Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

peki, öncesi ve sonrası fotoğrafı koymanız mümkün mü? ayrıca hissinde herhangi, ufak da olsa bir fark oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 1 sene 3 ay önce Trabzon'da Ömer Ambarcıoğlu işimli bir doktora ameliyat oldum ve hayatımın hatasını yaptım. Bu kadar özensiz, bu kadar vurdumduymaz, hastasına en ufak bir saygısı olmayan bir doktor daha olabilir mi bilmiyorum. Asla o adama paramı helal etmiyorum. Gerçi burda bahsedilenlerin yanında çok az bir meblaydı. Her neyse ucuz etin yahnisi pek olur demişler. Her neyse ameliyat sonrası burun kemiğimde şişme oldu, bu çok bilmiş ama hiçbir şeyden haberi olmayan doktor, bana tekrar ve tekrar müdahale etti, yani benim burun kemişimi törpüledi. Oysa ki oraya bi iğne yapılarak o şiş indirilebiliyormuş. Bunu da bana Emre İlhan söyledi. Hatta ameliyat olduğum şartları anlatınca Emre Bey şaşırdı. Nasıl ya oldu adam. Her neyse ben Emre Bey'le görüştüm, içime de sinmişti ama maddi sıkıntılardan dolayı vazgeçtim. Sonra Naci Bey'in ismini duydum ve onun da revizyonda iyi olduğunu duydum. Naci Bey'e revizyon olan var mı acaba çok merak ediyorum. Varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız???
Merhaba öncelikle. Ya 3 yıl olmus siz buraya yazalı ama yinede fikrimi paylaşmak istedim çünkü baya moralim bozuk. Ben 4 ay önce ömer beye ameliyat oldum, ve burnumda bi cıkıntı olustu psikolojim cok bozuk doktordan net bi yanıtta alamıyorum bi türlü ne yapacagımı şaşırdım ikinci bi müdahale istiyorum. Sizden fikir almak istedim :KK43:(

X