanım alındı anestezi doktoru geldi ameliyat önlüğünü giydim ve sorasında cıkarmak zorunda kaldım çünkü sag gögsüm benımde pek anlam veremediğim bi sekilde şişti bu sekılde ameliyat olamayagımı kanama yapacagını söyledi doktorum adet dönemim yakın adet olduktan sonra beni ameliyata alacak hüngür hüngür ağlayarak cıkmam gerekırken naci beyin konusmaları benı o kadar rahatlattı ki hayırlısı olsun bugün olmak kısmet degilmiş diyerek ayrıldım hastaneden şimdi içim daha rahat bi sekılde bekliyorum çünkü gercekten naci beye büyük güven duymaya basladım tedirginliğim tereddütlerim vardı ama şimdi gercekten onun özel ve farklı bi doktor oldugunu düşünüyorum gercekten olabıleceklerın en ıyısını yapacagına da inanıyorum

ayrıca bu kadar memnunıyet bosa degıl burda bi cok arkadasın paylasımlarında samımı oldugunu düşünüyorum bunu ancak tecrube ederek anlayabılıryorsunuz cünkü bi ara süpheye dusmustum ne yalan söyleyeyım

ayrıca bu kadar memnunıyet bosa degıl burda bi cok arkadasın paylasımlarında samımı oldugunu düşünüyorum bunu ancak tecrube ederek anlayabılıryorsunuz cünkü bi ara süpheye dusmustum ne yalan söyleyeyım

ayyy Allahım,bu ne şans böyle.gerçekten çok üzüldüm. naci beye ve onun estetik algısına güven ve gerisini naci beye bırakmalısın bence..herşey çok güzel olacak ben buna tüm kalbimle inanıyorum.

Hersey kismet canim..Sakin üzülme tamam mi...Allah’tan vucüdun ameliyattan önce öyle bir tepki vermis, Allah korusun ameliyat sirasinda komplikasyon olussaydi daha kötü olurdu... Istanbul’da yasiyorsun heralde...Benim basima gelseydi ayni sey ne yapardim bilmiyorum, yurtdisinda oldugum icin...Iznimi bosuna kullanmis olurdum heralde...

Az önce arkadasim benim icin Naci beyle görüstü...Gögüslerimde yanma ve asiri hassasiyet var 14 gün gecmesine ragmen.. Ben aramak istemedim cünkü eve döndügümden beri zirp pirt ariyorum zaten kendisini. Hatta arkadasima dedim ki: Naci bey su an muhtemelen büyük bir ameliyatta...üc ameliyat birden yapacak telefonu acmayabilir dedim...Sabah görüsememisler ögleden sonra iki bucuk siralarinda Naci bey aramis arkadasimi..Normalde o saatlerde ya ameliyatta oluyor ya da yeni cikmis oluyor... Simdi anlasildi...demek ki girememis ameliyata...

tsk ederım arkadaslar güzel dilekleriniz için üzülmüyorum ama bir an önce olsun istiyorum cok bekledim cünkü para biriktiriken beklıyorsunuz sonra randevu alıp beklıyorsunuz görüsmek için ameliyat tarıhını beklıyorsunuz beklemekten öyle sıkıldım kı sımdı de adet olmayı beklıyorum cok zorlu bi surec aslında estetık seruvenı ama sonrası da cok tatlı :))

arkadaşlar hiç revizyon olan yokmu naci beyeee?? helppp:) ameliyat günüm yaklaşıyo ve ben gece uyuyamamaya başladım.....

27 nisan... hayatımda hiç bu kadar stresi bi arada yaşadıımı hatırlamıyorm yaa. ameliyattan 2 ay sonrada düğünm var. senin burnuna kıkırdak eklenicekmi?

hayır kıkırdak problemı yok daraltılıp kaldırılacak umarım bende haftaya bı gun ameliyatımı olurum sen nerde olacaksın

ben naci beyin estetik algısına çok güvenirim..bence çok emin ellerdesin. bunu 5 sene araştırma yapıp,bu kadar korkak ve pinpirikli bi insan olarak söylüyorum.. Ben ameliyata gittiğimde,ölçüyle ilgili çok fazla şeye karışmadım.. Sadece naci bey,söylediği ölçünün üstü de altı da olabileceğini söylemişti.. Sonuçta bu işte uzman olan kişi,doktorunuz oluyor. Ben görüntüden son derece memnunum.ama bence mutlaka bugün naci beyle tekrardan konuşmaya çalış ve burun konusunu iyice tekrar düşün ve konuş,aklında bişey kalmasın,ameliyata huzurlu bir şekilde git ki ameliyat sonrası sürecin de mutlu bir şekilde geçsin..canım bu kadar tedirgin girdiğim ameliyattan,dünyanın en mutlu insanı olarak çıkmamı sağladığı için naci beye benim güvenim sonsuz... başarılı ve güzel bir ameliyat geçirmeni diliyorum

kalem sen naci bey e burun mu göğüs mü oldun. ?? eğer burunsa acaba bir kaç resim ekleyebilir misin? memnun olduğunu söylemişssin. bende naci beyi düşünüodum ama suan kararsızım cok çünkü olumsuz şeyler fazlalaşmaya başladı. ama bence memnun olan kişiler de sonuçlarını paylaşmalı ki doktora haksızlık etmiş olmayalım diil mi:) . yani bence ;) guclubacismile

kalem sen naci bey e burun mu göğüs mü oldun. ?? eğer burunsa acaba bir kaç resim ekleyebilir misin? memnun olduğunu söylemişssin. bende naci beyi düşünüodum ama suan kararsızım cok çünkü olumsuz şeyler fazlalaşmaya başladı. ama bence memnun olan kişiler de sonuçlarını paylaşmalı ki doktora haksızlık etmiş olmayalım diil mi:) . yani bence ;) guclubacismile

ben gögüs ameliyayatı oldum,burun değil canım. ama bir doktora karar vermenin en iyi yolu onunla görüşmektir,forum ne derecede faydalı oalbilir bilemiyorum

SEMA: sitede yazmis oldugum mesaj sayisi az oldugundan özel mesaj yazamiyorum. Naci bey benden muayene ücreti almadi yurtdisindan oldugum icin. Sanirim yurtdisindan gelenlerden ücret almiyormus ama Türkiye'dekilerden 200 TL ücret talep ediyormus. Iki sene önce ilk randevuyu almak icin aradigimizda bize bu bilgi verilmisti tabi gecen süre icersinde degismis olabilir...
teşekkür ederim canım öpüyorum seni..

arkadaşlar naci beye burun ameliyat olanlar belki burda resimlerini yayınlamaktan çekinenler için söylüyorum bana foto gönderebilirler mi mail adresimi özelden yazabilirim teşekkür ediyorum şimdiden ....

bı de suna cok karsıyım dogallktn yanaymıs dr(lafım nacı beye degıl genel anlamda) estetıksız burunlar dogal zaten hıc burna mudahale etmıyelım ozaman dogal kalsın evet az mudahale edılmıs bı burun cok guzel yuz hatlarına sahıp bı hastayı mutlu ederken dıger hasta grubunu mutlu etmıyo cunku hasta radıkal bı degısmle guzellesecegını umuyor fakat ne yazıkkı sonuc husran oluyor cogu kişide estetık kaygısıyla revızyon olmaya karar verıyor anlayamadıgım dıger bı nokta fazla mudahale burunda saglık problemlerımı teskıl edıyor bu yuzdenmı artık herkes estetıklı burunla gezıyor ama farkedılmıyor drlerde sadece burundakı sorunu gıderıp estetık kaygısı tasımadan burnu ameliyat edıyor
bence sebep cok fazla mudahale edılmesının yaratıcagı sorundan cok artık kalkık kucuk burun delıklerı onden gozuken minnacık burunlar tarıh olmaya basladıda ondan senı amılyat etmek ıstememıs olablr cunku cogu doktor artık doğallıktan yana herkese bu tarz aynı burunlar yapmaktansa herkesın yuz seklıne gore bir burun yaratmak populerleşmeye basladı coğu kemerını bıraz bılerek bıraktırıyor kımı tamamen kemerın alınması yerıne buyutturuyor anladıgım kadarıyla artık burun ıcınden kıkırdak cıkarmak yerıne eklemeler yapılması daha dogru trend bu olmus kısacası ılla doğal gorunmek ıcınde burnun oylece bırakılması değil tabıkı ama estetık artık sanatcılardan cok halkın yaptrdgı bısey olmaya basladgı ıcın bırbırıne benzeyen yuzler yerıne doğal yapıldgı anlşlmayan burunlar talep goruyor bende senın gibi bastan doğal olmasada olur guzl olsun dıyordum ama gerckten doğal olması daha ıyı sanada sımdıden gecmıs olsun

arkadaslar, bana yardim edin. bende naci beyi düsünüyorum. Hem burun, gögüs diklestirme ameliyati yaptirmayi düsünüyorum.

Naci bey'de ameliyat olanlar bana tecrübelerini anlatirsaniz cok sevinirim. bana özel mesaj gönderibilirsiniz
tsk.

arkadaslar Dr.Naci Celik e mail attim,hala cvp vermedi.foto larimi yollamistim,ornek calisma istemistim.Yurt disinda yasiyorum.Muayene ye zamanim yok,ama yurtdisinda yasadigimi yazmamistim acaba ondan mi beni dikkate almadi...???cok kararsiz kaldim bir yandan da Naci beyi istiyorum.bu ikinci ameliyatim olacak.yakinda naci beyle gorusmus yada burun ameliyati olmus arkadaslar,yorumlarinizi bekliyorum.Kendisi cok mu meskul?Yurtdisina falan mi cikti?

Back