Umarım istediğinden de güzel olsun...Tabii benimki de.. :))
Insallah cnm, sen ne zaman oluyorsun ameliyatini? Ve ilk ameliyatini kim yapti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım istediğinden de güzel olsun...Tabii benimki de.. :))
Insallah cnm, sen ne zaman oluyorsun ameliyatini? Ve ilk ameliyatini kim yapti?
arkadaşlar nacı beye mail atmıştım bana kolay burun 5500 zor burun yada daha onceden ameliyat geçirmiş burun 15000kafamçokkarıştı dedı...son zamanda olanlar kaça oldu????
arkadaşlar nacı beye mail atmıştım bana kolay burun 5500 zor burun yada daha onceden ameliyat geçirmiş burun 15000kafamçokkarıştı dedı...son zamanda olanlar kaça oldu????
Arkadaslar merhaba
Ben hem burun hem meme ameliyati olmak istiyorum. Naci by e mail attim ikisi beraber 11000 yada 12000 civarinda olur dedi. Bana cok geldi. Iki ameliyati birden olan arkadaslar da bu fiyattanmi oldular. Cok degilmi arkadaslar. Tamam cok iyi doktor helal olsun ama ban cok geldi malesef beni cok asti yani :((. Bu kadar beklemiyodum
Mmblackrose cnm ben senin yeni resimlerini göremiyorum, acaba neden? Sadece ilk zamanlarda ekledigin yandan olan foto var.
Arkadaslar kuzenimin fotograflarini yükledim, göz atmak istersiniz diye :) kendisi cok memnun...siz ne düsünüyorsunuz ?????????
benim bi arkadaşım oldu fuat beye çok memnun canım ama sen yinede iyi araştır arkadaşımın 2. ameliyatıydı bu
bende burun ameliyatı olucam ve naci beyde karar kıldım daha önce naci beye ameliyat olmuş arkadaşlar şuan nasıl memnunmusunuz herhangi istenmeyen bi durum oldumu merak ediorum açıkcası .. bilgilerinizi paylaşırsanız çok çok mutlu olucam tşkkürler
merhaba..
ben de naci beye burun ameliyatı oldum1 buçuk yıl oldu nerdeyse..memnun degılım.daha dogrusu burnumda bır takım sorunlar var bu yuzden revızyon olucam