• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Canim bizlere yardimci olmasi icin tam olarak ne sorunlarin oldugunu yazar misin?birde mumkunse sadece burnunun resmini gorebilir miyiz?

daha önceki sayfalarda bahsetmiştim soranlar olmuştu aynen devam ediyo aynı sorunlar.burun çatım açık kalmış benim yanı törpülenen yer bu da yanlara yayılmasına sebep oluyo şişlık olarak yanı önden düzensiz ve orantısız bır burun.burun ucumda kıkırdak hataları var bı taraf içeri girintili diger taraf çıkık haliyle burun deliklerimde de fark var tabı bu yuzden.bu şekilde sıralayabılırım.umarım açıklayıcı olmuştur...ayrıca dilersen özelden mail adresini verirsin burun resmımı yollarım

Merhaba sema_s Fuat Bey e ne ameliyati oldu arkadasin. Ben hem burun hem gogus istiyorum.

mrb odzimert burun ameliyatı oldu arkadaşım ama sorunluydu ilk ameliyatını sakarya yaptı ve başırı bi ameliyat oldu geçen konuştuk çok memnun oldugunu ve fuat beyin çok ilgilendiginden bahsetti istediği gbi olmuş burnu bende yaptırmayı düşünüorum sen ne zaman ameliyat olucan peki kararsızım doktor konusunda bakıyorum ameliyat olan arkadaşların resimlerine yandan 10 numara çok güzel ama önden bana çok kaba geliyo belkide şiş oldugu içindir çok zormuş bu işler kafayı yemek üzereyim:)

merhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam

anladım tekrar naci beye mi düşünüosun ameliyatını peki bende çok karasızım aslında kötü deil burnum hatta çewremdekiler gerek yok diyo ama yandan memnun deilim hatta önden gayet hoş duruyo begeniorum burnumu ve korkuyorum daha kötü olur begenmem diye çok kararsızım naci bey için ii diolar ama bilemiyorum tabi senin durumuna üzüldüm zor işler burun sonuçta yüzünün tam ortası istersen bi fuat beyle de görüş benim arkadaşımın revizyon ameliyatını o yaptı şimdilik memnun çok yeni ilerde sorun olur mu bilemem tabi geçmiş olsun

slm odzimert,ben dün görüşmeye gittim ikisi birden bana da 11000 tl dendi.Maalesef fiyatları çok yüksek.

mrb sekretetriyle pazarlık yapmanı tavsiye ederim sonrada dr. konuş yardımcı olaucaktır fiyat konusunda ilk söyledikleri rakamı hemen kabul etme eğer paragöz bi doktor değilse yardımcı olucaktır Naci beyinde bu konu da insaflı oldugnu çok duydum

mrb sekretetriyle pazarlık yapmanı tavsiye ederim sonrada dr. konuş yardımcı olaucaktır fiyat konusunda ilk söyledikleri rakamı hemen kabul etme eğer paragöz bi doktor değilse yardımcı olucaktır Naci beyinde bu konu da insaflı oldugnu çok duydum

Pazaerlik yapsambilene kadar indirir bilmiyorum. Fuat bey yarisini istedi bu fiyatin. Aslinda Naci Celik e olmak isterim ama cok pahali. Fuat Bey hakkindada hic kotu bir yorum duymadim acikcasi hemde cok uygun bir fiyat verdi. Ama kendisi hakkindaki daha cok bilgi sahibi olmak istiyorum.

mrb odzimert burun ameliyatı oldu arkadaşım ama sorunluydu ilk ameliyatını sakarya yaptı ve başırı bi ameliyat oldu geçen konuştuk çok memnun oldugunu ve fuat beyin çok ilgilendiginden bahsetti istediği gbi olmuş burnu bende yaptırmayı düşünüorum sen ne zaman ameliyat olucan peki kararsızım doktor konusunda bakıyorum ameliyat olan arkadaşların resimlerine yandan 10 numara çok güzel ama önden bana çok kaba geliyo belkide şiş oldugu içindir çok zormuş bu işler kafayı yemek üzereyim:)

Semacim revizyon ameliyatlari cok zor ameliyatlardanmis. Eger onu guzel yapmissa bence Fuat Bey basarili bir doktor. Sanirim populer bir doktr degil. Benim icin soylenen fiyat cok onemli cunku ben 2 ameliyat birden istiyorum. Simdilik hem uygun fiyat veren hemde bende guven duygusu uyandiran birtek Fuat bey oldu. Ben bu agustosta ameliyat olmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve inan burdan karar vermek o kadar zor ki. Hicbir doktorla gorusme sansim yok. Turkiyeye gelicem 4 hafta kalicam sadece bu arada ameliyat olup iyilesmek zorundayim. Vaktimi doktor arayarak harcamak istemiyorum orda. Br an once doktora karar verip oraya gelincede hemen ameliyat olmam gerek benim.

daha önceki sayfalarda bahsetmiştim soranlar olmuştu aynen devam ediyo aynı sorunlar.burun çatım açık kalmış benim yanı törpülenen yer bu da yanlara yayılmasına sebep oluyo şişlık olarak yanı önden düzensiz ve orantısız bır burun.burun ucumda kıkırdak hataları var bı taraf içeri girintili diger taraf çıkık haliyle burun deliklerimde de fark var tabı bu yuzden.bu şekilde sıralayabılırım.umarım açıklayıcı olmuştur...ayrıca dilersen özelden mail adresini verirsin burun resmımı yollarım

ayın 14 unde nacı beye amelıyat olcak bırı olarak cok uzuldum boyle sorunlar yasamana benım burun revızyon olcak bı de pekı nacı bey bu sorunların hakkında ne yorum yapıyor

armine senin adına sevindim canım inş. başarılı bir ameliyat olur önceki ve sonraki resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla

ayın 14 unde nacı beye amelıyat olcak bırı olarak cok uzuldum boyle sorunlar yasamana benım burun revızyon olcak bı de pekı nacı bey bu sorunların hakkında ne yorum yapıyor

bir kaç ay önce görüştüm en son ama bir sorun olmadıgını söyledi ama sadece kendisi böyle düşünüyo önerdıgı çözümlerde beni tatmın etmedi.gıttıgım bütün doktorlar benımle hem fikir çevremdekılerde buna dahil.. zaten kendisine revzıyon olmak istemıyorum bu yüzdende doktor araştırıyorum aynı acıları tekrar tekrar çekmek istemıyorum artık çünkü.inşallah senın istedıgın gıbı olur herşey..

bir kaç ay önce görüştüm en son ama bir sorun olmadıgını söyledi ama sadece kendisi böyle düşünüyo önerdıgı çözümlerde beni tatmın etmedi.gıttıgım bütün doktorlar benımle hem fikir çevremdekılerde buna dahil.. zaten kendisine revzıyon olmak istemıyorum bu yüzdende doktor araştırıyorum aynı acıları tekrar tekrar çekmek istemıyorum artık çünkü.inşallah senın istedıgın gıbı olur herşey..

kayracım benim için de aynı sorun söz konusuydu. ben doktoruma burnumdaki kusurları herkesin gördüğünü söylediğimde bana kusur olmadığını ve çevremdekilerin beni kıskandığını söyledi. aynı doktora revizyon olmamak en isabetli karar bence. umarım herşey gönlünce olur...

merhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam

ya offffff tamda naci beyde karar kılmıştım. bak yine aklım karıştıı:(:( ya rica etsem sorunlarını tam olarak anlatırmıısn lütfen yardımcı olmak acıısındann. bide arkadaslık talebi yolladım burnunu görmek istiorum bi sakıncası yoksa kabul edersen seviniriim... çok geçmiş olsun bu arada umarım istediğin gibi bi sonuç alırsın revizyondan...

kayracım benim için de aynı sorun söz konusuydu. ben doktoruma burnumdaki kusurları herkesin gördüğünü söylediğimde bana kusur olmadığını ve çevremdekilerin beni kıskandığını söyledi. aynı doktora revizyon olmamak en isabetli karar bence. umarım herşey gönlünce olur...

kellyr sendemi naci çelik e ameliyat oldun ..???

Semacim revizyon ameliyatlari cok zor ameliyatlardanmis. Eger onu guzel yapmissa bence Fuat Bey basarili bir doktor. Sanirim populer bir doktr degil. Benim icin soylenen fiyat cok onemli cunku ben 2 ameliyat birden istiyorum. Simdilik hem uygun fiyat veren hemde bende guven duygusu uyandiran birtek Fuat bey oldu. Ben bu agustosta ameliyat olmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve inan burdan karar vermek o kadar zor ki. Hicbir doktorla gorusme sansim yok. Turkiyeye gelicem 4 hafta kalicam sadece bu arada ameliyat olup iyilesmek zorundayim. Vaktimi doktor arayarak harcamak istemiyorum orda. Br an once doktora karar verip oraya gelincede hemen ameliyat olmam gerek benim.

anlıyorum canım inan çok zor bu işler ben türkiyede olmama ragmen kafam karıştı kararsızım ben görmedim burnunu arkadaşımın telefonda konuştum sadece. memnunum dedi ödemleri yani şişlikler varmış onun dışında bi sorun yok dedi şişlik olması çok da dogal bi kaç gün içinde yanına gidicem daha yakından inceleme şansım olur sanada yazarım burdan bende fuat bey için olumsuz herhangi bi duyum almadım sadece ismi çok duyulan doktorlar arsında değil ama bu kötü yada başarısız bi doktor oldugu anlamına gelmiyo faut beyle görüştün sanırım yapmış oldugu estetik operasyonların fotoraflarını isteseydin senin için bi fikir olması açısından

valla doktor seçerken istatistik yapın arkadaşlar. kaç hastası memnun kaç hastası değil.. %100 bütün hastalarını memnun etmiş bir plastik cerrah bulamazsınız zaten... önemli olan memnun hastalarının yüzdesi :delphin:

benim ilk doktorum naci bey değil yanlış anlaşılma olmasın. benim ilk doktorum kadıköy ferihan laçin hast. kbb uzmanı emin balcı

buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar

buarada ben bi kaç fotografım ı yükledim buraya herkes estetik yaptrdıktan sonra yüklüo ama:) ben yaptrmadan önce yükledim çnkü bazı arkadaşlarım kafamı karıştırdı olma gerek yok diye belki arkadaşlarım objektif yorum yapamıolardır yada alıştıkları için onlara güzel gelio olabilir burnum forumdakilerden ricam resimlerimi yükledim acaba yorum yapabilirmi gerçekten çok mutlu olurum iyi yada kötü yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar

Merhaba sema

Ilk yorumunun benden olsun. Bende burun ameliyati olmak istiyorum biliyosun. Acikcasi seninki gibi bir burnum olsa asla ameliyat olmazdim. Benim burnumun buyuklugu senin kadar hemen hemen ama cok kemerli. Ama sen anladigim kadariyla takmissin kafana bunu. Daha mutlu olacaksan bence yaptir. Bu yasina kadar b burnunla yasamissin bu yasindan sonra daha guzeliyle yasayabilirsin. Maddi sorunun da yoksa yaptir yani. Ama belirteyim ben senin yerinde olsaydim kafaya takmaz ameliyatta olmazdim. Ama senin aklina birkere takilmis. Aklinda yillarda kalacagina ol gitsin. Daha guzel kucuk bir burnun olur hem sanada cok yakisir.a.s

Back