• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Mmblackrose cnm ben senin yeni resimlerini göremiyorum, acaba neden? Sadece ilk zamanlarda ekledigin yandan olan foto var.

arkadaşlar nacı beye mail atmıştım bana kolay burun 5500 zor burun yada daha onceden ameliyat geçirmiş burun 15000kafamçokkarıştı dedı...son zamanda olanlar kaça oldu????

Insallah cnm, sen ne zaman oluyorsun ameliyatini? Ve ilk ameliyatini kim yapti?

Benim ilk ameliyatım üniversite hastanesinde olmuştu... Uzman Dr.a olmuştum.. Ben Nisan ayında Naci Bey ile görüşeceğim, tarih belli değil.. Nisan sonu gibi istiyorum..

arkadaşlar nacı beye mail atmıştım bana kolay burun 5500 zor burun yada daha onceden ameliyat geçirmiş burun 15000kafamçokkarıştı dedı...son zamanda olanlar kaça oldu????

Bu bir şaka olmalı.. 15.000- olduğunu zannetmiyorum.. Burada birçok arkadaşımız Naci beye ameliyat oldu... Hiç böyle bir fiyat telaffuz edildiğini hatırlamıyorum... İkinci ameliyatta olsa çok yüksek bir fiyat.. Meme+Burun olan arkadaşlarımızın fiyatları bile bundan çok daha düşük... Ben bir yanlışlık olabileceğini düşünüyorum..

Arkadaslar merhaba
Ben hem burun hem meme ameliyati olmak istiyorum. Naci by e mail attim ikisi beraber 11000 yada 12000 civarinda olur dedi. Bana cok geldi. Iki ameliyati birden olan arkadaslar da bu fiyattanmi oldular. Cok degilmi arkadaslar. Tamam cok iyi doktor helal olsun ama ban cok geldi malesef beni cok asti yani ::(((. Bu kadar beklemiyodum

Ama hastaneye göre de fiyat değişebiliyor. Aynı ameliyat için 3000 TL alan hastane de var 9000 TL alan hastane de. Bence siz hastane seçimini konusunda en uygun olanı dr.a bırakın.

Arkadaslar merhaba
Ben hem burun hem meme ameliyati olmak istiyorum. Naci by e mail attim ikisi beraber 11000 yada 12000 civarinda olur dedi. Bana cok geldi. Iki ameliyati birden olan arkadaslar da bu fiyattanmi oldular. Cok degilmi arkadaslar. Tamam cok iyi doktor helal olsun ama ban cok geldi malesef beni cok asti yani ::(((. Bu kadar beklemiyodum

slm odzimert,ben dün görüşmeye gittim ikisi birden bana da 11000 tl dendi.Maalesef fiyatları çok yüksek.

bende şaşırdım ama gerçekten cok güzel burunlar yapıyor....dediğniz gibi hastanelere göre de fiyat değişiyor kolay amelıyatları göztepe hastanesınde zor ameliyatları american hastanesınde yapıyormuş.bence buralarda yapılsa bile pek bir fark olucağını zannetmıyorum ıkısıde özel hastane:)

Arkadaslar Fuat Yuksel den fiyat aldim hem burun hem meme ameliyati 6500 dedi. Sizce bu doktor iyimi bilen varmi? Buraya yaziyorum cunku Fuat Yuksel in kendi topiginde yazan insan yok

burun ameliyattı 5500 dogrudur kızlar ancak kombine ameliyatında fiyat illaki düşecektir...kızlar size şöylede bir tavsiyem var......iyi doktor olsun 3 fazla olsun......=)

Arkadaslar kuzenimin fotograflarini yükledim, göz atmak istersiniz diye :) kendisi cok memnun...siz ne düsünüyorsunuz ?????????

selam ayışığı kuzeninin fotolarına baktım gerçekten harika olmuş. ama ameliyattan sonra sadece 2 foto eklemişsin mümkünse bi kaçtane daha ekleyebilir misin. özellikle önden çünkü benim burnumda nerdeyse aynı kuzenininkiyle ve bende naci beye ameliyat olmayı düşünüorm. şimdiden teşekkürler :) :1hug:

benim bi arkadaşım oldu fuat beye çok memnun canım ama sen yinede iyi araştır arkadaşımın 2. ameliyatıydı bu

bende burun ameliyatı olucam ve naci beyde karar kıldım daha önce naci beye ameliyat olmuş arkadaşlar şuan nasıl memnunmusunuz herhangi istenmeyen bi durum oldumu merak ediorum açıkcası .. bilgilerinizi paylaşırsanız çok çok mutlu olucam tşkkürler

bende burun ameliyatı olucam ve naci beyde karar kıldım daha önce naci beye ameliyat olmuş arkadaşlar şuan nasıl memnunmusunuz herhangi istenmeyen bi durum oldumu merak ediorum açıkcası .. bilgilerinizi paylaşırsanız çok çok mutlu olucam tşkkürler

merhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam

merhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam

Canim bizlere yardimci olmasi icin tam olarak ne sorunlarin oldugunu yazar misin?birde mumkunse sadece burnunun resmini gorebilir miyiz?

Back